Tältäkö näyttää kasvis­ruoka­päivän jälkeen Suomen varuskunnissa? Kuva pitsa­laatikoiden valtaamasta roska­katoksesta leviää somessa

iltasanomat 21:21 06.12

Kuvan Reddit-sivustolle lisännyt väittää kasvisruokapäivien poikineen omassa yksikössään säännöllisesti yli 200 pitsatilausta.


Shakiralla Whatsapp-kaverina suomalaismiljonääri: ”Olemme säännöllisesti yhteydessä”

iltalehti 18:01 22.11

Angry Birds -miljonääri Peter Vesterbacka kertoi ystävyydestään kansainvälisen megatähden kanssa. Angry Birds -pelillä miljoonaomaisuuden tehnyt entinen Rovio-pomo Peter Vesterbacka voi ylpeillä omistavansa jotain, mitä luultavasti kovin monella muulla suomalaisella ei ole. Hänellä on nimittäin puhelimessaan megatähti Shakiran puhelinnumero. Yli 75 miljoonaa albumia myynyt Shakira ja Vesterbacka tutustuivat jo vuosia sitten. He huomasivat heti tulevansa todella hyvin juttuun keskenään.


Helsinkiläisen kirjaston kierrätyshyllystä löytyi 1920-luvun harvinaisuus – ”Yhtä vaikeasti saatava kuin marsalkka Mannerheimin oma”

iltasanomat 09:14 20.11

Tasavallan presidentin kanslian kirjastoa päivitetään säännöllisesti ja kirjoja laitetaan kiertoon. Näin harvinaisuus on mahdollisesti päätynyt Kallion kirjastoon.


Naistoimittaja arvosteli Leijonien turnaustapahtumaa – sai niskaansa sovinistisen törkyvyöryn

iltasanomat 20:01 14.11

Jatkoaikaan kirjoittava Tuuli Määttä saa säännöllisesti palautetta, jossa arvostellaan tekstien sijaan hänen ulkonäköään, ikäänsä ja sukupuoltaan.


Prinsessa Madeleinen lapsilla yllättävä hoitaja - Kuningatar Silvian ystävätär toimii varamummona Floridassa

iltalehti 21:46 11.11

Prinsessa Madeleine asuu perheineen Yhdysvalloissa. Omat vanhemmat asuvat kaukana, mutta onneksi läheltä löytyy myös muita hoitajia. Prinsessa Madeleine saa lastenhoitoapua äitinsä ystävältä, Åsa-Lena Lööfiltä. Asiasta kertoo Svensk Damtidning. Prinsessa ja Lööf tuntevat toisensa lehden mukaan hyvin. Prinsessa turvautuu silloin tällöin naisen tarjoamaan lastenhoitoapuun. Ruotsalaislehti tituleeraakin 70-vuotiasta rouvaa prinsessan varaäidiksi. Lööf on naimisissa Per Olof Lööfin kanssa, joka toimii kunniakonsulina Floridassa. Myös prinsessa Madeleine on paljon tekemisissä konsulaatin kanssa, osallistuen säännöllisesti erilaisiin tapahtumiin.


Vesala avautuu tv:ssä nuoruutensa vaikeista jouluista – pakeni aina ulkomaille: ”Ne eivät olleet hauskoja perhejuhlia”

iltasanomat 13:55 11.11

Paula Vesala paljastaa lähteneensä monena vuonna säännöllisesti ulkomaille joulun pyhien lähestyessä.


Yhdysvaltalaisräppäri vie 18-vuotiaan tyttärensä säännöllisesti gynekologille tarkastuttaakseen tämän olevan neitsyt: "Ole hyvä, tarkasta immenkalvo"

mtv 09:51 07.11

T.I. haluaa 18-vuotiaan Deyjah-tyttärensä pysyvän neitsyenä, ja tästä varmuuden saadakseen on mukana naisen vuosittaisilla gynekologikäynneillä. 


Sara Siepin tulot nousivat yli kymppitonnilla – mätkyjä rapsahti taas

iltalehti 09:07 04.11

Sara Sieppi on kierrättänyt jo kahden vuoden ajan säännöllisesti verorästejään ulosoton kautta. Sosiaalisessa mediassa isosti esillä oleva, vuoden 2011 Miss Suomi, Sara Sieppi, 28, tienasi viime vuonna 60?310,23 euroa. Tulot tulivat ansiotuloista. Jälkiveroa eli mätkyjä jäi maksettavaksi 7?357,43 euroa. Sieppi on nostanut tulotasoaan tasaisesti vuosittain, mutta veroprosenttiaan hän ei liene nostanut, sillä mätkyjä on mätkähtänyt.


Sara Siepin tulot nousivat yli kymppitonnilla– mätkyjä rapsahti taas

iltalehti 09:07 04.11

Sara Sieppi on kierrättänyt jo kahden vuoden ajan säännöllisesti verorästejään ulosoton kautta. Sosiaalisessa mediassa isosti esillä oleva, vuoden 2011 Miss Suomi, Sara Sieppi, 28, tienasi viime vuonna 60?310,23 euroa. Tulot tulivat ansiotuloista. Jälkiveroa eli mätkyjä jäi maksettavaksi 7?357,43 euroa. Sieppi on nostanut tulotasoaan tasaisesti vuosittain, mutta veroprosenttiaan hän ei liene nostanut, sillä mätkyjä on mätkähtänyt.


IL selvitti: Urheiluvedonlyönnissä elää sitkeä uskomus – tällaisia ovat suursuosikkien palautusprosentit

iltalehti 20:41 31.10

Voiko säännöllisesti ja johdonmukaisesti suursuosikkeja lyömällä päästä vedonlyönnissä voitolle? Iltalehti selvitti. Kun tulee puhe voittavasta vedonlyönnistä, ei ole yksi tai edes kolme kertaa, kun keskustelun toinen osapuoli toteaa: –?Miksi et vain valitse sitä joukkuetta, joka voittaa?


Imatralaismies myi olematonta tavaraa netissä – epäillään yli 70 petoksesta

stara 11:20 26.10

Nettirikollisuus on yleistä ja ihmisiä huijataan säännöllisesti esimerkiksi netin osto-


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 26.10

Nettirikollisuus on yleistä ja ihmisiä huijataan säännöllisesti esimerkiksi netin osto-


Kirja: Velmuilleet HIFK-tähdet teippasivat tulevan pääministerin tuoliin kiinni – ”Tämä meni nyt kyllä yli”

iltalehti 12:38 24.10

Heikki ”Hexi” Riihiranta ja Matti ”Murtsi” Murto muodostivat HIFK:ssa ja Leijonissa tutkaparin, jolle sattui ja tapahtui. Marko Lempisen kirjoittaman uutuuskirjan Hexi – Taistelija (Teos) mukaan velikullat olivat vauhdissa muun muassa kaudella 1972–73, jolloin HIFK-pomo Göran Stubbin 4-vuotias poika pyöri säännöllisesti joukkueen pukukopissa. Alexander ”Tico” Stubb ei tyytynyt vain hämmästelemään aikuisten menoa vaan härnäsi parhaansa mukaan isompiaan. Toisinaan hän varasti pelaajien varusteita ja kiikutti niitä eri puolille pukuhuonetta, joskus hän taas piti muuten vain pelaajia häirinnyttä älämölöä yllä.


Suomen mäkihyppy otti lilliputin askeleen eteenpäin – tilasto paljastaa, miten kaukana kultavuosista ollaan: ”On mahdollisuus tulla maailman huipulle”

iltalehti 21:06 21.10

Mäkimaajoukkueen tavoitteena on saada säännöllisesti kaksi miestä toiselle kierrokselle ja yksi viidentoista parhaan joukkoon. Suomalainen mäkihyppy otti viime kaudella pienen askeleen eteenpäin. Maajoukkue keräsi maiden välisessä maailmancupissa 396 pistettä. Se oli Suomen paras saldo sitten kauden 2014–15 kerätyn 760 pisteen.


Tiina ja Samuel avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kolme vuotta sitten ja rakkaus kukoistaa – oppivat ohjelmasta tärkeän asian

mtv 17:02 09.10

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuneet Tiina ja Samuel kertovat käyvänsä säännöllisesti parisuhdeterapiassa.


Pituustähti Taika Koilahden olemuksessa tapahtui suuri muutos – valmentaja kertoo tuimista hetkistä: ”Kisatilanteessa meni hermot”

iltalehti 17:43 05.10

Valmentaja Tanja Nirkkosella on vuosikausien menestyksekäs yhteistyö turkulaisurheilijan kanssa. Aina ei ole mennyt sopuisasti. –?Oli murrosikävaiheita, kaikennäköisiä höntyilyjä ja kotkotuksia. Sitten tämä lukiovaihe, missä hän aikuistui ihan selkeästi ja aloimme harjoitella kaksi kertaa päivässä ihan säännöllisesti. Värikästä on ollut, ylämäkiä ja alamäkiä, taisteluja ja nauruja. Näin valmentaja Tanja Nirkkonen puhui lukionsa tänä vuonna päättäneestä 20-vuotiaasta Taika Koilahdesta Ylen haastattelussa aiemmin tällä kaudella.


Helsingin poliisi tehostaa kevyen liikenteen valvontaa: "Sähköpotkulautailijoita joutuu sairaalahoitoon säännöllisesti" – jakaa myös ilmaiseksi tuhansia heijastimia ja valaisimia

MTV 16:20 26.09

Helsingin poliisilaitoksella aloittaa lokakuun alussa uusi kevyen liikenteen valvontaryhmä.


Jokerit lähtee kaatamaan aiempien vuosien kivimuuria – Lauri Marjamäki: "Miten me toimimme silloin, on tärkeää"

MTV 07:45 03.09

Jokerit on pelannut jääkiekon KHL:ssä tähän saakka viisi kautta ja yltänyt korkeimmillaan pudotuspelien toiselle kierrokselle – vastaan on tullut säännöllisesti kivimuuri, joka on toistaiseksi ollut liian kova kaadettavaksi. Miten Jokerit onnistuu ottamaan tästä seuraavan askeleen ja lyömään keväällä Pietarin SKA:n tai Moskovan TsSKA:n tasoisen joukkueen?


Sihvonen: Mikko Mannerin Kärpät väärillä raiteilla jo nyt – "Sanat ovat loppua kuvaamaan, mistä älyttömyydestä on kyse"

MTV 07:03 03.09

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa Kärppien huolestuttavasta tilanteesta ensimmäisessä tiistaiaamun kolumnissaan. Jatkossa kiekkokansa pääsee säännöllisesti lukemaan Sihvosen kolumnia tällä samalla paikalla, samaan aikaan julkaistuna. Sihvosen tarkoitus on kiittää, kun on kiitoksen paikka, kritisoida, kun on kritisoimisen paikka. Luvassa on taattua Sihvosta läpi kiekkokauden 2019-2020.


katselemaan, että kiinni kaikkiaan Odin -kulkue Hesperianpuistossa on kasvanut hyvistä Steariinikattila syttyi tienannut Jennifer twiittasi lisää talvisodasta

Hot topics