Yleisurheilumaajoukkueen vanha mestari panttaa päätöstä uransa jatkosta – avautuu tuskaisesta kaudesta: ”Ei vaan lähtenyt käyrä nousuun”

iltalehti 15:51 31.10

Moukarinheittäjä David Söderberg, 40, treenaa lähes täydellä teholla, mutta ratkaisu urheilu-uran tulevaisuudesta syntyy vasta joulukuussa. Kauden 2019 selkävaivojen vuoksi sivussa ollut vanha mestari David Söderberg, 40, panttaa päätöstä uransa jatkosta. –?Yksi jakso treeniä on jo takana. Tämä viikko on ollut harjoituksellisesti aika kova. Teen päätöksen jatkosta joulukuussa. Katsotaan, miten kroppa ja pää kestävät, moukarinheittäjä kertoo.


Soderberghin uutuus The Laundromat on satiirinen elokuva superrikkaista ja veroparatiiseista

yle 14:09 05.09

Tämä on hauska tapa kertoa synkkä vitsi, jossa me itse olemme naurunalaisia, kommentoi elokuvaa tähdittävä Meryl Streep.


Moukarinheittäjä David Söderbergin ura katkolla – ”Pistin treeneissä turbon päälle, mutta se ei auttanut”

iltasanomat 15:42 02.09

Moukarinheittäjä David Sörderbergin uran jatko ratkeaa syksyn ja talven aikana.


Suomen moninkertainen arvokisaedustaja heitti hyvästit MM-haaveille

MTV 14:17 02.09

Kesäkuussa tullut selkävaiva on murentanut moukarinheittäjä David Söderbergin toiveet kilpailla yleisurheilun MM-kisoissa Dohassa.


Arvokisakonkari David Söderbergin kausi on ohi selkäongelmien vuoksi

iltasanomat 14:12 02.09

Söderbergin selkä kramppasi ja kipeytyi kesäkuussa.


Moukarin arvokisakonkarin David Söderbergin MM-haaveet murenivat – koko uran jatko vaakalaudalla

yle 13:53 02.09

David Söderberg ei ole vielä tehnyt päätöstä urheilu-uransa tulevaisuudesta.


Kotimaan yleisurheilun vanha mestari katosi kuvasta – yrittää väkevää paluuta ja MM-kisapaikkaa

iltalehti 07:02 13.08

Moukarimies David Söderberg, 40, on kärsinyt selkävaivoista. Kausi 2019 on vielä avaamatta. – Tuntui pahalta, kun mietti, että olen niin vanha. Näin analysoi moukarimestari David Söderberg pyhänä mittariin tullutta 40 vuoden ikää.


Tänään tv:ssä Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäivät – juhlakonsertissa mukana myös Isac Elliotille musiikkia tehnyt artisti

iltalehti 08:03 14.07

Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäiviä juhlistetaan konsertilla Borgholmissa. Naapurimaamme kruununprinsessa Victoria täyttää tänään 42 vuotta. Onnea! Syntymäpäivien kunniaksi Öölannin Borgholmissa järjestetään juhlakonsertti, jossa esiintyvät esimerkiksi Lina Hedlund, Rickard Söderberg, Isaac \& The Soul Company ja Arja Saijonmaa. Saijonmaa on Mikkelissä syntynyt laulaja ja näyttelijä. 70-luvulta lähtien Saijonmaa on tehnyt suurimman osan taideurastaan Ruotsissa.


erittäin hyvää” ja jopa suomalaiset joilla on mahdollisuus mielen­osoittajat valtasivat Hong on hitsautumassa ? yritys Mikkelissä

Hot topics