Poptähti Madonna, 61, kuherteli estoitta luksushotellin parvekkeella 26-vuotiaan taustatanssijansa kanssa – 23-vuotias Loudres-tytär seurasi menoa vierestä

iltasanomat 16:36 15.12

Popin kuningatar kuvattiin läheisissä tunnelmissa taustatanssijansa kanssa luksushotellin parvekkeella.


Poptähti Madonna, 61, kuherteli estoitta luksushotellin parvekkeella 26-vuotiaan taustatanssijansa kanssa – 23-vuotias Loudres-tytär menoa vierestä

iltasanomat 16:36 15.12

Popin kuningatar kuvattiin läheisissä tunnelmissa taustatanssijansa kanssa luksushotellin parvekkeella.


Cats-elokuvan kuvauksissa ei päässyt helpolla: Näyttelijä Rebel Wilson laihtui liki kilon päivässä

iltalehti 16:34 15.12

Cats-elokuvaa tähdittävä näyttelijä Rebel Wilson paljastaa, että elokuvan kuvaukset olivat fyysisesti hyvin rankkoja. Rebel Wilson, 39, tähdittää Cats-musikaalielokuvaa, jonka kuvauksissa hän joutui taipumaan melkoisiin fyysisiin suorituksiin. Näyttelijä kertoo People-lehden haastattelussa haastavista olosuhteista, joissa elokuvaa kuvattiin. – Laihduin liki neljä kiloa neljässä päivässä, kun kuvasimme osuuksiani, Wilson kertoi.


Taas kolahti päähän: Mestis-pelaajalle viiden ottelun pelikielto törkeästä taklauksesta

MTV 16:34 15.12

Kotimaan jääkiekkosyksyä leimanneet päähän kohdistuneet taklaukset saivat jatkoa, kun TuTon Mikke Levo määrättiin viiden ottelun pelikieltoon perjantaina SaPKo-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.


Näyttelijäikoni Anna Karina on kuollut

iltalehti 13:59 15.12

Ranskan uuden aallon näyttelijäikoni kuoli 79-vuotiaana. Näyttelijä-laulaja Anna Karina (oikealta nimeltään Hanne Karin Blarke Bayer), 79, on kuollut. Hänen agenttinsa mukaan tanskalais-ranskalainen näyttelijätär kuoli pariisilaisessa sairaalassa syöpään, uutisoi BBC. Ranskan kulttuuriministeri Franck Riester otti osaa kuolemaan Twitterissä ja sanoi ranskalaisen elokuvan menettäneen yhden legendoistaan.


Liikennesää on hankala valtaosassa maata, Suomen lounaisosissa tulvavaara

iltasanomat 08:44 15.12

Normaalissa ajokelissä huristellaan Kainuussa sekä Itä- ja Pohjois-Lapissa.


Herätys: VR lisää junavuoroja pääradalla, isätkin masentuvat lapsen saamisen jälkeen, Pamela Tola ei halua elokuviin vain nuoria ja kauniita

yle 08:17 15.12

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


HS-gallup: Suomalaisten Nato-kanta on pysynyt kielteisenä

iltasanomat 03:24 15.12

Neljännes ei osaa kertoa kantaansa.


Kaksi kuollut Lounais-Ranskan myrskyissä

yle 03:11 15.12

Satojatuhansia koteja kärsi sähkökatkoista.


Tulvavesi vei vanhuksen yli kilometrin päähän – kaksi kuollut Lounais-Ranskan myrskyissä

iltasanomat 03:03 15.12

Satojatuhansia koteja kärsi sähkökatkoista.


Nyt jysähti! Entiseltä F1-pomolta hurja väite: Lewis Hamilton ei ole ainoa, joka siirtyy Mercedekseltä Ferrarille

iltalehti 21:16 14.12

Eddie Jordan latasi tähän saakka ylivoimaisesti rohkeimmat kommentit siitä, mitä F1-sarjan kuljettajamarkkinoilla tapahtuu ensi vuonna. F1-piireissä on spekuloitu viime viikot sillä, voisiko Lewis Hamilton siirtyä Ferrarille ensi kauden jälkeen. Tammikuussa 35 vuotta täyttävä britti siirtyi Mercedekselle vuonna 2013 ja on sen jälkeen voittanut viisi kuljettajien maailmanmestaruutta. Ennen Mercedes-vuosiaan Hamilton ajoi McLarenilla, joka käytti autoissaan vuoteen 2014 saakka Mercedeksen moottoreita ja joka oli ennen vuotta 2010 jossain määrin yhtä kuin Mercedeksen tehdastalli. Kaikkiaan Hamilton on tehnyt yhteistyötä Mercedeksen kanssa vuodesta 1998 lähtien.


Mestis-kierros: Kolmen kerroksen väkeä ja kotivoittoja lauantai-illassa

jatkoaika.com 19:58 14.12

Lauantai-illan huumaa tarjoiltiin kolmella Mestis-paikkaunnalla. Jokaisessa ottelussa mittelivät sarjataulukossa samoista sijoista kamppailevat joukkueet, joten jännitystä riitti siis viimeiseen asti.


Liittyikö Pohjois-Korean koe Kim Jong-unin paha­enteiseen ”joululahjaan”? Kahden vuoden takaiset haamut nostavat päätään

iltasanomat 19:33 14.12

Maa ei kertonut kokeen yksityiskohtia.


Tankotanssijulkkis Oona Kivelälle mittava rangaistus MM-kisojen katsomon tapahtumista – ”Vakavasta asiasta on kyse”

iltalehti 19:05 14.12

Oona Kivelä sai Suomen Tankotanssiliitolta vuoden mittaisen toimintakiellon. Urheilija pitää rangaistusta tiukkana. Suomen Tankotanssiliitto ilmoitti sosiaalisessa mediassa lauantaina, että toimintakielto on annettu ”epäurheilijamaisesta käytöksestä ja haitanteosta liiton toiminnalle”. Kielto on seurausta tankotanssin MM-kisoista, jotka järjestettiin Hämeenlinnassa marras- ja joulukuun taitteessa. –?Kivelä ei voi osallistua liiton lisenssin alaisiin tapahtumiin urheilijana, maajoukkueen edustajana, valmentajana, huoltajana tai muuna toimihenkilönä, Suomen Tankotanssiliitto ilmoitti.


Huippuaituri halusi suomalaisvalmennukseen – kelkkailun olympiamitalistilla kova tavoite

iltalehti 18:43 14.12

Phylicia George aikoo nousta Tokiossa palkintopallille suomalaistiimin avulla. Kelkkailusta tuli jo olympiamitali. Turku Kuntosalilla on tekemisen meininki, kun poikkeuksellinen, suomalais-kanadalainen tiimi työskentelee täysillä. 100 metrin aitojen kanadalainen sprintteri Phylicia George on jo olympiamitalisti vuodelta 2018, tosin tuolloin kelkkailun saralta. Kahden lajin huippunainen panostaa nyt täysillä aitajuoksuun ja vieläpä Turusta käsin.


SM-liigassa hirmutaklauksen alle jäänyt Patrik Puistola sai lääkäriltä rohkaisevan viestin – ”Roimasti uskoa”

iltalehti 16:44 14.12

Ilves-hyökkääjä Panu Miehon jyräämäksi joulukuun alussa jäänyt Patrik Puistola näyttää selviävän hurjasta tällistä säikähdyksellä. Nuorten leijonien mediatilaisuudessa nähtiin lauantaina helpottuneen oloinen nuori taituri, joka pystyy katsomaan tulevaisuuteen valoisammalla mielellä. Mikä on tämänhetkinen vointisi?


Presidentti Niinistö Ylellä al-Holista: ”En kovin mielelläni luo painetta, että linja on tämä”

iltasanomat 13:46 14.12

Presidentti kertoi radiohaastattelussa, että hän ei ole saanut selkoa tapahtuneesta ja jätti päätöksen Isis-vankileirin suomalaisista hallituksen tehtäväksi.


Pohjois-Korea ilmoittaa tehneensä ”merkittävän kokeen” – ydinaseneuvottelut Yhdysvaltojen kanssa jäissä

iltasanomat 11:33 14.12

Kokeesta ei ole saatu tarkempia yksityiskohtia.


Puolustusministeri Kaikkonen Ylen Ykkösaamussa al-Holista: ”En opposition puolelta riekkuisi hirveästi”

iltasanomat 11:10 14.12

Kaikkonen toivoi, että vaikeista vaihtoehdoista toteutuisi vähiten huono ja lapset saataisiin pois Isis-leiriltä.


kantaa uiguurivähemmistön puolesta tärkeitä kysymyksiä

Hot topics