Suomalaisuimari kauhoi SE-tuloksen Puolassa: "Meni ihan sikahyvin"

MTV 13:00 17.11

Kampuksen Plaanin Mimosa Jallow paransi kahdella sadasosasekunnilla viime joulukuun MM-uinneissa syntynyttä Suomen ennätystään.


Meri Ilmarinen tempaisi SE-tuloksen painonnoston MM-kisoissa – ”Tänään ei rauta painanut käteen”

iltasanomat 20:53 24.09

Suomalaisnostaja Meri Ilmarinen puristi kelpo suorituksen painonnoston MM-kilpailuissa Thaimaassa.


Ella Junnilalle hurjaa suitsutusta – asiantuntija uskoo nuoren suomalaisen rikkovan haamurajan

iltalehti 13:19 17.08

Toni Roponen analysoi Ella Junnilan tilannetta. – Tein pilkkaa vauhdista. Hyppäsin neljällä askeleella sentin korkeammalta, mitä täydellä vauhdilla 194. Nyt oli neljän askeleen kohdalla merkki, mutta taisi olla lentävää kuutta askelta. Näin ilmoitti Ella Junnila naisten korkeuskisan jälkeen 3. heinäkuuta Tampereen GP:ssä, kun hän teki tuoreimman SE-tuloksen 195.


Suomen yleisurheiluväki villiintyi 16-vuotiaasta Elinasta – sitten tapahtui jotain selittämätöntä: ”Ei ole yhtään itseluottamusta”

iltalehti 20:19 14.08

Huikean juniorien seiväshypyn SE:n 432 reilut neljä vuotta sitten tehnyt Elina Lampela kertoo, että urakiito tyrehtyi hyppykammoon. Vasta 21-vuotias urheilija hakee uutta potkua urallaan kiistellyn australialaisvalmentajan ohjauksessa. Helmikuun ensimmäisenä päivänä vuonna 2015 Ouluhallin seiväspaikalla jysähti. Vasta 16-vuotias Elina Lampela hyppäsi uuden 19- ja 17-vuotiaiden SE-tuloksen 432. – Se oli siihen kuntoon ja ikään nähden täydellinen hyppy, Lampela kertoo.


Ella Junnila aikoo rikkoa haamurajan – SE-hyppy oli teknisesti keskinkertainen: ”Pidän itseäni jääränä”

iltalehti 12:30 03.07

Tampereen Pyrinnön urheilija on matkalla kahden metrin korkeuteen. Kun Ella Junnila pomppasi kesäkuussa Paavo Nurmen kisoissa uuden SE-tuloksen 194, hän kuvasi suoritustaan tahtohypyksi. –?Siinä kohtaa oli 12 hyppyä alla ja vähän väsynyt olo. Oli henkisesti aika rankka kisa. Kun aloitettiin, tekniikka ei ollut erityisen loistava, vuonna 1998 syntynyt Junnila kertoo.


Moukarinheittäjä Krista Tervo sai Suomen ennätyksestä kaksi päivää treenivapaata valmentajalta – "Dohan tulosraja tulee jos on tullakseen"  

yle 09:00 21.06

Krista Tervon uuden SE-tuloksen takana on tekniikkamuutos. Metrilukema 70.18 jäi Dohan MM-kisojen tulosrajasta vain 82 senttiä.


hengen korostaminen tahdoin kunnioittaa vieraili Yhdysvalloissa

Hot topics