Siipirikko-Jokerien lento katkesi, Vitjazilta apua saanut SKA kuittasi kokemansa nöyryytyksen

iltalehti 20:57 16.01

Pietarin SKA sai hyvityksen kaksi viikkoa sitten Helsingissä kärsimälleen murskatappiolle. Jokerien tie Bobrov-divisioonan ykköseksi mutkistui melkoisesti, kun pahasti vajaamiehinen helsinkiläisjoukkue hävisi pahimmalle kilpakumppanilleen SKA:lle Pietarissa maalein 1–3. 3. joulukuuta Jokerit murskasi SKA:n Helsinkissä 6–0.


SKA:n kapteenille pelikieltoa – Sivussa torstaisesta ottelusta Jokereita vastaan

jatkoaika.com 14:57 14.01

SKA Pietarin kapteeni Sergei Plotnikov ja sunnuntaisesta pelissä tapahtuneesta huitomisesta kahden ottelun pelikiellon. Plotnikov ei ollut suinkaan ainoa, ketä KHL:n kurinpito rankaisi tiistaina.


Vastustaja taas murskaksi! Jokerit möyhensi Dinamon tanskalaistähtien voimin 7–0

iltalehti 20:26 06.01

Jokerit jatkaa hurjaa menoa KHL:ssä. Jokerit kohteli Dinamo Riikaa kaltoin Latviassa. Helsinkiläiset jatkoivat siitä, mihin jäivät perjantaina murskatessaan KHL:n mahtiseuran Pietarin SKA:n Helsingissä maalein 6–0.


Vastustaja taas murskaksi! Jokerit möyhentää Dinamoa tanskalaistähtien voimin

iltalehti 20:26 06.01

Jokerit jatkaa hurjaa menoa KHL:ssä. Jokerit pelaa parhaillaan Dinamo Riikaa vastaan Latviassa. Helsinkiläiset jatkavat siitä, mihin jäivät perjantaina murskatessaan KHL:n mahtiseuran Pietarin SKA:n Helsingissä maalein 6–0.


Entinen SKA-hyökkääjä nautti tuttujen murskaamisesta: ”Olen odottanut tätä kauan”

iltalehti 22:36 03.01

Vanhojen pelikaverien kurittaminen ei ole jokapäiväinen juttu. Jokerien Steve Moses joutui odottamaan lähes kaksi vuotta, ennen kuin pääsi juhlimaan voittoa entistä seuraansa Pietarin SKA:ta vastaan. Odotus kannatti, sillä Jokerit murskasi SKA:n 6–0 ja aiheutti pietarilaisille jättiseuran KHL-historian suurimman tappion.


Jokerit teurasti KHL:n suurseuran totaalisesti! Toisessa erässä räjähti ennennäkemättömällä tavalla

MTV 20:48 03.01

Jokerit murskasi jääkiekon KHL:n suurseuran Pietarin SKA:n kotonaan peräti 6–0. Helsinkiläiset löivät toisessa erässä käyntiin ennennäkemättömän rallin.


Jokerit nöyryytti mahtiseura SKA:ta kaikkien aikojen suurimmalla voitolla!

iltalehti 20:03 03.01

Jokerit teki hakkelusta KHL:n jättiläisestä 11 138 katsojan edessä. Jokerit oli hävinnyt viisi edellistä KHL-kohtaamista SKA:n kanssa. Viimeksi Jokerit oli kaatanut Pietarin jättiläisen 27. helmikuuta 2018 Helsingissä 5–3. Nyt kyyti oli SKA:lle jääkylmää Helsingissä.


Jokerit nöyryyttää mahtiseura SKA:ta! Helsinkiläisillä murskatahti toisessa erässä: 5–0

iltalehti 20:03 03.01

Joekrit tekee hakkelusta KHL:n jättiläisestä. Jokerit oli hävinnyt viisi edellistä KHL-kohtaamista SKA:n kanssa. Viimeksi Jokerit oli kaatanut Pietarin jättiläisen 27. helmikuuta 2018 Helsingissä 5–3. Nyt kyyti oli SKA:lle jääkylmää Helsingissä.


Jokerit vastaan Euroopan suurin ja rikkain – Pietarin SKA kohtaa huippuvireiset helsinkiläiset

jatkoaika.com 14:58 03.01

Arenalla nähdään tänään huippukamppailu, kun Jokerit isännöi odotetussa kohtaamisessa Pietarin SKA:n tähtisikermää. Jokainen joukkueiden välinen kohtaaminen on tuonut runsaasti yleisöä katsomoihin, kuten myöskin perjantainakin. Helsinkiläisseuran edellinen voitto pietarilaisista nähtiin helmikuun 27. päivänä vuonna 2018. Jokereiden kotiareenan yksi omistajista toimii myös SKA:n taustalla.


Jokerit vastaan Euroopan suurin ja rikkain – Pietarin SKA kohtaa huippuvireiset helsinkiläset

jatkoaika.com 14:58 03.01

Arenalla nähdään tänään huippukamppailu, kun Jokerit isännöi odotetussa kohtaamisessa Pietarin SKA:n tähtisikermää. Jokainen joukkueiden välinen kohtaaminen on tuonut runsaasti yleisöä katsomoihin, kuten myöskin perjantainakin. Helsinkiläisseuran edellinen voitto pietarilaisista nähtiin helmikuun 27. päivänä vuonna 2018. Jokereiden kotiareenan yksi omistajista toimii myös SKA:n taustalla.


Jokereiden kalenterivuoden ensimmäisessä ottelussa vastaan Euroopan suurin ja rikkain seura SKA Pietari liki täyden kotiyleisön edessä – Lööv: "Pelit SKA:ta vastaan ovat aina kovia"

jatkoaika.com 14:58 03.01

Arenalla nähdään huippukamppailu, kun Jokerit isännöi odotetussa kamppailussa Pietarin SKA:n tähtisikermää. Jokainen joukkueiden välinen kohtaaminen on tuonut runsaasti yleisöä katsomoihin, kuten myöskin perjantainakin. Helsinkiläisseuran edellinen voitto pietarilaisista nähtiin helmikuun 27. päivänä vuonna 2018. Jokereiden kotiareenan yksi omistajista toimii myös SKA:n taustalla.


Suomalaispuolustajan temppu SKA:n tähtihyökkääjää kohtaan kostautui – KHL lätkäisi pelikiellon

MTV 15:42 30.12

Sibir Novosibirskin suomalaispuolustaja Jyrki Jokipakka on saanut KHL:ltä kahden ottelun pelikiellon.


Näkökulma: KHL:n jättiläinen ryösti suomalaistähden – takaa paljastuu uskomattoman härskiä vallankäyttöä, josta Venäjällä vaietaan

iltalehti 16:36 13.12

Roman Rotenberg saa tehdä KHL:ssä aivan mitä hän haluaa, kirjoittaa Sasha Huttunen. 22. syyskuuta KHL:ssä jysähti. Sarjan jättiläinen Pietarin SKA taipui kotijäällään piskuiselle Vitjaz Podolskille 2–4. Tulos oli shokki, suoranainen harvinaisuus. Vitjaz oli hävinnyt SKA:n supertähdille edelliset 20 kohtaamista.


KHL:n suurseura Pietarin SKA vahvistuu jälleen yhdellä suomalaispelaajalla

yle 18:19 12.12

Miro Aaltonen siirtyy Pietarin SKA:n riveihin.


Leijonat kohtaa Venäjän Pietarin jättistadionilla

iltalehti 19:56 06.11

Jääkiekon hallitseva maailmanmestari Suomi pääsee esiintymään noin 70 000 katsojan areenalle. Euro Hockey Touriin kuuluva Venäjän turnaus Channel One Cup vie Leijonat Pietarin jättistadionille Venäjää vastaan 15. joulukuuta. Pietarin Gazprom Arenan yleisökapasiteetti on jalkapallo-otteluissa 68 000 katsojaa, konserteissa 80 000 katsojaa. Asiasta kertoi KHL:n ja Pietarin SKA:n hallituksen jäsen Aleksander Medvedev tietotoimisto Tassille.


KHL:n jättiläinen on täydessä kriisissä – tappio tänään, ja valmentajan potkut ovat lähellä

iltalehti 12:41 28.10

Päivän kiinnostavin peli on KHL:n Severstal-SKA Pietari. Tappiolla Aleksei Kudashovin lähtö SKA:n penkin takaa on varmuudella lähellä. SKA Pietarin meno on ollut kauden alusta saakka heikkoa etenkin totuttuun ja odotettuun suhteutettuna. Viime aikoina vaikeudet ovat vain kumuloituneet, niin kuin ne tuppaavat kriisijoukkueissa tai kriisiin matkalla olevissa joukkueissa tekemään. Rentous katoaa ja mikään ei onnistu. Nyt SKA:lla on alla viisi peräkkäistä tappiota ja edessä peli sarjan heikoimpiin kuuluvaa Severstalia vastaan. On jopa oletettavaa, että tappio tästä tietäisi SKA:n valmentajalle Aleksei Kudashoville potkuja. Valtavat paineet yhdessä henkisen ahdistuksen kanssa eivät koskaan tiedä joukkueurheilussa hyvää kurimuksessa olevalle joukkueelle.


Jokerit taisteli jymypaukun Moskovasta

jatkoaika.com 22:12 24.10

Helsingin Jokerit esitti kauden parastaan, kun se nollasi TsSKA:n Moskovassa. Jokereiden taisteluilme oli erinomainen ja paketti pysyi kasassa koko ottelun ajan.


Jättimäinen uroteko: Janis Kalninsille nollapeli, Jokerit kaatoi hallitsevan mestarin Moskovassa

iltalehti 21:43 24.10

Jokerit pelasi Moskovassa kauden parhaan pelinsä ja kaatoi KHL:n ylivoimaisen ykkösjoukkueen. Kolme edellistä peliään hävinnyt Jokerit teki komean uroteon kaatamalla KHL.n hallitsevan mestarin ja sarjaa johtavan ZSKA:n Moskovassa. ZSKA oli hävinnyt 20 ottelustaan vain kaksi varsinaisella peliajalla, mutta kypsästi pelannut Jokerit pani moskovalaiset polvilleen maalein 3–0.


Nyt maistuu! Jokerit ahnehti kaiken, sarjakärki jäi ilman tähteitäkin

MTV 21:43 24.10

Jokerit osoitti iskukykynsä ja voitti KHL:n vieraspelissä sarjakärki TsSKA:n, joka voitti viime kaudella sarjan mestaruuden. 


Kontiolan kuiva kausi päättyi Reginin tykitykseen, Spartak katkaisi Jokerien putken

iltalehti 19:38 22.10

Jokerit otti mittaa Pietarin SKA:n kurittajasta ja tuli kuritetuksi kotijäällään. Jokerien vieraana Helsingissä vieraillut Moskovan Spartak on viime aikoina kunnostautunut varsinkin mahtiseura Pietarin SKA:n kaatajana. Oleg Znarokin luotsaama Spartak kävi kaksi kertaa Pietarissa kaatamassa SKA:n maalein 3–2. Znarokin ryhmä ei säälinyt Jokereitakaan vaan nousi maalin tappiosta voittoon. 2–3-tappion myötä Jokerien kahdeksan ottelun pisteputki (kuusi voittoa, kaksi jatkoaikatappiota) katkesi.


harrastetilan ja varaston lähempänä kuin koskaan näyn raunioissa reilut New Orleansissa – nollaamaan rumaa on, että ryhmä Pääkirjoitus Vihreät tiiviin – maksoi satojatuhansia

Hot topics