Harri Moisio saapui Linnan juhliin sinkkuna: ”En ole kauheasti mitään parisuhteita kokeillut”

iltasanomat 23:24 06.12

Pitkän linjan radiojuontaja Harri Moisio yllättyi saadessaan kutsun Linnan juhliin.


Chewbacca-Suotamo julkaisi harvinaisen perhekuvan ja kertoi ilouutisen: Aatos-taapero saa pikkusiskon

iltalehti 18:14 24.11

Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamon puoliso Milla on raskaana. Star Wars-elokuvissa karvaista Chewbacca-wookieeta näyttelevä Joonas Suotamo kertoo Instagramissa puolisonsa Millan olevan raskaana. –Aatos on innoissaan saadessaan pikkusiskon maaliskuussa 2020, Suotamo kirjoittaa.


Potter-tähti Emma Watson paljastaa: syyllisyys huippuroolista vei terapiaan

iltalehti 00:32 09.11

Emma Watson oli vasta 9-vuotias saadessaan Hermionen roolin. Pieni tyttö tunsi suosiostaan syyllisyyttä. Näyttelijä Emma Watson, 29, oli vasta 9-vuotias saatuaan Hermione Grangerin roolin Harry Potter -filmatisoinnissa. Hermionen rooli viitoitti koko Watsonin tulevaisuuden. Hän on ollut mukana kaiken kaikkiaan kahdeksassa Potter-elokuvassa. Kuuluisuus oli maailmanlaajuista ja rahapussi paksuni yli kymmenellä miljoonalla punnalla. Myös palkintoja on sadellut.


Radiotähti Harri Moisio sai kutsun Linnan juhliin: "Nyt kyllä jysähti"

mtv 16:30 31.10

Radiojuontajana tunnettu Harri Moisio yllättyi saadessaan kutsun itsenäisyyspäivän vastaanotolle.


Ennätysnainen Norosen ura oli katketa jo vuosi sitten pahaan loukkaantumiseen – nyt hyökkääjä tavoittelee HPK:n kanssa harvinaista herkkua

yle 13:55 21.10

Riikka Noronen, 36, palasi kahden kauden jälkeen HPK:hon. Vaikean viime kauden jälkeen hän on onnellinen saadessaan jatkaa peliuraansa.


Ennätysnainen Norosen ura meinasi katketa jo vuosi sitten pahaan loukkaantumiseen – nyt hyökkääjä tavoittelee HPK:n kanssa harvinaista herkkua

yle 13:55 21.10

Riikka Noronen, 36, palasi kahden kauden jälkeen HPK:hon. Vaikean viime kauden jälkeen hän on onnellinen saadessaan jatkaa peliuraansa.


Ensitreffit alttarilla -morsian saa kuulla sulhasestaan järkyttävän tiedon – menee täysin tolaltaan: "Tosi kusetettu fiilis"

mtv 09:49 16.10

Heidi järkyttää saadessaan tietää, että Oskari on aiemminkin nähty televisiossa. Varo juonipaljastuksia!


Milana Misic juontaa uutta musiikkiohjelmaa – ihmettelee tietyn genren sorsimista tv:ssä: ”Iskelmä vihdoin esiin”

iltasanomat 14:15 04.10

Milana Misic juontaa musiikkipainotteista Soiva postikortti -sarjaa, jonka avausjaksossa on vieraana Marita Taavitsainen. Milana on ilahtunut saadessaan esiin musiikkigenreä, jota vieroksutaan tv:ssä.


Love Island -lähettiläs Shirly Karvinen on joutunut yllättäviin tiukkoihin tilanteisiin Espanjassa: "Toistaiseksi olen selvinnyt säikähdyksellä"

mtv 18:35 04.09

Love Island Suomea juontava Shirly Karvinen on joutunut tiukkoihin tilanteisiin Espanjassa autoillessaan ja iloitsee saadessaan työskennellä jälleen rakkauden suurilmiön parissa.


Marjatta Leppänen ja Jukka Virtanen olivat ystäviä lähes 60 vuotta: ”Jukan kuolema on minulle jonkinlainen päätepiste”

iltasanomat 15:45 01.09

Viihdetaiteilija Marjatta Leppänen ehti tuntea Jukka Virtasen 1960-luvun alusta. –?Saadessaan kuulla sairaudestaan Jukka sanoi, että näillä mennään, fatalistiksi Virtasta kutsuva Leppänen sanoo.


Veronica Verho aikoo päihittää TTK-kisassa jo nähdyn miesystävänsä VilleGallen: ”Pyrin siihen, että pääsen vähän pidemmälle”

iltalehti 11:45 28.08

Radiotoimittaja Veronica Verholla on tanssitaustaa menneisyydessään. Veronica Verho on tänä syksynä mukana Tanssii tähtien kanssa -kisassa parinaan tanssinopettaja Jani Rasimus. Verho kertoi olleensa ohjelman fani jo pitkään ja seuranneensa ohjelmaa silmä tarkkana joka sunnuntai. Saadessaan kuulla, että hänet on valittu mukaan ohjelmaan, hän katsoi koko viime kauden uudestaan.


Brittinäyttelijätär sai odottamattoman puhelun herttuatar Meghanilta: ”Hän kiitti, että saatoin hänet ja Harryn yhteen”

iltalehti 08:27 14.08

Jameela Jamil oli yksi herttuattaren valitsemista naisista Vogue-lehden kanteen. Näyttelijä Jameela Jamil oli yksi 15. naisesta, jotka koristivat herttuatar Meghanin suunnitteleman Vogue-lehden kantta. The Good Place -sarjassa näyttelevä Jamil on nyt kertonut Grazie-lehdelle Vogue-vierailunsa taustoja. Saadessaan kutsun kirjoittaa kolumni lehden syyskuun numeroon, naisella ei ollut vielä mitään tietoa siitä, että Meghan olisi yksi lehden editoijista. – Sain tietää asiasta vasta sitten, kun Meghan soitti minulle itse! Missasin puhelun kolmesti, ennen kuin vastasin siihen. Halusin lyödä itseäni! Jamil kertoo lehdelle.


Helmken tyhmä ulosajo KPV:n kompastuksena

iltasanomat 20:29 04.08

FC Lahti saattoi kiittää yhtä vastustajaa saadessaan miesten jalkapalloliigassa kolmen pisteen potin Kokkolan Pallo-Veikoilta.


Näkökulma: Nyt jäitä hattuun! Kaapo Kakon varannut joukkue on surkea – mutta niin pitääkin olla

iltalehti 06:00 22.06

Vastuuta saadessaan Kakolta voidaan odottaa urotekoja jo tulevalla kaudella. Rangersin osalta ei, kirjoittaa Anssi Karjalainen. Helmikuun 8. päivä vuonna 2018 tiedote lävähti julkiseksi. Tiedote oli suunnattu koko NHL:ää seuraavalle maailmalle: medialle, pelaajille, kannattajille ja satunnaiskatsojille. New York Rangers ilmoitti käynnistävänsä uudelleenrakennuksen. Liigan alkuperäisiin seuroihin alusta asti kuulunut organisaatio oli rämpinyt melko hyvien, kohtalaisten ja surkeiden tulosten kanssa pitkään.


15 700 kilometrin katso päätähuimaava video Montgomery jätti ”En opposition puolelta

Hot topics