Roope Salmisen somekuvassa hulvaton keskustelu – Helmi-Leena Nummela lupasi järjestää Arttu Lindemanin kirjat

mtv 12:50 21.01

Roope Salminen lisäsi arkisen kuvan itsestään, mutta keskustelu lähti aivan lapasesta.


Arttu Lindemanin huomio kiinnittyi erikoiseen yksityiskohtaan Roope Salmisen kodissa – suosikkijuontajan avopuoliso vastuussa sisustusratkaisusta

iltasanomat 15:11 20.01

Roope Salminen julkaisi tuiki tavalliselta näyttävän kuvan kotoaan. Arttu Lindeman huomasi heti hauskan sisustusratkaisun.


Vielä vuosi sitten Malla Malmivaara ajatteli, että Putous ei ole hänen juttunsa: ”En ole aiemmin näin viihteen puolelle lipsahtanut”

iltalehti 12:50 17.01

Keltanokka Malla Malmivaara ja konkari Roope Salminen nähdään pian alkavalla uudella Putous-kaudella. Putous-ohjelman 12. kausi starttaa pian televisiossa. Roope Salminen on nykyään jo Putous-konkari, sillä takana on jo neljä kautta. Viides alkaa tammikuun 18. päivänä. Malla Malmivaaralle Putous-pesti on ensimmäinen. Näyttelijänä 37-vuotias Malmivaara on kokenut, sillä hän on näytellyt yli 10 elokuvassa ja useissa sarjoissa. Viihdeohjelman tekeminen on hänelle kuitenkin täysin uutta.


Roope Salminen iloitsee vauvaonnitteluista – tuntemattomat kutoneet sukkia tulokkaalle: ”Se on suloista!”

iltalehti 07:40 17.01

Putousta tähdittävä Roope Salminen kommentoi isyyttään. Putous-ohjelman 12. kausi starttaa lauantaina televisiossa. Roope Salminen on varsinainen Putous-konkari, sillä tämä on hänelle jo viides kausi. Kokemuksestaan huolimatta Salminen ei koe olevansa mikään mentori sarjan muille näyttelijöille.


Esko Salminen ja Aino Seppo ovat olleet yhdessä yli 30 vuotta – poseeraavat harvinaisissa yhteiskuvissa: ”Aino ei tahdo saada minua liikkeelle”

iltalehti 20:37 14.01

Näyttelijäpariskunta Esko Salminen ja Aino Seppo ovat olleet yhdessä yli 30 vuotta. Näyttelijät Esko Salminen, 79, ja Aino Seppo, 61, ovat kumpikin tehneet Suomessa menestysuran näyttelemisen parissa – ja olleet yhdessä peräti kolme vuosikymmentä. Pariskunta kertoi hyväntuulisena kuulumisiaan Antti J. Jokisen ohjaaman Helene-elokuvan kutsuvierasensi-illassa Suomen Kansallisteatterissa. Pariskunta käy nykyään harvemmin yhdessä tilaisuuksissa, ja etenkin Ainolle ilta oli ilonaihe, sillä hän sai miehensä mukaan elokuviin.


Roope Salmista syytetään seksuaalirikoksesta – näin syyttäjä kommentoi tekoa

iltalehti 13:50 02.01

Juontajana, näyttelijänä ja muusikkona työskentelevän Roope Salmisen seksuaalirikoksen käsittelyä käsitellään vasta elokuun 20. päivänä. Roope Salminen julkaisi jouluaatonaattona Instagramissa päivityksen tapaukseen liittyen. Salminen kertoi, että häntä vastaan on nostettu syyte rikosnimikkeellä ”pakottaminen seksuaaliseen tekoon”.


Roope Salmista epäillään harvinaisesta rikosnimikkeestä – tällaisia tekoja nimikkeen taakse kuuluu ja ei kuulu

iltalehti 11:22 28.12

Pakottaminen seksuaaliseen tekoon on melko harvinainen rikosnimike. Rikosoikeuden professori kertoo, millaisista teoista voi olla kyse. Laulaja ja näyttelijä Roope Salminen kertoi ennen joulua, että häntä vastaan on nostettu syyte nimikkeellä pakottaminen seksuaaliseen tekoon. Kyseessä on harvinainen nimike. Esimerkiksi vuonna 2018 kyseisellä nimikkeellä tuomittiin Suomen käräjäoikeuksissa 30 ihmistä ja sitä edellisenä vuonna 28 ihmistä.


Roope Salminen syytteessä seksuaalirikoksesta – MTV vahvistaa: Ei hyllytetä Putouksesta

iltalehti 10:38 27.12

Roope Salminen kertoi viime viikolla Instagramissa, että häntä vastaan on nostettu syyte pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Juontaja Roope Salminen julkaisi ennen joulua Instagramissa tekstin, jossa hän kertoi, että häntä vastaan on nostettu syyte nimikkeellä ”pakottaminen seksuaaliseen tekoon”. – Olen saanut tiedon, että minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä "pakottaminen seksuaaliseen tekoon". Syyte liittyy minun ja toisen aikuisen välillä 2015 tapahtuneisiin asioihin. Minulle vaaditaan asiassa päiväsakkoja. Olen ehdottomasti syytön. Toivon asian etenevän mahdollisimman pikaisesti tuomioistuimen käsittelyyn, jotta asiassa saadaan oikeuden päätös. Laista johtuvan salassapitovelvollisuuden vuoksi en voi kommentoida asiaa tämän enempää ennen oikeuden ratkaisua, Salminen kirjoitti Instagramissa.


MTV vahvistaa: Hyllytystä ei harkita seksuaalirikossyytteestä huolimatta – Roope Salminen nähdään Putouksen juontajana

iltalehti 10:38 27.12

Roope Salminen kertoi viime viikolla Instagramissa, että häntä vastaan on nostettu syyte pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Juontaja Roope Salminen julkaisi ennen joulua Instagramissa tekstin, jossa hän kertoi, että häntä vastaan on nostettu syyte nimikkeellä ”pakottaminen seksuaaliseen tekoon”. – Olen saanut tiedon, että minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä "pakottaminen seksuaaliseen tekoon". Syyte liittyy minun ja toisen aikuisen välillä 2015 tapahtuneisiin asioihin. Minulle vaaditaan asiassa päiväsakkoja. Olen ehdottomasti syytön. Toivon asian etenevän mahdollisimman pikaisesti tuomioistuimen käsittelyyn, jotta asiassa saadaan oikeuden päätös. Laista johtuvan salassapitovelvollisuuden vuoksi en voi kommentoida asiaa tämän enempää ennen oikeuden ratkaisua, Salminen kirjoitti Instagramissa.


Roope Salminen Iltalehdelle: "Toivottavasti tapausta käsitellään mahdollisimman pian"

iltalehti 13:50 23.12

Juontaja, laulaja Roope Salminen kertoo Instagramissa häntä vastaan nostetusta syytteestä. Roope Salminen on jakanut Instagramissa pysäyttävän päivityksen, jossa hän kertoo häntä vastaan nostetusta syytteestä. Juontaja kertoo syytteen olevan nimikkeellä pakottaminen seksuaaliseen tekoon. Iltalehti tavoitti Salmisen kommentoimaan tapausta.


Tällainen on seksuaalirikos, josta Roope Salmista epäillään – maksimirangaistus kolme vuotta vankeutta

iltalehti 12:29 23.12

Laulaja, näyttelijä Roope Salminen kertoi vastikään Instagramissa häntä vastaan nostetusta syytteestä. Iltalehti otti selvää, millaisesta teosta syytteessä on Suomen lain mukaan kysymys. Roope Salminen kertoi tuoreessa somepäivityksessään, että häntä vastaan on nostettu syyte nimikkeellä ”pakottaminen seksuaaliseen tekoon”. Päivityksessään Salminen kertoo syytteen liittyvän hänen ja toisen aikuisen välillä vuonna 2015 tapahtuneisiin seikkoihin. – Olen saanut tiedon, että minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä "pakottaminen seksuaaliseen tekoon". Syyte liittyy minun ja toisen aikuisen välillä 2015 tapahtuneisiin asioihin. Minulle vaaditaan asiassa päiväsakkoja, Salminen kirjoittaa.


Roope Salminen Instagramissa: ”Minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä pakottaminen seksuaaliseen tekoon”

iltasanomat 12:10 23.12

Roope Salminen kertoo Instagramissa, että häntä vastaan on nostettu syyte nimikkeellä ”pakottaminen seksuaaliseen tekoon”.


Roope Salminen sosiaalisessa mediassa: "Minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä pakottaminen seksuaaliseen tekoon"

mtv 12:00 23.12

Roope Salminen kertoo Instagramissa, että häntä vastaan on nostettu syyte. 


Roope Salmiselta pysäyttävä somepäivitys: "Minua vastaan on nostettu syyte nimikkeellä pakottaminen seksuaaliseen tekoon”

iltalehti 11:58 23.12

Roope Salminen kertoo asiasta Instagramissa. Laulaja, näyttelijä Roope Salminen kertoo Instagramissa häntä vastaan nostetusta syytteestä. Julkaisun saatteeksi on kirjoitettu: – Tiedoksi kaikille.


Eppu Salminen julkaisi suloisen kuvan Roope Salmisen syntymäpäivän kunniaksi: "Hienosti poika"

mtv 19:01 11.12

30 vuotta täyttäneelle Roope Salmiselle satelee onnitteluita. 


Yksi Roope Salmisen lähimmistä ystävistä pisti merkille miehessä tapahtuneen muutoksen – ”Se näkyy myös perheenlisäyksessä”

iltasanomat 13:54 11.12

Roope Salminen ja Jon-Jon Geitel ovat tunteneet toisensa lapsesta asti. Kaksikko juhli Salmisen 30-vuotissyntymäpäivää yhdessä viikonloppuna.


Roope Salmisen isä Eppu Salminen onnittelee poikaansa – julkaisi lapsuuskuvan

iltalehti 12:38 11.12

Roope Salmisen isä Eppu Salminen onnittelee 30-vuotispäiväänsä viettävää poikaansa Instagramissa. Eppu Salminen julkaisi Instagram-tilillään lapsuuskuvan pojastaan Roope Salmisesta tämän 30-vuotispäivän kunniaksi. Vanhassa kuvassa Roope katsoo lapsena kameraan unisen oloisena. – Hienosti poika! Onnea rakas Roope, 30v! Eppu Salminen kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


Roope Salminen täytti 30 vuotta – katso kuvat vuosien varrelta!

mtv 09:46 11.12

Roope Salminen juhlii 30-vuotispäiväänsä.


Syntymäpäiviään juhliva Roope Salminen julkaisi näyttävän kuvan aalloista – kommenttikenttä täyttyi onnitteluista

mtv 09:33 11.12

30 vuotta täyttävä Roope Salminen jakoi näyttävän kuvan syntymäpäivänsä kunniaksi.


junioriottelussa rötiskökyläksi, jota asukkaatkin ruotsalaismaalivahti vastaan uudessa dokumentissa – perjantaina taas ”Matias

Hot topics