Sarah Ferguson pöyristyi herttuatar Meghanin saamasta kohtelusta – lataa suorat sanat elämästä hovin mustana lampaana

iltasanomat 19:58 13.12

Sarah Ferguson myöntää kokeneensa saman kuin Meghan ja pystyy siksi samaistumaan tämän tuntemuksiin.


Somessa hämmästyttiin Janni Hussin kuvasta: "Piti katsoa monta kertaan et onko tämä pränkki"

mtv 18:01 13.12

Janni Hussi ja Lotta Hintsa ovat hämmästyttävän paljon saman näköisiä.


Kommentti: SM-liigan parhaan pelaajan kohtalo NHL:ssä on ollut tyly – samalla tärkeä muistutus koko Suomi-kiekolle

iltasanomat 16:21 13.12

Oliwer Kaski on hyvä barometri siitä, miten iso kuilu NHL:n ja SM-liigan välillä on, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Mies syyllistyi alaikäisen törkeään hyväksi­käyttöön – uhri, joka oli tekojen alkaessa vasta 13-vuotias, tuli lopulta raskaaksi

iltasanomat 15:03 13.12

Törkeästä hyväksikäytöstä Pirkanmaalla tuomittu joutuu maksamaan uhrilleen 25?000 euroa.


JVG tähdittää NHL 20 -peliä näyttävästi – samassa joukossa Snoop Doggin kanssa

stara 14:40 13.12

Suosikkiyhtye JVG pääsee kansainvälisten supertähtien joukkoon NHL 20 -pelissä. Lätkäfaneina


Mikko Pukka palaa Tapparan kokoonpanoon 13 vuoden tauon jälkeen ? edustanut tämän kauden aikana kolmea tamperelaisseuraa

jatkoaika.com 12:38 13.12

Mikko Pukka paikkaa tänään Tapparan puolustuksen poissaoloja ja pelaa kirvesrinnoissa ensimmäistä kertaa sitten syyskuun 2006. Pukka saa Tapparassa pelaamansa ottelun myötä täyteen harvinaisen Tampere-triplan, sillä hän on edustanut saman kauden aikana niin Tapparaa, Ilvestä kuin KOOVEEtakin.


Ravivihje: Toto4 Turku 13.12.2019

iltasanomat 11:16 13.12

Metsämäen Toto4-pelissä nähdään kaksi mielenkiintoista kaksinkamppailua. Toto4-varma löytyy vaivatta montésta.


Tähtihiihtäjän mielentila vaihtui hetkessä dramaattisesti – "Ei ole sama kuin muutama päivä sitten”

MTV 09:34 13.12

Venäjän urheilijoihin kohdistuneet viimeaikaiset toimenpiteet maata ravistelevassa dopingskandaalissa ovat vaikuttaneet dramaattisesti kokeneiden maastohiihtäjien mielialaan, kertoo Venäjän päävalmentaja Markus Cramer.


Meksiko ratifioi ensimmäisenä uuden vapaakauppasopimuksen, odottaa Yhdysvaltojen ja Kanadan tekevän saman perässä

yle 05:23 13.12

Meksikon presidentti Lopez Obradori: "Me teimme osuutemme."


Meksiko ratifioi ensimmäisenä Pohjois-Amerikan kauppasopimuksen, odottaa Yhdysvaltojen ja Kanadan tekevän saman perässä

yle 05:23 13.12

Meksikon presidentti Lopez Obradori: "Me teimme osuutemme."


Mariam pyörittää vauvatehdasta: vuokraa kohtuja suomalaisille - 60 000 eurolla saa varmasti vauvan

iltalehti 05:00 13.12

Illan Perjantai-dokkarissa tutustutaan kohtuvuokrausbisnekseen. Keskusteluohjelma Perjantai jää illan jakson jälkeen joululomalle. Lähetykset jatkuvat taas 17. tammikuuta. Tänään ohjelmassa puidaan kohdunvuokrausta. Jos nainen syntyy ilman kohtua, pitääkö hänen saada vuokrata toisen kohtu? Entä tuleeko miehellä olla sama oikeus? Sijaissynnyttämiseen liittyy naisten hyväksikäyttöä monessa maassa, mutta pystyttäisiinkö Suomessa asia järjestämään oikeudenmukaisesti?


Brittiprofessori IS:lle: Tätä vaalitulos tarkoittaa brexitille

iltasanomat 01:00 13.12

Ovensuukyselyn perusteella työväenpuolue on kokemassa vaaleissa pahan tappion. Näyttää siltä, että puolueen johtajan Jeremy Corbynin palli heiluu entistä enemmän. Samalla näyttää siltä, että brexit etenee tammikuussa.


Ovensuukysely: Konservatiivit voittamassa reilusti – tulokset povaavat 86 paikan enemmistöä

iltasanomat 00:07 13.12

Britanniassa vaalihuoneistot sulkivat ovensa puolilta öin Suomen aikaa, ja samalla tulivat julki ovensuukyselyn tulokset.


Kaapo Kakon sopeutuminen NHL-kaukaloon on tehnyt vaikutuksen Rangers-pomoon – "Voin samaistua siihen, kuinka vaikeaa sen täytyy olla"

MTV 22:54 12.12

New York Rangersin GM Jeff Gorton on ollut tyytyväinen kesän ykkösvarauksensa Kaapo Kakon tulokaskauden otteisiin.


Pitkän linjan rallivaikuttaja ylistää kovin sanoin Kalle Rovanperän poikkeuksellista ominaisuutta – "Kukaan ei ole ollut lähellekään samalla tasolla"

MTV 22:25 12.12

Timo Jouhki suitsuttaa manageroimaansa suomalaista rallilupaus Kalle Rovanperää poikkeuksellisesta kypsyydestä 19-vuotiaaksi.


Taas outo TIS-käänne - varattuina ohjelmaan osallistuneet Josku ja Santeri kiistelevät somessa tapahtumien kulusta

iltalehti 20:46 12.12

Leevin kanssa Temptation Island Suomeen osallistunut Josefin alkoi kuvausten päätyttyä seurustella Karimin kanssa. Asia ei ole jäänyt muilta ohjelmaan osallistuneilta huomaamatta. Temptation Island Suomen viimeiset iltanuotiot ovat käsillä. Mari ja Väpä päättivät pysyä yhdessä. Saman päätöksen tekivät myös Leevi ja Josefin, jotka tosin jäivät tauolle pian kuvausten päätyttyä. Kolme viikkoa kuvausten päätyttyä Josefin otti parisuhdetatuoinnin sinkkuna ohjelmaan osallistuneen Karimin kanssa. Instagramissa monet Temptation Island Suomi -osallistujat ovat vastanneet seuraajiensa esittämiin kysymyksiin julkisesti. Erityisesti Josefinin ja Karimin äkkirakastuminen on kuohuttanut tunteita. Oman versionsa tapahtumien kulusta on julkaissut myös Leevi.


Analyysi: Sanna Marinin hallituksen on syytä laatia itselleen yhteiset pelisäännöt ja sitouttaa niihin myös eduskuntaryhmät

yle 20:31 12.12

Sanna Marinin hallitukseen osallistuvat puolueet istuvat samassa veneessä, mutta soutavat jo taipaleen alkumetreillä eri suuntiin.


Mikä bongaus – Carolina Hurricanes teki mielettömän huomion Sebastian Ahon historiallisesta maalista

MTV 20:27 12.12

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho jatkoi tiistaina mainiota virettään, kun hän osui kahdesti Edmonton Oilersin verkkoon. Ensimmäinen maali oli miehen 100:s osuma NHL:ssä. 22-vuotiaasta Ahosta tuli samalla historian nuorin Hurricanes-pelaaja, joka on ylittänyt kyseisen rajapyykin.


Nuorisopastori käpälöi toimittajaa suorassa lähetyksessä USA:ssa: pöyristynyt reaktio tallentui kuviin, mies jäi nolosti nalkkiin

iltalehti 20:09 12.12

Tv-toimittajaan kohdistunut sopimaton teko näkyi suorassa tv-lähetyksessä Yhdysvalloissa. WSAV-kanavan toimittaja Alex Bozarjian oli viime viikolla raportoimassa suoraan tv-lähtetykseen Enmarket Savannah Bridge Run -tapahtumasta, joka järjestettiin lauantaina Savannahin kaupungissa, Georgian osavaltiossa. Bozarjian seisoi reitin varressa ja teki juontoaan samalla, kun tapahtumaan osallistuneet juoksijat porhalsivat hänen ohitseen. Yhtäkkiä Bozarjianin takaa ilmestyi mies, joka ohitti hänet hyvin läheltä ja läimäytti häntä oikealla kädellään takapuoleen.


10 päivää – Ilves tarrasi tiukasti jäsenkyselyn al-Holin suomalaisten Kaisa Aula raju myrsky uutiskynnyksen maailmalla

Hot topics