Sampo Kaulanen päivittelee reissukilojaan somessa: "Joskus tällainen ruokavalio ja tissuttelu olivat normaali elämäntyylini"

mtv 15:30 10.12

Kyläkauppias Sampo Kaulanen päivittelee Thaimaassa kertyneitä reissukilojaan.  


Sampo Kaulasen paino nousi lomalla – kauhistelee lopputulosta

iltalehti 14:34 09.12

Thaimaassa lomaillut kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoo Instagram-tilillään painonsa nousseen. Kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoo rehellisesti Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä painonsa nousseen muutaman kilon hänen lomaillessaan Thaimaassa. Kaulanen lomaili vastikään Thaimaaan lämmössä kymmenen päivän ajan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Olli Juvosen, 78, syrjäinen torikahvila pyristelee Tapiolassa rakennustöiden piirittämänä: ”Tämä on aivan pussinperällä”

iltasanomat 08:00 07.12

Tapiolassa sijaitseva Kahvi-Olli on hiljenevän Sampotorin juttutupa.


SM-liigan pelikieltopäätöksissä erikoinen yksityiskohta – kurinpitäjä Sampo Liusjärvi avaa nyt taustaa

MTV 18:57 05.12

Tiistain SM-liigakierroksella nähtiin ikäviä tapauksia, kun sekä Tapparan puolustaja Tuukka Mäntylä että Jukureiden nuori hyökkääjä Patrik Puistola taklattiin tajuttomaksi. Torstaina Liigan kurinpito jakoi jälkiseurauksia tapauksiin liittyen.


SM-liigassa kuohuu rajujen pääosumien jäljiltä – kurinpitäjä Sampo Liusjärveltä vastaveto syntyneelle keskustelulle

MTV 18:57 05.12

Tiistain SM-liigakierroksella nähtiin ikäviä tapauksia, kun sekä Tapparan puolustaja Tuukka Mäntylä että Jukureiden nuori hyökkääjä Patrik Puistola taklattiin tajuttomaksi. Torstaina Liigan kurinpito jakoi jälkiseurauksia tapauksiin liittyen.


Sampo Kaulanen vitsailee somessa päätyneensä Thaimaassa prostituution mekkaan - Minttu-vaimo kannustaa rietastelemaan koko rahan edestä

mtv 15:30 25.11

Kyläkauppias Sampo Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään kuulumisia Thaimaan lomaltaan. Kaulanen vitsaili, että on matkustamassa saarelle, joka on tunnettu prostituutiostaan.


Toimittajalta: Onko Israel yhden miehen show?

yle 18:29 22.11

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ei suostu polvilleen korruptiosyytteiden edessä. Israelin poliittisen järjestelmän hän on sen sijaan saanut mutkille, kirjoittaa ulkomaantoimittaja Sampo Vaarakallio.


Juha Tapion firma teki ennätystuloksen: Kassassa rahaa 1,3 miljoonaa euroa – jää pitkälle tauolle

iltalehti 08:46 22.11

Juha Tapion tuorein tilipäätös kertoo, että mies on tahkonnut laulamalla melkoisen omaisuuden. Juha Tapio on paitsi yksi Suomen suosituimmista artisteista, hän on myös yksi menestyneimmistä. Juha Tapion Suurenmoiset Laulut Oy on julkaissut tilinpäätöksensä lokakuussa. Tilikausi 2018 on ollut miehelle oikea rahasampo.


Mitä mitä? Minttu Kaulanen seksikkäänä viettelijättärenä rannalla

stara 08:40 20.11

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 20.11

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen


Näin paljon Minttu Kaulanen laihtui Suurin pudottaja -ohjelmassa: ”Onhan se kroppa muuttunut” - ennen ja jälkeen -kuvat

iltalehti 06:54 20.11

Suurin pudottaja -ohjelman Michele ”Minttu” Murphy Kaulanen summaa muutostaan Instagramissa ennen tämän illan finaalijaksoa. Jos et halua tietää muutoksesta, älä lue pidemmälle. Tänään Nelonen esittää Suurin pudottaja -ohjelman finaalijakson. Suurin pudottaja -ohjelman voittaja kerrottiin Apu-lehden tekemän virheen takia jo aikaisemmin julkisuuteen, mutta finaalijaksossa kuullaan kisaajien tunnelmat koko muutosmatkan osalta. Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo, Minttu Kaulanen kertoo jo Instagramissa päässeensä pitkälle muutosprosessissaan. Lopullinen pudotettujen kilojen määrä selviää illan jaksossa, mutta hän julkaisi ennen ja jälkeen -kuvat Suurin pudottaja -laihdutuksesta. Näet kuvan alta tai täältä.


Sampo Kaulanen julkaisi seksikkään kuvan Minttu-vaimostaan – Janni Hussilta timanttinen kommentti

mtv 12:20 19.11

Sampo Kaulanen julkaisi upean kuvan vaimostaan Instagramissa.


Michele Murphy-Kaulasen sänkykuva ihmetyttää

stara 08:40 18.11

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen


Sampo Kaulanen yllätettiin Huumassa totaalisesti: "Yksi hävettävimmistä kokemuksista ikinä"

mtv 20:04 16.11

Sampo Kaulanen yllätettin Huumassa.


Huutokauppakeisari ja Sampo Kaulanen jättivät ansiotuloillaan Eränkävijät-Akin kauas taakseen – Aki Palsanmäki tienasi yli seitsenkertaisen summan

iltasanomat 22:37 05.11

Eränkävijöiden suosio ei vielä näy Aki Huhtasen palkkapussissa.


Kyläkauppiaiden taisto: Sampo Kaulasen tulot hipovat jo Vesa Keskisen tienestejä - tällaiset summat kauppiaat tienasivat

iltalehti 09:37 04.11

Suomen tunnetuimmat kyläkaupat sijaitsevat Tuurissa ja Äkäslompolossa. Tuurin Kyläkaupan isäntä Vesa Keskinen tienasi viime vuonna 251 690 euroa. Ansiotuloja kertyi 89 685 euroa ja pääomatuloja 162 005 euroa. Jälkiveroa jäi maksettavaksi 44 876 euroa. Vuonna 2017 Keskisen tulot olivat 255 847 euroa.


Suomen kuuluisimmalla kyläkauppiaalla jättitulot! Näin tienasi Sampo Kaulanen

mtv 08:37 04.11

Sampo Kaulanen keräsi vuonna 2018 huipputulot.


Sampo Kaulaselle mittavat mätkyt – lasku nosti ”stressin nokkaan”: ”Ensi vuonna lupaan, että se on nolla euroa mätkyjä”

iltasanomat 06:45 04.11

Verohallinto muisti kauppias Sampo Kaulasta 30?000 euron mätkyillä.


Verottaja karhuaa Sampo Kaulaselta peräti 30 000 euron saatavia – myös nämä julkkikset ovat maksaneet jättimätkyjä

iltalehti 07:30 03.11

Lappilainen kauppias maksaa viime vuoden tuloistaan noin kolmenkymmenentuhannen euron veromätkyt. Myös monet muut julkkikset ovat saaneet tuntuvia muistutuksia verottajalta. Kauppias Sampo Kaulanen kertoo viime vuodelta kertyneen noin 30 000 euron mätkyt maksettavaksi. Hän on hieman petrannut verosuunnitteluaan, sillä edellisvuonna hän maksoi jopa 74 000 euron mätkyt. Tuolloin ansiotuloja kertyi 142 000 euroa ja pääomatuloja 59 676 euroa. Kauppias tunnustaa, ettei ole kovin tarkka verosuunnittelussaan.


ilmasto­mielen­osoitukseen osallistuneita Schipholin isän uusiin naimisiin vakauteen

Hot topics