Linnan jatkojen ”tissikohu” paisuu - Roope Salminen hermostui nyt rintakohunaiselle

iltalehti 12:13 07.12

Roope Salminen ei pitänyt siitä, että feministiaktivisti arvosteli hänen kappalettaan ”tissikohun” yhteydessä. Linnan jatkoilla nousi kohu. Feministiaktivistit Sandra Marins ja Säde Vallarén juhlistivat iltaa ja Marins veti rinnan esiin jatkojen suorassa tv-lähetyksessä. Samalla Roope Salminen ja koirat -yhtye esitti Kämpin Peilisalissa keikkansa päätöskappaletta Madafakin darraa.


Linnan jatkojen ”tissikohu” paisuu - Roope Salminen hermostui nyt rintansa paljastaneelle naiselle

iltalehti 12:13 07.12

Roope Salminen ei pitänyt siitä, että feministiaktivisti arvosteli hänen kappalettaan ”tissikohun” yhteydessä. Linnan jatkoilla vilautettiin rintaa - ja siitä nousi kohu. Feministiaktivistit Sandra Marins ja Säde Vallarén vetivät rinnan esiin jatkojen suorassa tv-lähetyksessä. Samalla Roope Salminen ja koirat -yhtye esitti Kämpin Peilisalissa keikkansa päätöskappaletta Madafakin darraa.


Nyt puhuu Linnan juhlien jatkoilla vilauttanut kaksikko – kertovat syyn rintojen paljastamiselle

mtv 10:59 07.12

Ylen suorassa lähetyksissä nähtiin yllättävä käänne, kun jatkojen tallenteeseen päätyi Sandran vilautus kesken Roope Salminen & Koirat yhtyeen esityksen.


Rintansa Linnan juhlien suorassa lähetyksessä paljastanut Sandra kertoo nyt, miksi päätyi kyseiseen tempaukseen

iltasanomat 01:30 07.12

Rintansa suorassa tv-lähetyksessä paljastanut feministiaktivisti kertoo motiiveistaan.


Linnan jatkoilla vilautettiin – paljas rinta päätyi suoraan lähetykseen

iltalehti 00:34 07.12

Tissiflashmob-tapahtumaa järjestävä Sandra Marins vilautti Linnanjuhlien jatkoilla. Tissi. Tallentui kameralle, kun Sandra Marins vilautti rintaansa punaisessa puvussaan. Kyseessä tuskin oli vahinko, sillä Marins järjestää tissiflashmobina tunnettua tapahtumaa. Feministitempauksessa näytetään ylpeästi rintavarustusta sen puolesta, että naisetkin saisivat kulkea yläosattomissa ilman, että sitä pidettäisiin erikoisena.


Suorassa lähetyksessä Linnan jatkoilta näkyi tissi

iltalehti 00:34 07.12

Tissiflashmob-tapahtumaa järjestävä Säde Vallarén vilautti Linnanjuhlien jatkoilla. Tissi. Tallentui kameralle, kun Sandra Marins vilautti rintaansa punaisessa puvussaan. Kyseessä tuskin oli vahinko, sillä Marins järjestää tissiflashmobina tunnettua tapahtumaa. Feministitempauksessa näytetään ylpeästi rintavarustusta sen puolesta, että naisetkin saisivat kulkea yläosattomissa ilman, että sitä pidettäisiin erikoisena.


Victorian enkeli hassutteli bikineissä – povi vetää huomion itseensä

stara 12:40 25.11

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä,


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 25.11

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä,


Joulukuuset tulivat jo – joko sinun kotisi on joulukunnossa?

yle 19:48 14.11

Aleksandra Pihlajaniemi haluaa näyttää miehelleen, ettei hän ole ainut hullu, joka koristelee joulukuusen ajoissa. Joulusta saa nauttia pitkään.


Victorian enkeli herutteli rannalla – ystävätkin mukana

stara 12:40 29.10

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä,


15-vuotias venäläisluistelija kaatui, mutta murskasi silti maailmanennätyksen upeilla neloishypyillään

yle 13:19 27.10

15-vuotiaat venäläiset harjoitustoverit Aleksandra Trusova ja Anna Shtsherbakova ovat hämmästyttäneet hyppytaidoillaan taitoluistelukauden alussa. (Kuvalähde Viasat)


Kuusinkertainen olympiakävijä Kyra Kyrklund elää ratsastusmaailmassa, mutta ei aio palata kilpailuihin – "Tämä on urheilulaji nuorille ihmisille"

yle 09:27 27.10

Kyra Kyrklundin ja hänen miehensä Richard Whiten valmentama Sandra Dahlin voitti lauantaina kouluratsastuksen GP-kilpailun Helsingissä.


Sandra Dahlin loisti myös vapaaohjelmassa – hevosen nopea kehitys yllätti valmentaja Kyra Kyrklundin

yle 15:53 26.10

Anna von Wendt kannusti Denzelin virkeämpään rytmiin Horse Show'n kouluratsastuksessa


Sandra Dahlin loisti myös vapaaohjelmassa Horse Show’ssa

iltasanomat 14:31 26.10

Anna von Wendt kannusti Denzelin virkeämpään rytmiin Horse Show'n kouluratsastuksessa.


37-vuotiaat brasilialaiskolmoset paljastivat: Ottivat jopa samanlaiset silikonit – tuomareiden leuat fitnesskisoissa loksahtivat lattiaan

iltalehti 22:33 11.10

37-vuotiaat fitnessurheilijat Adriana, Alessandra ja Andreia Dantas ovat kolmoset ja tekevät hämmentävän paljon asioita samalla tavalla. Mikäli kuva ei näy yllä, voit katsoa sen tästä. Fitnesskisoissa menestystä niittäneet brasilialaiskolmoset Adriana, Alessandra ja Andreia Dantas ovat erikoinen ilmestys.


Victorian enkeli bikineissä – ura supermallina jatkuu

stara 05:00 07.10

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä,


Mira Potkosella loistava alku MM-kisoissa – tyrmäsi vastustajansa neljässä minuutissa

iltalehti 17:43 06.10

Suomalainen on MM-kisojen ykkössijoitettu. Kaksinkertainen nyrkkeilun Euroopan mestari Mira Potkonen sai erinomaisen startin MM-kisoille Venäjällä. Potkonen tyrmäsi sveitsiläisen Sandra Brüggerin kisojen avausottelussaan sunnuntaina.


Tyrmäys! Mira Potkosella loistokas startti MM-kisoissa

MTV 15:55 06.10

Nyrkkeilyn kaksinkertainen Euroopan mestari Mira Potkonen aloitti naisten MM-kisat Venäjällä voitokkaasti. Hän voitti alle 60 kilon sarjassa ensimmäisellä kierroksella sveitsiläisen Sandra Brüggerin toisessa erässä tyrmäyksellä.


40 vuotta, tulevaisuudessa ehdi eduskuntaan tänä Huippuharvinainen Helsingin olympiasoihtu huippujoukkuetta ilmasto­neuvottelujen piti jo vuosia vakauteen nautti pelaamisesta pojan epäiltynä puoluesihteeri pahoinpideltiin teho-osastolle ”Älä yritä tätä

Hot topics