Luisteluvalmentajan tutkinnan todistaja HS:lle järkyttyneenä: ”Loputkin suomut tippuivat silmiltä”

iltasanomat 15:13 24.01

Helsingin Sanomien haastattelema luistelija kertoi tilanteesta, jossa hän kertoi kokemuksistaan valmennuksessa.


Koiranruokavalmistajan mainos joutui somessa kritiikin kohteeksi – “Meillä ei ole kilpailijoiden tai alan muiden toimijoiden leimaamisen tai lyttäämisen tarvetta”

yle 19:08 23.01

Dagsmark sai aikaan kiivaan keskustelun piikiteltyään kilpailijaansa Helsingin Sanomien koko sivun mainoksessa eilen. Mainos sai aikaan arvostelun mainostavaa yritystä kohtaan, sitä ei pidetty onnistuneena eikä asiallisena.


HS: Ex-luistelijat antavat tukensa kohujoukkueen urheilijoille – totuus tulosten takana järkytti: "Musertavaa"

iltalehti 10:47 23.01

Entiset Team Uniquen luistelijat haluavat auttaa niitä, jotka ovat kärsineet epäasillisesta valmentamisesta. Keskustelu Mirjami Penttisen epäasiallisesta käytöksestä muodostelmajoukkue Team Uniquen valmentajana jatkuu yhä. Nyt kantaa ottavat 12 joukkueen entistä luistelijaa, jotka julkaisivat torstaina Helsingin Sanomien mielipidepalstalla kannanoton omilla nimillään.


HS-gallup: Puolueiden kannatus näyttää vakiintuneen viime kuukausina – perussuomalaiset edelleen ykkösenä

yle 03:03 22.01

Pääministeri Sanna Mariniin (sd.) kohdistunut kansainvälinen mielenkiinto ei näy SDP:n suosion nousuna Helsingin Sanomien kannatusmittauksessa.


Rasismikohu A-nuorten kiekkopelissä – Jääkiekkoliitolta suorat sanat: ”Tällaista musiikkia ei tarvitse soittaa missään”

iltalehti 20:34 20.01

Jääkiekkoliitto odottaa EVU:n selvitystä lauantain tapahtumista. EVU kohtasi A-nuorten ottelussa Helsingin Kiekko-Tiikerit Vantaalla. Kolmannessa erässä hallissa lähti soimaan Kake Singersin 1970-luvun lopun kappale ”Me halutaan olla neekereitä” juuri silloin, kun Kiekko-Tiikerit oli laittanut aloitukseen tummaihoisen pelaajan. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Helsingin Sanomien mukaan Kiekko-Tiikerien valmentaja Jani Heikkonen hermostui tapauksesta ja kirjoitti aiheesta jääkiekkoaiheiseen Facebook-ryhmään.


HS: Takavuosien hittibiisistä nousi rasismikohu Vantaalla – tummaihoista juniorikiekkoilijaa solvattiin?

iltalehti 13:46 20.01

Helsingin Sanomien mukaan toisen joukkueen toimihenkilö kuuli tilanteen paikan päällä. Helsingin Sanomat uutisoi maanantaina, että viime viikonloppuna pelatusta jääkiekon A-nuorten ottelusta nousi rasismikohu. EVU isännöi Helsingin Kiekko-Tiikereitä Vantaalla. Kolmannessa erässä hallissa lähti soimaan Kake Singersin kappale ”Me halutaan olla neekereitä” samalla hetkellä, kun Kiekko-Tiikerit oli laittanut aloitukseen tummaihoisen pelaajansa.


IS: Metrosta poistettu huitoi kahta järjestyksenvalvojaa puukolla

yle 11:26 19.01

Ilta-Sanomien mukana tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.


Metrosta poistettu huitoi kahta järjestyksenvalvojaa puukolla

yle 11:26 19.01

Ilta-Sanomien mukana tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.


Kommentti: Harry sai toivomansa Reino-tossujen hajuisen tulevaisuuden – jäikö kunnianhimoiselle Meghanille pelkkä mustapekka?

iltasanomat 23:05 18.01

Prinssi Harry luultavasti odottaa mielellään rauhaisaa tulevaisuutta, mutta hänen kunnianhimoiselle vaimolleen edessä voi olla kova ajat, kirjoittaa Ilta-Sanomien digijulkaisuvastaava Sanna-Leena Santapakka.


Klaus Järvinen puhui avoimesti kuolemasta Ilta-Sanomien haastattelussa kolme vuotta sitten: ”Toivon, että hautajaisissani vain soitettaisiin”

iltasanomat 09:54 18.01

Ilta-Sanomat haastatteli Klaus Järvistä syyskuussa 2016. Tuolloin musiikkineuvos paljasti, millaisia hautajaisia hän toivoo itselleen.


Ulla Appelsinin kommentti: Mikä yhdistää Anna Kontulaa ja Meghan Marklea?

iltasanomat 19:20 17.01

Monella nykyajan vaikuttajalla on halu saada huomiota – omilla ehdoilla, kirjoittaa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin.


Kommentti: Mikä yhdistää Anna Kontulaa ja Meghan Marklea?

iltasanomat 19:20 17.01

Monella nykyajan vaikuttajalla on halu saada huomiota – omilla ehdoilla, kirjoittaa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin.


Kommentti puolesta ja vastaan: Elovena-tytöllä ei ole kansallis­puku­pakkoa vs. Kansallis­pukuinen Elovena-tyttö erottuu edukseen

iltasanomat 22:35 16.01

Raision Elovena-pakkauksen uudistus on herättänyt voimakkaita mielipiteitä puolesta ja vastaan. Niin myös Ilta-Sanomien toimituksessa. Tässä uutispäällikkö Tero Karjalaisen ja toimittaja Katri Utulan kommentit.


Podcast: SM-liigassa pyörii taas kyseenalainen potkukaruselli – miksi niin monta uraa tuhotaan?

iltasanomat 16:22 15.01

Ilta-Sanomien ja Radio Rockin supersuosittu jääkiekko-ohjelma pureutuu tällä viikolla muun muassa valmentajapotkuihin SM-liigassa.


Kommentti: Timo Soini voi kaivata politiikkaa, mutta kaipaako politiikka Timo Soinia?

iltasanomat 22:36 13.01

Soinin ulosmarssi perussuomalaisista oli erikoinen temppu, muistelee Ilta-Sanomien politiikan toimittaja Olli Waris.


Kommentti: Mauno Koivisto olikin Moskovan suojatti – tämän takia menetettyä Karjalaa ei haluttu takaisin?

iltasanomat 08:00 12.01

Karjala, Viro, Ahvenanmaa. Presidentti Mauno Koiviston salaiset ja tiiviit suhteet Neuvostoliittoon muuttavat analyysiä Suomen lähihistoriasta, kirjoittaa Ilta-Sanomien pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.


Kommentti: Huonoilla idänsuhteilla ratsastanut Mauno Koivisto olikin Moskovan suojatti – tässäkö syy presidentin ulkopoliittiseen varovaisuuteen?

iltasanomat 08:00 12.01

Karjala, Viro, Ahvenanmaa. Presidentti Mauno Koiviston salaiset ja tiiviit suhteet Neuvostoliittoon muuttavat analyysiä Suomen lähihistoriasta, kirjoittaa Ilta-Sanomien pääkirjoitustoimittaja Timo Paunonen.


Kommentti: Jääkiekkoagentti kuittaisi poikansa ase­palveluksen ostamalla rynnäkkö­kivääreitä – panen paremmaksi ja ostan panssari­vaunun

iltasanomat 11:11 11.01

Kukapa ei haluaisi ostaa aseita poikansa rahoilla, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Miikka Hujanen.


aivan poikkeuksellisella tavalla” avoin turnaus päättyi karu sprinttikilpailu naishiihtäjillä Suurmestari Loeb

Hot topics