Zlatan Ibrahimovicin uralle jatkoaikaa, lietsoi joukkuekavereitaan: ”Murskaamme kaikki”

iltalehti 07:19 21.10

Zlatan Ibrahimovic on uhannut lopettaa uransa tähän kauteen. Ruotsalaisen uralle tuli kuitenkin jatkoaikaa, kun LA Galaxy kaatoi MLS:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Minnesota Unitedin Sebastian Lletget’n ja Jonathan Dos Santosin maaleilla 2-1. Galaxylla on seuraavaksi edessä paikallisääntö, sillä konferenssivälierässä vastaan asettuu meksikolaistaituri Carlos Velan tähdittämä Los Angeles FC. El Trafico -nimellä kutsuttu ottelu pelataan lokakuun 24. päivänä.


Jonah Hill kihlasi kultansa - seurustelua takana yksi vuosi

iltalehti 11:22 06.09

Viihteen moniosaaja, yhdysvaltalainen Jonah Hill aikoo naimisiin. Ohjaaja, näyttelijä, tuottaja, käsikirjoittaja ja koomikko Jonah Hill, 35, on kosinut naisystäväänsä Gianna Santosia, 30. Hillin edustaja vahvisti kihlauksen Page Six -lehdelle. Pariskunta on seurustellut kesästä 2018 lähtien. Santos työskentelee luksuskosmetiikan ja kauneustuotteiden myyjänä.


Täyslaidallinen! Neymarin sisko älähti rajusti veljensä puolesta: "Olette kaikki kuvottavia ihmisläjiä"

MTV 16:39 12.08

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar on saanut tuoreeltaan PSG-faneilta kovaa kritiikkiä. Neymarin sisko Rafaella Santos ei ole jäänyt katsomaan tätä sivusta, vaan on antanut seuran faneille rajusti takaisin.


Ohhoh! Neymarin sisko älähti rajusti veljensä puolesta: "Olette kaikki kuvottavia ihmisläjiä"

MTV 16:39 12.08

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar on saanut tuoreeltaan PSG-faneilta kovaa kritiikkiä. Neymarin sisko Rafaella Santos ei ole jäänyt katsomaan tätä sivusta, vaan on antanut seuran faneille rajusti takaisin.


UFC:n supertähti pahoissa ongelmissa: syytetään strippiklubin naistarjoilijan pahoinpitelystä

iltalehti 12:13 22.07

Jon Jones on kevyen raskaansarjan hallitseva maailmanmestari. Vasta pari viikkoa sitten Jon Jones palasi voitokkaasti UFC-häkkiin ja voitti Thiago Santosin kevyen raskaansarjan MM-titteliottelussa. Muun muassa steroideista urallaan kärynnyt Jones on kuitenkin jälleen pinteessä. Häntä syytetään naisen pahoinpitelystä.


Miten tämä on edes mahdollista? UFC-ottelija sinnitteli koko ottelun yksijalkaisena – karmeat magneettikuvat paljastivat jalan todellisen kunnon

iltalehti 18:27 09.07

Thiago Santosin polvi hajosi täysin UFC-häkissä. Katso videolta, kuinka Jon Jones säilytti kevyen raskaansarjan mestaruusvyönsä. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilta ja Viaplay-palvelusta. Viime viikonloppuna Las Vegasissa oteltu UFC 239 -tapahtuma päättyi odotettuun pääotteluun.


Neymar jäi puntikselle - PSG aikoo rangaista lomalle unohtunutta supertähteään

iltalehti 20:46 08.07

Neymar on kirjoittamassa uutta lukua hänestä kertovaan siirtosaagaan. PSG:n supetähti Neymar ei ole palannut sovittuna ajankohtana kesälomaltaan. Ranskalaisseura lähetti maanantai-iltana tiukkasanaisen tiedotteen, jonka mukaan brassia ei nähty seuran harjoituskeskuksessa töiden alkaessa. – Maanantaina heinäkuun 8. päivänä Neymar da Silva Santos Juniorin oli määrä liittyä PSG:n aktiviteetteihin. PSG vahvistaa, ettei pelaaja ollut sovitussa paikassa sovittuun aikaan, eikä hän ollut saanut siihen erillistä lupaa seuralta.


Intiimien kuvien julkaisemisesta vaikeuksissa oleva Neymar kävi antamassa poliisille lausunnon

iltalehti 04:57 07.06

Neymarin treffikumppani syyttää tähtihyökkääjää raiskauksesta. PSG:tä ja Brasilian maajoukkuetta edustava Neymar, 27, on vaikeuksissa julkaistuaan intiimejä kuvia häntä raiskauksesta syyttävästä naisesta. Neymar, oikealta nimeltään Neymar da Silva Santos Junior, kävi torstaina Rio de Janeirossa antamassa poliisille lausunnon julkaistuaan häntä raiskauksesta syyttävästä naisesta paljastavia kuvia. Asiasta kertoo uutistoimisto AFP.


UFC:ssä nähtiin hurja tyrmäys! Ottelijalta perään erikoinen temppu: ”Olin vain niin onnellinen”

iltalehti 19:41 01.06

Tukholman UFC-ilta on alkanut vauhdikkaasti. Katso videolta Santosin raju tyrmäysisku ja erikoinen juhlinta. UFC katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Ennen pääkorttia on jo nähty useampi lopetus ennen täyttä aikaa. Näyttävin niistä on tähän mennessä tullut, kun brasilialainen Leonardo Santos tyrmäsi lyönnillään skotlantilaisen Stevie Rayn heti ensimmäisessä erässä.


Britannia äänestää eduskunnasta noin tiukka tilanne visio Eduskuntatalon ympäristöstä Vuoden urheilijaksi ? – suomalaisvalmentaja

Hot topics