Sari Helin uskoi löytäneensä unelmiensa iltapuvun Linnan juhliin – sitten eteen lävähti artikkeli prinsessa Sofiasta ja asukriisi oli valmis

iltasanomat 06:31 05.12

Sari Helin saapuu Linnan juhliin upeassa leopardiasussa, jonka hän hankki Tukholmassa. Puku oli kuitenkin vähällä mennä vaihtoon prinsessa Sofian vuoksi.


Kokoomuksen Sarkomaa IS:n paljastamista viesteistä: ”Näyttää, että Haaviston puheet ja julki tullut erityisavustajan sähköposti ovat ristiriidassa”

iltasanomat 08:59 04.12

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Sari Sarkomaa kommentoi IS:n paljastamia sähköpostitietoja Twitterissä.


Risto Siilasmaa jättää Nokian hallituksen – Sari Baldauf nousee uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi

yle 15:38 03.12

Siilasmaa oli Nokian hallituksessa 12 vuotta, joista kahdeksan puheenjohtajana.


Will & Grace -sarjan tähti menehtyi – vastanäyttelijältä koskettava viesti

mtv 15:15 02.12

Shelley Morrison muistetaan roolistaan Rosariona.


Sari Essayah vaatii hallitukselta vastausta Pekka Haaviston toiminnasta: ”Kansalaisilla on oikeus tietää, miten asiassa on toimittu”

iltasanomat 12:33 02.12

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah jätti hallitukselle kirjallisen kysymyksen vastattavaksi ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) toiminnasta.


Viisi kiinnostavaa juttua sunnuntai-iltaan: Päättäjien unohtamat sinkut, haastattelussa Finlandia-voittaja Statovci ja esittelyssä Napolin "keisarileikkausepidemia"

yle 18:00 01.12

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon kiinnostavimpia juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.


Herätys: Ilmastokunnianhimo kadoksissa isossa maatalousuudistuksessa, Napolissa tehtaillaan keisarileikkauksia, sähköskuutti ei olekaan pahis

yle 08:12 01.12

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


"Täällä on keisarileikkausepidemia" – Napolin alueella yli puolet lapsista syntyy sektiolla, joiden tehtailu muistuttaa jo bisnestä

yle 07:15 01.12

Italian keisarileikkausepidemia on piikkinsä nähnyt, mutta luvut ovat erityisesti maan eteläosissa yhä hälyttäviä.


Joel Armia riehui kaukalon keisarina, mutta Montrealin tuska ei hellittänyt – ”Itselläni oli paikat ainakin viiteen maaliin”

iltasanomat 02:20 01.12

Ennätysminuuttinsa urakoinut Joel Armia onnistui jälleen maalinteossa.


Tom Hanksin oli tarkoitus näytellä Frendeissä – roolin nappasikin ysärikauhuhitistä tuttu näyttelijä

mtv 17:06 30.11

Frendit-sarjassa nähtiin vuosien varrella useita tunnettuja Hollywood-tähtiä, mutta Hanks joutui kieltäytymään roolista työkiireiden takia.


Itkuvaroitus! E.T. ja Elliot tapasivat toisensa lähes 40 vuoden jälkeen - koskettava ”jatko-osa” jatkaa elokuvan tarinaa

iltalehti 23:33 29.11

Steven Spielbergin kasariklassikkoelokuva E.T. on saanut tunnelmallisen jatko-osan joulumainoksen muodossa. 1980-luvun tieteiselokuva E.T. kertoi maapallolle jumiin jääneen avaruusolion ja Elliot-pojan ystävyydestä. Elokuva päättyi kaksikon tunteikkaisiin jäähyväisiin, kun E.T. pääsi matkustamaan takaisin kotiplaneetalleen. Nyt tarina on saanut yllättävän ”jatko-osan”. Yhdysvaltalainen kaapeli-tv-palveluita sekä netti- ja puhelinpalveluita tarjoava Xfinity-firma on tehnyt E.T.:n hengessä tunnelmallisen joulumainoksen. Firma on samaa konsernia kuin Universal Pictures, joten oikeudet elokuvan tarinan ja musiikin hyödyntämiseen lienee ollut helppo hankkia. Myös Steven Spielbergin kerrotaan olleen myötämielinen mainokselle sen vuoksi, että se kunnioittaa alkuperäistarinaa kauniisti.


Jymy-yllätys! Radiotähti Oku Luukkainen luotsaa uutta radiokanavaa - taustalla poikkeuksellinen järjestely

iltalehti 22:49 29.11

Radio Novan Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen kertoo Instagramissa uudesta työpestistään. Radiojuontaja Oku Luukkainen kertoi tänään Instagramissa uudesta työtehtävästä, jonka vuoksi hän jättää pestinsä Bauer Median musiikkijohtajana. Luukkainen on tullut tunnetuksi juontamastaan Retroperjantai-ohjelmasta, joka kuuluu Radio Novalta. Uusi työ tuokin tullessaan erikoisen järjestelyn, sillä Luukkainen tulee tähdittämään vuodenvaihteessa alkavaa uutta ysäriteemaista radiokanavaa. Silti hän tästä huolimatta jatkaa Retroperjantai-ohjelmaa Novalla.


Päivän ravivihje: Toto4, Seinäjoki 28.11.

iltalehti 07:40 28.11

Pankeri voittaa erheettä. Seinäjoen torstairavien Toto4-vihjesysteemi sommitellaan kolmannen kohteen Pankerin varaan. Pasi Impolan valmentama suojatti kilpailee hurjassa vireessä. Viimeksi ori laukkasi loppukaarteessa ja ehti silti kaksariin. Päätöskierroksen Ahti Antti-Roikon ajokki sujutteli 27,9-lukemiin hypyn kera. Vihjesysteemi rakennetaan muutenkin niin kapeaksi, että 20 sentin minimipanos nostetaan 60 senttiin. Toto4-vihjerivi:


Vanhoista tv-sarjoista lisää tutkinta­pyyntöjä – poliisi tekee arvion jatko­toimista tällä viikolla

iltasanomat 14:43 25.11

Tutkintapyyntöjen esiselvityksestä vastaava rikoskomisario Markku Silén kertoo, että arviointiin vaikuttaa myös se, miten hyvin ja tarkasti pyyntö on yksilöity.


99-vuotias ”joogan isoäiti” kuoli - ennusti oman kuolemansa kuukauden tarkkuudella

iltalehti 15:23 24.11

V Nanammal koulutti lukemattomia uusia joogaajia. Intian vanhin joogaopettaja V Nanammal on kuollut. Nanammal kuoli 99-vuotiaana kotonaan, perheensä ympäröimänä. Joogaopettaja jatkoi työtään myös viimeisinä elinkuukausinaan. Maanviljelyssukuun kuulunut Nanammal oppi joogaa isältään. Hän opetti uransa aikana miljoonia joogaopettajia ja hänet tunnettiin nimellä joogan isoäiti. Uransa aikana Nanammal palkittiin lukuisin palkinnoin. Viimeisimmän palkinnon hän sai tammikuussa 2019. Viimeisinä vuosinaan Nanammal nautti suurta suosiota esimerkiksi Youtubessa, näyttäen asanoita pinkissä sarissaan. Hän uskoi pitkän ikänsä salaisuuden olevan jooga ja hyvät perhesuhteet.


Panssarijääkäri otti iltavapailla vettä väkevämpää – riehui varuskunnassa: viaton ovi sai kyytiä, sylki, näytti keskisormea ja uhkasi tappamisella

iltasanomat 08:13 24.11

Panssarijääkäri puhkui maskuliinista itseluottamusta.


Huutokauppakeisarista tutulla Markku Saukolla ja vaimo Anne Saukolla poikkeuksellinen joulu

iltalehti 21:06 23.11

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Markku Saukko ja vaimo Anne Saukko aikovat viettää jouluaaton kahdestaan ensimmäistä kertaa. – Nyt on poikkeuksellinen joulu, että vietämme sen kahdestaan. Yleensä lapset ovat olleet meillä, mutta nyt me vieraillemme heidän luonaan. Jouluaatto vietetään kotona ihan kahdestaan, Anne Saukko kertoo. – Haluttiin kokeilla tämmöistä. Aina ennen on ollut lapsia perheineen käymässä, Markku Saukko toteaa.


Umpihumalainen asiakas vonkasi taksissa, sitten kuski pimahti – taksarit ja poliisi kertovat pikkujoulujen ylilyönneistä

iltasanomat 19:55 23.11

Pikkujouluissa sattuu ja tapahtuu. Välillä tapaukset ovat hauskoja, välillä traagisia. Sen tietävät taksikuskit, juristit ja poliisi.


Kuolemansairaan iskelmälaulaja Jorma Kalevin shokkiväite: Jamppa Tuomisen kuolinpäivästä väärää tietoa

iltalehti 11:33 21.11

Kanarian keisarina tunnettu iskelmälaulaja Jorma Kalevi, 73, kärsii vakavasta, parantumattomasta sairaudesta. Sairastelusta huolimatta Jorma Kalevi järjesti tällä viikolla Kanarialla ystävänsä, edesmenneen laulaja Jamppa Tuomisen muistokarkelot. – Kaipaan edelleen Jamppaa. Hän oli alkoholisti, mutta lämmin ja viisas ihminen. Hän kärsi elämässään läheistensä kateudesta.


Telanteen muistiinpanot Anttikoskesta: Ei kehitysideoita, haukkui Hesarin

iltasanomat 11:13 21.11

Poliisi ei löytänyt Anttikosken iPhonesta väitettyjä muistiinpanoja kiistanalaisesta työhaastattelusta.


hallitustunnustelijaan ilmoitti Trumpia tukkiauto ajoi

Hot topics