Mira Aalto väkersi Satu Taiveaholle pinkin irokeesin Linnan juhliin – idea räväyttäneeseen lookiin syntyi edellisenä iltana: ”Mietin, että ei jumalauta”

iltasanomat 21:31 05.12

Mira Aalto on ehostanut kaunottaria Linnan juhliin jo yli vuosikymmenen ajan. Hän paljastaa, että näyttävimmät tyylit harvemmin syntyvät ilman pientä paniikkia.


Vesa Muttilainen löysi moottoripyörän ja nosti sen talon katolle – nyt sen satulassa oleva hahmo hämmästyttää Tuusulanväylää ajavia

iltasanomat 10:47 04.12

Erikoinen hahmo on Pan Raisers -moottoripyöräkerhon kerhotalon katolla. Lapset kutsuvat raittiiden kuljettajien taloa kummitustaloksi, koska kerran hahmon pää putosi.


Suomalaiselle Vesalle esitettiin satumainen tarjous ABBAn rumpalina – miehen vastaus sai managerille luun kurkkuun: ”Olimme hurjia idealisteja”

iltasanomat 07:13 04.12

Progejätkät eivät soita purkkaa, totesi suomalaisrumpali Vesa Aaltonen ja kieltäytyi ABBA- kiertueesta.


Kirja-arvio: Satukirjan nimi ja kuvakirjan sisältö – "Mörkö ja Bratislavan ihme" aliarvioi Leijonien suoritusta

jatkoaika.com 06:00 04.12

Leijonat voitti keväällä sensaatiomaisesti maailmanmestaruuden, josta riittää puhuttavaa jälkipolville. MM-kullasta kirjoitetusta kirjasta "Mörkö ja Bratislavan ihme" sen sijaan ei ainakaan positiivista sanottavaa juuri ole.


"Et kai meinaa oikeasti satuttaa minua?" – Salkkarit-hahmo yrittää vedota kiduttajaansa

mtv 20:00 02.12

Tiistain Salkkarit-jaksossa Kari yrittää maanitella Lindaa luopumaan tehtävästään.


Mikko Koivu sai tärkeälle illalle satumaisen lopun: ”Haikea fiilis!”

yle 05:28 02.12

Mikko Koivun tuhannes NHL-ottelu sai sunnuntaina upean lopun, kun hän nousi Minnesota Wildin sankariksi voittomaalikilpailussa.


Mikko Rantasella satumainen paluu NHL-jäälle – tulikuuma Joonas Donskoi täydensi superketjun ennätystehoillaan!

iltasanomat 06:48 01.12

Mikko Rantanen mätti hirmutehot heti paluuottelussaan, vaikka pelasi vain kaksi erää. Myös Joonas Donskoi hurjasteli neljän pisteen illan.


Asemiehet olivat jo teloittamassa 7-vuotiasta Edwardia – sisällissodasta ja malariasta selvinneestä pojasta kasvoi Suomen kovin ottelijalupaus

iltalehti 10:57 30.11

"Eddie” Walls oppi Lappeenrannassa lyömään kovaa. Hän ymmärsi, että ainoa paikka, jossa hänen pitää satuttaa muita, on vapaaotteluhäkissä. –?Olen omasta mielestäni vieläkin seitsemän matsin voittoputkessa. Näin lataa vapaaottelija Edward Walls suomalaisen vapaaottelupromootion Cagen ennakkovideossa.


Haastaisiko Pelicans HIFK:n tai Ilves Tapparan? Raviliigan varsat joukolla pottijahdissa

iltasanomat 07:37 29.11

Mascate Match on Raviliigan todellinen mallioppilas. Sen satumainen 3-vuotiskausi ei välttämättä pääty vielä lauantainakaan.


Vaimo ja keppi auttavat Ozzy Osbournea kävelemisessä - kaatumisen jälkeen keikoille keväällä

iltalehti 00:39 29.11

Yhdysvaltalaisrokkari Ozzy Osbourne, 70, käyttää edelleen keppiä apuvälineenä. Pimeyden prinssi Ozzy Osbourne joutui perumaan kaikki tämän vuoden keikkansa sairastuttuaan keuhkokuumeeseen. Keikat peruutettiin myös siksi, että Osbourne toipui keväällä leikkauksesta. Osbournen vuosia vanhat vammat vaativat leikkaushoitoa, minkä vuoksi mies pysyi Los Angelesissa lääkärin hoidossa. Sittemmin Independent uutisoi, että Ozzy oli myös kaatunut kotonaan ja satuttanut niskansa.


Lähteet: Mikko Rantanen palaa tositoimiin perjantai-iltana

yle 00:14 29.11

Lokakuun lopussa itseään satuttanut Mikko Rantanen on lähellä paluuta jääkiekkosarja NHL:ään.


Emilia ja Valtteri Bottaksen satumainen rakkaustarina hakee vertaistaan – lempi leimahti tv-ohjelman kulisseissa 10 vuotta sitten

iltasanomat 13:27 28.11

Emilia ja Valtteri Bottas kertoivat torstaina eroavansa. Pariskunta ehti olla yhdessä lähes 10 vuoden ajan.


Kuka pysäyttäisi ennätyksiä ruhjovan Norjan ihmeteinin? Nousi lajin suurien legendojen rinnalle

MTV 10:00 28.11

Norjalainen ihmenuori Erling Braut Håland jatkoi satumaista kauttaan jalkapallon Mestarien liigassa keskiviikkona. 19-vuotias Håland teki ja antoi syötön tultuaan vaihdosta kentälle Salzburgin voittaessa Genkin vieraskentällä 4-1.


Koulupihojen autorallista halutaan eroon ja lapset pyörän satulaan myös talvella

yle 18:02 27.11

Lappeenrannassa selvitetään, voisiko talvikunnossapidon muutoksilla kannustaa koululaisia pyöräilemään. Tavoitteena on vähentää kouluihin suuntautuvaa autoliikennettä.


Lapista löytyy jo massaturismin esimerkki, mutta koko Lapista ei haluta Leviä – nyt kaupitellaan lumettoman ajan lomia

yle 17:15 27.11

Kasvun rajat löytyvät esimerkiksi kuuntelemalla alueen asukkaita ja matkailijoita.


Aaltopuuteknologiaa hyödyntävä yritys kasvaa harppauksin: aloittaa massatuotannon ja palkkaa 30 työntekijää

yle 07:28 27.11

Seuraavaksi Aalto Haitek etsii kansainvälisiltä markkinoilta lisenssitoimijoita, jotka voisivat valmistaa yrityksen tuotteita ulkomailla.


Katie Price vararikossa – tuhlasi satumaisen omaisuutensa

stara 22:40 26.11

Alunperin Povipommi Jordan -taitelijanimellään maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Katie Price on


Työllisyysaste lokakuussa 72,7 prosenttia, työllisiä 21? 000 enemmän kuin vuotta aiemmin

iltasanomat 20:15 26.11

Työllisyysasteen kausi- ja satunnaisvaihtelusta puhdistettu trendi oli lokakuussa 72,7 prosenttia, ilmenee Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksesta.


Maastohiihdon olympiavoittaja avoimena – nuorena kuullut valmentajan sanat satuttivat: "Herranen aika, minä olen lihava"

MTV 20:00 25.11

Olympiakultaa parisprintissä vuonna 2018 Etelä-Korean Pyeongchangissa voittanut Jessica Diggins on tehnyt kirjan taistelustaan syömishäiriötä vastaan. Hän kertoi norjalaiselle NRK:lle tapauksesta, jossa valmentaja sai hänet luulemaan olevansa lihava.


Syömishäiriöstä kärsivä maastohiihdon olympiavoittaja avoimena – nuorena kuullut valmentajan sanat satuttivat: "Herranen aika, minä olen lihava"

MTV 20:00 25.11

Olympiakultaa parisprintissä vuonna 2018 Etelä-Korean Pyeongchangissa voittanut Jessica Diggins on tehnyt kirjan taistelustaan syömishäiriötä vastaan. Hän kertoi norjalaiselle NRK:lle tapauksesta, jossa valmentaja sai hänet luulemaan olevansa lihava.


ettei kokouksessa saavutettaisi hävisi Brightonille, voitoton keskellä Pelicansin liigamaalillaan Helsingissä –

Hot topics