Hopealeijonalta karu paljastus – uran lopetus oli lähellä: "En halunnut enää panostaa jääkiekkoon"

MTV 17:55 25.11

Nykyään Ruotsissa Luleåta edustava puolustaja Ronja Savolainen oli mukana Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueessa, joka jäi katkeralla tavalla hopealle kevään MM-kotikisoissa. Hän kertoi Sportbladetin haastattelussa, kuinka lähellä hän oli päättää uransa jo aikaisessa vaiheessa.


Maailmanmestari Arvi Savolainen on kovassa kunnossa! Paljasti MTV:lle hurjan leuanvetotuloksensa

iltalehti 21:10 23.11

Arvi Savolainen voitti painin MM-kultaa marraskuun alussa. Marraskuun alussa maailmanmestaruuden alle 23-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisen painin 97 kilon sarjassa voittanut Arvi Savolainen on kovassa kunnossa. Savolainen oli torstaina Tulosruudun viikon vieraana ja paljasti haastattelijana toimineelle Antero Mertarannalle hurjan leuanvetotuloksensa.


Savolainen vai Kuosmanen? Näin ratkeaa Suomen himoittu edustuspaikka olympiakarsintaturnaukseen

yle 18:29 23.11

Suomella on positiivinen ongelma kreikkalais-roomalaisen painin 97 kilon sarjassa. Tarjolla on kaksi huippupainijaa, mutta Tokioon on paikka vain yhdelle.


Suomen tuleva olympiavoittaja? Arvi Savolainen näkee eron maailman huipulle enää lähinnä kokemuksessa

MTV 06:15 22.11

Suomalaisen painin perinteitä kannatteleva Arvi Savolainen näkee eron maailman ylimmälle huipulle olevan enää kiinni lähinnä kokemuksen ja rutiinin keräämisestä.


100-kiloinen suomalainen huippulupaus löi pöytään hurjan leuanvetotuloksen – Antero Mertaranta joutui esittämään täsmentävän kysymyksen

MTV 22:54 21.11

Noin 100-kiloinen painin nuorten maailmanmestari Arvi Savolainen pitää yhtenä vahvuutenaan kovaa fysiikkaansa. Yhtenä osoituksena siitä hän vetää kokoisekseen hurjan määrän leukoja.


Savolainen palasi Suomeen maailmanmestarina – vääntö olympiapaikasta Kuosmasen kanssa yhä täysin auki: "Toivottavasti ei käydä enää keskinäisiä karsintaotteluja"

yle 19:01 04.11

Tärkeä etappi Arvi Savolaisen ja Elias Kuosmasen kamppailussa olympiapaikasta on maaliskuussa käytävä Euroopan olympiakarsintaturnaus ja varsinkin se, kumpi heistä pääsee sinne.


Maailmanmestari Arvi Savolainen teki painihistoriaa – lajilegendalta huima visio tulevaisuudesta: ”Ei siinä ole kahta sanaa”

iltasanomat 08:13 04.11

Arvi Savolaisesta tuli sunnuntaina historian ensimmäinen suomalainen alle 23-vuotiaiden painin maailmanmestari.


Huippulupaus Arvi Savolainen paini nuorten MM-kultaa!

iltalehti 20:58 03.11

Suomen Arvi Savolainen on voittanut painin MM-kultaa. Arvi Savolainen voitti maailmanmestaruuden alle 23-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisen painin 97 kilon sarjassa Budapestissa. Suomen suuri painilupaus voitti MM-loppuottelussa georgialaisen Giorgi Melian lukemin 5-3. Melia oli aikuisten MM-kilpailuissa syyskuussa Kazakstanissa viides.


Arvi Savolainen paini MM-kultaa!

MTV 20:34 03.11

Arvi Savolainenpaini kultaa kreikkalais-roomalaisessa painissa alle 23-vuotiaiden MM-kisoissa Budapestissa.


Huippulupaus Arvi Savolainen paini historiallisen 23-vuotiaiden maailmanmestaruuden

yle 20:27 03.11

Arvi Savolainen on voittanut ensimmäisenä suomalaisena 23-vuotiaiden sarjassa kreikkalais-roomalaisen painin maailmanmestaruuden.


Arvi Savolainen paini historiallisen 23-vuotiaiden maailmanmestaruuden

yle 20:27 03.11

Arvi Savolainen on voittanut ensimmäisenä suomalaisena 23-vuotiaiden sarjassa kreikkalais-roomalaisen painin maailmanmestaruuden.


MM-kultaa! Arvi Savolainen paini historiallisen voiton

iltasanomat 20:17 03.11

Arvi Savolainen voitti kreikkalais-roomalaisen painin MM-kultaa alle 23-vuotiaiden kisoissa.


Arvi Savolainen paini 23-vuotiaiden MM-finaaliin – Mäenpää ylsi viidenneksi

yle 22:10 02.11

Arvi Savolainen on edennyt 23-vuotiaiden kreikkalais-roomalaisen painin MM-loppuotteluun Budapestissa.


Jatkuuko painilupaus Arvi Savolaisen kultaputki nuorten MM-kisoissa viikonloppuna? ”Tiedän, että voin hyvänä päivänä voittaa kaikki”

yle 10:19 01.11

Arvi Savolainen hakee jo yhdeksättä nuorten arvokisamitaliaan alle 23-vuotiaiden MM-kisoissa Budapestissä.


Ronja Savolainen jatkaa uraansa Ruotsissa: "Nykyään Luulaja tuntuu enemmän kodilta kuin Suomi"

yle 13:26 25.10

Ronja Savolainen on solminut Luleån kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.


Antti Ruuskanen on oraakkeli – tiesi keihäsmestarin etukäteen

iltalehti 22:33 06.10

Anderson Petersin kultamitali ei yllättänyt myöskään Lassi Etelätaloa. –?Anderson Peters on kilpailun musta hevonen. Hän voi vaikka voittaa maailmanmestaruuden. Näin ilmoitti Antti Ruuskanen perjantaina Suomen joukkueen lehdistötilaisuudessa Qatarissa. Savolainen on oraakkeli.


Antti Ruuskaselta suorasanainen summaus Ylelle: "Mies oli tänään huono"

MTV 17:23 05.10

Antti Ruuskanen sai nipin napin 75 metrin rajan rikki MM-yleisurheilun keihäskarsinnassa Dohassa lauantaina. Savolainen ei löytänyt syytä pettymykselleen heti kisan jälkeen. 


Raju pettymys! Antti Ruuskanen jäi keihään karsintaan surkealla tuloksella, kommentoi Ylelle: "Mies oli tänään vain huono"

iltalehti 17:03 05.10

Antti Ruuskanen ei heitä Dohan MM-kisojen keihäsfinaalissa sunnuntaina. Yleisurheilun MM-kisojen miesten keihäänheiton karsinnat käynnistyivät lauantaina Dohassa. Antti Ruuskanen oli ensimmäisessä karsintaryhmässä mukana ainoana suomalaisena. Savolainen ei kuitenkaan päässyt finaaliin, sillä pisin heitto kantoi ainoastaan 75,05 metriä. Ruuskanen oli karsintaryhmänsä 14:s.


Raju pettymys! Antti Ruuskanen jäi keihään karsintaan heikolla tuloksella

iltalehti 17:03 05.10

Antti Ruuskanen ei heitä Dohan MM-kisojen keihäsfinaalissa sunnuntaina. Yleisurheilun MM-kisojen miesten keihäänheiton karsinnat käynnistyivät lauantaina Dohassa. Antti Ruuskanen oli ensimmäisessä karsintaryhmässä mukana ainoana suomalaisena. Savolainen ei kuitenkaan päässyt finaaliin, sillä pisin heitto kantoi ainoastaan 75,05 metriä. – Kyllä vähän on pehmeää tuo Antin työskentely. Vika ei ole miehessä, vika on tässä penkillä. On pikkaisen ehkä löysätty treenaamista liikaa ja ajateltu, että huomiselle (finaaliin) kiristetään. Se pikkaisen vuotaa tukijalasta läpi, pikkaisen on lihakset siinä pehmeänä, Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom harmitteli Ylen haastattelussa.


Leskinen debytoi maalin tekemistä Pelicansin sekavaa suuttui ja kaivoi törkyily ui kuudenneksi EM-altaassa

Hot topics