Teemu Pukki teki huippusiirron syksyllä 2011 – näin suomalaiskärki ajatteli tuolloin omasta urastaan

MTV 23:07 19.08

Teemu Pukki siirtyi syksyllä 2011 saksalaisen suurseuran Schalken riveihin. Hän oli iskenyt ennen siirtoaan kolme maalia kahdessa ottelussa Schalken verkkoon HJK:n paidassa. Pukki oli tuolloin 45 minuuttia -ohjelman haastateltavana piakkoin Saksaan saapumisen jälkeen.


Kuva: Menikö pilailu liian pitkälle? Koomikon pelleily urheilutähden kustannuksella herättää raivoa - ei kadu mitään

iltalehti 23:17 13.08

Perun oikeusasiamies hakee koomikko Jorge Benavidesin esittämää, muun muassa blackface-maskeeraustyylillä luotua, jalkapalloilija Jefferson Farfanin parodia-hahmoa syyttäjän tutkittavaksi. Benavides on Perussa erittäin suosittu koomikko. 52-vuotias televisioesiintyjä on tunnettu perulaisten ja kansainvälisten julkisuuden hahmojen imitoimisesta, mitä hän on tehnyt eri TV-ohjelmissa jo 1980-luvulta lähtien. Yksi Benavidesin hahmoparodioista on juuri jalkapalloilija Farfan, jota hän on parodioinut ”Farquita Foquita” -nimisellä hahmollaan läpi 2010-luvun. Hahmon nimi on johdettu Farfanin lempinimestä ”La Foquita”. 34-vuotias jalkapalloilija on yksi Perun maajoukkueen kantavista voimista ja pelannut urallaan Euroopassa PSV:ssä, Schalke 04:ssä ja nykyisin Moskovan Lokomotivissa.


Afrikka-kommentti poiki Schalken miljardööripuheenjohtajalle kolmen kuukauden toimintakiellon

iltasanomat 17:08 07.08

Clemens Tönnies on pahoitellut kommenttiaan useaan otteeseen.


Rasismikohun Afrikka-lausunnoillaan aiheuttanut miljardööripomo jättäytyy Schalken toiminnasta tilapäisesti sivuun

yle 13:58 07.08

Rasismikohun keskelle joutunut Schalken puheenjohtaja Clemens Tönnies jättäytyy pois seuran toiminnasta kolmeksi kuukaudeksi. 


Kesäloma ei sammuttanut Teemu Pukin huippuvirettä – suomalaistähti rokotti vanhaa seuraansa

MTV 09:13 20.07

Teemu Pukki onnistui maalinteossa, kun Norwich kohtasi saksalaisen Schalken harjoitusottelussa perjantaina.


"Valitettavasti jouduimme tekemään -tilanteen ja lämpimimmän kylmimmän ja lämpimimmän lämpötilaero yli vaaratilanne ”Onneksi ei

Hot topics