Italialainen neurokirurgi kertoi näkemyksensä Michael Schumacherin tilasta – ”Erilainen henkilö, minkä muistamme”

iltasanomat 11:15 21.01

Aivovammasta kärsivän F1-maailmanmestarin tilasta tiedetään julkisesti hyvin vähän.


Italialainen neurokirurgi arvioi Michael Schumacherin tilaa – puhuu suuresta muutoksesta: ”Aivan erilaiseksi ihmiseksi”

iltalehti 08:40 21.01

Onnettomuudesta tuli vuodenvaihteessa kuluneeksi kuusi vuotta. Michael Schumacherin loukkaantumisesta tuli loppuvuodesta kuluneeksi kuusi vuotta. Hänen voinnistaan, kuntoutuksestaan tai mahdollisesta toipumisestaan on tihkunut julkisuuteen erittäin vähän tietoa. Motorsport-verkkosivuston italiankielinen osio haastatteli vuodenvaihteessa tohtori Nicola Acciarria, bolognalaisen Bellarian sairaalan neurokirurgia. Hän ei kuulu Schumacheria hoitaviin lääkäreihin vaan kommentoi alan asiantuntijana.


Ferrari sulkee oven Mick Schumacherin nenän edestä – "Hän ei ole vaihtoehto"

MTV 10:16 07.01

Mick Schumacher ei aja Ferrarilla F1-kaudella 2021, ainakaan mikäli se on nykyisestä tallipäälliköstä Mattia Binottosta kiinni.


Michael Schumacherin vaimolta arvoituksellinen lausunto – murhenäytelmän vuosipäivä sunnuntaina

MTV 10:17 27.12

Michael Schumacherin Corinna-vaimo on korostanut F1-legendan saaman tuen tärkeyttä. 


Michael Schumacherin onnettomuudesta pian kuusi vuotta – vaimo Corinna lähetti faneille viestin

iltalehti 12:13 26.12

Michael Schumacherin vakavasta onnettomuudesta tulee sunnuntaina kuluneeksi tasan kuusi vuotta. Harvoin julkisuudessa esiintyvä vaimo Corinna ilmoitti perustavansa KeepFightingMichael-nimeä kantavan sosiaalisen median sivuston miehensä kunniaksi. – Isot asiat alkavat pienistä askeleista. Monet pienet palat muodostavat valtavan mosaiikin, Corinna Schumacher lausui Schumi-faneille.


Ferrarilta painetta Kimi Räikkösen talliin päin – syynä Mick Schumacher

MTV 19:42 13.12

F1-piireissä saksalaislegendan Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on äärimmäisen mielenkiintoinen nimi. 20-vuotiasta Schumacheria on viety kovaa vauhtia kohti kuninkuusluokkaa. Nyt Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto otti kantaa nuoren saksalaisen tilanteeseen.


Ex-tallikaveri antoi palaa – tykitti kovaa tekstiä Michael Schumacherista

MTV 06:37 12.12

Aikanaan Ferrarilla saksalaislegendan Michael Schumacherin rinnalla ajanut Rubens Barrichello avasi ajatuksiaan siitä, millainen tallikaveri Schumacher oli hänen silmiinsä.


Missä joukkueessa Huuhkajat-maalivahti Jesse Joronen debytoi Veikkausliigassa? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 05:55 10.12

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli Ralf Schumacherin ensimmäinen kisatalli F1-sarjassa? 2) Minkä yleisurheilulajin maailmanennätystä Randy Barnes pitää hallussaan?


Mick Schumacherin ensi kauden ajopaikka selvillä

MTV 13:31 28.11

Legendaarisen Michael Schumacherin poika Mick Schumacher ajaa myös ensi kaudella formuloiden korkeimmassa junioriluokassa, F2-sarjassa.


Pikku-Schumin F2-kausi on ollut paha pettymys - ”OIet yhtä hyvä kuin viimeinen kisasi”

iltalehti 09:26 20.11

Spekulaatiot Mick Schumacherin F1-sopimuksesta vaimenivat kauden edetessä. Mick Schumacher nousi F2-luokkaan täksi vuodeksi edellisen syksyn F3-mestaruutensa ansiosta. Vielä keväällä nuorta saksalaista istutettiin jopa Kimi Räikkösen pariksi Alfa Romeolle kaudeksi 2020, mutta ne puheet vaimenivat hyvin nopeasti. – OIet ihan yhtä hyvä kuin viimeinen kisasi, Jyrki Järvilehto aloittaa analyysinsa.


Michael Schumacher -dokumentissa yllätyskäänne: ennennäkemätöntä kuvaa sisältävän elokuvan ensi-ilta peruttiin

MTV 19:17 18.11

Joulukuun alkuun julkaistavaksi suunnitellun F1-legenda Michael Schumacherin elämästä kertovan dokumenttielokuvan ensi-ilta on yllättäen peruttu vain reilut kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa.


Michael Schumacherin vaimo tuohtui ex-managerin väitteestä: ”Yrittäkää ymmärtää”

iltalehti 18:10 17.11

Ex-manageri ei ole päässyt tapaamaan Michael Schumacheria. Michael Schumacherin perhe on halunnut jo vuosien ajan pitäytyä pois mediasta. 2013 lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantuneesta formulalegendasta on tihkunut erittäin vähän tietoa. Aiemmin viikolla Schumacherin entinen manageri Willi Weber nosti jopa pienimuotoisen kohun arvostellessaan entisen suojattinsa vaimoa, Corinna Schumacheria.


Michael Schumacher ei olekaan F1-historian suurin? Ex-tallikaverilta kova näkemys pöytään

MTV 14:57 17.11

Legendaarista Michael Schumacheria on pidetty monissa arvioissa F1-historian kaikkien aikojen parhaimpana kuljettajana. Nyt keskusteluun on liitetty Lewis Hamilton, joka on enää yhden mestaruuden päässä Schumacherin kaikkien aikojen ennätyksestä.


Michael Schumacherin ex-tallikaverilta hurja vertaus: ”Hamilton on paljon parempi”

MTV 14:57 17.11

Legendaarista Michael Schumacheria on pidetty monissa arvioissa F1-historian kaikkien aikojen parhaimpana kuljettajana. Nyt keskusteluun on liitetty Lewis Hamilton, joka on enää yhden mestaruuden päässä Schumacherin kaikkien aikojen ennätyksestä.


Schumacherin vaimo vastaa koviin syytöksiin: ”Yrittäkää ymmärtää, että noudatamme Michaelin tahtoa”

MTV 09:14 16.11

F1-legenda Michael Schumacherin puoliso Corinna Schumacher ei hyväksy kritiikkiä, joka kohdistuu perheen päätökseen pitää tiedot vakavasti vammautuneen mestarikuskin terveydentilasta salassa.


Michael Schumacherin vaimosta kovaa puhetta läheiseltä F1-tukijalta: ”Pelkää totuuden tulevan julki”

MTV 18:50 13.11

F1-tähti Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber kertoo olevansa edelleen vakavasti loukkaantuneen kuskilegendan lähipiirin ulkopuolella. Hän uskoo Corinna Schumacherin mahdollisesti pelkäävän totuuden tulemista julki.


”Kun helvetti pääsi irti!” – kiistellystä F1-kolarista on kulunut 25 vuotta, oliko se Schumacherin törkytemppu?

iltasanomat 15:59 13.11

Keskiviikkona on kulunut tasan 25 vuotta siitä, kun Michael Schumacher saavutti ensimmäisen F1-mestaruutensa hyvin kyseenalaisella tavalla.


Paljastus Michael Schumacherista: oli lopettaa F1-uransa jo ennen mestaruuksia – "Hän muuttui sen jälkeen"

MTV 08:47 13.11

Benettonin tallipäällikkönä Michael Schumacherin uran ensimmäisinä mestaruusvuosina toiminut Flavio Briatore kertoo RTL:lle, että Schumacher harkitsi vakavasti uransa lopettamista Ayrton Sennan kuoleman jälkeen.


Michael Schumacherin ex-manageri manaa formulalegendan vaimolta saamaansa kohtelua: ”Corinna varmaankin pelkää”

iltalehti 15:47 11.11

Michael Schumacherin entinen manageri Willy Weber on jälleen ottanut kantaa ex-formulatähden perheeltä saamaansa kohteluun. Weber toivoo tuoreessa haastattelussa saavansa mahdollisuuden tavata Schumacher. – Haluaisin tietää, miten hänellä menee ja kätellä häntä tai silittää hänen kasvojaan. Mutta valitettavasti siitä Corinna (Schumacherin vaimo) on kieltäytynyt, Weber harmitteli Express-lehden haastattelussa.


5. Jukureille piste loppuhetken JYPin pahaa Oberstdorfin maailmancup, suuri räjähdys konepajalla veteraani on

Hot topics