TTK: Jannika B kaatui kesken tanssin! Romahti täysin tuomareiden edessä

iltalehti 20:37 24.11

Jannika B:n ja Aleksi Seppäsen paso doble ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Jannika B ja Aleksi Seppänen ovat olleet Tanssii tähtien kanssa -kisan yksi ennakkosuosikeista. Semifinaalissa kaikki ei mennyt kuitenkaan putkeen, ei vaikka Jannika B:n miehen Toni Wirtasen yhtye Apulanta oli soittamassa Pahempi toistaan -kappaletta, jonka tahdissa pari tanssi Viime viikolla pari sai täydet pisteet, nyt niin ei käynyt. Jannika B kaatui kesken tanssin eikä tuntunut löytävän oikeaa rytmiä.


Pekka Seppäsen kolumni: Varo talouden kielikuvia, sillä ne ovat usein valheellisia

yle 06:45 19.11

Taloudessa on helppo puhua kauniilla kielikuvilla, koska niitä on melkein mahdotonta todistaa vääriksi, kirjoittaa Pekka Seppänen.


Tanssii tähtien kanssa: Jannika B:n intiimi esitys jakoi tuomarit: ”Mä oon vähän hämmentynyt”

iltalehti 21:14 10.11

Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat tällä kertaa latinalaistanssi cha-chan tahtiin. Tällä kerta Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat cha-chan. Kappaleeksi duo oli valinnut Alman Karman. Tanssipari on menestynyt tanssiohjelmassa viikosta toiseen hyvin. Illan esitys hurmasi Jorma Uotisen, mutta Helena Ahti-Hallberg ei lämmennyt. Jukka Haapalainen ei ollut varma näkemästään. – Mä oon vähän hämmentynyt oikeastaan, Haapalainen aloitti puheensa. Hän kertoi pohtineensa, lähteekö tanssi ollenkaan liikkeelle.


Tuottaja Iiro Seppänen: ”Tarvitsin epäonnistumisia kasvaakseni ihmisenä”

iltasanomat 07:52 09.11

Tuottaja Iiro Seppänen sanoo vastoinkäymisten kasvattaneen häntä siksi ihmiseksi, joka hän nyt on 44-vuotiaana. –?Vaikka oma isäni oli paljon poissa, kun hän oli kotona, hän oli aina läsnä. Minä haluan olla omille lapsilleni läsnä ja elää heidän kanssaan aktiivista elämää, Iiro Seppänen sanoo Tainola Show -podcastissa.


Tanssileski Toni Wirtanen jännittää joka viikko vaimonsa suoritusta: ”Luotan rouvan taitoon, mutta sitten on ihan kamalaa kun h-hetki lähestyy”

iltalehti 10:36 30.10

Muusikot Toni Wirtanen hämmästelee viikosta toiseen vaimonsa Jannika B:n antautumista tanssin pauloihin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Muusikko Toni Wirtanen on istunut sunnuntai-iltaisin Tanssii tähtien kanssa - livelähetysten tanssileski-rivistössä kannustamassa vaimoaan Jannika B:tä. Vain yksi kerta – kun Jannika ja opettajansa Aleksi Seppänen vetäisivät kauden ensimmäiset täydet kympit – on jäänyt väliin. Tuolloin Apulanta keikkaili Fuengirolassa. Muutoin tanssikisa on ollut koko perheen juttu, jolla on iso vaikutus arkeen.


Täydet kolme kymppiä! Jannika B:n uskomaton TTK-esitys sai kaikkien kyyneleet virtaamaan – edes tuomaristo ei ollut pysyä housuissaan

iltasanomat 20:49 20.10

Jannika B ja Aleksi Seppänen murtuivat kyyneliin kuultuaan pisteensä.


Jannika B:n ja Aleksi Seppäsen uskomaton foxtrot; kauden ensimmäinen kymppirivi ja huimia kehuja - Seppänen puhkesi itkuun

iltalehti 20:47 20.10

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Jannika B ja Aleksi Seppänen tanssivat kauniisti Elton Johnin sanojen tahtiin. Laulaja Jannika B ja tanssija Aleksi Seppänen tanssivat Elton Johnin Your Song -kappaleen tahtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sunnuntaina. Esitys teki vaikutuksen yleisöön ja tuomareihin. Myös juontaja Mikko Leppilampi joutui pyyhkimään silmäkulmastaan kyyneleitä esityksen jälkeen. – Näin upea tanssillinen taidonnäyte, Helena Ahti-Hallberg suitsutti esityksen jälkeen.


Viron valtion omistama rautatieyritys tulossa kilpailemaan Suomen raiteille – tilannut vetureita tavaraliikenteeseen

yle 08:46 16.10

Yhtiön Suomen-toimintojen johtaja Ilkka Seppänen on ollut aiemmin muun muassa VR Transpointin johtoryhmän jäsen.


Pekka Seppäsen kolumni: Suomi ei ole vientivetoinen, vaan itseensä käpertynyt maa

yle 06:45 11.10

Suomalaiset ovat poikkeuksellisen riippuvaisia toisistaan, kirjoittaa Pekka Seppänen.


Iiro Seppänen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan puolisonsa kanssa: "Haluan esitellä maailmalle kauniin vaimoni"

mtv 14:27 09.10

Entinen taikuri Iiro Seppänen päätti esitellä vaimonsa julkisuudessa.


Iiro Seppänen ensimmäisessä yhteiskuvassa Juliansa kanssa – suojeli vaimoaan julkisuudelta kaksosten murhaoikeudenkäyntien ajan

iltalehti 14:24 09.10

Iiro Seppänen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan hänestä ja eteläafrikkalaisesta Juliasta. Kuuluisa taikuri ja sittemmin base-hyppääjä, Iiro Seppänen on asettunut Etelä-Afrikkaan, jossa hän on mennyt naimisiin Julia-nimisen naisen kanssa. Iirolla ja Julialla on yksi yhteinen lapsi. Perheeseen kuuluu Julian edellisestä suhteesta yksi lapsi.


Iiro Seppänen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Julia-puolisonsa kanssa: ”Haluan esitellä maailmalle kauniin vaimoni”

iltasanomat 13:02 09.10

Iiro Seppänen meni naimisiin kesäkuussa. Nyt hän julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.


Jannika B ja TTK-opettaja Aleksi Seppänen äimistyivät: ”Saimme yllättävän korkeat pisteet”

iltalehti 23:59 06.10

Jannika B on hyvää vauhtia nousemassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voittajasuosikiksi. Jannika B tanssiopettajansa Aleksi Seppäsen kanssa heittäytyi niin onnistuneesti tangon pyörteisin, että kaikki kolme tuomaria antoivat 9 pistettä, yhteensä siis 27 pistettä. – Nyt me näimme loistavaa tangoa. Upea liike, hieno koreografia, hieno tanssiasento ja mitkä jalkojen ojennukset, Helena Ahti-Hallberg kehui kohtalokasta tulkintaa Jorge Falcónin Pasionalista.


Jannika B:n esitys sai yleisön taputtamaan seisaaltaan – tuomaristo mykistyi näkemästään: ”Tämä oli luvattoman hyvä!

iltasanomat 20:48 06.10

Jannika B ja Aleksi Seppänen saivat suitsutusta tulisesta tangostaan.


TTK: Jannika B ja Aleksi Seppänen nappasivat jättipisteet tangostaan – taustalla yllättävä opettaja

iltalehti 20:44 06.10

Jannika B on saanut ilmeopetusta mieheltään, Apulanta-bändistä tutulta Toni Wirtaselta. Jannika B ja Aleksi Seppänen esittivät illan Tanssii tähtien kanssa -parketilla kohtalokkaan tangon, Jorge Falcónin Pasionalin. Punaiseen mekkoon pukeutunut Jannika antoi upeiden säärtensä puhua. Parilta nähtiin huikeita taivutuksia, potkuja ja jopa pieniä hypähdyksiä.


Iiro Seppänen iskeytyi päin kalliota ja tajusi heti, että pahin painajainen toteutui – ”Kuulin, kun jalkani naksahti poikki”

iltasanomat 07:01 26.09

Extreme-urheilija Iiro Seppänen kertoo TV5:n Äärirajoilla: Iiro Seppänen -sarjassa, miten karmiva onnettomuus tapahtui ja miten se muutti hänen elämänsä.


Karmea video julki: Iiro Seppänen iskeytyi päin kalliota ja tajusi heti, että pahin painajainen toteutui – ”Kuulin, kun jalkani naksahti poikki”

iltasanomat 07:01 26.09

Extreme-urheilija Iiro Seppänen kertoo TV5:n Äärirajoilla: Iiro Seppänen -sarjassa, miten karmiva onnettomuus tapahtui ja miten se muutti hänen elämänsä.


Muistatko vielä ikimuistoiset Tanssii tähtien kanssa -hetket? Näin repesi Jethro Rostedtin asu: ”Voiko tämän yli päästä koskaan?”

iltalehti 07:01 24.09

Sunnuntaina MTV3-kanavalla alkavat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 12. kauden suorat lähetykset. Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on tuonut tanssin taikaa kotikatsomoihin jo vuosikausien ajan. Sunnuntaina tanssiparketille suorissa lähetyksissä astelee jälleen joukko uusia tanssitaitojaan kehittämään pyrkiviä julkkiksia tanssinopettajineen. Uudet parit ovat: Veronica Verho ja Jani Rasimus, entinen pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, laulaja Eini ja Sami Helenius, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, valokuvaaja, journalisti ja dokumentaristi Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, rocklaulaja Olli Herman ja Katri Mäkinen, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen, näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius sekä entinen poliitikko ja viestintäjohtaja Mikael Jungner ja Saana Akiola.


Pekka Seppäsen kolumni: Vastuullisuus on vastuutonta

yle 06:45 12.09

Kun yritykset puhuvat vastuullisuudesta, ne määrittelevät itse, mitä vastuullisuus on. Jos vastuullisuus on yhteiskunnassa tärkeää, pitää yhteiskunnan määritellä mitä vastuullisuus on, kirjoittaa Pekka Seppänen.


Iiro Seppäsen elämäkerta: Kata Kärkkäinen suuteli intohimoisesti nuorta taikuria – aviomiehen läsnäolo ei haitannut

iltalehti 12:30 08.09

Iiro Seppänen paljasta uutuuskirjassa olleensa innoissaan, kun Suomen Playmate iski hänen kimppuunsa, mutta tämän aviomiestä Johnny Lee Michaelsia hän ei pystynyt enää katsomaan silmiin. Iiro Seppänen lähti nuorena taikurina kokeilemaan siipiään Amerikkaan. Hän pääsi piireihin ja Suomeen palattuaan löysi itsensä julkkiskekkereiltä. – Lehdet kiinnostuivat itsevarman taikurin puheista, ja minusta alettiin kirjoittaa lehtien seurapiiripalstoilla, Seppänen hämmästelee tuoreessa elämäkertakirjassaan Kolme elämää (Siltala).


Lauri Markkanen sivusi maailmancupissa – Kerttu

Hot topics