Susijengin tähti Petteri Koponen nauttii Saksasta, vaikka peliaika vähenee – väläyttelee mahdollisuutta pelata Suomessa ja maalailee maajoukkueuran huipennusta

MTV 14:03 24.12

Susijengin tähti Petteri Koponen on jo suhteellisen varma, että hän ei pääse mukaan Suomen koripallomaajoukkueen EM-karsinta-avaukseen Espooseen helmikuussa Serbiaa vastaan.


Katso suorana: Kumpi voittaa, voima vai nopeus? Argentiina tauolle viiden pisteen johdossa MM-puolivälierässä Serbiaa vastaan

yle 13:33 10.09

Argentiina ja Serbia iskevät yhteen koripallon MM-kisoissa. Jatkaako otteluparista elegantti Luis Scola vai NBA-tähti Nikola Joki?? Katso itse klikkaamalla kuvaa.


MM-koriksen voimasuhteet uusiksi? Espanja koulutti Serbiaa, tähtipelaaja Joki? ajettiin suihkuun

yle 17:58 08.09

Espanja kaatoi Serbian koripallon MM-kisoissa pistein 81–69. Espanja kohtaa puolivälierissä Puolan ja Serbia Argentiinan.


Katso suorana: Espanja jyräämässä Serbiaa alleen MM-koriksessa

yle 14:51 08.09

Espanja ja Serbia ovat jo varmistaneet puolivälieräpaikkansa. Panoksena on jatkolohkon voitto. Katso lähetystä klikkaamalla kuvaa.


Katso suorana: Espanja johtaa Serbiaa erittäin tasokkaassa MM-koripallon ottelussa

yle 14:51 08.09

Espanja ja Serbia ovat jo varmistaneet puolivälieräpaikkansa. Panoksena on jatkolohkon voitto. Katso lähetystä klikkaamalla kuvaa.


Suomen lentopallomaajoukkueelle historiallinen voitto EM-kisoissa! - jatkopaikan kohtalo omissa käsissä

iltalehti 19:13 27.08

Suomen naisten lentopallomaajoukkue teki tarvittavan ja voitti Ranskan EM-kilpailujen neljännessä alkulohko-ottelussaan 3–1 (25–21, 25–14, 22–25, 25–18). Ensimmäiset kolme otteluaan Serbiaa, Turkkia ja Kreikkaa vastaan hävinneellä Suomella on näin ollen vielä mahdollisuudet jatkaa lohkovaiheesta eteenpäin, jos se voittaa Bulgarian torstaina. Suomen naisten lentopallomaajoukkueen edellinen ja tähän päivään asti ainoa EM-lopputurnauksen otteluvoitto on peräisin vuodelta 1977. Tuolloin suomalaiset voittivat EM-kotikisoissa Länsi-Saksan joukkueen lukemin 3–2.


Katso suorana: Mitä taistelua! Lentisnaiset pakottivat Turkin viidenteen erään

yle 18:28 24.08

Suomi kohtasi toisessa EM-turnauksen alkulohkon ottelussaan kotijoukkue Turkin, joka jyräsi myöhään perjantai-iltana Kreikan. Suomi kärsi avausottelussaan 0-3-tappion Serbiaa vastaan.


Katso suorana: Lentisnaiset kohtaavat EM-avauksessaan maailmanmestari-Serbian

yle 16:06 23.08

Suomen naisten lentopallomaajoukkue on suuren haasteen edessä, kun se pelaa tänään EM-turnauksen avausottelunsa Serbiaa vastaan. Turkin Ankarassa pelattavan ottelun lähetys alkaa TV2:ssa ja Yle Areenassa kello 16.40. Seuraa ottelua kuvaa klikkaamalla.


Montako pistettä Suomi saa maailmanmestari-Serbiaa vastaan? Osallistu veikkaukseen!

yle 09:34 23.08

Yle Urheilun lentopallon EM-kisaveikkauksessa haetaan Suomen kokonaispistemäärää perjantain ottelussa Serbiaa vastaan.


Maajoukkueessa debytoinut Suomen korislupaus Petteri Koposen jalanjäljillä: "Yhtä iso potentiaali, ellei suurempikin"

MTV 18:58 13.08

Suomalaisen koripalloilun lupaus Andre Gustavson debytoi maajoukkueessa otteluissa Serbiaa ja Liettuaa vastaan. Susijengin suurimpiin tähtiin kuuluva Petteri Koponen oli todennut, että näkee yhtymäkohtia Gustavsonin ja nuoren itsensä kanssa. 


Serbia kovilla Suomen lentopallomiesten kanssa – "Kesän paras pelimme"

yle 00:18 03.08

Miesten lentopallomaajoukkue piinasi Krakovan huipputurnauksen toisena pelipäivänä Serbiaa neljän erän verran.


Serbia kovilla Suomen lentopallomiesten kanssa

yle 00:18 03.08

Miesten lentopallomaajoukkue piinasi Krakovan huipputurnauksen toisena pelipäivänä Serbiaa neljän erän verran.


ennen maahan kentän ulkopuolella” ”Onneksi ei käynyt

Hot topics