Uskomattoman härski huijaus paljastui – mestarijoukkueelle mätkäistiin todella rajut rangaistukset

iltalehti 22:20 14.01

MLB-seura Houston Astros sai jättimäiset sanktiot, kun törkeä huijaus paljastui. Houston Astrosin voitti vuonna 2017 historiansa ensimmäisen World Seriesin epärehellisillä keinoilla. Seuran ex-pelaaja Mike Fiers paljasti joukkueensa onkineen vastustajan taktiikoita laittomin keinoin. Astrosin video-osasto oli selvittänyt, mitä vastustajan siepparin merkit tarkoittavat. Tiedot välitettiin vaihtopenkille puhelimella, minkä jälkeen Astros-pelurit koputtivat roskakoria kertoakseen lyöjälle, minkälainen syöttö olisi tulossa.


Emma Kimiläiselle "kotikisa" naapurimaiden entiselle ja tulevalle F1-radalle – koska W Series rantautuu Suomeen?

MTV 20:09 31.10

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa ajetun naisten formulasarjan W Seriesin kisoja ajetaan tulevalla kaudella myös Ruotsin Anderstorpin radalla ja Venäjällä uudella moottoriradalla Pietarissa.


Instagram-mallit paljastivat rintansa baseballin World Seriesin ottelussa – seurauksena porttikielto

MTV 10:19 29.10

Suositut Instagram-mallit Julia Rose ja Lauren Summer päättivät varastaa huomioon kesken baseballin MLB:n World Seriesin viidennen ottelun.


Emma Kimiläinen sai uusia kirittäjiä – 16-vuotias venäläinen ja norjalaiskuski W Seriesiin

yle 12:05 21.10

Emma Kimiläinen on yksi W Seriesin ennakkosuosikeista.


Konecny loisti kahdella maalillaan Prahan NHL-illan tähtenä ? Flyersille voitto Blackhawksista kauden avauksessa

jatkoaika.com 15:13 06.10

NHL Global Seriesin Prahan ottelussa kautensa avasivat perjantaina Philadelphia Flyers ja Chicago Blackhawks. Tasainen ottelu ratkesi lopulta Flyersin parempaan viimeistelytehokkuuteen, etenkin Travis Konecnyn loistaessa kahdella osumallaan. Illassa tehtiin myös O2 Arenan jääkiekko-otteluiden yleisöennätys, ottelua oli saapunut seuraamaan peräti 17 463 katsojaa.


Emma Kimiläinen antoi kovia näyttöjä – hehkuttaa naisten formulasarjaa ja latasi ison tavoitteen ensi vuodeksi

iltasanomat 09:41 12.08

Emma Kimiläinen osoitti kykynsä naisten formulasarjan W Seriesin avauskaudella.


Kimiläinen ajoi huiman loppukauden historiallisessa formulasarjassa – muikea palkintopotti menee täysipäiväiseen urheilijan elämään: "Sarja on osoittautunut mahtavaksi"

yle 21:33 11.08

Emma Kimiläisen mukaan W Seriesin järjestäjät ylittivät avauskaudellaan odotukset.


Vihdoin! Emma Kimiläinen palaa kilparadoille rajun kolarinsa jälkeen – formulasarjassa kokeillaan erikoista uudistusta

iltalehti 13:17 03.07

Suomalaiskuljettaja sai toukokuun alussa kauden avauskisassa kovan tärskyn pään seutuville ja joutui jättämään kaksi W Series -kisaa välistä. Nyt Kimiläinen on toipunut takaisin kilpakuntoon ja osallistuu W Seriesin seuraavaan osakilpailuun. Formulasarjan seuraava kisa ajetaan Norisringilla Saksassa. – Olen takaisin! Luoja kuinka hyvältä tuntuukaan sanoa nämä sanat ja voida hyvin. Odotan todella innolla tämän viikonlopun kisaa Norisringilla, Kimiläinen kertoo Instagram-kuvansa kuvatekstissä.


Emma Kimiläisen seuraavan osakilpailun tulevaisuus ratkeaa tiistaina – kuski ei enää harmittele: "Joka tapauksessa kausi on jo pilalla, joten ei sillä ole merkitystä, jääkö siitä loputkin pois"

yle 14:07 28.05

Emma Kimiläinen lähti W Seriesin ensimmäiseen kauteen suurin odotuksin.


Emma Kimiläistä kiellettiin kilpailemasta - lääkäri varoitti riskeistä: ”Vaakalaudalla on mun terveys”

iltalehti 14:05 18.05

Emma Kimiläinen ei pääse osallistumaan W Seriesin toiseen osakilpailuun Belgian Zolderissa. Lääkärin kielto johtuu avauskisassa Hockenheimissa tapahtuneesta kolarista, joka aiheutti suomalaiselle keskeytyksen ja kovan tärskyn pään seudulle. Kimiläinen kertoi Iltalehdelle osanneensa varautua päätökseen, vaikka se tuntuukin erittäin pahalta. Osallistumiskielto vie häneltä mahdollisuudet sarjan mestaruuteen, koska W Seriesissä on vain kuusi osakilpailua.


Valtava pettymys - lääkärin päätös riisti Emma Kimiläiseltä mestaruusmahdollisuuden

iltalehti 11:09 18.05

Emma Kimiläinen ei saa osallistua W Seriesin toiseen osakilpailuun Belgian Zolderissa. Emma Kimiläinen jäi nollille W Seriesin avauskisassa Hockenheimissa. Nuori kanadalainen Megan Gilkes kolaroi suomalaisen keskeytyskuntoon jo ensimmäisellä kierroksella. Koska W Seriesissä on vain kuusi osakilpailua, ei Kimiläisen mestaruussauma olisi sallinut enää toista epäonnistumista. Se kuitenkin tuli heti perään, kun lääkäri kielsi lauantaina 29-vuotiaan helsinkiläisen osallistumisen Zolderin osakilpailuun,


Sami Lepistön maaleilla

Hot topics