Kommentti: Huuhkajat-tähti jättiseurojen kosiskelussa – seuraava päätös määrittää uran tulevaisuutta

MTV 15:40 12.12

Skotlannin Valioliigassa pelaava Rangers tarvitsee torstai-iltana sveitsiläistä Young Boysia vastaan pisteen Eurooppa-liigan jatkopaikan varmistamiseen. Huippusyksyä seurassa pelaavaa Huuhkajat-tähti Glen Kamaraa, 24, viedään Valioliigaan ja Serie A:han, mutta malttia tarvitaan, kirjoittaa MTV Urheilun Anssi Shemeikka.


Talouslehti Forbes: New York Rangers on jälleen maailman arvokkain jääkiekkoseura ? NHL:n ääripäiden välillä vallitsevat merkittävät erot

jatkoaika.com 23:48 11.12

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes arvioi vuoden 2019 urheiluseurojen arvoja. Jääkiekkoseuroista ylitse muiden nousi jälleen kerran New York Rangers.


Eduskunta muuttamassa kiisteltyä tulorekisterilakia: päästää urheiluseurojen pienet palkinnot pälkähästä

iltasanomat 20:34 11.12

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta ehdottaa tulorekisterilain muuttamista niin, että pienet kilpailupalkinnot eivät olisi verotettavaa tuloa.


Täysin suhteeton megadiili! Mykistävä sopimuspaperi nostaa jenkkitähden kerralla Kimi Räikkösen rinnalle

iltalehti 16:09 11.12

Gerrit Colen tulevaisuus on turvattu. Baseballin MLB-liigassa syöttäjänä pelaava Gerrit Cole on ollut oman pelipaikkansa vapaista agenteista ylivoimaisesti halutuin, mutta seurojen välinen kilpajuoksu on mitä ilmeisimmin nyt päättynyt. Voiton vei New York Yankees, jonka kerrotaan tehneen Colen kanssa suorastaan mammuttimaisen sopimuksen. Asiasta uutisoivat useat pohjoisamerikkalaiset uutissivustot.


Suomalaisseurojen määrä pysymässä sittenkin entisellään CHL:ssä – joukkuekiintiön putoaminen vaatisi pienen ihmeen

MTV 19:59 10.12

CHL:ssä nähdään hyvin suurella todennäköisyydellä neljä suomalaisjoukkuetta ensi kaudellakin.


Lähde: Jesse Puljujärvestä mehukas NHL-paljastus – oli hilkulla päätyä Kaapo Kakon seuraksi

MTV 11:57 01.12

Tällä hetkellä SM-liigaseura Oulun Kärpissä pelaava Jesse Puljujärvi on herättänyt kovasti kiinnostusta eri NHL-seurojen parissa.


Jesse Puljujärven kohtalo sinetöityi? Edmonton-pomo jo luovuttanut takarajan kynnyksellä: ”Hoidan sen ensi kesänä”

iltalehti 09:42 01.12

Jesse Puljujärvi näyttäisi jatkavan koko loppukauden Kärpissä. NHL:n rajoitettujen vapaiden agenttien (RFA) sopimustakaraja umpeutuu 1. joulukuuta Pohjois-Amerikassa. Toisin sanoen ne RFA-pelaajat, jotka eivät ole tehneet uutta sopimusta seurojensa kanssa, eivät voi pelata NHL:ssä enää tämän kauden aikana takarajan jälkeen ilman, että heidät laitetaan siirtolistalle.


Jesse Puljujärven kohtalo sinetöityi? Edmonton-pomo jo luovuttanut takarajan kynnyksellä: ”Hoidan sen ensi kesän”

iltalehti 09:42 01.12

Jesse Puljujärvi näyttäisi jatkavan koko loppukauden Kärpissä. NHL:n rajoitettujen vapaiden agenttien (RFA) sopimustakaraja umpeutuu 1. joulukuuta Pohjois-Amerikassa. Toisin sanoen ne RFA-pelaajat, jotka eivät ole tehneet uutta sopimusta seurojensa kanssa, eivät voi pelata NHL:ssä enää tämän kauden aikana takarajan jälkeen ilman, että heidät laitetaan siirtolistalle.


Jesse Puljujärven kohtalonpäivä lähestyy, Edmonton-pomo avasi suomalaistähden kiinnostavaa tilannetta – "Olen puhunut muutamille joukkueille"

MTV 19:45 28.11

Jesse Puljujärven ikkuna pelata vielä tällä kaudella sulkeutuu ensi sunnuntaina. Edmonton Oilersin GM Ken Holland käy yhä keskusteluita muiden NHL-seurojen kanssa.


Huuhkajat-tähden hinta-arvio pomppasi – uusi joukkue liittyi valioliigaseurojen jatkoksi jahtiin: päävalmentaja teki suomalaiselle lupauksen

MTV 15:13 28.11

Skotlantilaisen Rangersin ja Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara on yhdistetty erinomaisten esitysten seurauksena lukuisiin englantilaisiin huippuseuroihin. Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard tekee kaikkensa suomalaispelaajan pitämiseksi Glasgow'ssa.


Nähdäänkö yllätyssiirto? Jesse Puljujärven aika käy vähiin – NHL-pomo kommentoi: ”?Olen puhunut muutaman joukkueen kanssa”

iltalehti 23:01 27.11

Jesse Puljujärven NHL-siirron takaraja on 1. joulukuuta. Kärpissä kiekkoilevan Jesse Puljujärven NHL-siirron takaraja lähestyy. Kärppien ja Puljujärven sopimukseen on kirjattu optio, joka mahdollistaa hyökkääjän siirtymisen NHL:ään 1. joulukuuta saakka. Sama päivämäärä on NHL:n säännöissä, ja mikäli sopimusta ei synny ennen sitä, Puljujärvi ei saa pelata tällä kaudella NHL:ssä. Syksyn mittaan useiden eri seurojen on sanottu olevan Puljujärven perässä, mutta suomalaisen pelaajaoikeudet omistava Oilers ei ole saanut sellaista tarjousta, jolla se suostuisi luopumaan Puljujärvestä.


Kommentti: Kummola jyrähti jo, onko SM-liigaseurojen taaperrus CHL:ssä huolenaihe vai harha?

iltasanomat 09:25 21.11

CHL on kiinnostava puntari seuroille, ja puheiden perusteella inspiroiva sarja pelaajille, mutta laajempien linjanvetojen on vaikeaa, kirjoittaa Sami Hoffrén.


Rauli Urama lähtee Jääkiekkoliitosta - suuntana TPS

iltalehti 09:11 21.11

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti Rauli Uraman jättävän huippu-urheilujohtajan pestinsä. Urama, 50, siirtyy toukokuun alussa TPS:n urheilutoimenjohtajaksi. Urama on toiminut liiton palveluksessa vuodesta 2012 lähtien. - Haluan kiittää Uramaa erinomaisesta työstä. Huippu-urheilun rakenteet ja pelaajapolku on saatu Uraman aikana loistavaan kuntoon, yhteistyö seurojen kanssa on ottanut harppauksia eteenpäin ja maajoukkueet ovat menestyneet uskomattoman hienosti, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kiittää tiedotteessa.


Suomalainen CHL-fiasko asettaa SM-liigan vakavan pohdiskelun äärelle – "Se on kylmä fakta"

MTV 06:55 20.11

Suomalaisseurojen karmivasti sujunut CHL-kausi on nostanut esille kysymysmerkkejä SM-liigan tasosta suhteutettuna muihin Euroopan huippusarjoihin. C Moren asiantuntija Petteri Nokelaisen mukaan SM-liigaseuroilla on paljon parannettavaa varsinkin markkinointipuolella.


Rahan kerääminen juniori­joukkueelle vaatii sinnikkyyttä ja voi aiheuttaa riitelyä – Vantaalainen Christian Leikkainen sai idean, kuinka varainkeruusta tehdään järkevää

iltasanomat 13:07 19.11

Christian Leikkainen perusti yrityksen, joka tekee seurojen ja joukkueiden varainkeruuta niiden puolesta.


Alokas Rasmus Schüller on haluttu mies – hänet palkkaava seura saisi kesällä lähes 100 000 euroa: ”Se on varmasti iso buusti”

iltalehti 21:48 13.11

Armeijaa käyvä Rasmus Schüller on haluttu pelaaja seurojen keskuudessa. AIK:n mukana harjoitellut keskikenttämies on käynyt keskusteluja myös HJK:n kanssa. Siilipäinen Rasmus Schüller istahtaa alas Kalastajatorpan hotellin aulassa ja huokaisee. –?Olin viikon Santahaminassa heti sen jälkeen, kun saavuin Jenkeistä kauden päätyttyä. Sieltä suoraan sunnuntai-illaksi Santahaminaan, Schüller raportoi.


Legendaarinen ex-maalitykki on tuhdissa kunnossa – lopetti uransa vasta pari kuukautta sitten, vitsaili massakuuristaan

iltalehti 22:07 08.11

Samuel Eto’o muistetaan muun muassa FC Barcelonan paidasta. Kamerunilainen Samuel Eto’o kertoi syyskuun alussa lopettavansa pelaajauransa jalkapallon parissa. Takavuosien maalitykki jätti jälkensä afrikkalaisen jalkapallon historiaan, kun hän niitti mainetta Euroopan suurseurojen riveissä vuosien ajan.


Legendaarinen ex-maalitykki on tuhdissa kunnossa – lopetti uransa vasta pari kuukautta sitten: vitsaili massakuuristaan

iltalehti 22:07 08.11

Samuel Eto’o muistetaan muun muassa FC Barcelonan paidasta. Kamerunilainen Samuel Eto’o kertoi syyskuun alussa lopettavansa pelaajauransa jalkapallon parissa. Takavuosien maalitykki jätti jälkensä afrikkalaisen jalkapallon historiaan, kun hän niitti mainetta Euroopan suurseurojen riveissä vuosien ajan.


IL-kysely: Näin SM-liigaseurat suhtautuvat Jokereihin, vain yksi seura ilmaisi kiinnostuksensa yhteistyölle – HIFK:lta tiukka kommentti

iltalehti 12:00 08.11

SM-liigaseurojen kommentit Jokereita kohtaan ovat viileitä, paikoin jopa jäätäviä. Kun SM-liigan ja liigaseurojen kartellisopimus KHL-Jokereita vastaan kumottiin viime viikolla lainvastaisena, heräsi kysymyksiä. Olisiko nyt luvassa avoimempaa pelaajaliikennettä? Nähtäisiinkö ensi kaudella harjoitusotteluita liiganippujen ja narrien välillä?


158/650 brexitin vastustajat halusivat huippuhiihtäjän tytär paikoista laskettu 125/650 pois Suomesta

Hot topics