Lähde: Jesse Puljujärvestä mehukas NHL-paljastus – oli hilkulla päätyä Kaapo Kakon seuraksi

MTV 11:57 01.12

Tällä hetkellä SM-liigaseura Oulun Kärpissä pelaava Jesse Puljujärvi on herättänyt kovasti kiinnostusta eri NHL-seurojen parissa.


Jesse Puljujärven kohtalo sinetöityi? Edmonton-pomo jo luovuttanut takarajan kynnyksellä: ”Hoidan sen ensi kesänä”

iltalehti 09:42 01.12

Jesse Puljujärvi näyttäisi jatkavan koko loppukauden Kärpissä. NHL:n rajoitettujen vapaiden agenttien (RFA) sopimustakaraja umpeutuu 1. joulukuuta Pohjois-Amerikassa. Toisin sanoen ne RFA-pelaajat, jotka eivät ole tehneet uutta sopimusta seurojensa kanssa, eivät voi pelata NHL:ssä enää tämän kauden aikana takarajan jälkeen ilman, että heidät laitetaan siirtolistalle.


Jesse Puljujärven kohtalo sinetöityi? Edmonton-pomo jo luovuttanut takarajan kynnyksellä: ”Hoidan sen ensi kesän”

iltalehti 09:42 01.12

Jesse Puljujärvi näyttäisi jatkavan koko loppukauden Kärpissä. NHL:n rajoitettujen vapaiden agenttien (RFA) sopimustakaraja umpeutuu 1. joulukuuta Pohjois-Amerikassa. Toisin sanoen ne RFA-pelaajat, jotka eivät ole tehneet uutta sopimusta seurojensa kanssa, eivät voi pelata NHL:ssä enää tämän kauden aikana takarajan jälkeen ilman, että heidät laitetaan siirtolistalle.


Jesse Puljujärven kohtalonpäivä lähestyy, Edmonton-pomo avasi suomalaistähden kiinnostavaa tilannetta – "Olen puhunut muutamille joukkueille"

MTV 19:45 28.11

Jesse Puljujärven ikkuna pelata vielä tällä kaudella sulkeutuu ensi sunnuntaina. Edmonton Oilersin GM Ken Holland käy yhä keskusteluita muiden NHL-seurojen kanssa.


Huuhkajat-tähden hinta-arvio pomppasi – uusi joukkue liittyi valioliigaseurojen jatkoksi jahtiin: päävalmentaja teki suomalaiselle lupauksen

MTV 15:13 28.11

Skotlantilaisen Rangersin ja Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamara on yhdistetty erinomaisten esitysten seurauksena lukuisiin englantilaisiin huippuseuroihin. Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard tekee kaikkensa suomalaispelaajan pitämiseksi Glasgow'ssa.


Nähdäänkö yllätyssiirto? Jesse Puljujärven aika käy vähiin – NHL-pomo kommentoi: ”?Olen puhunut muutaman joukkueen kanssa”

iltalehti 23:01 27.11

Jesse Puljujärven NHL-siirron takaraja on 1. joulukuuta. Kärpissä kiekkoilevan Jesse Puljujärven NHL-siirron takaraja lähestyy. Kärppien ja Puljujärven sopimukseen on kirjattu optio, joka mahdollistaa hyökkääjän siirtymisen NHL:ään 1. joulukuuta saakka. Sama päivämäärä on NHL:n säännöissä, ja mikäli sopimusta ei synny ennen sitä, Puljujärvi ei saa pelata tällä kaudella NHL:ssä. Syksyn mittaan useiden eri seurojen on sanottu olevan Puljujärven perässä, mutta suomalaisen pelaajaoikeudet omistava Oilers ei ole saanut sellaista tarjousta, jolla se suostuisi luopumaan Puljujärvestä.


Kommentti: Kummola jyrähti jo, onko SM-liigaseurojen taaperrus CHL:ssä huolenaihe vai harha?

iltasanomat 09:25 21.11

CHL on kiinnostava puntari seuroille, ja puheiden perusteella inspiroiva sarja pelaajille, mutta laajempien linjanvetojen on vaikeaa, kirjoittaa Sami Hoffrén.


Rauli Urama lähtee Jääkiekkoliitosta - suuntana TPS

iltalehti 09:11 21.11

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti Rauli Uraman jättävän huippu-urheilujohtajan pestinsä. Urama, 50, siirtyy toukokuun alussa TPS:n urheilutoimenjohtajaksi. Urama on toiminut liiton palveluksessa vuodesta 2012 lähtien. - Haluan kiittää Uramaa erinomaisesta työstä. Huippu-urheilun rakenteet ja pelaajapolku on saatu Uraman aikana loistavaan kuntoon, yhteistyö seurojen kanssa on ottanut harppauksia eteenpäin ja maajoukkueet ovat menestyneet uskomattoman hienosti, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen kiittää tiedotteessa.


Suomalainen CHL-fiasko asettaa SM-liigan vakavan pohdiskelun äärelle – "Se on kylmä fakta"

MTV 06:55 20.11

Suomalaisseurojen karmivasti sujunut CHL-kausi on nostanut esille kysymysmerkkejä SM-liigan tasosta suhteutettuna muihin Euroopan huippusarjoihin. C Moren asiantuntija Petteri Nokelaisen mukaan SM-liigaseuroilla on paljon parannettavaa varsinkin markkinointipuolella.


Rahan kerääminen juniori­joukkueelle vaatii sinnikkyyttä ja voi aiheuttaa riitelyä – Vantaalainen Christian Leikkainen sai idean, kuinka varainkeruusta tehdään järkevää

iltasanomat 13:07 19.11

Christian Leikkainen perusti yrityksen, joka tekee seurojen ja joukkueiden varainkeruuta niiden puolesta.


Alokas Rasmus Schüller on haluttu mies – hänet palkkaava seura saisi kesällä lähes 100 000 euroa: ”Se on varmasti iso buusti”

iltalehti 21:48 13.11

Armeijaa käyvä Rasmus Schüller on haluttu pelaaja seurojen keskuudessa. AIK:n mukana harjoitellut keskikenttämies on käynyt keskusteluja myös HJK:n kanssa. Siilipäinen Rasmus Schüller istahtaa alas Kalastajatorpan hotellin aulassa ja huokaisee. –?Olin viikon Santahaminassa heti sen jälkeen, kun saavuin Jenkeistä kauden päätyttyä. Sieltä suoraan sunnuntai-illaksi Santahaminaan, Schüller raportoi.


Legendaarinen ex-maalitykki on tuhdissa kunnossa – lopetti uransa vasta pari kuukautta sitten, vitsaili massakuuristaan

iltalehti 22:07 08.11

Samuel Eto’o muistetaan muun muassa FC Barcelonan paidasta. Kamerunilainen Samuel Eto’o kertoi syyskuun alussa lopettavansa pelaajauransa jalkapallon parissa. Takavuosien maalitykki jätti jälkensä afrikkalaisen jalkapallon historiaan, kun hän niitti mainetta Euroopan suurseurojen riveissä vuosien ajan.


Legendaarinen ex-maalitykki on tuhdissa kunnossa – lopetti uransa vasta pari kuukautta sitten: vitsaili massakuuristaan

iltalehti 22:07 08.11

Samuel Eto’o muistetaan muun muassa FC Barcelonan paidasta. Kamerunilainen Samuel Eto’o kertoi syyskuun alussa lopettavansa pelaajauransa jalkapallon parissa. Takavuosien maalitykki jätti jälkensä afrikkalaisen jalkapallon historiaan, kun hän niitti mainetta Euroopan suurseurojen riveissä vuosien ajan.


IL-kysely: Näin SM-liigaseurat suhtautuvat Jokereihin, vain yksi seura ilmaisi kiinnostuksensa yhteistyölle – HIFK:lta tiukka kommentti

iltalehti 12:00 08.11

SM-liigaseurojen kommentit Jokereita kohtaan ovat viileitä, paikoin jopa jäätäviä. Kun SM-liigan ja liigaseurojen kartellisopimus KHL-Jokereita vastaan kumottiin viime viikolla lainvastaisena, heräsi kysymyksiä. Olisiko nyt luvassa avoimempaa pelaajaliikennettä? Nähtäisiinkö ensi kaudella harjoitusotteluita liiganippujen ja narrien välillä?


Spekuloinnit norjalaisen teinitykin uudesta seurasta käyvät kuumina – ilmoille yllättävä vaihtoehto

MTV 09:20 06.11

Mestarien liigan studio otti syväkäsittelyyn Red Bull Salzburgin maalitykin Erling Braut Hålandin, joka on jo suurseurojen kiikarissa.  


NHL:ssä tehdään miljoonatappioita, omistajat voittavat silti: "Omistaja kuittasi tappiot, jotka se sai hyödyntää verotuksessa"

jatkoaika.com 11:10 05.11

Arizona Coyotes ja Florida Panthers tekevät miljoonatappiota, mutta tappioiden nielemistä helpottaa Yhdysvaltain verolainsäädäntö. Seurojen omistajat kuittaavat tappioistaan merkittäviä verohyötyjä.


Hiihtohuoltajat kohtelivat törkeästi Anita Kirvesniemeä Suomen cupissa – kilpailun johtaja jyrähti: ”Ei toteutunut reilu peli mitenkään”

iltalehti 09:52 05.11

Ski Jyväskylän urheilija ei saanut kilpailevien seurojen huoltohenkilökunnalta uusia sauvoja Suomen cupin viestin lähdössä hajonneiden tilalle. Anita Kirvesniemen kilpailu sunnuntaina Suomen cupissa alkoi painajaismaisesti. Ski Jyväskylän avausosuuden viestihiihtäjän molemmat sauvat hajosivat vilkkaassa lähtökiihdytyksessä Vuokatissa. Marja-Liisa ja Harri Kirvesniemen tytär joutui hiihtämään kymmeniä metrejä ilman sauvoja, kun kilpailevien seurojen huoltajat eivät antaneet urheilijalle uusia työkaluja.


Sihvonen: Liigaseurojen maajoukkuetauon väliarvosanat – ”Maestroja, tupakki suussa pelaamista ja jollakin on varaa jopa pieneen leikittelyyn”

MTV 06:30 05.11

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen antaa ison kuvan välitodistukset arvosanoineen liigajoukkueille, jotka ovat parhaillaan Leijonien EHT:n Karjala-turnauksen maaottelutauolla. Listaus etenee huonoimmasta kohti parasta kera nasevien ja jopa kurillisten kommenttien.


Liigaseurojen omistajat töissä omissa yrityksissään ? näin paljon tienasivat Jussi Markkanen ja Sami Kapanen

jatkoaika.com 15:07 04.11

Liigassa osa seurojen pääomistajista on nähty valmennushommissa penkin takana sekä seuran johdossa. Kuinka paljon tienasi muun muassa Pelicansin pääomistaja, vastikään valmennuksesta sivuun siirtynyt Pasi Nurminen?


ulosajo aiheutti

Hot topics