Jasper Pääkkösen Hollywood-läpimurtoon siivittänyt ohjaajalegenda tekee historiaa Cannesin elokuvajuhlilla

iltalehti 00:43 15.01

Spike Leestä tulee Cannesin elokuvajuhlien ensimmäinen musta tuomariston johtaja. Yhdysvaltalaisesta elokuvaohjaaja Spike Leestä tulee Cannesin elokuvajuhlien historian ensimmäinen musta tuomariston johtaja. Elokuvajuhlat järjestetään ensi toukokuussa 73. kerran. Leelle, 62, Cannesin juhlat merkitsevät paluuta uran alkulähteille. Konkarin debyyttielokuva She’s Gotta Have It nähtiin jo vuonna 1986 Cannesissa, jossa se huomioitiin Prix de la Jeunesse -palkinnolla.


Michael Schumacherin vaimo on miehelleen ikuisesti kiitollinen saamastaan lahjasta – Michaelin sanat yllättivät: "Miksi hän ajatteli niin?"

iltalehti 22:59 08.11

Hevoset ovat äidin ja tyttären suuri intohimo. Schumacherin perhe on viettänyt pitkään hiljaiseloa mediassa. F1-legenda Michael Schumacher oli taannoin hoidettavana Pariisissa, mistä hänet siirrettiin viikon jälkeen takaisin Sveitsiin. Nyt ex-formulakuskin vaimo Corinna Scumacher ja heidän tyttärensä Gina-Maria antoivat harvinaisen yhteishaastattelun Mercedeksen She’s Magazinelle.


Muistatko lapsitähti Amanda Bynesin?Joutui pakkohoitoon - tältä uuden elämän aloittanut nainen näyttää nyt

iltalehti 17:40 14.09

Amanda Bynes oli lapsitähti, jonka elämä luisui alamäkeen. Yhdysvaltalainen Amanda Bynes on 33-vuotias nainen, joka oli aikoinaan suosittu lapsitähti. Bynes näytteli useissa sarjoissa kuten Mistä tytöt tykkää, Hairspray ja She’s the Man. Useita alan palkintoja voittaneen Bynesin menestysvuodet kestivät vuodesta 2000 aina vuosikymmenen loppuun. Sitten asiat luisuivat alamäkeen. Bynesin oli tarkoitus näytellä vuonna 2011 Owen Wilsonin ohjaamassa elokuvassa Hall Pass, mutta Bynesin huumeidenkäyttö paheni ja hän jätti elokuvan.


vilahtaa tuttu

Hot topics