Sunrise Avenuen jäähyväiskeikka ja -kiertue myytiin loppuun ennätysajassa – Olympiastadionille lisäkonsertti

iltasanomat 10:52 09.12

–?Maailmassa on tällä hetkellä kaksi supertähteä, jotka yltävät näin suuriin myynteihin Saksassa. Yksi on Ed Sheeran ja toinen on Sunrise Avenue.


Prinssi Harry ja Ed Sheeran löivät punaiset päänsä yhteen maailman mielenterveyspäivän kunniaksi – vitsin varjolla asiaa: Katso hulvaton video

iltalehti 13:24 10.10

Videolla Ed Sheeran käy prinssi Harryn luona kylässä. Kaksi kuuluisaa punapäätä, prinssi Harry ja laulaja Ed Sheeran, lyöttäytyivät maailman mielenterveyspäivän kunniaksi yhteen ja tekivät videon. Molemmat miehet haluavat herätellä maailmaa tiedostamaan mielenterveysongelmat ja tarttumaan niihin ajoissa.


Kauniaisissa kokeiltiin palkattua trubaduuria aamubussissa: Tomas Törn, 19, tarttui haasteeseen

iltasanomat 09:24 23.09

Kun Törn soitti Ed Sheeranin kappaleen Perfect, alkoi bussissa istunut pikkutyttö laulaa mukana.


Ed Sheeran meni naimisiin jo joulukuussa – järjestää nyt kunnon kekkerit

iltalehti 19:32 08.09

Sheeranin hääjuhlaan odotetaan saapuviksi maailmanluokan tähtiä ja kuninkaallisia. Laulaja Ed Sheeran, 28, meni kaikessa hiljaisuudessa naimisiin viime joulukuussa. Hänen vaimonsa on 27-vuotias Cherry Seaborn. Joulukuisia häitä todisti vain nelisenkymmentä läheisintä ystävää ja perheenjäsentä. Tuolloin huhuttiin, että laulaja järjestäisi kuitenkin vielä myöhemmin isommat juhlat.


Legendaariset laulajaveljekset Matti ja Teppo suunnittelevat jättävänsä keikkalavat syksyn jälkeen: ”Mä olisin jo 20 vuotta halunnut himmata, mutta Masa...”

iltasanomat 12:44 01.09

Matti ja Teppo ovat keikkailleet 50 vuotta ja myyneet 1,5 miljoonaa levyä. Nyt alkaa ”himmailu”, mutta sitä ennen puhutaan musiikkibisneksestä, Ed Sheeranista ja vähän huumoristakin.


Ed Sheeranilta yllättävä ilmoitus – jää pitkälle keikkatauolle

mtv 12:56 28.08

Ed Sheeran on ilmoittanut pitävänsä puolentoista vuoden tauon keikkailusta.


Huippusuosittu Ed Sheeran vetäytyy tauolle yli kaksi vuotta kestäneen maailmankiertueen jälkeen

yle 11:37 28.08

Brittilaulaja kertoi tauolle jäämisestä Divide-kiertueensa viimeisessä konsertissa.


Huippusuosittu Ed Sheeran vetäytyy tauolle yli 2 vuotta kestäneen maailmankiertueen jälkeen

yle 11:37 28.08

Brittilaulaja kertoi tauolle jäämisestä Divide-kiertueensa viimeisessä konsertissa.


Ed Sheeran jää pitkälle tauolle – fanit murtuivat uutisesta

stara 11:20 28.08

Pitkällä maailmankiertueella parhaillaan oleva ja Suomessakin kesällä kahdessa jättikonsertissa esiintynyt


Ed Sheeran jää tauolle - syynä vaimo

iltalehti 07:34 28.08

Laulajasensaatio Ed Sheeran tiedotti jäävänsä tauolle Divide-kiertueensa jälkeen. Brittimuusikko, trubaduuri Ed Sheeran, 28, on kiertänyt maailmaa noin kahden vuoden ajan Divide-kiertueensa myötä. Maaliskuusta 2017 lähtien Sheeran on esiintynyt kiertueellaan yli yhdeksälle miljoonalle katsojalle. Kiertue sai päätöksensä maanantaina Chantry Parkissa Britannian Ipswichissa. Kotiintulokeikallaan Sheeran kertoi päätöksestään pitää nyt taukoa musiikista.


Ed Sheeranin rahat jäissä – jättihittiä syytetään kopioksi

stara 22:00 26.08

Laulaja-lauluntekijä ei parhaillaan saa Shape of You -hitillä ansaittuja rojalteja.


Ed Sheeranin elämä ja ura esillä näyttelyssä – mukana yllättävä paljastus supertähden menneisyydestä

mtv 18:03 22.08

Ed Sheeran reputti musiikkikurssin.


Ed Sheeran -näyttely ilahduttaa faneja – Tältä laulaja näytti lapsena

iltalehti 10:37 20.08

Esimerkiksi Sheeranin 60 tatuointia esitellään näyttelyssä, joka avautuu tänään tiistaina. Suomessakin tänä kesänä keikkaillut Ed Sheeran, 28, niittää kansainvälistä mainetta. Kiinnostus punatukkaista laulajaa kohtaan kasvaa samaa tahtia suosion kanssa. Nyt Sheeranista saadaan ihan uutta tietoa. Hänen elämästään on nimittäin koottu näyttely, jossa on mukana muun muassa ennen näkemättömiä, John-isän ottamia lapsuuskuvia.


Game of Thrones -tähti julkaisi hulvattoman videon – tempaisi Ed Sheeranin kevyesti yläilmoihin: ”Onneksi en tiputtanut häntä”

iltasanomat 11:46 13.08

Ed Sheeran pääsi Euroopan vahvin mies -tittelin voittaneen Game of Thrones -tähden käsivarsille.


Ed Sheeran laittoi U2-yhtyeen ennätykset uusiksi – Suomessakin nähty kiertue on historian suurin

mtv 16:32 05.08

Suomessa hiljattain vieraillut Ed Sheeran laittoi ennätykset uusiksi.


Ed Sheeran rikkoo kiertue-ennätyksiä – kahdeksan vuotta vanha U2-ennätys jää historiaan

iltalehti 04:14 03.08

Sympaattisen trubaduurin Divide-kiertue on tuottanut yli 736 miljoonaa dollaria, vaikka keikkoja on vielä jäljellä. Englantilainen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran, 28, murskaa aiempia kiertue-ennätyksiä. Miehen Divide-kiertueesta on tullut kaikkien aikojen eniten nähdyin, vaikka konsertteja on vielä jäljellä. On laskettu, että kiertueen päättyessä yli 8,5 miljoonaa ihmistä 43 eri maassa on nähnyt Sheeranin esiintymisen. Sheeranin Divide-kiertue alkoi maaliskuussa 2017 ja se päättyy tämän vuoden elokuun lopussa neljään kotiintulokeikkaan Ipswichissä. Yhteensä esiintymisiä kiertueeseen mahtuu 255 kappaletta. Jo tähän mennessä kiertue on tuottanut bruttona 736 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, vaikka 12 keikkaa on vielä jäljellä.


Ed Sheerania kohtasi suuri suru – rakas kissa jäi auton alle

iltalehti 10:18 02.08

Artisti on kertonut haastattelussa pelastaneensa kissan aikoinaan itse. Suomessa äskettäin esiintynyt muusikko Ed Sheeran jakoi Instagram-seuraajilleen suru-uutisen torstaina. Artistin aikoinaan omistama kissa Graham menehtyi jäätyään auton alle. Sheeran jakoi lemmikistään suloisen kuvan, jossa Graham poseeraa pienenä pentuna muusikon kitaran päällä. Jos kuva ei näy, voit nähdä sen myös täältä. Kuvan yhteyteen Sheeran oli lisännyt särkyneen sydämen.


Supertähti Ed Sheeranin suuri suru – rakas lemmikki menehtyi traagisesti

mtv 09:10 02.08

Ed Sheeran menetti yhden kissoistaan.


Brittijulkkis Katie Price kohauttaa: väittää Ed Sheeranin kirjoittaneen hänelle musiikkia – brittilaulajan edustajat kiistävät

iltalehti 16:59 31.07

Katie Price väittää tehneensä kappaleen megatähden kanssa. Tos-tv tähti Katie Price vieraili viime viikolla Loose Women -ohjelmassa. Ohjelmassa hän paljasti tehneensä uutta musiikkia ja vielä megatähti Ed Sheeranin kanssa. Pricen vihjaa, että Ed Sheeran olisi kirjoittanut kappaleen hänen tulevalle albumilleen. – Teen itse asiassa albumia. Ja eräs A-luokan artisti, jolla on kaksi hittiä top-listoilla, on kirjoittanut yhden kappaleen kanssani. Ei ole kovin vaikeaa arvata kuka se on, Price vihjaili ohjelmassa.


Kohukaunotar väittää Ed Sheeranin kirjoittaneen hänelle musiikkia – suosikkipoppari tyrmää väitteen

mtv 17:01 29.07

Brittiläinen seurapiirikaunotar Katie Price väittää tekevänsä uutta musiikkia ja vieläpä maailmantähden avustuksella.


ei saa vielä elokuussa Ylelle Euroopan maissa konservatiivit murskavoittoon Britannian Liiga-kierros Tappara yrittää Tapio ja Niko – konservatiivit murskavoittoon

Hot topics