Tältä näyttivät Sara Siepin pikkujoulut – paikalla Martina, Sabina, Shirly...

iltalehti 09:00 01.12

Joulufanina tunnettu juontaja ja televisiokasvo Sara Sieppi järjesti lauantaina loisteliaat juhlat läheisilleen. Bloggaaja ja somekasvo Sara Sieppi pitää joulusta. Tänä vuonna hän järjesti ”semijoulut” uudessa kodissaan. Monet juhlavieraat ovat julkaisseet pikkujouluista valokuvia ja videoita Instagramissa. Juhlahumusta nauttimaan pääsivät esimerkiksi Sara Chafak, Kelly Kalonji, Diandra, Sabina Särkkä ja Martina Aitolehti. Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju on jakanut yhteiskuvan Mailis Penttilän ja juhlien emännän kanssa. Kuvassa naiset kohottavat lasejaan. Näet kuvan myös täältä.


Miss Suomet saunassa – Sara Chafak ja Shirly Karvinen upeissa kuvissa

stara 05:00 01.12

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt


Shirly Karvinen yllättää Esko Eerikäisen – yleisö ei voi pidätellä nauruaan

mtv 17:02 08.11

Shirly Karvinen paljastaa Esko Eerikäisen ysärityylin.


Shirly Karvinen paljastaa millaista oli työskennellä televisiodebyyttinsä tekevän Esko Eerikäisen kanssa: "Kyllä se välillä lähtee lapasesta"

mtv 15:43 08.11

Shirly Karvinen ja Esko Eerikäinen nähdään yhdessä uuden Hitlist-ohjelman juontajina.


Hitlist-musavisan vetäjät Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen tutustuivat baaritöissä: ”Tunnemme toisemme liiankin hyvin”

iltasanomat 07:34 06.11

Radiopersoonat Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen juontavat television uutta musiikkitietokilpailua Hitlist. Juontajat tutustuivat ravintolassa, jossa toinen oli baarimikkona ja toinen tuli DJ-keikalle.


Love Island Suomen voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Love Island Suomen -voittajapari on selvillä – katsojien suosikkipari jakaa 25?000 euroa

iltalehti 22:00 15.10

Juttu sisältää juonipaljastuksia tiistain jaksosta. Jos haluat säilyttää viimeisen Love Island Suomi -jakson jännityksen, älä lue juttua tämän pidemmälle. Rakkauden saarella voittajat on valittu. Katsojien suosikiksi nousi lopulta kolmen finalistin joukosta Eetu ja Sofia. Kun ohjelman juontaja Shirly Karvinen ilmoittaa jakson lopussa voittajaparin nimen, molemmat pariskunnan osapuolet näyttävät hyvin häkeltyneiltä.


Love Islandin ratkaisun hetket lähestyvät – Shirly paljastaa yllätyksen saarelaisille

mtv 19:43 15.10

Saarelaiset pääsevät näkemään oman matkansa Love Island -villassa.


Shirly Karvinen edusti hehkeänä Miss Suomi -finaalissa, vahvisti muuttaneensa yhteen rakkaansa kanssa: ”Ihanaa asua toisen kanssa”

iltalehti 19:43 28.09

Juontaja, radioääni Shirly Karvinen saapui katsomaan uuden Miss Suomen kruunausta. Miss Suomi 2019 kruunataan tänään Billnäsin ruukissa. Tuttuun tapaan yleisöön on saapunut lukuisia menneiden vuosien missejä. Paikalle saapui myös vuoden 2016 Miss Suomi, Shirly Karvinen. Karvinen oli valinnut asukseen elegantin, violetin iltapuvun. Ennen finaalin alkua Karvisella oli aikaa kertoa kuulumisiaan Iltalehdelle. Hän kertoi erityisesti odottavansa innolla uutta Hitlist -musiikkiohjelmaa. Karvinen juontaa ohjelmaa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa.


Shirly Karvinen rakastui sokkotreffeillä – elää nyt onnellista arkea avopuolisonsa kanssa: ”Haluan todella paljon äidiksi”

iltasanomat 12:55 21.09

Vuoden 2016 Miss Suomi ja juontaja Shirly Karvinen, 26, löysi uuden rakkauden, kun hän odotti sitä kaikkein vähiten. Nyt hän elää uutta elämänvaihetta kumppaninsa rinnalla yhteisessä kodissa.


Love Island -lähettiläs Shirly Karvinen on joutunut yllättäviin tiukkoihin tilanteisiin Espanjassa: "Toistaiseksi olen selvinnyt säikähdyksellä"

mtv 18:35 04.09

Love Island Suomea juontava Shirly Karvinen on joutunut tiukkoihin tilanteisiin Espanjassa autoillessaan ja iloitsee saadessaan työskennellä jälleen rakkauden suurilmiön parissa.


Shirly Karvinen mokistaan elämässään: "Kaikki harha-askeleet eivät ole maailmanloppu"

mtv 13:23 03.09

Vuosia täyttävä Shirly Karvinen oppinut hyväksymään mokansa.


Shirly Karvisen kaula-aukko ei jätä kylmäksi

stara 08:40 20.08

Britanniassa suosituksi noussut musiikkivisailu Hitlist saapuu Suomeen loppuvuodesta. MTV3-kanavalla esitettävää


Shirly Karvinen lennähti Espanjaan suosikkiohjelman kuvauksiin – karu todellisuus yllätti sunnuntai-iltana: ”Tosi kova koti-ikävä”

iltasanomat 18:36 19.08

Love Island Suomen kuvaukset ovat vasta alkaneet, mutta ohjelmaa juontavalle Shirly Karviselle iski jo koti-ikävä.


Gladiaattorit-voittaja Tommy ”Latinopalomies” Oksa Love Island Suomen sinkuksi – etsii itseään fiksumpaa naista

iltalehti 07:08 17.08

Tommy, 28, on yksi tuoreen kauden rakkauden saarelaisista. Maailmalla ilmiöksi noussut rakkausreality Love Island saa toisen Suomi-kautensa tänä syksynä. Ohjelmaa juontaa viime kauden tapaan Shirly Karvinen. Ensi viikolla starttaava kausi kuvataan Espanjan Esteponan alueella. Hulppeaan villaan lennätettävien sinkkujen henkilöllisyys on pidetty visusti salassa paitsi katsojilta myös muilta ohjelman osallistujilta.


Huippusuosittu Love Island Suomi tulee taas – Shirly Karvinen kertoo ohjelman menestyksen salaisuuden: "Sitä suomalaisilta normaalisti on odotettu"

mtv 15:20 16.08

Juontaja Shirly Karvisella on selkeä mielipide siitä, mikä on Love Island Suomen huippusuosion salaisuus. 


Shirly Karvinen hehkuttaa Love Islandin kuvausten alkamista – paljastaa nähneensä jo saarelaiset: "Kaikki alkaa olla pikku hiljaa valmista"

mtv 07:51 16.08

Shirly Karvinen julkaisi ensimmäistä kertaa materiaalia miesystävästään sosiaalisessa mediassa. 


Love Island Suomen paluu lähestyy – juontaja Shirly Karvinen paljastaa suosikkihetkensä vaiheikkaalta ensimmäiseltä kaudelta: "Hän kiteytti sen, mistä on kyse"

mtv 16:22 14.08

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella juontaja Shirly Karviseen teki vaikutuksen erityisesti Veeran rohkeus. 


Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen debytoi televisiossa – rinnalla nähdään Shirly Karvinen

iltalehti 13:52 14.08

Hitlistissä kilpaillaan musiikkitietämyksellä. Esko Eerikäisen ja Shirly Karvisen juontama Hitlist nähdään MTV3-kanavalla loppuvuodesta alkaen. Ohjelmassa tiimit kuulevat hittikappaleita, jotka heidän on tunnistettava mahdollisimman nopeasti.


Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen debytoi televisiossa rinnalla nähdään Shirly Karvinen

iltalehti 13:52 14.08

Hitlistissä kilpaillaan musiikkitietämyksellä. Esko Eerikäisen ja Shirly Karvisen juontama Hitlist nähdään MTV3-kanavalla loppuvuodesta alkaen. Ohjelmassa tiimit kuulevat hittikappaleita, jotka heidän on tunnistettava mahdollisimman nopeasti.


ilman äitejään jyrisi suomalaisen Kotkaniemi loukkaantui luksushotellin tulipalossa Ateenassa pakettiautolla liikkuvista sieppaajista todistaa – kyllä todistaa, että ansaitsin Veteraanipuolustaja Topi Jaakola ”Pääsin

Hot topics