Tuttu ongelma jälleen Mäkäräisen riesana – tilasto paljastaa karun totuuden, kun MM-kisoihin on aikaa enää kaksi ja puoli viikkoa: "Joku siellä hermotuksessa mättää"

yle 17:16 26.01

Kaisa Mäkäräinen kommentoi Pokljukan maailmancupin kilpailun jälkeen ongelmiaan pystypaikalla.


Shirly Karvinen huolissaan sukulaisistaan – asuvat koronaviruksen takia eristetyssä Wuhanissa: "Siellä on todella iso hysteria päällä"

mtv 16:11 24.01

Shirly Karvisen sukulaiset asuvat Wuhanissa, mistä koronavirus on lähtöisin.


Moni odotti sukellusta – nyt suomalaisjohtoinen NHL-joukkue on ollut liigan kuumin joukkue jo yli kuukauden ajan: "Kaikki lähti siitä, että ”Korppi” seisoi siellä päällään"

yle 11:14 23.01

Joukkueena Columbus on päästänyt joulukuun puolenvälin jälkeen 1,63 maalia ottelua kohden.


Tutkimus: Metsä elvyttää mielen tehokkaasti – sillä mitä siellä tekee, ei ole juuri merkitystä

yle 08:00 23.01

Väitöstutkimuksen mukaan stressaantuneet kokivat saavansa luonnossa liikkumisesta suurimman hyödyn.


Pokljukan rallirata ei pelota suomalaismiehiä, vaikka viisi vuotta sitten Hiidensalo poistui stadionilta ambulanssilla – "Siellä se sama tiukka kurvi on edelleen"

yle 07:51 23.01

Suomen ampumahiihtomiehet tietävät, että normaalimatkalla sihdin täytyy olla kohdillaan. Pokljukassa oman haasteensa antaa myös korkea ilmanala.


Tommi Mäkinen povaa ekstrapaineita Ott Tänakille – ”Varmasti siellä on joitain kysymysmerkkejä”

MTV 16:16 22.01

Tommi Mäkisen johtama Toyotan rallitiimi lähtee ainakin ennakolta alakynnessä tulevaan kauteen.


Suo siellä, vetelä täällä – mitä hallitus aikoo tehdä Ylen esiin nostamalle ristiriidalle suomalaisissa suometsissä ?

yle 18:35 21.01

Valtio tukee soiden ojien kunnostamista ja ennallistamista, vaikka molemmista aiheutuu päästöjä.


MM-mitalisti Rami Hietaniemi lopetti vasta uransa – huhkii niska limassa: "Enemmän olen viettänyt molskilla aikaa nyt"

MTV 06:04 21.01

Rami Hietaniemi pisti menestyksekkään painiuransa pakettiin itsenäisyyspäivänä kukistamalla Ilmajoella ruotsalaisvastustaja Zakarias Bergin. Painimolskille ei ole sittemmin ehtinyt ikävä tulla, sillä MM-mitalisti on häärinyt siellä yhä aktiivisesti.


Kuvat: Lampinsaaren kaivoskylä Raahen lähellä on kuin aavekaupunki – harva muistaa, mitä siellä muutama vuosikymmen sitten tapahtui

iltasanomat 18:00 18.01

Lampinsaareen kasvoi Euroopan suurimman sinkkikaivoksen myötä noin 1 200 asukkaan kylä. Nyt entinen loisto on pelkkä muisto.


Fernando Alonsolta mystistä vihjailua Ferrarista: ”Aikani siellä oli kaunista, mutta panostus Charles Leclerciin on selvää”

MTV 06:02 17.01

Edelleen F1-sarjan suuntaan vilkuileva tähtikuski Fernando Alonso kertoo tekevänsä kesän Indianapolis 500 -kilpailun jälkeen ratkaisuja uransa jatkosta seuraaviksi vuosiksi.


Jo 45 vuotta lavalla – Ulla Tapaninen ei väsy kiertämään Suomea: ”Ainahan olen keikkunut tuolla reppuni kanssa”

iltalehti 09:30 16.01

Mitä hullumpi maailma, sitä isommat naurut Ulla Tapaninen heruttaa siitä lavalla. Perhoset lepattavat näyttelijä Ulla Tapanisen vatsanpohjassa. Hento lepatus pitääkin tuntua. Lavalle ei kannata mennä kuin homma olisi yhdentekevää. Tammikuussa Tapanisen vatsassa lepatti Turun Linnateatterissa. Hän vieraili siellä Lava-ammuntaa VI – Six pack -esityksensä kanssa.


Tällainen on tanskalaisten rakastama hallitsija - kuningatar Margareeta vallassa 48 vuotta: ”Poltan siellä, mistä ikinä löydänkään tuhkakupin”

iltalehti 08:38 16.01

Suosiota nauttiva kuningatar Margareeta on hallinnut maataan jo 48 vuotta. Tanskan kuningatar Margareeta II on saavuttanut vankkumattoman kansansuosion hallitsijavuosiensa aikana. Tiistaina tuli kuluneeksi 48 vuotta siitä, kun 31-vuotias prinsessa nousi Tanskan hallitsijaksi isänsä kuoleman jälkeen. Kuningas Frederik IX:n ja kuningatar Ingridin vanhin tytär nousi valtaistuimelle 14. tammikuuta 1972.


Akon perusti oman kaupungin

iltalehti 23:34 15.01

Hip hop- ja R&B-artisti Akon on perustanut oman kaupungin Senegaliin. Senegalista löytyy nyt Akonin omistama kaupunki nimeltä Akon City. 46-vuotias artisti ja yrittäjä kertoo ostoksestaan Twitterissä. – Saimme juuri sopimuksen Senegalin Akon Citystä valmiiksi. Odotan teidän isännöintiänne siellä.


Iranin ohjukset katkaisivat yhteydet Yhdysvaltojen valvonta­lennokkeihin – räjähdysten keskellä ylikersantti Herwig pelkäsi maahyökkäystä

iltasanomat 15:04 15.01

Kun Iran iski ohjuksilla Ain al-Asadin lentotukikohtaan, Yhdysvaltain joukot siellä menettivät joksikin aikaa silmänsä taivaalla.


Eläkeläismies Raimolla on vinkki peräkammarin pojille, sen jälkeen seuraa ei ole tarvinnut etsiä: ”Naiset siellä odottavat”

iltasanomat 07:55 15.01

Raimo Simonen vaihtoi yksinäisen elämänsä uuteen harrastukseen, ja löysi tyttöystävän tanssilattialta.


Suomalainen Taneli Lahtinen koki elämänsä yllätyksen – Britney Spears julkaisi miehen ottaman kuvan: ”Piti ihan kaksi kertaa katsoa”

iltalehti 23:09 13.01

Suomalaisvalokuvaaja yllättyi totaalisesti huomatessaan, että itse laulaja Britney Spears julkaisi hänen ottamansa kuvan Instagram-tilillään. Helsinkilänen Taneli Lahtinen on innokas valokuvaaja, jonka ottamia kuvia on saatavilla muun muassa tietyissä ilmaisissa kuvapalveluissa. Vaikka Lahtinen on tottunut siihen, että hän saattaa törmätä ottamiinsa kuviin eri alustoilla, oli yllätys melkoinen, kun hän huomasi kukasta ottamansa kuvan laulaja Britney Spearsin Instagram-tilillä. – En seuraa itse häntä (Britneytä) Instagramissa, mutta joku valokuvaaja laittoi minulle yksityisviestiä, että hän oli törmännyt siihen. Sitten katsoin, että siellähän se on! Lahtinen kertoo.


Kaapo Kakolla synkät tilastot viimeiseen 12 otteluun – Rangers altavastaajana New Yorkin derbyyn

iltalehti 15:22 13.01

Maanantain pelipoiminta on NHL:n New Yorkin derby Rangers-Islanders. Kaapo Kakon edustama New York Rangers alkaa nykyisellä pistetahdilla olla käytännössä kohta jo ulkona NHL:n pudotuspeleistä. Parannusta otteisiin ja tuloksiin olisi tultava pikaisella tahdilla, jos keväällä meinataan vielä pelata. Kuudesta viime pelistään Rangers on voittanut vain kaksi. Kakon rooli joukkueessa on vakiintunut alankenttiin, eikä pistetehtailu siellä olekaan viime aikoina varsinaisesti onnistunut. 12 viime ottelustaan Kakko on onnistunut pääsemään tehopisteille vain tammikuun toisen päivän pelissä Calgarya vastaan (1+1). Myös plus-miinus-saldo on viime otteluissa ollut heikoissa kantimissa; viimeisestä kymmenestä pelistä on kirjattu tuohon tilastoon miinus kahdeksan.


”Normaalisti rippilahjaksi annetaan kaulakoru, me annoimme kiväärin” – Sveitsin ihme ampumahiihdossa syntyi pakottamalla

iltalehti 12:12 13.01

Pienet alppitytöt Selina, Elisa ja Aita Gasparin nousivat tuntemattomuudesta tähtiin. Alussa oli kolme talviurheilusta innostunutta tyttöä Sveitsin Alpeilta Lenzerheidesta: Selina (s. 1984), Elisa (1991) ja Aita (1994). –?Minä aloitin meistä ensimmäisenä, noin 10-vuotiaana. Selina päätti esimerkistäni kokeilla lajia Norjassa, kun hän oli siellä, Elisa Gasparin kertoo.


Alaskan pakkasessa 3 viikkoa selviytynyt mies kertoo, miten hän teki itselleen hätämajoitteen: ”Siellä oli lämmin”

iltasanomat 08:22 13.01

Tyson Steele, 30, selvisi Alaskan pakkasissa kolme viikkoa palaneen mökkinsä raunioilla.


avausrallissa – tunaroi

Hot topics