Queen-kitaristi lanseerasi rintaliivimalliston urheilijoille

stara 22:20 28.01

Brian May tunnetaan parhaiten Queen-yhtyeen kitararvirtuoosina. Nyt muusikko on kuitenkin


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:20 28.01

Brian May tunnetaan parhaiten Queen-yhtyeen kitararvirtuoosina. Nyt muusikko on kuitenkin


Herttuatar Catherine askarteli pikkupotilaiden kanssa - vieraili lastensairaalassa

iltalehti 16:07 28.01

Cambridgen herttuatar Catherine puuhasteli lapsien kanssa sairaalavierailulla. Herttuatar Catherine vieraili kuluneella viikolla Evelina London -lastensairaalassa tapaamassa pikkupotilaita. Hän tutustui sairaalassa lapsille järjestettäviin työpajoihin. Sairaalassa lapsien toipumista edesautetaan muun muassa taiteen avulla. Työpajoja järjestää National Portrait Gallery, jonka taiteilijat vierailevat välillä sairaalassa opastamassa lapsia luovuuteen. Herttuatar Catherine oli mukana monessa eri työpajassa vierailunsa aikana. Hän tutustui muun muassa piirtämisen ja valokuvauksen työpajoihin. Catherine on kiinnostunut etenkin valokuvauksesta ja hänen ottamiaan perhekuvia on toisinaan julkaistu hovin virallisilla alustoilla.


Jopas nyt? Tämä on nähtävä omin silmin – tuomari läväytti jalkapalloilijalle kolme korttia yhdessä hetkessä

MTV 15:42 28.01

Toisinaan sitä todistaa urheilussa mitä eriskummallisimpia asioita. Lauantaina Garforth Townin Alex Low keräsi itselleen hetkessä kolme korttia jalkapallo-ottelussa Englannissa Bridlington Townia vastaan.


Kulutusluottojen säännöt muuttuivat – näin hyödyt lakimuutoksesta

stara 14:40 28.01

Viime vuosina rahaliikenne on siirtynyt yhä voimakkaammin verkkoon, jossa myönnetään


Korkeasaari sai luvan saimaannorpan pitoon – Altaan rakentamisesta päätös tällä viikolla

yle 13:55 28.01

Varsinais-Suomen ELY-keskus on myöntänyt Korkeasaarelle poikkeusluvan viime kesänä Puumalasta loukkaantuneena löytyneen kuutin pitoon.


Jack Nicholson antoi harvinaisen haastattelun – muistelee ensikohtaamista Kobe Bryantin kanssa: ”Hän katsoi minua kuin hullua”

iltalehti 11:15 28.01

Jack Nicholson, 82, on tullut tunnetuksi intohimoisena Los Angeles Lakersin fanina. Kolme Oscaria voittanut näyttelijälegenda Jack Nicholson on nähty lukemattomia kertoja kannustamassa suosikkijoukkuettaan Staples Centerin eturivissä. Nicholson on esiintynyt viime vuosina harvoin julkisuudessa. Lakers-legenda Kobe Bryantin kuolema sai Hollywood-legendan kuitenkin antamaan haastattelun. Onnettomuudessa menehtyivät myös Bryantin 13-vuotias tytär ja seitsemän muuta henkilöä.


Amerikkalaisrumpali Reed Mullin, 53, on kuollut

iltalehti 07:59 28.01

Corrosion of Conformity -yhtyeen rumpali ja perustajajäsen Reed Mullin on kuollut. Reed Mullin menehtyi 53 vuoden iässä 27. tammikuuta. Mullin kärsi viime vuosina terveysongelmista. Tästä johtuen hän joutui muun muassa jättämään tiettyjä keikkoja soittamatta. Suru-uutisen kertoi Corrosion of Conformity -yhtye Twitter-tilillään. Tunteikkaassa päivityksessä bändi muistelee edesmennyttä rumpaliaan.


Poliisi hämmästyi – luuranko auton pelkääjän paikalla

stara 22:00 27.01

Lakia yritetään toisinaan rikkoa mitä luovemmilla tavoilla. Poliisi pysäytti taannoin


Tällainen oli Kobe Bryantin turmakopteri – supertähden entinen lentäjä vertaa limusiiniin, pysäyttävä arvio törmäysvauhdista

iltalehti 16:54 27.01

Kobe Bryant oli hänen entisen lentäjänsä mukaan käyttänyt samaa helikopteria useita kertoja. Kurt Deetz ehti lentää useita kertoja Kobe Bryantin kanssa vuosina 2014–2016. Bryant, hänen 13-vuotias tyttärensä Gianna ja seitsemän muuta henkilöä kuolivat sunnuntaina helikopteriturmassa Calabasasissa, Kaliforniassa. Los Angeles Times haastatteli Deetziä tragedian jälkeen.


Pakkausjätti Huhtamäki varautuu Kiinassa työntekijöiden testaamiseen kuumemittauksin

yle 15:06 27.01

Pakkausjätti Huhtamäellä on Kiinassa kolme tehdasta. Nosturivalmistaja Konecranesilla on toimipiste Wuhanissa, mutta varsinainen tuotanto rannikolla.


Lentokenttä meni sekaisin – eläin kiitotiellä esti lentotoiminnan tunneiksi

stara 14:00 27.01

Lentojen lähdöt ja laskut saattavat toisinaan viivästyä yllättävistäkin syistä. Jopa


Kommentti: Näistä syistä traagisesti kuollut Kobe Bryant oli aivan poikkeuksellinen lahjakkuus, jonka otteet loksauttivat jopa nuorempien tähtien leuat

iltasanomat 06:25 27.01

Kobe Bryant oli oman aikakautensa suuri yksinäinen ja aivan poikkeuksellinen voittajatyyppi, kirjoittaa toimittaja Janne Oivio.


Kommentti: Traagisesti kuollut Kobe Bryant oli aivan poikkeuksellinen lahjakkuus, jonka otteet loksauttivat jopa nuorempien tähtien leuat

iltasanomat 06:25 27.01

Kobe Bryant oli oman aikakautensa suuri yksinäinen ja aivan poikkeuksellinen voittajatyyppi, kirjoittaa toimittaja Janne Oivio.


Yle tutki: yllättäen lihansyöntiä ovat vähentäneet eniten yksinasuvat keskisuomalaiset – katso, millaiset ovat kaltaistesi ruokatottumukset

yle 06:00 27.01

Olivia Toivanen, 35, Jyväskylästä suosii kasvisruokaa. Saara Patama, 29, Helsingistä syö lihaa, mutta vain kotimaista.


25 uutta kuolemantapausta Bergerille ilman TV-kuvaa keskussairaalassa koronavirusepäilyn ottelun pelikieltoon vain Trumpin rauhanponnisteluille

Hot topics