Camilo Miettinen pöyristyi Kake Singersin kohukappaleen soittamisesta junioriottelussa – ”En jaksa uskoa, että ihan vahingossa”

iltasanomat 09:32 22.01

Camilo Miettisen mielestä Kake Singersin kohukappaleen soiminen junioriottelussa oli totaalinen rimanalitus.


Rasismikohun keskelle joutuneen seuran toiminnanjohtaja vakuuttaa: Kake Singersin kappale soi hallissa vahingossa

iltasanomat 13:15 21.01

Etelä-Vantaan Urheilijoiden toiminnanjohtaja kertoo, että kohukappale soi junioriottelussa YouTuben soittolistan automaattisella valinnalla.


Me halutaan olla neekereitä -laulun sanoittaja järkyttyi – pyytää anteeksi tummaihoisilta kiekkojunioreilta: ”Pöyristyttävää”

iltasanomat 06:06 21.01

Lyhyen uran tehneen Kake Singersin sanoittaja Olli Tola kertoo kirjoittaneensa yhtyeen hittikappaleen täysin toisenlaisessa ajassa. Nykypäivänä hän ei sellaista tekstiä enää kirjoittaisi.


Rasismikohu A-nuorten kiekkopelissä – Jääkiekkoliitolta suorat sanat: ”Tällaista musiikkia ei tarvitse soittaa missään”

iltalehti 20:34 20.01

Jääkiekkoliitto odottaa EVU:n selvitystä lauantain tapahtumista. EVU kohtasi A-nuorten ottelussa Helsingin Kiekko-Tiikerit Vantaalla. Kolmannessa erässä hallissa lähti soimaan Kake Singersin 1970-luvun lopun kappale ”Me halutaan olla neekereitä” juuri silloin, kun Kiekko-Tiikerit oli laittanut aloitukseen tummaihoisen pelaajan. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Helsingin Sanomien mukaan Kiekko-Tiikerien valmentaja Jani Heikkonen hermostui tapauksesta ja kirjoitti aiheesta jääkiekkoaiheiseen Facebook-ryhmään.


HS: Takavuosien hittibiisistä nousi rasismikohu Vantaalla – tummaihoista juniorikiekkoilijaa solvattiin?

iltalehti 13:46 20.01

Helsingin Sanomien mukaan toisen joukkueen toimihenkilö kuuli tilanteen paikan päällä. Helsingin Sanomat uutisoi maanantaina, että viime viikonloppuna pelatusta jääkiekon A-nuorten ottelusta nousi rasismikohu. EVU isännöi Helsingin Kiekko-Tiikereitä Vantaalla. Kolmannessa erässä hallissa lähti soimaan Kake Singersin kappale ”Me halutaan olla neekereitä” samalla hetkellä, kun Kiekko-Tiikerit oli laittanut aloitukseen tummaihoisen pelaajansa.


Lindsay Lohan juhli New Yorkissa - kuvat kuin 2000-luvun alusta

iltalehti 20:43 22.10

Lapsitähtenä julkisuuteen astellut Lindsay Lohan työskentelee nykyään yrittäjänä. Näyttelijä ja laulaja Lindsay Lohan tuli tunnetuksi Ansa vanhemmille -elokuvan myötä vuonna 1998. Myöhemmin hän näytteli teinielokuvissa Mean Girls ja Perjantai on pahin. Menestystä seurasi raju biletyskausi, jota puitiin jatkuvasti oikeudessa. Lohan pidätettiin esimerkiksi rattijuopumuksesta ja kokaiinin hallussapidosta. Tuoreissa kuvissa Lohan, 33, hymyilee hehkeänä New Yorkissa. Lohan on viettänyt kuukausia Kreikassa hotelleillaan ja myöhemmin Australiassa The Masked Singer -ohjelman kuvauksissa, mutta nyt tie on vienyt jälleen Yhdysvaltoihin.


Ireland Baldwin riisui paitansa rohkeaan somekuvaan

stara 19:00 29.08

Ireland Baldwin on kahden tunnetun Hollywood-tähden, Kim Basingerin ja Alec


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:00 29.08

Ireland Baldwin on kahden tunnetun Hollywood-tähden, Kim Basingerin ja Alec


Tänään tv:ssä: Bosnian teurastaja saatiin kiinni 16 pakovuoden jälkeen - ”Valetta kaikki!”

iltalehti 07:21 22.08

Ratko Mladi? sai tuomion kansamurhasta ja rikoksista ihmisyyttä vastaan. Sotarikollinen vai sankari? Pelkuri vai pelastaja? Vastaus riippuu siitä, kuka on äänessä Henry Singerin ja Rob Millerin viime vuonna valmistuneessa dokumentissa Ratko Mladicin tuomio. Siinä seurataan Bosnian teurastajaksi ja Sarajevon ruoskaksi kutsutun Bosnian serbiarmeijan kenraalin Ratko Mladi?in oikeidenkäyntiä ja lopulta myös tuomionlukua. Kaikki alkaa vuodesta 2012. Etsintäkuulutettu Mladi? oli saatu kiinni edellisvuonna 16 pakovuoden jälkeen. Viisi vuotta kestäneessä oikeudenkäynnissä häntä syytetään hirveistä sotarikoksista.


Työkaverit valittavat Lindsay Lohanin mielialavaihteluista: ”Hänestä on kiva raivota”

iltalehti 01:53 13.08

Näyttelijä Lindsay Lohanin paluu televisiomaailmaan ei ole sujunut täysin ilman ongelmia. Lindsay Lohan on uusi tuomari Australian The Masked Singer -ohjelmassa. Lähipiirilähteen mukaan Lohanin uusi työ ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan. The Sydney Morning Heraldin mukaan Lohan on saanut kuvauksissa raivokohtauksia. – Hän rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja seuraavana hän on valmis irtisanomaan sinut. Tietenkään hän ei tarkoita sitä, hänestä on kiva raivota, lähipiirilähde sanoo The Sydney Morning Heraldin mukaan.


Uskoisitko 65-vuotiaaksi? – tältä näyttelijä Kim Basinger näyttää nykyään

iltalehti 21:23 14.07

Ex-malli ja näyttelijä Kim Basinger on pysytellyt poissa parrasvaloista. Näyttelijä ja entinen malli Kim Basinger juhli joulukuussa 65-vuotissyntymäpäiväänsä. Parrasvaloilta piilossa pysytellyt Basinger edustaa tyrmäävänä tuoreissa kuvissa. Basinger oli konferenssissa Etelä-Koreassa puhumassa eläinten oikeuksien puolesta. Hän oli pukeutunut hillittyyn ja yksinkertaiseen asuun.


Salainen päiväkirja Superlahjakkuus ajoi – ”Menetin

Hot topics