Antti Törmäsen syöpäuutinen koskettaa kiekkoväkeä – Hjallis Harkimo: ”Antti on sinnikäs kaveri, hän selviää kyllä”

iltalehti 14:37 31.07

Antti Törmäsen syövästä kertoi hänen edustamansa seura EHC Biel. Jääkiekkovalmentaja Antti Törmäsen sveitsiläisseura EHC Biel kertoi, että hän on jo käynyt leikkauksessa ja aloittanut kuuden kuukauden mittaisen hoitojakson. Törmäsen entiset pelikaverit ja muut kiekkoihmiset lähettävät Törmäselle kaikki mahdolliset kannustukset.


Uutinen lähellä: F1-tuuraajaksi huhuttu ex-kuski nähty varikolla – revittiin asiantuntijan tehtävistä koronatesteihin

MTV 11:54 31.07

Muutamat F1-varikolla kisaviikonloppuun valmistautuvat toimittajat kertovat nähneensä Racing Pointin kisakuskiksi huhutun Nico Hülkenbergin Silverstonen rata-alueella. Sinne hänen piti joka tapauksessa tulla, mutta nyt rooli näyttää vaihtuneen.


Esimakua Salkkareiden dramaattisesta syksyn avausjaksosta – turmapaikalla odottaa kammottava näky: "Älä katso sinne!"

mtv 10:00 31.07

Salatut elämät jatkuu uusin jaksoin kevätkauden päättäneen dramaattisen onnettomuuden jälkeen.


Suomeen saapuvilla ruotsalaistähdillä paljon todistettavaa – "Tämä ei vain mene niin, että matkustetaan sinne ja kilpaillaan"

MTV 14:50 30.07

Ulkomaisten urheilijoiden pääsemiseen Kuortaneella järjestettäviin yleisurheilukilpailuihin on tarkat vaatimukset. Ruotsalaistrion Daniel Ståhl, Kim Amb ja Simon Pettersson on annettava negatiiviset tulokset koronavirustestissä.


Pähkähullu häirikkö sekoili F1-kisassa, Mika Häkkinen murjaisi: "Pitää laittaa joku rohkea suomalainen sinne"

MTV 06:25 30.07

Saksan GP vuonna 2000 sai dramaattisen käänteen täysin F1-piirien ulkopuolisen tahon takia. Pähkähullun häirikön tempaus vaikeutti huomattavasti Mika Häkkisen kisaa. Lopulta iltapäivä päättyi kyyneliin.


Tulosruutu 20 vuotta sitten: Pähkähullu häirikkö sekoili F1-kisassa, Mika Häkkinen murjaisi: "Pitää laittaa joku rohkea suomalainen sinne"

MTV 06:25 30.07

Saksan GP vuonna 2000 sai dramaattisen käänteen täysin F1-piirien ulkopuolisen tahon takia. Pähkähullun häirikön tempaus vaikeutti huomattavasti Mika Häkkisen kisaa. Lopulta iltapäivä päättyi kyyneliin.


Paluun tekevää Antti Ruuskasta hieman ahdistaa ja jännittää – leikatun polven pitäisi olla kuitenkin kunnossa: "Ei sinne lähdetä, jos on joku paikka kipeänä"

MTV 19:48 29.07

Paluun kilpakentille elokuun Kalevan kisoissa Turussa tekevä keihään arvokisamitalisti Antti Ruuskanen selvittää tekemisiään ja tulevaisuuden suunnitelmiaan. Päätöstä uran jatkumisesta ensi kaudelle ei ole vielä tehty.


Antti Ruuskanen, 36, paljastaa kisakuntonsa ennen kauden avausta: ”Erikoisin kesä pitkällä uralla”

iltasanomat 18:09 29.07

Reilun kahden viikon päästä Kalevan kisojen karsinnassa kisakautensa avaava Antti Ruuskanen kertoo, kuinka pitkälle keppi lentää tällä hetkellä.


Maratonin ja kävelyn olympiakarsintaikkuna aukeaa jo syyskuussa

yle 17:01 29.07

Kansainvälinen yleisurheiluliitto (WA) on päättänyt aikaistaa maratonin ja kävelyiden olympiakarsinnan avaamista usealla kuukaudella.


Tässä ovat uudet Selviytyjät Suomi -kilpailijat - ohjelma kuvataan pohjolan metsissä

iltalehti 10:44 29.07

Selviytyjät Suomi saa jatkoa nyt Suomen oloissa. Selviytyjät Suomi saa jatkoa, mutta tällä kertaa kaikki on toisin! Maailman suurin seikkailureality toteutetaan nyt pohjoisen uljaissa maisemissa. Kuuma tropiikki ja kookospalmut jäävät vain haaveeksi, kun 16 tunnettua suomalaista ottavat suunnan kohti pohjoista erämaata ja lähtevät taistelemaan 30 000 euron voittopotista. Ohjelman tiedotteen mukaan henkisen paineen ja fyysisten kilpailujen ohella, sää tarjoilee yhden suurimmista haasteista - kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan. Saarien vaarallisimmat eläimet ovat marjojen perässä vierailevat karhut ja kivikoiden kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet.


Selviytyjät Suomi muuttuu täysin - tropiikin sijasta pohjolan metsään: Mukana Sabina Särkkä, Aki Manninen ja Kerttu Rissanen

iltalehti 10:44 29.07

Selviytyjät Suomi saa jatkoa nyt Suomen oloissa. Selviytyjät Suomi saa jatkoa, mutta tällä kertaa kaikki on toisin! Maailman suurin seikkailureality toteutetaan nyt pohjoisen uljaissa maisemissa. Kuuma tropiikki ja kookospalmut jäävät vain haaveeksi, kun 16 tunnettua suomalaista ottavat suunnan kohti pohjoista erämaata ja lähtevät taistelemaan 30 000 euron voittopotista. Selviytyjät Pohjolassa mikään ei tule olemaan helppoa! Henkisen paineen ja fyysisten kilpailujen ohella, sää tarjoilee yhden suurimmista haasteista - kylmät yöt sekä luihin ja ytimiin tunkeutuva kosteus ei jätä kilpailijoita hetkeksikään rauhaan. Saarien vaarallisimmat eläimet ovat marjojen perässä vierailevat karhut ja kivikoiden kyykäärmeet, mutta kilpailijoiden suurimpana riesana tulevat olemaan sinnikkäät ja tauotta inisevät hyttysparvet. Oman pikantin lisänsä leirielämään tuovat yöttömät yöt ja tokastaan keväällä eksyneet harhailevat porot.


Prinssi Joachim sai veritulpan – sinnittelee yhä tehohoidossa

iltalehti 22:36 28.07

Tanskan prinssi Joachimin uskotaan toipuvan veritulpasta ja aivoleikkauksesta täysin. Tanskan prinssi Joachim, 51, joutui viime perjantaina sairaalaan veritulpan vuoksi. Prinssille tehtiin aivoleikkaus Toulousessa, Ranskassa. Hovi tiedotti seuraavana päivänä, että saman tien leikkaukseen päässeen prinssin tila oli vakaa. Joachimin seurana sairaalassa oli hänen vaimonsa prinsessa Marie. Tiistaina hovi tiedotti, että Joachim on edelleen tehohoidossa ja toipuu leikkauksestaan.


KuPS aloittaa Mestarien liigan karsinnan todella nopealla aikataululla – ”Kerrasta poikki”

iltalehti 17:00 28.07

Hallitseva Suomen mestari KuPS aloittaa Mestarien liigan karsinnan. Seura sai viime viikolla Uefalta 30-sivuisen otteluprotokollan, jota nyt käydään läpi. –?Uskomme, että tällä viikolla Uefalta tulee lisäinfoa, miten ottelutapahtumat toteutetaan, mutta ei ole mitään tarkkaa päivää, kertoo KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom.


Sinikka taas mökitettävänä – Mestaruussarjan nousukarsinnoissa kuuma uusinta

iltalehti 12:50 27.07

Kaksi viikkoa takaperin Fulham kaatoi kotonaan Cardiffin 2-0. Englannin Mestaruussarjan nousukarsinnat ovat lähteneet jo käyntiin. Tänään pelataan toisessa parissa ensimmäinen osaottelu, kun Cardiff eli Bluebirds isännöi Fulhamia eli Cottagersia. Cardiff saapuu nousukarsintoihin kolmen ottelun voittoputkessa, kun päätöskierroksella kotona kaatui Hull puhtaasti 3-0. Maaliodottaman Bluebirds voitti tosin vain 1,6 – 0,7 Infogolin tilastoinnin mukaan. Walesilaiset ovat olleet koko kaudenkin mittakaavalla varsin tehokkaita hyökkäyskolmanneksella. Oleellisia poissaoloja ei kotijoukkueella ole.


Ihminen putosi Inarijokeen – etsinnät tuloksettomia

iltasanomat 08:37 27.07

Putoamispaikalle oli lähimmältä paloasemalta noin puolentoista tunnin matka.


Parhaat työsulkuvahvistukset 1994–95: Fleury katkaisi Tapparan historian pisimmän tappioputken ja säästi Tapparan lopulta liigakarsinnoilta

jatkoaika.com 08:00 27.07

Jatkoaika arvioi kolmen NHL:n työsulkukauden vuoksi Liigaan siirtyneitä vahvistuksia. Liiga-toimittajat Joni Yli-Mäenpää ja Juha Oinonen nostavat erilaisia näkökulmia kaikilta kausilta erikseen.


Ihminen putosi Ivalojokeen – etsinnät tuloksettomia

iltasanomat 07:22 27.07

Putoamispaikalle oli lähimmältä paloasemalta noin puolentoista tunnin matka.


Aku Hirviniemi järjesti Sonja Kailassaarelle eeppisen kosinnan – ylistää kihlattuaan: ”Hän tekee minusta paremman ihmisen”

iltalehti 09:43 26.07

Aku Hirviniemi on kihlautunut kumppaninsa Sonja Kailassaaren kanssa. Näyttelijä Aku Hirviniemi ja hänen kumppaninsa, tv-juontaja Sonja Kailassaari kihlautuivat alkuvuodesta. Kihlaus paljastui yllättäen MTV:n Kesäterassi-ohjelmassa, kun juontaja Tuija Pehkonen huomasi, että Hirviniemen vasemmassa nimettömässä komeilee sormus. Hirviniemi kertoo Iltalehdelle, että kihlat vaihdettiin jo helmikuussa. Sormuksiin saatiin komea päivämäärä 2.2.2020. Näyttelijä myöntää, että hänellä itsellään oli naurussa pitelemistä, kun h-hetki koitti.


Huuhkajien kulttipelaaja palasi koronatauolta tulikuumassa vireessä – Petteri Forsellin silmät avautuivat uran tulevaisuutta järisyttäneille ongelmille: "En ole mikään Teemu Pukki"

MTV 06:30 26.07

Petteri Forsell, 29, oli koronatauon jälkeen Joel Pohjanpalon vanavedessä tehokkain suomalainen jalkapalloilija maailmalla. Viime vuosina pelaajaprofiilinsa muokkaamiseen pakotettu kokkolalainen ei lukeutunut historiallisissa EM-karsinnoissa maajoukkueen kantaviin voimiin, mutta tiedostaa reitin, jota pitkin paikka ensi kesän kisajoukkueeseen voi aueta.


Kari Vepsän Maija-vaimo oli varma, ettei koskaan menisi naimisiin – kertoo nyt, kuinka sinnikäs iskelmätähti sai hänet pyörtämään päätöksensä

iltasanomat 15:36 25.07

Maija Vepsäläisen ei ollut tarkoitus koskaan mennä naimisiin. Sinnikäs iskelmätähti Kari Vepsä kuitenkin valloitti Maijan, ja pari avioitui Karibialla.


Hot topics