Kansanedustajan Linnan-jatkoista tuli todellinen soppa – hävitti kotiavaimensa ja seikkaili keskellä yötä eduskunnassa

iltasanomat 12:56 07.12

Kansanedustaja Saara-Sofia Sirénin ilta sai yllättävän käänteen, kun kotiavaimet olivat kadonneet jäljettömiin.


Ruotsin prinsessa Sofia täytti 35 vuotta - hovi julkaisi kauniin kuvan

iltalehti 07:02 07.12

Prinsessa Sofia juhlii syntymäpäiviään aina 6. joulukuuta eli Suomen itsenäisyyspäivänä. Ruotsin hovi muisti synttärisankaria ja kuninkaallisfaneja julkaisemalla uuden kuvan 35-vuotiaasta prinsessa Sofiasta. Hovivalokuvaaja Lina Broström on ikuistanut Sofian synttärikuvaan. Hymyilevä, kätensä ristiin rintojen alle asettanut Sofia on pukeutunut viininpunaiseen asuun. Pitkät hiukset on sipaistu taakse löysälle nutturalle. Kuva on napattu jo lokakuussa, sillä Sofia poseerasi samassa asussa jo tuolloin puolisonsa Carl Philipin kanssa. Heistä julkaistiin yhteiskuva someen nettivihaa vastustavan kampanjan yhteydessä.


Onko tässä Linnan juhlien erikoisin asuste? Kansanedustajan korvakorut on valmistettu äidinmaidosta

iltasanomat 16:09 06.12

Vihreiden kansanedustaja Sofia Virta laittaa Linnan juhliin korut, jotka on valmistettu hänen omasta äidinmaidostaan.


Saara-Sofia Sirén, 33, oli vasta kokenut elämänsä suurimman tragedian noustessaan kansanedustajaksi – astelee Linnaan erottuvassa asussa

iltalehti 12:29 05.12

Kansanedustaja Saara-Sofia Sirén kamppaili tiensä eduskuntaan suuren surun keskellä viisi vuotta sitten. Tänä vuonna hän juhlii Linnassa afrikkalaishenkisessä asussa. Kansanedustaja Saara-Sofia Sirén (kok), 33, valmistautuu juhlimaan itsenäisyyspäivää asussa, joka on peräisin Afrikasta. Tarkemmin sanottuna Sirén sai kankaan lahjaksi vieraillessaan vuosi sitten työnsä puolesta Mosambikissa. – Mosambikin puhemies, joka on nainen, kertoi maan köyhyydestä ja siitä, ettei heillä ole juuri muuta antaa kuin pistaasipähkinöitä ja kangasta. Delegaation johtajana sain häneltä niitä lahjaksi, Sirén kertoo.


Sari Helin uskoi löytäneensä unelmiensa iltapuvun Linnan juhliin – sitten eteen lävähti artikkeli prinsessa Sofiasta ja asukriisi oli valmis

iltasanomat 06:31 05.12

Sari Helin saapuu Linnan juhliin upeassa leopardiasussa, jonka hän hankki Tukholmassa. Puku oli kuitenkin vähällä mennä vaihtoon prinsessa Sofian vuoksi.


Ravivihje: Toto64 Eskilstuna 2.12.2019

iltasanomat 11:29 02.12

Maanantain Toto64-rivit rakennetaan Sofia Aronssonin valmennustallin kaksikon varaan.


Sofia paljasti tyrmäävän bikinikuntonsa – vartalo hipoo täydellisyyttä

stara 08:40 02.12

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:40 02.12

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt


Sofia Belórf muisti tutkinta­vankeudessa viruvaa Niko-rakastaan Instagramissa – julkaisi liudan herkkiä yhteiskuvia: ”Rakkauttamme ei voi erottaa”

iltasanomat 11:08 27.11

Heinäkuussa tutkintavankeudesta vapautunut Sofia Belórf onnitteli Instagramissa Niko-rakastaan, joka on edelleen vangittuna.


Sofia Belórf julkaisi kaipaavia yhteiskuvia Niko-rakkaansa kanssa – tutkintavankeudessa istuva mies viettää tänään syntymäpäiväänsä

iltalehti 09:30 27.11

Vuoden 2010 Miss Helsinki Sofia Belórf, 29, kaipaa Niko Ranta-ahoa. Sofia Belórf on tunnettu fitness-urheilija, malli ja somekasvo. Belórf seurustelee Niko Ranta-ahon kanssa. Ranta-aho on ollut tutkintavankeudessa heinäkuusta lähtien, sillä häntä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. Tänään keskiviikkona 27.11. Ranta-aholla on syntymäpäivä. Belorf ei ole unohtanut rakastaan vankeuden aikana. Syntymäpäivän kunniaksi tunnettu somekasvo on julkaissut lukuisia hänen ja Ranta-ahon yhteiskuvia. Näet kuvat myös täältä.


Rakastunut Sofia Belórf julkaisi hempeitä kuvia rikoksista epäillystä Niko Ranta-ahosta: "Meidän rakkauttamme ei voi erottaa"

mtv 08:30 27.11

Sofia Belorf julkaisi sosiaalisessa mediassa syntymäpäiväonnittelut tutkintavankeudessa istuvalle puolisolleen Niko Ranta-Aholle. 


Sofia Belórf onnittelee tutkintavankeudessa viruvaa Niko Ranta-ahoa: "Meidän rakkauttamme ei voi erottaa"

mtv 08:30 27.11

Sofia Belorf julkaisi sosiaalisessa mediassa syntymäpäiväonnittelut tutkintavankeudessa istuvalle puolisolleen Niko Ranta-Aholle. 


21-vuotias Sofia Richie bikineissä – rantakunto vailla vertaa

stara 05:00 26.11

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt


MTV: Love Islandin voittajapari Sofia ja Eetu hämmentävät somehiljaisuudellaan – ”Ihmiset alkavat ihmetellä”

iltalehti 16:51 24.11

Sofia ja Eetu kertovat MTV:n haastattelussa, että heidän yhdessäoloaan on epäilty. Love Island Suomen toisen kauden voittajapari, Sofia, 25, ja Eetu, 27,on edelleen onnellisesti yhdessä. MTV:n tuoreessa haastattelussa kaksikko tosin kertoo, että heidän yhdessäoloaan on epäilty:


Love Island -voittajat Sofia ja Eetu kertovat ensimmäisestä kuukaudestaan Suomessa – parin elämä muuttui yllättävällä tavalla: "Ihmiset alkavat ihmetellä"

mtv 07:01 23.11

Sofia ja Eetu voittivat Love Island Suomen toisen kauden ja elävät nyt rakkaudentäyteisessä etäsuhteessa. 


Sofia Richien bikinishow jatkuu – kuumat kuvat villitsevät somessa

stara 05:00 21.11

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt


MTV: Love Island -pari Nikita ja Tommy edelleen yhdessä – Tommy lähtee rakkaansa perheen kanssa reissuun

iltalehti 15:23 18.11

Tommy kertoo MTV:n haastattelussa, miten sekä Nikitan hevonen että perhe ovat ottaneet hänet hienosti vastaan. Love Island Suomen toinen kausi nähtiin tänä syksynä. Sofia ja Eetu voittivat kisan, mutta heidän lisäkseen ohjelmassa muodostui kolme muutakin paria: Nikita ja Tommy, Vanessa ja Reetu sekä Jenni ja Juho. Porilainen ”latinopalomies” Tommy, 28, löysi sielunkumppanin Nikitasta, 23, heti kättelyssä ja pari piti yhtä ohjelman loppuun asti. Kaksikko putosi nipin napin finaalista.


HIFK-nutussa kuuluisan suudelman tarinan olen Tim raskaan sarjan maailmanmestariksi TPS tiukan taistelun työnäytteen Englannissa vaarana vesipula Kasvavat Voiton takana on

Hot topics