Terhokotiin siirretyllä Janita Lukkarisella edessään vaikea tehtävä: kirjoittaa jäähyväiskirjeitä

iltalehti 16:21 19.01

Janita Lukkarinen sairastaa syöpää, johon lääketieteen keinot eivät enää pure. Televisiosta julkisuuteen noussut somevaikuttaja Janita Lukkarinen, 26, on kertonut sairastamastaan syövästi avoimesti pitkin matkaa. Joulun aatonaattona hän joutui sairaan ja sieltä Terhokotiin. Terhokoti on paikka, jonne siirrytään yleensä siinä vaiheessa, kun hoitokeinoja syöpään ei enää ole.


Nanna Karalahti paljasti uudenvuodenlupauksensa – pitkä lista terveellisiä tavoitteita

iltalehti 22:16 03.01

Nanna Karalahti kertoo sosiaalisessa mediassa, millaisia lupauksia hän on tehnyt itseään varten vuodelle 2020. Hyvinvointivalmentaja ja somevaikuttaja Nanna Karalahti kertoo tähtäävänsä tulevana vuonna vähemmän stressaavaan elämään. Tämän toteuttamiseksi Nanna aikoo tehdä lukuisia pieniä muutoksia arkeensa. – Vähennän stressiä, sammutan kännykän joka ilta 20.00, luen paljon kirjoja, opiskelen, kehitän itseäni, haastan itseäni henkisellä puolella, sparraan, puhun ystäville, kirjoitan asioita ylös, chillaan, rentoudun, kuuntelen musiikkia, chillaan vielä vähän, nauran ja nautin, Nanna summaa Instagramissa ajatuksiaan tulevasta vuodesta.


Rovaniemi mainittu! Maailmantähdet viihtyvät Suomen Lapissa – Playboy-kaunotar ja kuuluisa jalkapalloilija nauttivat lumesta riehakkaina

iltalehti 22:32 26.12

Italialainen laulaja ja Playboy-tähti Giulia Provvedi sekä hänen jalkapalloilijamiehensä Pierluigi Gollini viihtyvät Suomen Lapissa. Giulia Provvedi ja Pierluigi Gollini nauttivat talvisesta säästä Rovaniemellä. Kumpikin italialaistähti on jakanut ahkerasti kuvia yhteiseltä lomaltaan lumisesta Suomesta peräänkuuluttaen sitä, että he lomailevat juuri Rovaniemellä. Pariskunta on vieraillut lomallaan muun muassa Arctic Tree House -hotellissa, jossa myös seurapiirikaunotar Kourtney Kardashian Suomen-vierailullaan aiemmin tänä vuonna. Hotellihuoneissa on suuret ikkunat, joista näkyvät suomalaiset, talviset maisemat. Yö hotellissa maksaa yli 400 eurosta jopa yli 1000 euroon. Kyseisessä luksushotellissa on viettänyt yönsä moni somevaikuttaja ja maailmantähti.


Näin suomalaistähdet viettävät joulua, katso kuvat – Ninja Sarasalo, Krista Kosonen, Sara Sieppi...

iltalehti 12:54 24.12

Monille suomalaistähdille joulu tarkoittaa irtiottoa arjesta perheen ja ystävien kesken. Monet suomalaistähdet ovat päivittäneet someen joulukuulumisiaan Suomesta ja ulkomailta. Hauskoilla kuvillaan tähdet esittelevät erilaisia tapoja viettää joulua. Somevaikuttaja ja Selviytyjät-kisaaja Sara Sieppi viettää joulua Lapissa. Sieppi on jakanut kuvia upeista lumisista maisemista.


Miljoonien seuraama supertähti Huda Kattan lomailee Suomessa - tällaisista asioista innostui: ”Onpas kylmä!”

iltalehti 19:33 22.12

Irakilaissyntyisellä meikkimogulilla on Instagramissa yli 40 miljoonaa seuraajaa. Kauneusbrändillään miljoonien seuraamaksi somevaikuttajaksi ja meikkimoguliksi noussut irakilaissyntyinen Huda Kattan, 36, lomailee parhaillaan Suomen Lapissa siskonsa Mona Kattanin kanssa. Dubaista käsin omaa Huda Beauty -meikkibrändiään pyörittävä Huda Kattan on sosiaalisessa mediassa supertähti, jolla on Instagramissa yli 40 miljoonaa seuraajaa.


Me Naiset: Sara Sieppi katkaisi välit lapsuudenystäviinsä: "Poistuin paikalta ja seuraavana aamuna lähdin kotimatkalle"

mtv 08:47 12.12

Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi kertoo Me Naiset -lehdelle, kuinka katkaisi välit lapsuudenystäviinsä. 


Somevaikuttaja Sita Salminen halusi neutralisoida seksistä puhumisen ja kirjoitti kokoelman eroottisia novelleja: "Puhuminen auttaa häpeään"

yle 21:21 03.12

Sita Salmisen videoblogeilla on yhteensä 360 000 tilaajaa.


Sara Parikka kolminkertaisti tulonsa! Johanna Puhakalle hurjat mätkyt - näin Salkkarit-tähdet tienasivat

iltalehti 21:09 04.11

Salatut elämät -sarjan näyttelijöiden tulot vaihtelevat suuresti. Peppi Puolakkaa Salatuissa elämissä näytellyt Sara Parikka lähes kolminkertaisti tulonsa. Vuonna 2017 hän tienasi 40 709 euroa, mutta viime vuonna tulot ampaisivat nousuun. Parikka tienasi peräti 118 757 euroa ansiotuloina, pääomatuloja hänellä ei ollut. Näyttelemisen lisäksi Parikka tienaa suosittuna bloggaajana ja somevaikuttajana. Salatuista elämistä hän lähti viime keväänä.


Nanna Karalahti pesi Martina Aitolehden tuloillaan – hurjat mätkyt molemmille

iltalehti 15:44 04.11

Hyvinvointipalveluita yhdessä Martina Aitolehden kanssa tarjoava Nanna Karalahti tienasi ystäväänsä enemmän. Hyvinvointiyrittäjä ja somevaikuttaja Martina Aitolehti tienasi viime vuonna 108 723 euroa. Jälkiveroa jäi maksettavaksi 18 579 euroa. Vuonna 2017 Aitolehden tulot olivat 101 389 euroa ja jälkiveroa jäi maksettavaksi 30 158 euroa. Tulot ovat nousseet selvästi, sillä vielä vuonna 2016 Aitolehden ansiotulot olivat 42 000 euron luokkaa.


Janni Hussi tienasi enemmän kuin avopuolisonsa Joel Harkimo – yrittäjäpariskunnalla messevät tulot

iltalehti 08:33 04.11

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat seurustelleet syksystä 2018 lähtien. Janni Hussi, 28, on kertonut, että rakkaus Joel Harkimoon, 29, roihahti saman tien. Ennen sitä Hussi oli viettänyt kaksi vuotta sinkkuelämää. Pariskunta muutti saman katon alle viime kesänä. Hyvinvointialan yrittäjänä omalla toiminimellään työskentelevän Hussin työnkuva on laaja. Hän muun muassa juontaa tapahtumia, tekee mallikeikkoja, myy kuntovalmennuksia ja toimii somevaikuttajana. Vuonna 2018 Hussi nähtiin Selviytyjät Suomi -ohjelmassa sekä Fort Boyard Suomi -ohjelmassa. Tänä vuonna hän on valmentajana Suurin Pudottaja Suomi -ohjelmassa.


Eronneen Maisa Torpan tulot alle köyhyysrajan

iltalehti 08:22 04.11

Tosi-tv-tähti ja somevaikuttaja Maisa Torpan tulot jäivät viime vuonna hyvin pieniksi. Somepersoona Maisa Torppa ja ralliautoilija Jari-Matti Latvala erosivat lokakuussa. Maisan ja Jari-Matin suhdesoppa sai alkunsa, kun Seiska paljasti Maisan viettäneen öitä IT-miljonäärin kanssa. Iltalehdelle Maisa kiisti romanssin, mutta myönsi ystävyyden. Latvala asuu työnsä vuoksi Monacossa ja maksaa veronsa sinne. Hänen kotimaan verotettavat ansiotulonsa ovat olleet Monacon vuosien ajan vähäiset. Sisustuksesta innostunut Torppa on asuttanut pariskunnan yhteistä kotia pääkaupunkiseudulla.


Cheyenne Järvinen asettui verkostomarkkinointia vastaan - sai raivoisia viestejä: ”Olen ihan shokissa”

iltalehti 15:03 22.10

Cheyenne Järvinen ei arkaile kertoessaan mielipiteensä verkostomarkkinoinnista. Somevaikuttaja Cheyenne Järvinen on jo hyvän aikaa ottanut sosiaalisessa mediassa kantaa verkostomarkkinointiin, erityisesti ravintolisiä kaupittelevaan Fitlineen. Iltalehden tänään Indonesiasta tavoittama Cheyenne on omien sanojensa mukaan suorastaan omistautunut kertomaan Fitlinesta.


Eminemin Hailie-tyttärestä kasvoi somevaikuttaja – 23-vuotiaalla jo yli miljoona seuraajaa

iltalehti 17:55 07.10

Eminemin ainoa biologinen lapsi, Hailie, on nykyään todella suosittu somevaikuttaja. Hailie, 23, liittyi Instagramiin vuonna 2016. Sittemmin hän on kerännyt jo 1,7 miljoonaa someseuraajaa. Muiden somevaikuttajien tavoin Hailie julkaisee kuvia arjestaan. Hänen tilillään on paljon muun muassa päivän asu -tyyppisiä otoksia sekä hymyileväisiä kuvia kahviloiden antimien äärellä. Hailie on kunnostautunut myös selfieiden räpsimisessä. Myös hänen koiransa on mukana monessa kuvassa. Helmikuussa 2017 hän jakoi nostalgisen lapsuuskuvan:


Sabina Särkkä julkaisi ennennäkemättömiä valokuvia häistään - puvussa merkityksellisiä yksityiskohtia, veneen kansi toimi juhlapaikkana...

iltalehti 16:22 01.10

Vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Sabina Särkkä avioitui Ossi Kivimäen kanssa Kreikassa helmikuussa 2016. Televisiokasvo ja somevaikuttaja Sabina Särkkä avioitui Ossi Kivimäen kanssa lähipiriin todistaessa purjeveneen kannella syyskuussa. Nyt sekä Särkkä että Kivimäki ovat julkaisseet kauniita kuvia hääpäivästä. Kuvan näet myös täältä. Kuvista selviää, että Särkän hääpuvun suunnitteli vaatesuunnittelija Katri Niskanen.


Sara Sieppi vaikenee yksityiselämästään – muutto sai suhdehuhut liikkeelle: ”Se on vienyt osan minuudestani”

iltalehti 09:41 01.10

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kertoo blogissaan, ettei aio enää puhua julkisesti yksityisasioistaan. Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi muutti vastikään Kalliosta 46 neliön asunnostaan uuteen kotiin. Sieppi esitteli Instagramin tarinoissaan muuttolaatikoiden paljoutta uudessa kämpässä ja päivitteli muuttopäivän kiireitä ennen lauantain Miss Suomi -gaalaa. Uuteen kotiin muuttaminen on saanut Siepin pohtimaan elämäänsä. Hän kertoo nyt blogikirjoituksessa päättäneensä tästedes vaieta yksityiselämänsä käänteistä.


Uuteen kotiin muuttaneelta Sara Siepiltä jyrkkä linja - vaikenee yksityiselämästään: ”Olen saanut viestejä, kenen kanssa mä muutin?”

iltalehti 09:41 01.10

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kertoo blogissaan, ettei aio enää puhua julkisesti yksityisasioistaan. Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi muutti vastikään Kalliosta 46 neliön asunnostaan uuteen kotiin. Sieppi esitteli Instagramin tarinoissaan muuttolaatikoiden paljoutta uudessa kämpässä ja päivitteli muuttopäivän kiireitä ennen lauantain Miss Suomi -gaalaa. Uuteen kotiin muuttaminen on saanut Siepin pohtimaan elämäänsä. Hän kertoo nyt blogikirjoituksessa päättäneensä tästedes vaieta yksityiselämänsä käänteistä.


Verottaja haluaa omansa bloggaajien ilmaisista vaatteista, matkoista ja kosmetiikasta – someyrittäjä Sita Salminen: "Tuntuu, että aika harva niitä ilmoittaa"

yle 07:30 18.09

Somevaikuttajan saamat tavarat ja palvelut ovat verotettavaa tuloa, mutta kaikki alalla eivät sitä tiedä.


Sara Siepin itkuinen tilitys - maksaa julkisuudesta kovaa hintaa: ”Jos on sinkkuna ja haluaa tapailla uusia ihmisiä...”

iltalehti 22:34 16.09

Vuodfen 2011 Miss Suomi Sara Sieppi kertoo Instagramissa julkisuuden kääntöpuolesta. Somevaikuttaja ja Miss Suomi Sara Sieppi yllättää Instagram Storiesissa tunteikkaalla avautumisellaan. Hän kertoo itkuisesti, miten julmat somekommentit ja muut julkisuuden kääntöpuolet tuntuvat pahalta. – ?Mä oon miettinyt paljon julkisuutta ja sitä, mitä se minulle on antanut ja mistä olen joutunut luopumaan. Se on antanut mulle tosi paljon asioita, olen päässyt kokemaan hienoja asioita. Tällä hetkellä saan tehdä työtä, mistä nautin, hän sanoo.


Missi Sabina Särkkä oli vielä suhteessa, kun hän tapasi elämänsä miehen: ”En olisi halunnut loukata ketään”

iltalehti 16:43 14.09

Vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa Sabina Särkkä avioituu toimitusjohtajana työskentelevän Ossi Kivimäen kanssa kreikkalaisella saarella. – Anteeksi, mun on nyt pakko koputtaa jotain puuta, sanoo meikissä istuva Sabina Särkkä ja nousee koputtamaan huoneen puista ovea. Miss Suomen perintöprinsessana ja somevaikuttajana tunnettu Särkkä on menossa naimisiin. Häitä vietetään Kreikassa Póroksen saarella, ja vihkimispäivältä hän toivoo hyvää ilmaa ja rentoa tunnelmaa. Kysymys säästä saa hänet kuitenkin huolestumaan hetkeksi.


Tuore kysely: Joka kolmas somevaikuttaja harkinnut lopettamista – bloggaaja Jenni Rotonen: "Olin lähellä totaalista loppuunpalamista"

yle 19:30 04.09

Vaikka somevaikuttajan työ voi näyttää kiiltokuvamaiselta ja on monen unelma-ammatti, ei totuus ole aina ihan yhtä ruusuinen. 


kiky-tunnit olemalla Kirkon pihassa näyttävä lapsiperheet saavat Ministeri Matti Ahteen presidentti Ahtisaari, yhä ”sotatorvia”, jos – kirkko oli

Hot topics