Miss Suomi Anni Harjunpää muutti yhteen toisen missikokelaan kanssa – kimppakämpän etsimisestä ikävä lieveilmiö: ”Ihmiset arvostelivat, että miksi sä tuot itseäsi esille”

iltasanomat 18:20 03.12

Miss Suomi Anni Harjunpää ja Miss Suomi -finalisti Sonja Länsivuori ovat muuttaneet kimppakämppään.


Aku Hirviniemen tyttöystävä Sonja Kailassaari teki mokan Finlandia-juonnossa: ”Pitää käydä pyytämässä anteeksi”

iltasanomat 18:49 27.11

Sonja Kailassaarelta lipsahti ajatusvirhe Finlandia-juonnon sekaan.


Aku Hirviniemen tyttöystävä Sonja Kailassaari teki kiusallisen mokan Finlandia-juonnossa: ”Pitää käydä pyytämässä anteeksi”

iltasanomat 18:49 27.11

Sonja Kailassaarelta lipsahti ajatusvirhe Finlandia-juonnon sekaan.


Aku Hirviniemen Sonja-rakas mokasi Finlandia-palkintojen juonnon – ”Tuli sitten tapettua yksi kissa”

iltalehti 17:48 27.11

Sonja Kailassaari nauratti salillista kirjallisuudenystäviä kielikukkasellaan. Näyttelijä Aku Hirviniemen naisystävänäkin tunnettu, Efter Nio -keskusteluohjelmaa emännöivä Sonja Kailassaari toimi tänään keskiviikkona Finlandia-palkintojen jakotilaisuuden juontajana. Suomenruotsalainen Kailassaari veti tilaisuuden sujuvasti kaksikielisesti, suomesta ruotsiin lennossa vaihtaen ja toisinpäin.


Missä lajissa norjalainen Sonja Henie vei olympiakultaa 1928, 1932 ja 1936? Pelaa tiistain 10 kysymystä!

iltalehti 05:00 19.11

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Mikä on Glen Kamaran pelinumero Huuhkajissa? 2) Mitä SM-liigaseuroja Pekka Virta on luotsannut?


Suosikkisarja Syke jatkuu uusin jaksoin – mukaan kaksi uutta hahmoa

iltalehti 14:34 18.11

Sykkeen seitsemäs kausi keskittyy sairaalan työyhteisön venymiseen johtoportaan kiristäessä nyörejä. Suosittu sairaalasarja Syke saa peräti 36 uutta jaksoa, ja soppaa saapuu hämmentämään myös kaksi täysin uutta hahmoa. Sarjan uudet hahmot ovat yleiskirurgi Jari Valkjärvi (Nicke Lignell) ja anestesiahoitaja Sonja Salmi (Iida-Maria Heinonen).


Sonjan, 4, isällä on sojottava tukka – helsinkiläisen päiväkodin lapset kertovat ISTV:lle, minkälainen on kiva isä

iltasanomat 09:15 10.11

Isänpäivä on tärkeä juttu niin lapsille kuin tietysti päivänsankareillekin. ISTV kävi päiväkodissa kysymässä, mikä siinä isähommassa on parasta.


Hannes kuoli vain 5-vuotiaana - Äiti kertoo tänään tv:ssä, kuinka löysi taas elämänilon

iltalehti 06:09 04.11

Camilla Palénilla on Hanneksen lisäksi kaksi muutakin lasta. Pieni Hannes kuoli vain viisivuotiaana vuosikymmen sitten. Tänään hänen äitinsä Camilla Palén kertoo Efter Niossa Sonja Kailassaarelle ja Mårten Svartströmille, kuinka hän löysi elämänilonsa poikansa menettämisen jälkeen. Ilon palaamisessa auttoivat etenkin kaksi muuta, nyt 17- ja 8-vuotiasta lasta. Myös tietynlaisesta katsontakannasta on ollut hyötyä.


Suomalainen strippari Irina Tundra tänään tv:ssä - Noudattaa viiden ihmisen sääntöä

iltalehti 06:24 21.10

Irina Tundra ei ole uhri, vaan hän on päätynyt strippaamaan omasta halustaan. Kymmenen vuotta stripparina työskennellyt Irina Tundra, 32, kertoo tänään ammatistaan Sonja Kailassaarelle ja Mårten Svartströmille Efter Nio -ohjelmassa. Irina tekee saman uudessa K18-kirjassaankin. Hän käy läpi tarinansa ujosta koulutytöstä naiseksi, joka ei enää arkaile vartaloaan. Kaikki muuttui, kun Irina otti ensimmäiset silikoninsa. Sairaalasängystä heräsi aiempaa itsevarmempi nainen, joka halusi esitellä avujaan myös muille. Niin yliopisto-opinnot saivat väistyä strippaamisen tieltä. Sen jälkeen Irina on työskennellyt myös alastonmallina.


Miss Suomi Anni Harjunpää julkaisi huomiota herättävän ilmoituksen – etsii kimppakämppää yhdessä toisen missikaunottaren kanssa

iltasanomat 17:11 14.10

Miss Suomi -kilpailussa toisiinsa tutustuneet Anni Harjunpää ja Sonja Länsivuori etsivät yhteistä asuntoa Helsingistä.


Miss Suomi Anni Harjunpää etsii kimppakämppää Helsingistä Facebook-ryhmässä – saman katon alle kiertuekollegan kanssa

iltalehti 15:52 14.10

Anni Harjunpää etsii itselleen ja missikollegalleen yhteistä asuntoa Facebookissa. Tuore Miss Suomi Anni Harjunpää, 23, ja missikisoissa titteleittä jäänyt, Kuopiosta ponnistava kilpakumppani Sonja Länsivuori, 22, ovat julkaisseet yhteisen asunnonetsintäilmoituksen Facebookin vuokra-asunnot Helsinki -ryhmässä. Kaverukset etsivät jaettavaksi kaksiota tai kolmiota Helsingin alueelta. – Heippa! Miss Suomi 2019 sekä Miss Suomi 2019 - finalisti, etsii asuntoa Helsingistä, läheltä keskustaa tai hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Etsinnässä kaksio tai kolmio, joka soveltuu kimppakämpäksi. Olemme rehtejä ja rehellisiä vuokralaisia, maksamme vuokran ajoissa, eikä meillä ole lemmikkejä, kaksikko kirjoittaa.


Sonja Alkio opiskelee suomenkielisenä ruotsinkielisessä yliopistossa – Kielitaito voi avata uusia ovia korkeakouluun kotimaassakin

yle 07:28 07.10

Korkeakoulujen hakijasuma painottuu suomenkielisiin koulutuksiin. Åbo Akademiin hakijoita toivotaan jopa lisää.


Löydätkö kuvasta kärpän? Sonja nappasi luontokuvan, joka muuttui kinkkiseksi arvoitukseksi

iltasanomat 12:20 30.08

Kärppä päästi marjastamassa olleen Sonja Sinisalon parhaimmillaan alle puolen metrin päähän.


Tänään tv:ssä: Juontaja tivaa Sonja Kailassaarelta suhteesta Aku Hirviniemeen: ”Olet siis puuma?”

iltalehti 07:02 25.08

Toimittaja Sonja Kailassaari on vieraana illan Toivomus-keskusteluohjelmassa. Keskusteluohjelmassa vieraana on toimittaja Sonja Kailassaari, 39. Hän on tehnyt pitkän uran media-alalla. Vuodet ovat vieneet hänet myös reissuhommiin kaukomaille. Kailassaari puhuu ohjelmassa rakkaudestaan työhön, johon hän päätyi ilman selkeää urasuunnitelmaa. Hän pyrki teatterikorkeakouluun kolmesti, mutta ovet eivät auenneet. Nykyään Kailassaari on kiitollinen siitä, että ei päässyt sisään. Hän otaksuu, että näytteleminen ei sittenkään ollut hänen intohimonsa. Haastattelussa sivutaan myös Kailassaaren perhekuvioita. Hänen vanhempansa erosivat, kun tyttö oli pieni. Biologisen isän lisäksi Kailassaari pitää isäpuoltaan isänään.


Pieni Merenneito -musikaalin päätähdet ovat rakastavaisia oikeassakin elämässä - tältä nuoripari näyttää upeissa rooliasuissaan

iltalehti 11:33 14.08

Pieni Merenneito saa ensi-iltansa elokuun 29. päivä. Helsingin kaupunginteatterissa elokuussa ensi-iltansa saa Pieni Merenneito, joka perustuu H. C. Andersenin satuun sekä Disneyn samannimiseen klassikkoanimaatioon. Päärooleissa esiintyvät Sonja Pajunoja ja Martti Manninen odottavat ensiesiintymistä jo kovasti. – Haluaisin tavallaan edetä jo suoraan näytöksiin, mutta samalla olen niin innoissani kaikesta, etten halua skipata mitään, Pajunoja intoilee.


Pieni Merenneito -näytelmän päätähdet ovat rakastavaisia oikeassakin elämässä - tältä nuoripari näyttää upeissa rooliasuissaan

iltalehti 11:33 14.08

Pieni Merenneito saa ensi-iltansa elokuun 29. päivä. Helsingin kaupunginteatterissa elokuussa ensi-iltansa saa Pieni Merenneito, joka perustuu H. C. Andersenin satuun sekä Disneyn samannimiseen klassikkoanimaatioon. Päärooleissa esiintyvät Sonja Pajunoja ja Martti Manninen odottavat ensiesiintymistä jo kovasti. – Haluaisin tavallaan edetä jo suoraan näytöksiin, mutta samalla olen niin innoissani kaikesta, etten halua skipata mitään, Pajunoja intoilee.


Tubettamisen pioneeri Soikku eli Sonja Hämäläinen tähtää elokuva-alalle: ”Minua ei enää kiinnosta kertoa itsestäni”

iltalehti 19:41 11.08

Soikku kertoo myös, miksi hän on pitänyt taukoa tubettamisesta. Soikku, eli Sonja Hämäläinen, on yksi suomalaisen tubettamisen pioneereista. Nyt 28-vuotiaan naisen YouTube-tili on kuitenkin hiljentynyt. Edellisestä videosta on aikaa useampi kuukausi. Iltalehti pääsi Inspiskalenteri by Mmiisas -julkistustapahtumassa kysymään Hämäläiseltä, minne hän on kadonnut. – En ole lopettanut. Keskityn tällä hetkellä opiskeluun ja senkin takia minulla on ollut pieni inspiraatiokatkos. En halua tehdä videoita pakosta, vaan niiden pitäisi tulla silloin, kun tekee mieli tehdä niitä, hän kertoo.


Tältä Norjan kuningas Harald näyttää purjehduksen jälkeisissä tunnelmissa - tuoreet kuvat

iltalehti 19:19 06.08

Kuningas Harald V lomailee parhaillaan Espanjassa. Norjan kuningas Harald V nauttii aurinkoisista kesäpäivistä Mallorcalla. Tuoreissa kuvissa erittäin ruskettunut mies nauttii ystäviensä seurasta. Ohjelmaan kuului esimerkiksi purjehdusta ja virvokkeita. Kuningas Harald V on naimisissa kuningatar Sonjan kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta: prinsessa Märtha Louise ja Norjan kruununprinssi Haakon. Lapsenlapsia pariskunnalla on viisi.


Sonja Päivinen palasi pieneen kotikuntaansa: “En ole katunut päivääkään” – Väestökadon Suomi taistelee jokaisesta uudesta asukkaasta

yle 18:23 28.07

A-studio selvitti, millä keinoilla maakunnat houkuttelevat väkeä palaamaan syntymäseudulleen.


Enemmän suomalaisjulkkiksia kuin Flow-festivaalia katsomassa – jättilahjoituksen tehnyt Metallica kokosi tähdet yhteen

iltalehti 22:40 16.07

Metallican keikka houkutteli paikalle myös julkkiksia. Rockyhtye teki 55 000 euron lahjoituksen suomalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle. Aku Hirviniemi fiilisteli Metallican keikkaa yhdessä Duudsoneiden Jarpin, Jaakko Saariluoman sekä naisystävänsä Sonja Kailassaaren kanssa. Hän julkaisi porukasta veikeän otoksen Instagramissa. – Metallica! Ihan kohta! Hirviniemi hehkutti Instagramissa.


Hurstilta of Odinin kulkuetta

Hot topics