Tottenham jatkoon FA-cupin uusinnasta

iltasanomat 00:10 15.01

Tottenham kohtaa seuraavaksi Southamptonin.


Teemu Pukki osui taas! Karkasi läpi ja viimeisteli komeasti kavennuksen – Norwichille silti tyly tappio

iltalehti 22:20 04.12

Norwich oli pahasti alakynnessä avausjaksolla. Lopputuloksena oli 2–1-tappio. Katso videolta Teemu Pukin kavennusmaali Southamptonin verkkoon. Valioliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Teemu Pukki pääsi koskemaan vain seitsemän kertaa palloon ensimmäisellä puoliajalla Southamptonia vastaan.


Lauantain vakiovihje: Evertonin parannettava, muuten etelärannikolla tulee noutaja

iltalehti 13:12 08.11

Lauantain vakion valioliigaotteluiden parhaaksi ideavarmaksi nostan kohteen 3 kotijoukkueen Southamptonin. Valioliigassa Southampton on voittanut viimeksi syyskuussa ja edellisessä kotipelissään se hävisi Leicesterille ennätyksellisen suurinumeroisesti 0-9. Eli ei Southampton sinänsä mikään varma voittaja ole. Sen pelaamiselle löytyy kuitenkin kahdenlaisiakin perusteita. Peliteknisesti juuri viime aikojen tulokset vähentävät sopivasti muiden veikkaajien mielenkiintoa Southamptonia kohtaan = se jää alipelatuksi. Urheilullisesti Southampton ei ole aivan niin surkea kuin muutamat viime tulokset kertovat. Esimerkiksi viimeksi se oli pitkään pisteessä - jopa pisteissä - kiinni Manchester Cityn vieraana. City kuitenkin voitti 86 minuutin maalilla 2-1. Painavimmat perusteet Southamptonin pelaamiselle löytyvät kuitenkin sen vastustajasta Evertonista. Vaikka Everton viimeksi Andre Gomesin loukkaantumisen ja Heung-Min Sonin ulosajon jälkeen saikin miesylivoimalla pelinsä rullaamaan Tottenhamia vastaan, oli joukkueen pelaamisessa selvä kriisijoukkueen leima. Tätä täydensi manageri Marco Silvan selvästi alistunut olemus vaihtopenkin edessä.


Katso hengästyttävä maalikimara! Southamptonin pelaajat olivat hukkua häpeään yhdeksän maalin murskajaisissa – "Tämä on todella noloa"

yle 08:15 26.10

Southamptonin pelaajat ja valmennus pahoittelivat rumaa tappiota Leicesterille. Katso kaikki yhdeksän maalia kuvaa klikkaamalla! (Kuvalähde: Viasat)


Leicester antoi Southamptonille ennätyksellisen höykytyksen – suurinumeroisin vierasvoitto Valioliigan historiassa!

iltasanomat 00:03 26.10

Leicester voitti Valioliigan perjantain ainoassa ottelussa Southamptonin historiallisen murskaavasti lukemin 9–0.


9–0! Valioliigassa irvokkaat murskajaiset – sivusi kaikkien aikojen ennätystä, katso maalit videolta

iltalehti 00:00 26.10

Aikainen ulosajo käynnisti Southamptonin karmean romahduksen. Katso videolta kooste käsittämättömästä 9–0-murskavoitosta. Valioliigan häntäpäähän jumittunut katkaisi viime viikonloppuna tappioputkensa ja sai pienen valonpilkahduksen, kun se tasasi pisteet Wolvesia vastaan vieraskentällä.


9–0! Valioliigassa irvokkaat murskajaiset – sivusi kaikkien aikojen ennätystä

iltalehti 00:00 26.10

Aikainen ulosajo käynnisti Southamptonin karmean romahduksen. Valioliigan häntäpäähän jumittunut katkaisi viime viikonloppuna tappioputkensa ja sai pienen valonpilkahduksen, kun se tasasi pisteet Wolvesia vastaan vieraskentällä. Perjantai-iltana kaikki positiivisuus vedettiin vessanpöntöstä alas St. Mary’s Stadiumilla, joukkueen kotinurmella.


Jarmo Kekäläisellä tuliset paikat - Columbuksen tekemisessä romahduksen merkit

iltalehti 12:26 07.10

Päivän pelivalinta tulee NHL:stä missä Jarmo Kekäläisen manageroima ja kahdella murskatappiolla kautensa Columbus kohtaa kovavireisen Buffalon. Erityisen kiinnostavan Columbus-Buffalo-pelistä tekee nyt se, että siinä missä Columbuksen kausi on alkanut katastrofaalisilla otteilla (1-4 Torontolle ja 2-7 Pittsburghille), on Buffalo ollut kahdessa avauspelissään todella hyvä, voittaen ne molemmat (3-1 Pittsburgh ja 7-2 New Jersey). Vielä ennen kautta Columbus rankattiin selvästi Buffaloa vahvemmaksi joukkueeksi. Maanantain kohtaamisessa nähdäänkin voiko ennakkoarvailut joukkueiden voimasuhteista heittää heti romukoppaan. Columbuksen kauden yllä on näkyvissä ilman murskaheikkoa aloitustakin tummia pilviä, sillä joukkue seura makselee vielä hintaa viime kevään riskinotostaan. Se hankki tuolloin pudotuspelejä varten Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin ja piti kiinni lähtöaikeissa olleista tähdistään Sergei Bobrovskista sekä Artemi Panarinista. Nyt koko nelikko on poissa, eikä tilalle saatu varsinaisesti mitään. Buffalon rakennusprojekti jatkuu uuden päävalmentajan Ralph Gruegerin alaisuudessa. Krueger on todellinen pallopelien moniottelija, sillä mies on ollut väillä jopa Valioliigajoukkue Southamptonin puheenjohtajana. Alku Buffalossa on ainakin ollut lupaava.


Vakiovihje 28.9.: Tottenham kurimuksessa - Southamptonilla hyvät mahdollisuudet

iltalehti 16:16 28.09

Viikon vakiokierroksella mahdolliset potintekijät (reilusti alipelatut altavastaajat) erottuvat nyt muista kohteista selkeästi. Valioliigan puolella kohteen 2 vierasjoukkue Southamptonilla on ehdottomasti peliosuuttaan suuremmat mahdollisuudet yllättää Tottenham. Tottenhamin peli ei ole tällä hetkellä kuosissa. Ennen kautta joukkueen keskikentän tähtipelaaja Christian Eriksen hämmensi ilmapiiriä lähtöhaluillaan, eikä joukkueen henkinen tasapaino näytä löytyneen vieläkään. Kaikki kilpailut huomioiden Tottenham on voittanut alkukaudesta vain kaksi ottelua pelaamastaan kahdeksasta. Ei Southamptoninkaan saldo sinänsä varsinaisesti hurmaa, mutta se sentään on ollut kenttäpelissä tuloksiaan parempi ja esitykset ovat muutenkin nousujohteisia. Tottenhamia on pelattu vakioon 75-prosenttisesti, ja se on tässä tilanteessa ehdottomasti liikaa.


Valioliigan yllättäjäjoukkueelle taas voitto – nousi jo Manchester Cityn ja Liverpoolin taakse

MTV 07:24 21.09

Englannin Valioliigassa Bournemouth kipusi perjantai-iltana kolmanneksi onnistuttuaan voittamaan eteläisen kilpakumppaninsa Southamptonin lukemin 3–1.


Manchester Unitedin kesähankinta oli siirtyä talvella arkkivihollisen riveihin, mutta vakuuttaa nyt Valioliigassa – maali Southamptonin vieraana jäi laihaksi lohduksi

yle 16:32 31.08

Manchester United joutui tyytymään tasapeliin Southamptonin vieraana.


Yllätysveto: Ralph Krueger Valioliigasta Sabresin peräsimeen

jatkoaika.com 13:08 15.05

Buffalo Sabresin kahdeksan vuotta kestänyt pudotuspelitön putki on ajanut seuran rajujen ratkaisujen eteen. Nyt pelataan upporikasta ja rutiköyhää – joukkueen seuraava käskijä on nimittäin Valioliigan Southamptonin entinen puheenjohtaja Ralph Krueger.


Anttia kohtasi Porkkalassa voinee jatkaa seurapuolella

Hot topics