Dufvan kotidebyytti voitokas - Sport ja KooKoo pöllyttivät jälleen maaliverkkoja

jatkoaika.com 21:33 27.11

Sportin ja KooKoon kauden ensimmäisessä kohtaamisessa syyskuussa nähtiin yhdeksän maalia. Vähempään ei tyydytty tänään Vaasassakaan. Kotijoukkueen 5-4 voittamassa ottelussa maalit tosin jakautuivat tasaisemmin.


Jatkoajan Talousmaisterit: Sport ja Jukurit elävät taloudellisesti kädestä suuhun – "Pankkitilillä vain kymppitonni"

jatkoaika.com 16:10 19.11

Talousmaisterit ovat käyneet kauden aluksi läpi kaikkien joukkueiden viime kauden tilinpäätökset. Viimeisenä vuorossa ovat Sport sekä Jukurit.


Pelicans kairasi vierasvoiton Vaasasta salamamaalien myötä ? Sportin tuska syveni entisestään

jatkoaika.com 21:16 02.11

Sport ja Pelicans kohtasivat kovassa ja fyysisessä väännössä Vaasan lauantai-illassa. Sport oli pitkään voitossa kiinni, mutta Pelicans käänsi lopulta voiton itselleen kahdella nopealla maalilla kolmannen erän lopulla.


Liigan jumbofinaalissa rajut panokset: Sport yrittää lyödä TPS:n entistä pahempaan ahdinkoon

iltalehti 12:11 18.10

Illan omalla tavallaan mielenkiintoisin Liiga-peli on Sport-TPS. Tässä kaksi pahasti kyntänyttä joukkuetta yrittävät palata elävien kirjoihin. Liigan häntään juuttuneet Sport ja TPS ovat hävinneet viimeisestä kahdestatoista ottelustaan yhteensä yksitoista. TPS:n viimeisin voitto on syyskuulta. Sport onnistui katkaisemaan oman tappioputkensa edellisessä kotipelissään KalPaa vastaan. TPS:n tekeminen on ollut kauttaaltaan heikkoa. Kotona joukkueen hyökkäyspelaaminen on aivan kipsissä ja vastaavasti vieraissa vastustajat pääsevät jatkuvasti rakentamaan maaliodotusta neljän maalin tuntumaan ja viime peleissä ylikin. Tilannetta ei paranna spekulaatiot valmentaja Kalle Kaskisen asemasta. Jo aikaisemmin seura sekoili Jonne Virtasen kanssa. Onko joukkueella enää tietä ylös ilman henkilövaihdoksia?


Formulafanit itkevät ikonisen merkin loppua – ”Epätoivoisen surullisia aikoja”

iltalehti 21:09 07.10

Maailman kuuluisimmat F1-julkaisut, Autosport ja F1 Racing, lopettavat ilmestymisensä paperiversioina. Autosport-lehti syntyi samana vuonna kuin F1-sarja. Nyt sen 69-vuotinen taru on hyvin olennaiselta osalta päättymässä. Eri medialähteiden mukaan lehden uusi kustantaja Motorsport Network aikoo lopettaa ikonisen F1-lehden paperiversion. Saman kohtalon kokisivat myös sisarlehdet F1 Racing ja Motorsport News.


Tappara tyrmäävä Turussa, Lahdessa hurjat jäähytalkoot – näin pelattiin SM-liigassa perjantaina

iltasanomat 21:39 27.09

Jukurit, JYP, Lukko, Sport ja Tappara olivat voittoisia perjantain SM-liigakierroksella.


Sport jäi lähtötelineisiin - SaiPalta vakuuttava esitys kotiyleisön edessä

jatkoaika.com 07:00 21.09

Sport ei saanut KooKoo-ottelun energiaa tuotua mukanaan kun joukkue saapui SaiPan vieraaksi perjantaina. SaiPa otti komennon heti alussa ja vei kaksi erää vakuuttavasti. Kolmannen erän tehtäväksi jäi vain oman pään puhtaana pitäminen. Ottelun loppunumerot kirjattiin 4—1.


Sport jatkoi vieraskiertuetta KooKoon kustannuksella

jatkoaika.com 00:51 19.09

KooKoo janosi kaunista jatkoa hyvin alkaneelle kaudelle kotikaukalossaan. Sportin kurinalainen peli ja hyvin onnistunut maalivahti Stefan Steen katkaisivat kotijoukkueen selkärangan ottelun toisessa erässä.


Sport jauhoi KooKoo-puolustuksen täysin palasiksi – tähtivahvistus tuikkasi avausmaalinsa häikäisevän kuvion päätteeksi

MTV 20:03 18.09

Sportin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Antti Erkinjuntti iski ensimmäisen osumansa uuden joukkueensa riveissä upealla tavalla.


Vaasan Sport jatkoi päävalmentajansa sopimusta

MTV 13:36 10.09

Jääkiekon Liigaan valmistautuva Vaasan Sport on jatkanut päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman sopimusta kevääseen 2021 saakka.


Sport solmi kauden alla jatkosopimuksen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman kanssa

iltasanomat 13:03 10.09

Vaasan Sport jatkoi Pajuluoman sopimusta yhdellä vuodella.


Rallin MM-sarjassa muhii erikoinen skandaali: Tommi Mäkisen johtaman Toyotan auto herätti kysymyksiä, FIA joutui paikkaamaan virhettään – "Avaa vaarallisen oven”

iltalehti 06:56 09.08

Rallin MM-sarjan monimutkainen sääntökirja on aiheuttanut FIAlle erikoisen tilanteen erään WRC-auton, mahdollisesti Toyotan, takasiipeen liittyen. Useat kansainväliset moottoriurheilusivustot, muun muassa Autosport ja Autohebdo, kertovat, että erään WRC-auton takasiivessä on havaittu poikkeama. Kyseessä on mediatietojen mukaan Tommi Mäkisen johtaman Toyotan Yaris WRC. Huomio kiinnittyy Toyotaan myös siksi, että sen takasiipi on selvästi erilainen kuin Citroënin, Hyundain tai M-Sportin, joiden siivet ovat ulkonäön puolesta hyvin lähellä toisiaan.


Jari-Matti Latvala otti kantaa kilpailijatiimin peliliikkeisiin – "Se oli aika yllättävää"

MTV 21:23 12.06

Hyundai Motorsport ja Tommi Mäkisen johtama Toyota Gazoo Racing käyvät tiukkaa kamppailua rallin MM-sarjan valmistajien herruudesta.


100 pisteen kuolee tai turistiryhmä

Hot topics