Arman Alizad söpöilee rakkaansa Coco Senayn kanssa: "Rakastan sinua"

mtv 18:41 20.01

Arman Alizad jakoi sosiaalisessa mediassa hellyttävän yhteiskuvan rakkaansa Coco Senayn kanssa. 


Marko Anttilan valinta sai kritiikkiä – näin hän itse kommentoi

MTV 17:58 20.01

Leijonien viime kevään MM-kultajoukkueen kapteenina toiminut ja ratkaisuotteluissa loistanut Marko Anttila valittiin Urheilutoimittajain liiton äänestyksessä vuoden jääkiekkoilijaksi. Lopputulos herätti närää eri suunnissa. Nyt Anttila itse kommentoi saamaansa tunnustusta.


Opettaja, opettaja! Tilaa Ilta-Sanomat kouluopetukseen Sanomalehtiviikolle – luvassa positiivisia uutisia Suomesta ja maailmalta

iltasanomat 17:18 20.01

Tulevaisuus tuntuu usein näyttäytyvän pelkkänä mustana uhkana – mutta onko kuva vääristynyt? Osaammeko nähdä hyvän?


Kuva: ManU-vahti hurjassa kolarissa – Lamborghini meni karmeaan kuntoon

iltalehti 16:32 20.01

Manchester Unitedin maalivahti Sergio Romero tuhosi Lamborghininsa kolarissa. Lamborghini karkasi ManU-kassari Sergio Romeron hyppysistä maanantaina Carringtonissa, kun hän oli matkalla joukkueensa harjoituksiin. Lähes 200 000 euroa maksava luksusauto meni karmeaan kuntoon, kun se lipsahti turva-aidan läpi puita päin. Veräjänvartija oli ostanut auton vuonna 2017.


Tenniksen superlupauksen valtava tragedia – isä kuoli juuri tärkeän turnauksen alla: "Tämä ei koskaan mene pois"

MTV 13:39 20.01

Amanda Anisimova pelasi viime vuonna läpimurtokauttaan, kun häntä kohtasi kamala tragedia. Yhdysvaltalaisen tennislupauksen maailma synkkeni 17 vuoden iässä, kun hänen isänsä Konstantin Anisimov kuoli juuri ennen US Openin grand slam -turnausta.


Pamela Anderson, 52, tekee edelleen mallintöitä – tuoreet kuvat saavat nuoremmat kateellisiksi

iltalehti 11:23 20.01

Pamela Anderson jakoi somessa huolensa Australian maastopalojen suhteen mallikuviensa kera. Pamela Anderson, 52, jakoi Instagram-tilillään kuvasarjan mallikuvista, jotka on otettu muutama kuukausi sitten Maxim Australia -lehteen. Australiassa napattujen kuviensa saatetekstinä Anderson jakoi huolensa Australian maastopalojen aikaansaamista tuhoista. Näyttelijänuransa ohella Anderson on tunnettu muun muassa eläintensuojelun hyväksi tekemästään työstä. Kuvatekstissään hän kiittää etenkin Koala crusaders -järjestöä, joka on pelastanut tulen alta koaloja. Hän kiittää myös omia poikiaan, jotka ovat hänen mukaansa antaneet rahallista tukea Wild 2 Free Kangaroo Sanctuary -järjestölle. Järjestö auttaa kenguruita.


Luonto sekosi lämmöstä: kirsikkapuut kukkivat ja mustarastas pesii jo Tukholmassa – ”Näen tällaista ensimmäistä kertaa”

iltasanomat 09:42 20.01

Oletko itse todistanut lämpimästä säästä johtuvia outoja luonnonilmiöitä?


Liikuntarajoitteisen naapurin surmasta epäilty käräjillä Espoossa – aiemmin taposta tuomittua syytetään nyt murhasta

iltasanomat 07:55 20.01

Mies on kiistänyt aiheuttaneensa naapurinsa, liikuntarajoitteisen naisen kuoleman.


Dwayne ”The Rock” Johnson julkaisi koskettavan kirjoituksen isänsä muistolle: ”Olisinpa saanut vielä tilaisuuden kertoa, että rakastan sinua”

iltalehti 06:58 20.01

Dwayne Johnsonin isä Rocky Johnson menehtyi viime viikolla. Elokuvatähti ja showpainija Dwayne ”The Rock” Johnsonin isä, showpainija Rocky Johnson menehtyi aiemmin tällä viikolla. Hän oli kuollessaan 75-vuotias. Dwayne Johnson julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen isänsä muistolle. Hän julkaisi myös videon isästään painikehässä.


Venezuelan Guaido livahti Kolumbiaan tapaamaan Yhdysvaltain Pompeota

iltasanomat 23:43 19.01

Yli 50 maata, Suomi mukaan lukien, on tunnustanut Guaidon Venezuelan väliaikaiseksi presidentiksi.


Nuoret iloiset naiset pudottivat taksiin yksityis­kohtaisen Tinder-listan – kuski-Kimmo löysi itsensä väärältä puolelta

iltasanomat 23:05 19.01

Mies saa olla simppeli, mutta ei yksinkertainen.


Nuoret iloiset naiset pudottivat taksiin yksityis­kohtaisen Tinder-listan – kuski-Kimmo löysi itsensä väärältä puolelta: ”En ota itseeni”

iltasanomat 23:05 19.01

Mies saa olla simppeli, mutta ei yksinkertainen.


Annemari Kiekara tähtää tosissaan EM-Pariisiin

iltasanomat 20:28 19.01

Urheiluliitto ei ole vielä vahvistanut tulosrajaa.


Dawid Kubacki voitti jälleen Titisee-Neustadtissa – Antti Aallolle kauden paras sijoitus

iltalehti 18:51 19.01

Antti Aalto väläytti osaamistaan sunnuntaina Titisee-Neustadtissa. Dawid Kubacki nappasi jälleen voiton Titisee-Neustadtin suurmäen kisassa. Toiseksi ponnistanut Japanin Ry?y? Kobayashi jäi Kubackista vain 0,3 pistettä. Kolmas oli Slovenian Timi Zajc. Puolalainen voitti Titisee-Neustadtissa myös lauantaina.


Miksi Libyassa soditaan? Tässä 100 ja 400 sanan vastaukset

yle 12:29 19.01

Berliinissä haetaan ratkaisua yhdeksän kuukautta kestäneen sisällissodan lopettamiseen. Jo tulitauon aikaansaaminen olisi merkittävä saavutus.


Miksi Libyassa soditaan – tässä 100 ja 400 sanan vastaukset

yle 12:29 19.01

Berliinissä haetaan ratkaisua yhdeksän kuukautta kestäneen sisällissodan lopettamiseen. Jo tulitauon aikaansaaminen olisi merkittävä saavutus.


NHL-aamuraportti: Ovetškin nousi Yzermanin rinnalle, Oilers ja Wild mättivät maaleja

jatkoaika.com 12:15 19.01

Aleksandr Ovetškin ohitti Mario Lemieux'n ja nousi Steve Yzermanin rinnalle kaikkien aikojen maalitilastossa. Edmonton Oilers ja Minnesota Wild viettivät maalijuhlia vastustajiensa kustannuksella. Joel Armia ja Aleksander Barkov jatkoivat vahvaa maalivirettään. Jatkoaika kokosi yhteen yön NHL-kierroksen onnistujat, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit


NHL-aamuraportti: Ovetshkin nousi Yzermanin rinnalle, Oilers ja Wild mättivät maaleja

jatkoaika.com 12:15 19.01

Aleksandr Ovetshkin ohitti Mario Lemieux'n ja nousi Steve Yzermanin rinnalle kaikkien aikojen maalitilastossa. Edmonton Oilers ja Minnesota Wild viettivät maalijuhlia vastustajiensa kustannuksella. Joel Armia ja Aleksander Barkov jatkoivat vahvaa maalivirettään. Jatkoaika kokosi yhteen yön NHL-kierroksen onnistujat, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit


Krista Kosonen ja Laura Birn ovat ystäviä, vaikka kilpailevat usein samoista rooleista: ”Olisi vaikeaa iloita Lauran puolesta, jos hän olisi p*ska näyttelijä”

iltasanomat 11:17 19.01

Krista Kosonen ja Laura Birn ovat tottuneet kilpailemaan samoista rooleista, mutta se on vain vahvistanut heidän ystävyyttään. Äitiys toi naisten väleihin uuden syvemmän ulottuvuuden.


Äitiys & ura yhdistävät

iltasanomat 11:17 19.01

Krista Kosonen ja Laura Birn ovat tottuneet kilpailemaan samoista rooleista, mutta se on vain vahvistanut heidän ystävyyttään. Äitiys toi naisten väleihin uuden syvemmän ulottuvuuden.


Brotherhoodin jengipomo keinoilla hoitaja yritti

Hot topics