Fitness-malli kyllästyi palelemaan ja olemaan nälissään – alkoi syödä niin paljon kuin halusi

stara 16:40 25.01

Stephanie Buttermorea seuraa Instagramissa lähes puoli miljoonaa ja YouTubessa hieman


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 25.01

Stephanie Buttermorea seuraa Instagramissa lähes puoli miljoonaa ja YouTubessa hieman


Vauvauutisia hovista! Perintösuurherttua Guillaume, 38, saa lapsen

iltalehti 14:28 08.12

Luxemburgin perintösuurherttuapariskunta kertoi iloisesta odotuksestaan tällä viikolla. Luxemburgin perintösuurherttua Guillaume, 38, ja hänen vaimonsa perintösuurherttuatar Stephanie de Lannoy, 35, odottavat esikoistaan. Pariskunta tiedotti odotuksestaan tällä viikolla: – Heidän kuninkaalliset korkeutensa odottavat ensimmäistä lastaan. Vauvan laskettu aika on toukokuussa. Molempien perheet ovat ikionnellisia uutisesta.


Neiti Etsivän kirjoittajaa Carolyn Keenea ei ole olemassakaan

iltalehti 06:30 25.11

Carolyn Keene on keksitty kirjailijanimi, jonka taakse kätkeytyy useampi ihminen. Jos O.C. ja Gossip Girl tekivät aikanaan vaikutuksen, kannattaa tänään käynnistyvälle Neiti Etsivällekin antaa mahdollisuus. Tv-sarjojen taustalta löytyvät samat tekijät, eli tuottajat Stephanie Savage ja Josh Schwartz. Nokkela teinietsivä, eli Nancy Drew, perustuu sukupolven toisensa jälkeen hurmanneeseen kirjasarjaan, jonka tekijänä on totuttu pitämään Carolyn Keenea. Todellisuudessa kirjailijoita on useampi, sillä Carolyn Keene on vain pseudonyymi, eli salanimi. Keksityn kirjailijanimen turvin jännittäviä juonia ovat punoneet ainakin Harriet Adams, Mildred Wirt Benson, Walter Karig, James Duncan Lawrence ja Sharon Wagner. He joutuivat luopumaan kaikista oikeuksistaan kirjoittamaansa tekstiin eikä palkkiokaan ollut kovin kaksinen. Myös vaitiolovelvollisuus oli ehdoton.


Muistatko vielä nostalgiset Neiti Etsivä -kirjat? Entä Siskoni on noita -sarjan? Molemmista alkaa uudet tv-sarjat Suomessa

iltalehti 14:58 17.11

Nokkelan teinietsivän elämää seuraava Neiti Etsivä -kirjasarja nähdään nyt tv-sarjana. Uutuussarjan taustalla ovat O.C. ja Gossip Girl -sarjoista tutut tuottajat Josh Schwartz ja Stephanie Savage. Tänä vuonna valmistunut Neiti Etsivä (engl. Nancy Drew) -sarja perustuu kuuluisiin nuortenkirjoihin. Jännityssarjassa on yliluonnollisiakin elementtejä. Neiti Etsivä alkaa suoratoistopalvelu C Moressa 25. marraskuuta, jolloin sarjasta julkaistaan katsottavaksi kaksi jaksoa. Tämän jälkeen sarja jatkuu yksi jakso per viikko -julkaisutahdissa. Ykköskausi on 22 jakson mittainen.


Klassikkokirjan seikkailut saapuvat televisioon! Neiti Etsivä sai oman televisiosarjansa

mtv 18:06 15.11

Nokkelan teinietsivän elämää seuraava Neiti Etsivä -kirjasarja nähdään nyt tv-sarjana. Sarjan taustalla ovat O.C. ja Gossip Girl -sarjoista tutut tuottajat Josh Schwartz ja Stephanie Savage. Neiti Etsivä alkaa C Moressa 25.11. Joulukuussa C Moressa julkaistaan Siskoni on noita -sarjan uusi versio Charmed. 


Historiallinen naistuomari sai ylistystä Istanbulissa – "Erityislaatuinen tapahtuma"

yle 07:32 15.08

Ensimmäisenä naisena miesten arvo-ottelun tuominnut ranskalainen Stephanie Frappart onnistui tehtävässään erinomaisesti.


Erotuomari Stephanie Frappart, 35, tekee keskiviikkona jalkapallohistoriaa

iltasanomat 20:18 14.08

Liverpool ja Chelsea kohtaavat Stephanie Frappartin tuomitsemassa ottelussa Istanbulissa.


Eurojalkapallossa kääntyy uusi sivu: Naistuomaristo viheltää Liverpoolin ja Chelsean huippuottelun – Jürgen Klopp: "Lopultakin"

MTV 10:04 14.08

Stephanie Frappart toimii keskiviikkoiltana Chelsean ja Liverpoolin välisen Super Cupin päätuomarina. Kyseessä ei välttämättä ole kuitenkaan Frappartin kesän isoin ottelu.


Eurojalkapallossa kääntyy uusi sivu: Naistuomaristo viheltää Liverpoolin ja Chelsean huippuottelun – Jurgen Klopp: "Lopultakin"

MTV 10:00 14.08

Stephanie Frappart toimii keskiviikkoiltana Chelsean ja Liverpoolin välisen Super Cupin päätuomarina. Kyseessä ei välttämättä ole kuitenkaan Frappartin kesän isoin ottelu.


Super Cupin pystistä kamppaillaan historiallisesti naiserotuomarin valvovan silmän alla: "Olen erittäin iloinen, että saan olla osa tätä historiallista hetkeä"

MTV 20:43 13.08

Ranskalaiserotuomari Stephanie Frappart astelee luottavaisena nurmelle keskiviikkona Istanbulissa, Besiktasin kotikentällä, jossa englantilaisseurat Liverpool ja Chelsea ovat vastakkain jalkapallon Super Cupin finaalissa. Frappart, 35, tekee historiaa, sillä hänestä tulee ensimmäinen naiserotuomari, joka jakaa oikeutta isossa miesten jalkapallo-ottelussa Euroopan seurajoukkuekilpailuissa.


Tänään tv:ssä: 27 000 eurolla valmentaja ohjailee salaa treffien kulkua – ”Ole naisellisempi!”

iltalehti 08:09 11.08

Stephanie haluaa sijoittaa hänen ja hänen aviomiehensä tulevaisuuteen. Aviomiehen henkilöllisyys ei ole kuitenkaan selvillä. 30?000 dollaria ei ole summa eikä mikään amerikkalaiselle Stephanielle, joka haluaa tavata sen oikean. Sen verran maksaa treffipalvelun jäsenyys, jonka pitäisi taata onnellinen avioliitto juuri oikeanlaisen miehen kanssa. – Pidän hintaa sijoituksena. Sijoitan minun ja mieheni yhteiseen tulevaisuuteen. Raha ei merkitse tässä mitään, sillä se tuo minulle kaiken, Stephanie avaa ajatusmaailmaansa illan dokumentissa Rakkautta ja seksiä Yhdysvalloissa -dokumentissa TV2:lla.


Uefalta merkittävä tasa-arvoteko: naistuomari viheltää Liverpoolin ja Chelsean arvo-ottelun

iltalehti 18:43 06.08

Uefan perinteinen syyskauden avaus, Super Cup, toimii tiennäyttäjänä jalkapallotasa-arvolle. Euroopan futisliitto Uefa rikkoo lajin homehtuneita kaavoja. Se on nimennyt ranskalaisen Stéphanie Frappartin 14. elokuuta pelattavan Super Cupin erotuomariksi. Besiktasin kotikentällä Istanbulissa pelattavassa arvo-ottelussa kohtaavat Mestarien liigan voittanut Liverpool ja Eurooppa-liigan valloittanut Chelsea. Kahden englantilaisjätin kohtaaminen jää kuitenkin sen varjoon, että nyt ensimmäistä kertaa nainen viheltää miesten finaalin.


Ranskalainen viheltää ensimmäisenä naisena isossa miesten ottelussa – Frappart tekee erotuomarihistoriaa jalkapallossa

MTV 16:01 02.08

Ranskalaisesta Stephanie Frappartista tulee ensimmäinen nainen, joka toimii erotuomarina Euroopan jalkapalloliitto Uefan alaisessa isossa miesten ottelussa. Frappart, 35, tuomitsee 14. elokuuta Istanbulissa pelattavan Super Cupin finaalin englantilaisseurojen Liverpoolin ja Chelsean välillä.


Uefa murtaa viimein lasikattonsa – Stephanie Frappart tekee erotuomarihistoriaa jalkapallon Super Cupissa

yle 15:20 02.08

Frappart on ensimmäinen nainen, joka pääsee viheltämään ison Uefan järjestämän ottelun.


Kiinnostaako työ F1-huipputiimissä? 25-vuotias Stephanie kertoo, miten päihitti talenttikisassa 7000 hakijaa ja sai unelmapestin Mercedekseltä

MTV 06:30 30.07

Kuskien lisäksi kymmenessä F1-tiimissä työskentelee satoja muita eri alojen ammattilaisia, jotka vastaavat talleissaan mitä erilaisimmista tehtävistä. C Moren varikkotoimittaja Mervi Kallio tapasi 25-vuotiaan Stephanie Traversin, joka valittiin tuhansien joukosta mukaan Mercedeksen huipputiimiin.


Monacon hovissa juhlittiin prinsessa Stéphanien pojan häitä – vihkipaikka oli kunnianosoitus Grace Kellylle ja ruhtinas Rainierille

iltasanomat 14:38 28.07

Monacon hovissa juhlittiin Lousi Ducruetin ja Marie Chevallierin häitä.


Monacon prinsessa Stephanien poika meni naimisiin – komea kunnianosoitus Grace Kellylle ja Rainierille: ”Ainoa keino, jolla isoisäni voi olla kanssamme”

iltalehti 10:14 28.07

Monacon hovissa juhlitaan jo toisia kesähäitä, kun Louis Ducruet vie vihille kihlattunsa Marie Chevallierin. Monacon hovissa riittää rakkauden juhlia tänä kesänä, sillä People-lehden mukaan kuninkaalliset viettävät jo toisia kesähäitä. Tällä kertaa alttarille astelivat prinsessa Stéphanien poika Louis Ducruet ja Marie Chevallier.


Monacon prinsessa Stephanien poika Louis Ducruet meni naimisiin nuoruuden rakkautensa kanssa

iltalehti 23:51 27.07

Louis Ducruet ja Marie Chevallier vihittiin lauantaina kirkkohäissä Monacossa. Monacon prinsessa Stephanien, 54, esikoispoika Louis Ducruet ja hänen kihlattunsa Marie Chevallier saivat lauantaina toisensa Monacossa. Asiasta uutisoi muun muassa People. Ducruet, 26, ja Chevallier, 25, vihittiin jo perjantaina siviiliseremoniassa ja tänään oli vuorossa kirkollinen vihkiminen.


Monacon skandaaliprinsessa Stephanie löysi rauhan sirkuksesta – 80-luvun ura laulajana ja uimapukusuunnittelijana on muisto vain

yle 19:41 20.07

Ylen ulkomaantoimituksen kesäsarjassa kurkistetaan, mitä kansainvälisen julkisuuden unohtamille ihmisille kuuluu.


Bryantin 13-vuotias Mörköviikon päätösottelusta Salainen nauhoitus Trumpista Tänakin hurjat yleisöä – video

Hot topics