Robert Sundman: Hallituksen viestintästrategia vannoo avoimuuden nimiin, mutta vaikeissa paikoissa lupausta ei pidetä

yle 07:21 20.12

Suoraviivaiset ohjeet istuvat huonosti politiikan turbulenttiin todellisuuteen, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Robert Sundman blogissaan.


Analyysi: Todellista syytä Rinteen erolle tullaan vielä kysymään

yle 16:57 03.12

Kun keskustelu kääntyi luottamukseen, osa kysymyksistä jäi vaille vastauksia, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Robert Sundman.


Robert Helenius tyrmäsi – videotallenne todistaa ”väliottelun” surkuhupaisuuden

iltalehti 21:39 01.12

Mateus Roberto Osorio saapui tyrmättäväksi. Robert Helenius otteli lauantai-iltana Narvassa, Virossa. Manageri Markus Sundman kuvaili ottelua Iltalehdelle ennakkoon ”tällaiseksi väliotteluksi” – ja sellainen se totta vieköön oli. Mateus Roberto Osorio oli vähintään niin heikko vastustaja kuin hänen aiempien otteluidensa videot tai Boxrecin statistiikka kertoivat.


Analyysi: Postin riita ratkesi, mutta edessä on jälkipyykki – Rinteen ja Paateron tarinat kohun eri vaiheista eivät kaikilta osin täsmää

yle 16:07 27.11

Oppositiopuolueet kaipaavat nyt demareilta vastauksia suuressa salissa, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Robert Sundman.


Analyysi: Luottiko SDP liikaa hallitusyhteistyöhön Kelan johtajavalinnassa?

yle 17:04 06.11

Kelan pääjohtajan valinta ei jakanut hallituspuolueita ensimmäistä kertaa, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Robert Sundman.


Analyysi: Kulmunin arvioitiin vievän keskustaa vasemmalle, mutta hallituksen veropolitiikka todistaa toisin

yle 07:27 03.11

Jos työllisyyden kehitys sakkaa, voi verotuksessa muhia vielä iso poliittinen kiista, arvioi politiikan toimittaja Robert Sundman.


Analyysi: Media tarkkailee Hetemäen seuraajan valintaa silmä kovana – ja syystä

yle 17:25 31.10

Helsingin Sanomat luonnehti Hetemäkeä taikuriksi, joka loi ministereille illuusion vallasta, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Robert Sundman.


Robert Sundman: Ei ole politiikkaa ilman tunteita – mutta entä jos nuo tunteet vetävät meidät solmuun?

yle 06:45 18.10

Politiikka saa tunteet pintaan. Onneksi poliittisten tunteiden kanssa voi oppia myös elämään, kirjoittaa politiikan toimittaja Robert Sundman blogissaan.


Analyysi: Virkamiespomosta tuli budjettikeskustelun lyömäase

yle 17:53 08.10

Hallitus ja oppositio kiistelivät eduskunnassa siitä, kumman puolella valtiovarainministeriön Mikko Spolander oikein on, kirjoittaa Ylen politiikan toimittaja Robert Sundman.


Pikkuhuuhkajat kohtaa Pohjois-Irlannin EM-karsintaottelussa – Saku Ylätupa aloittaa

iltalehti 18:30 10.09

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa Oulussa Pohjois-Irlannin. Uefan verkkosivujen mukaan Suomi aloittaa pelijärjestelmällä 3-5-2. Maalissa pelaa William Jääskeläinen edessään kolmen puolustajan linja Aapo Halme, Juhani Pikkarainen ja Joonas Sundman.


Robert Sundman: Mitä jää kysymättä, kun ilmassa leijuu pelkkää paheksuntaa puoluetukea ja poliittisten avustajien määrää kohtaan?

yle 06:45 06.09

Kauhisteluiden jälkeen olisi hyvä käydä keskustelua siitä, rahoitetaanko demokratia oikeudenmukaisella tavalla, kirjoittaa politiikan toimittaja Robert Sundman blogissaan.


Robert Sundman: SuomiAreenalla puhutaan yhteiskunnasta, mutta puolueiden ääni ei kuulu

yle 06:45 19.07

Saisiko aatteen palon siivilleen rahalla, pohtii politiikan toimittaja Robert Sundman blogissaan.


Robert Sundman: Luulemme jo tietävämme, millaista Antti Rinteen Suomessa on – vaikka se on ollut olemassa alle vuorokauden

yle 06:45 07.06

Onko tarina hallituksesta tärkeämpi kuin sen ohjelma, pohtii politiikan toimittaja Robert Sundman blogissaan.


Robert Sundman: Kurkistus hallitusohjelman ytimeen osoittaa, ettei Rinteen hallitus myllerrä Suomea uusiksi

yle 06:45 07.06

Onko tarina hallituksesta tärkeämpi kuin sen ohjelma, pohtii politiikan toimittaja Robert Sundman blogissaan.


Analyysi: ”Uusi punamulta” vääntää veroista, työllisyydestä ja hakkuista – sopu hallitusohjelmasta ei synny sormia napsauttamalla

yle 13:29 08.05

Miten samaan pöytään mahtuvat kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa mielivä Emma Kari (vihr.) ja maataloutta puolustava Mikko Kärnä (kesk.), kysyy politiikan toimittaja Robert Sundman.


esitteleminen videon avulla luvassa ankaraa myrskytuulta, rinnalle, Oilers ja uudesta intohimostaan – vahvistettu Kiinassa –

Hot topics