Jasper Pääkkönen hehkuttaa Hollywoodissa suomalaista kulttuuria – paljasti vetonaulansa: "Ensimmäinen asia, jonka ulkomaisille vieraille esittelen"

iltalehti 07:35 12.12

Jasper Pääkkönen kertoo pitävänsä tiukasti kiinni siitä ajatuksesta, että Suomi on hänen kotinsa ja vievänsä intohimoisesti eteenpäin suomalaisen kulttuurin ilosanomaa myös Hollywoodissa. Maailmalla uraa luovaa suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen tähdittää ensi vuonna kuvattavaa, valtavaa suomalaista elokuvaproduktiota, jonka ohjaa Antti J. Jokinen. Pääkkönen kertoi Omerta-nimeä kantavan elokuvakokonaisuuden tiedotustilaisuudessa projektin olevan tietyllä tapaa hänen unelmiensa täyttymys: hän pääsee tekemään töitään Suomeen. – Työt ovat pitäneet minua ulkomailla, niin olen ajatellut, että olisi mukava tehdä Suomessa vielä jotain, mutta sen pitää olla jotain tosi motivoivaa ja spesiaalia, Pääkkönen kertoo ajatelleensa.


Laura Birnille merkittävä rooli legendaarisiin scifi-kirjoihin perustuvassa tv-sarjassa

yle 11:29 05.12

Suomalaisnäyttelijä nähdään Isaac Asimovin Säätiö-kirjoihin perustuvassa tv-sarjassa.


Suomalaisnäyttelijä teki käsittämättömän mokan imurin kanssa – uskomattoman nolo paljastus

mtv 07:28 21.11

Näyttelijä Jarkko Niemi paljastaa uutuusohjelmassa opetelleensa kotitöitä nuorena kantapään kautta.


Suomalaisnäyttelijä sai potkut Hullut Päivät -kummituksen roolista – tönäisi huonosti käyttäytynyttä teiniä: "Se tuli refleksinä"

mtv 14:03 20.11

Näyttelijä Jarkko Niemi muistelee huonosti päättynyttä pestiään Stockmannin Hullujen Päivien Huhuu-kummituksen roolissa.


Uusi fantasiasarja esittelee suomalaisnäyttelijän ja noidan nimeltä Pekkala – BBC:n ja HBO:n jättisatsaus saa ylistävät arviot

yle 20:51 04.11

Pasi Remsu ehdotti ohjaajalle, että hänen roolihahmonsa puhuisi suomea.


Hollywoodissa leiville lyöneellä Jasper Pääkkösellä pienet tulot - veronpalautusten määrä lyö ällikällä

iltalehti 08:39 04.11

Hollywood-läpimurron tehnyt Jasper Pääkkönen sai muhkeat veronpalautukset. Jasper Pääkkösen viime vuoden Suomessa verotettavat ansiotulot olivat vain 1691 euroa. Veronpalautuksia hän sai sievoiset 97 090 euroa. Talouselämä uutisoi jo huhtikuussa, että Pääkkösen Maltalla yksin omistama holding-yhtiö on tahkonut huimia summia. Lehden tietojen mukaan Maltan kaupparekisteriin toimitetut tilinpäätökset kertovat, että Hollywoodissakin menestyneen suomalaisnäyttelijän firma on saanut yli 6 miljoonan euron osinkotulot muutamassa vuodessa.


Hollywoodissa leiville lyöneellä Jasper Pääkkösellä olikin pienet tulot - mutta veronpalautusten määrä hämmästyttää

iltalehti 08:39 04.11

Hollywood-läpimurron tehnyt Jasper Pääkkönen sai muhkeat veronpalautukset. Jasper Pääkkösen viime vuoden Suomessa verotettavat ansiotulot olivat vain 1691 euroa. Veronpalautuksia hän sai sievoiset 97 090 euroa. Talouselämä uutisoi jo huhtikuussa, että Pääkkösen Maltalla yksin omistama holding-yhtiö on tahkonut huimia summia. Lehden tietojen mukaan Maltan kaupparekisteriin toimitetut tilinpäätökset kertovat, että Hollywoodissakin menestyneen suomalaisnäyttelijän firma on saanut yli 6 miljoonan euron osinkotulot muutamassa vuodessa.


Putous palaa televisioon! Tuttu suomalaisnäyttelijä uudessa roolissa – tekee paljastuksen sketsihahmoista: "Aikaisemmilla kausilla ei ole nähty"

mtv 08:01 22.10

Supersuosittu viihdeohjelma Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä MTV3-kanavalla vuoden 2020 alussa.


Suomalaisnäyttelijä mukana Moderni perhe -sarjassa!

stara 20:00 27.09

Suomalainen Miska Kajanus on saanut roolin suositussa amerikkalaisessa Moderni perhe


Suomalaisnäyttelijälle huippupesti Hollywoodiin: esiintyy Moderni perhe -sarjassa – roolihahmo vitsailee supertähti Ariel Winterille suomeksi

iltalehti 11:19 27.09

Suomalaisnäyttelijä Miska Kajanus esiintyy Moderni perhe -sarjan päätöskauden ensimmäisessä jaksossa. –?Erittäin ylpeä siitä, että näyttelen tämän iltaisessa Moderni perhe -jaksossa, suomalaisnäyttelijä Miska Kajanus kirjoitti Twitter-tilillään torstaina. Kajanus esittää ohjelmassa outoa, Yngvar-nimistä tiedemiestä.


Suomalaisnäyttelijä mukana BBC:n ja HBO:n jättisatsauksessa, josta povataan uutta Game of Thronesia: "Kohdeltiin kuin filmitähteä"

yle 19:25 26.08

Pasi Remsun huikea taival lappilaisesta raksamiehestä kansainvälisille tv- ja elokuva-areenoille jatkuu.


"Mulle kävi samoin, mutta 3-vuotiaana" – onko suomalaisnäyttelijän klassikkomoka sinullekin tuttu?

mtv 15:15 24.08

Eero Ritalan hiustilanne sai seuraajat pohtimaan miehen ikää. 


Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat rakastui Suomeen: ”Voin kutsua tätä paikkaa myös kodikseni”

iltalehti 16:07 14.08

Näyttelijä Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat rauhoittuu Suomen luonnossa. Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen naisystävä Alexandra Escat on lomaillut tänä kesänä Suomessa useamman viikon. Malli on nauttinut erityisesti suomalaisesta luonnosta. Sosiaalisessa mediassa jakamassaan videossa Escat meditoi. Videon saatetekstissä hän paljastaa viettäneensä kesät yleensä välimerellisessä ympäristössä tanssien aamusta iltaan. Erilainen kesä on tarjonnut rauhaa. – Elämässä on kuitenkin kyse tasapainosta ja tämä pohjoismaa on tarjonnut minulle kaipaamaani rauhaa. Tämä on salainen rauhoittumispaikkani... Voin kutsua tätä paikkaa myös kodikseni, Escat iloitsee. Näet julkaisun myös täältä.


Sanna Saarijärvi hyppää seuraavaksi Ursulan lonkeroihin: ”Näin tänään kaikki lavasteet ensimmäistä kertaa ja rupesin itkemään”

iltalehti 20:42 06.08

Suomalaisnäyttelijä Sanna Saarijärvi nähdään uudessa Maanantai -sarjassa. Syksyllä hänet nähdään myös Pieni merenneito -suurmusikaalissa. Sanna Saarijärvi on mukana Samuli Valkaman ohjaamassa Elisa Viihteen alkuperäissarjassa Maanantai. Sarja sisältää kuusi erillistä jaksoa. Kussakin jaksossa tavallinen arki saa odottamattoman käänteen ja nyrjähtää sen seurauksena sijoiltaan. Jokaisessa jaksossa nähdään eri näyttelijät. Yhtä jaksoa tähdittää Sanna Saarijärvi. – Oli mukava päästä tähän mukaan. Kesän olin kokonaan Tuusulassa kesäteatterissa. Asun siinä lähellä ja pystyin pyöräilemään töihin. Sunnuntaina on viimeinen näytös ja maanantaina alkavat Pieni merenneito -harjoitukset, Saarijärvi iloitsee.


Jasper Pääkkösen mallirakas toi perheensä Suomenlinnaan ja julkaisi kuvan kesäidyllistä: ”Perheeni Suomessa”

iltalehti 13:20 22.07

Linnan juhlien kuningattareksikin tituleerattu Alexandra Escat nauttii lomastaan Suomessa. Filippiiniläis-espanjalainen Alexandra Escat seurustelee suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösen kanssa. Pariskunta lomailee parhaillaan Suomessa. Escat on jakanut kuvan Suomenlinnasta saatetekstein: – Perhe Suomessa. Vietämme muutamia ihania päiviä merestä, auringosta, saunasta ja nähtävyyksistä nauttien, Escat kirjoittaa. Hän myös kertoo Suomenlinnan olleen matkan kohokohta, sillä hän pitää paikan historiasta.


Iisalmelainen Miska näytteli baarimikkoa Salkkareissa ja lähti Amerikkaan tavoittelemaan unelmaa – kolme suomalaisnäyttelijää paljastavat Hollywood-elämän salat

iltasanomat 13:06 15.07

Miska on yksi kolmesta suomalaisnäyttelijästä, jotka lähtivät jahtaamaan unelmaansa, urasta Hollywoodissa. Se ei aina ole helppoa.


Putous-näyttelijä Timo Lavikaisen perhe kasvaa tyttärellä: "Tervetuloa vaan!"

iltalehti 18:05 24.06

Suomalaisnäyttelijä Timo Lavikaisen perhe kasvaa yhdellä. Näyttelijä ja muusikko Timo Lavikaisen perheeseen odotetaan uutta jäsentä. Lavikainen kertoo asiasta Instagram-julkaisullaan. Julkaisun voi katsoa myös täältä. – ”Häh, uus jäsen meijän orkesteriin? Ja kuvista päätellen tyttö... Eipä siinä, tervetuloa vaan, treenit alkaa sit 30.10.2019!"


Suomalaisnäyttelijä Jarkko Niemi julkaisi kuvan kieli poskella: "Riehaannuttiin kultajuhlissa"

MTV 08:10 28.05

Suomalaisnäyttelijä Jarkko Niemi julkaisi humoristisen kuvan Instagramissa.


Suomalaisnäyttelijä Jarkko Niemi julkaisi kuvan kieli poskella: "Riehaannuttiin kultajuhlissa"

mtv 08:10 28.05

Suomalaisnäyttelijä Jarkko Niemi julkaisi humoristisen kuvan Instagramissa.


Marion Rung: "Politiikka ei kuulu Euroviisuihin" - Suomen kaksinkertainen edustaja haluaa pitää viisut pelkkänä laulujuhlana

yle 17:55 17.05

Taiteilijoita ympäri maailmaa boikotoi Israelin Euroviisuja. Suomalaisnäyttelijä Noora Dadu on yksi heistä.


halusi jäädä

Hot topics