Tuuli vaikeutti suomalaisten peliä Dubain golfissa

yle 16:18 26.01

Australian Lucas Herbert löi pallonsa uusinnassa veteen, mutta juhli uransa avausvoittoa Euroopan-kiertueella.


Suomalaisilla karu sprinttikilpailu Saksassa – kaatumiseltakaan ei vältytty

iltasanomat 13:31 26.01

Suomalaisten vauhti ei riittänyt maailmancupin sprinttikilpailussa.


Näkemys: Liigayleisö viihtyi Tallinnassa kuin kreikkalaisessa tragediassa

jatkoaika.com 08:53 26.01

Liiga rantautui lauantaipäiväksi suomalaisten mielissä tarunhohtoiseen Tallinnaan kahden ottelun voimin. Asetelma oli otollinen kunnon kiekkokarnevaalille, mutta toisin kävi.


Suomalaiset iskivät yöllä, sitten puna-armeija vastasi – Paskaluodon verinen taistelu talvella 1940 tiivistää sodan mielettömyyden

iltasanomat 08:30 26.01

Tammikuun lopulla 1940 talvisodan rintamilla oli vielä värisevää tyyntä täyden myrskyn edellä. Kannaksella tykkituli jauhoi suomalaisten asemia. Pohjoisessa ruotsalaiset lentäjät taistelivat punatähtisiä hävittäjiä vastaan.


Italialaismies löysi työpöydältään 5 euron setelin – vieressä oli lappu, joka kertoo kaiken suomalaisten rehellisyydestä

iltasanomat 01:37 26.01

Suomalaisten rehellisyys riemastuttaa italialaisia.


Katso suorana: Tommi Mäkisen Toyotat kutkuttavassa kärkikamppailussa – haastaako Kalle Rovanperä suomalaisten kaksinkamppailussa Esapekka Lapin? Yle seuraa hetki hetkeltä

yle 10:09 25.01

Monte Carlon MM-rallin lauantaissa riittää takuuvarmasti draamaa. Tästä artikkelista löydät tärkeimmät käänteet, tulokset ja kohokohtavideot.


Satoja tonneja jätettä rahdataan Suomenlahden yli päivittäin – suomalaisten roskilla lämmitetään tallinnalaisia koteja

yle 19:30 24.01

Puolet Viroon vietävistä jätteistä on sekajätettä, joka poltetaan lämpövoimaloissa. Rakennusjätteen kasvu on kuitenkin rajua.


Putous alkoi näyttävästi – mikä sketsihahmoista voittaa?

stara 14:00 24.01

Suomalaisten televisiokatsojien kestosuosikki Putous palasi ruutuihin viikko sitten, jolloin ohjelmassa


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 24.01

Suomalaisten televisiokatsojien kestosuosikki Putous palasi ruutuihin viikko sitten, jolloin ohjelmassa


Perussuomalaisten Juha Mäenpää poliisikuulusteluissa: En ole vastuussa siitä, miten sanani käsitetään – Kieltäytyi 9 kertaa kommentoimasta

yle 11:41 24.01

Valtakunnansyyttäjä on pyytänyt eduskunnalta lupaa asettaa perussuomalaisten kansanedustaja syytteeseen, koska häntä epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.


Erikoishaastattelu: Veronica Verho on käynyt läpi julkisuuden raskaan mankelin: "Vaikka annan tukea ja turvaa, tarvitsen sitä myös itse"

mtv 10:55 24.01

Veronica Verho on satojentuhansien tuntema tubettaja, joka ei pelkää puhua vaikeista asioista. Nyt Verho tekee juontajadebyyttinsä televisiossa suomalaisten perjantai-illoissa osana Possen jengiä. 


Salkkarit-näyttelijä Timo Jurkka kuulee aina saman kysymyksen, johon ei osaa vastata – Lassen kuuluisan hirvipaistin reseptiä ei ole olemassakaan

iltalehti 09:56 24.01

Timo Jurkka palasi neljän vuoden tauon jälkeen Salatut elämät -sarjan kuvauksiin vuosi sitten. Näyttelijä Timo Jurkka, 56, viihtyy Salatuissa elämissä Lasse Sievisen roolissa. Hahmo on myös yksi suomalaisten suosikeista, ja näyttelijä myöntää, että sarjassa metsästystä harrastavan Lassen kuuluisa hirvipaisti on jäänyt niin vahvasti suomalaisten mieleen, että häneltä kysellään jatkuvasti kuuluisaa reseptiä. Ikäväkseen Jurkka joutuu toteamaan, että vaikka Lasse on sarjan historiassa puhunut useaan otteeseen hirvipaistista, ei Salkkareiden Lasse Sievisen kuuluisan hirvipaistin reseptiä ole olemassakaan. Näyttelijä on joutunut vastaamaan vuosien saatossa lukuisia kertoja samaan kysymykseen koskien Lassen kuuluisaa paistia.


Rajut kertomukset vetivät vakavaksi – pitkän linjan taitoluisteluvalmentaja pelkää, että lisää on luvassa: ”Onko naiset heitetty roviolle?”

iltalehti 22:59 23.01

Taitoluistelun parissa pitkään toiminut Ulla Papp on huolissaan suomalaisten valmentajien koulutuksesta. Nykyään Kokkolassa vaikuttava Papp on asunut ja valmentanut Kanadassa, jossa taitoluistelussa ja esimerkiksi jääkiekossa noudatetaan LTAD-mallia (Long Term Athlete Development). Siinä urheilijan polku on määritelty seitsemään eri vaiheeseen herkkyyskausien mukaan. Mallissa valmentajat saavat jatkuvaa koulutusta ja ylläpitoa tietoihinsa. Samalla heidän ammattitaitoaan ja työtään myös seurataan.


Suomalaisten ryntäys Thaimaahan hiipunut – silti matkailun suurvaltaan saapuu enemmän ulkomaisia vieraita kuin koskaan aiemmin

yle 18:53 23.01

Thaimaa rakentaa matkailustrategiaansa uusille tulijoille: kiinalaisille shoppailua, länsimaalaisille elämyksiä.


Kommentti: Perussuomalaisten outous on yhä porvarihallituksen este

iltasanomat 17:26 23.01

Perussuomalaiset voivat olla yhä liian kova pähkinä kokoomuksen sulatettavaksi, vaikka tilaisuus porvarihallitukseen avautuisi, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Perussuomalaisten Tavio: Lähtökohta on, että ryhmä estää Mäenpään syyttämisen

iltasanomat 17:06 23.01

Perussuomalaisten 39 edustajaa pystyvät äänestyksessä estämään syytteen nostamisen.


Valtakunnansyyttäjä pyytänyt lupaa asettaa perussuomalaisten kansanedustaja Mäenpää syytteeseen

iltasanomat 14:42 23.01

Syynä on puheenvuoro, jossa Juha Mäenpää vertasi turvapaikanhakijoita vieraslajeihin.


? Kiekko-Espoo jatkosarjaan koripallolegenda Bryantin kuolemasta koronaviruksen tartuntapesäkkeeseen loistanut ranskalaistähti – vaatii Ukrainan-suurlähettiläälle ””Laita nyt

Hot topics