Muistatko vielä Sabrina teininoidan? Sarjan tähdet kokoontuivat yhteen 17 vuoden jälkeen

iltalehti 22:12 23.01

Suomessakin seurattiin teininoidan seikkailuja takavuosina. Yhdysvaltalaista Sabrina, teininoita -sarjaa tehtiin vuosina 1996-2003. Tilannekomediassa seurattiin taikoja tekevää teini-ikäistä Sabrina Spellman -nimistä noitaa, jota näytteli Melissa Joan Hart. Melissa, 43, on julkaissut Instagram-tilillään yhteiskuvan sarjassa näytelleiden kollegoidensa kanssa 17 vuotta sarjan päättymisen jälkeen. Kuvassa ovat hänen lisäkseen Nate Richert, 41, (näytteli Harvey Kinklea) David Lascher, 47, (Josh Blackhart) ja Elisa Donovan, 48 (Morgan Cavanaugh).


Supersuositun Musen rumpali lomailee Suomessa -julkaisi upeita kuvia lumimaisemista

iltalehti 21:23 23.01

Muse-yhtyeen Dominic Howard näyttää Instagram-kuviensa perusteella viihtyvän Suomen Lapissa. Musen rumpali Dominic Howard, 42, on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia lumisista maisemista Lapissa. Howard on viihtynyt ainakin Rautuskylällä ja Hanhimaalla Kittilässä.


Skandaalimainen kotiinpäinveto toi Suomen rallilegendalle Monte Carlon voiton – Pauli Toivonen häpesi itsekin ja kieltäytyi palkinnosta

iltalehti 19:43 23.01

Monte Carlon legendaarisella kilpailulla on tärkeä paikka suomalaisen ralliautoilun historiassa. On kulunut lähes päivälleen 55 vuotta siitä, kun Suomi nousi todenteolla rallimaailman huipulle – ja ralliautoilu samalla suursuosioon Suomessa. Lähtölaukauksen molemmille kehityskuluille antoi Timo Mäkinen Monte Carlo -rallin voitollaan vuonna 1965.


Kehitysvammaiset pyörittivät Kamu-ravintolaa menestyksellä vuosikaudet – nyt se joutui pistämään pillit pussiin: "Aika surulliselta tuntuu"

yle 19:23 23.01

Lounasasiakkaista käydään Suomessa kovaa kilpailua. Ravintola Kamu kärsi asiakasmäärien suurista päiväkohtaisista vaihteluista.


Korkeakoulut saattavat joutua perumaan Kiinan-matkojaan, sairaaloissa tarkistetaan eristystiloja – koronavirus aiheuttaa jo toimenpiteitä Suomessa

yle 17:01 23.01

Sairaaloissa ja korkeakouluissa ympäri Suomea seurataan tarkasti koronavirustilannetta sekä sitä, millaisia linjauksia viranomaiset tekevät.


Seksin Samuraiksi ja Hollywoodin prinssiksi kutsuttu Warren Beatty on urallaan kuvannut elokuvaa myös Suomessa – tältä kuvauksissa näytti Senaatintorilla

iltasanomat 12:55 23.01

Warren Beatty, 82, on astellut Hollywood-estradilla huimat kuusi vuosikymmentä. Röyhkeästä hurmurista kuoriutui rakastettu perfektionisti.


Tässä ovat Suomen suosituimmat koirarodut: labradorinnoutajan suosio kasvaa yhä, kansalliskoira suomenpystykorva ei mahtunut kymmenen kärkeen

yle 12:15 23.01

Vuonna 2019 Suomessa rekisteröitiin runsaat 45 000 koiraa, mikä oli hieman edellisvuotta vähemmän.


Miksi Teemu Pukin maalia ei nähty suorana lähetyksenä? ”Kyllä se meitäkin harmitti” – katso kauden yhdestoista osuma tästä jutusta

iltalehti 11:26 23.01

Viasat näytti keskiviikkona valioliigaottelun Tottenham–Norwich jälkilähetyksenä. Katso Pukin kauden yhdestoista valioliigamaali tästä videosta. Valioliiga katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoo, miksi ottelua ei näytetty Suomessa suorana lähetyksenä.


Kommentti: Mikä yhdistää lajeja, joista Suomessa tulee karmeita paljastuksia?

iltasanomat 09:18 23.01

Viime vuosien karmeimmissa urheilun skandaalitapauksissa on huomattavan paljon yhtäläisyyksiä, kirjoittaa urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Syntyvyys hiipui Suomessa alimmilleen sitten 1800-luvun nälkävuoden

iltasanomat 08:23 23.01

Kokonaishedelmällisyysluku oli mittaushistorian alhaisin.


Suomessa varaudutaan Kiinan koronavirukseen – Finnairin koneilla valmis ohjeistus tartuntaepäilyjen varalle

iltasanomat 22:53 22.01

Matkustaja, jonka epäillään saaneen koronavirustartunnan, sijoitetaan istumaan mahdollisimman kauas muista matkustajista.


Mestis-kierros: Jokipojat juhli yleisöryntäyksen siivittämänä kotivoittoa ? SaPKo murskasi ahdingossa olevan Hokin

jatkoaika.com 22:13 22.01

Kolmen ottelun keskiviikkoiltana nähtiin uusia Mestis-debytantteja Heinolassa, ilmaispeli Itä-Suomessa sekä kajaanilaisjoukkue Hokin ahdingon jatkuminen kotikaukalossa.


HPK-tähti paukutti piste-ennätyksensä uuteen uskoon entisen seuransa kustannuksella – "Oli tunteikasta pelata"

MTV 21:54 22.01

HPK:n kultakypärä Cody Kunyk jatkoi vahvoja esityksiään SM-liigassa ja teki uransa piste-ennätyksen kolmannella kaudellaan Suomessa. Kunyk syötti HPK:n toisen osuman ja nosti kauden saldonsa 38 (8+30) pinnaan.


Uutta tietoa tytöistä: ennen he halusivat olla kampaajia, mutta nyt heillä on mielessään myös yrittäjyys ja poliisin työ

yle 20:57 22.01

Suomessa koulutus­alat ja työmarkkinat eriytyvät vahvasti sukupuolen mukaan. Tämä heijastuu myös nuorten toiveammatteihin.


Selvitys: Tietyt alueet Suomessa korostuvat viharikosten määrissä – katso, minkä verran ilmoituksia on tehty kotikunnastasi

yle 13:49 22.01

Viharikoksia ovat esimerkiksi pahoinpitelyt, joissa motiiviksi epäillään vihaa uhrin etnistä taustaa kohtaan.


Sadat äidit Suomessa kokevat olevansa vanhempina kamalia ja kaipaavat nyt joukoin tukea toisiltaan: "Vanhemmuus on hukassa"

yle 13:16 22.01

Väestöliiton psykologin mukaan moni vanhempi painiskelee riittämättömyyden tunteen kanssa.


Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ja kokenut manageri Harri Halme nostavat yksilöurheilun vaietun ongelman esiin: ”Miten tässä on voinut käydä niin?”

yle 11:50 22.01

Kristiina Mäkelä ja Harri Halme olivat Radio Suomessa kuultavan Urheiluhullut-ohjelman vieraina.


Tiet ovat paikoin liukkaita Etelä-Suomessa – autoilija voi yllättyä pitkän lämpimän jakson jälkeen

yle 08:50 22.01

Etenkin Uudellamaalla on aamupäivällä paikoin liukas ajokeli.


Alaston lapsi hilattiin volttivöissä salin kattoon, muut nauroivat – EM-mitalisti Jari Mönkköseltä häkellyttävä kertomus

iltalehti 06:06 22.01

Ex-voimistelija osallistui Suomen urheilussa käynnissä olevaan keskusteluun. Entinen voimistelija Jari Mönkkönen otti blogissaan painavin sanoin kantaa Suomessa vellovaan keskusteluun lasten ja nuorten liikunnassa ja urheilussa tapahtuviin väärinkäytöksiin ja valmentajien käytökseen. Tuorein keskustelu alkoi viikonloppuna, kun julkisuuteen tuli tieto muodostelmaluisteluvalmentaja Mirjami Penttiseen kohdistuvista syytöksistä. Suomen Taitoluisteluliitto antoi Penttiselle 12 kuukauden mittaisen kilpailukiellon urheilun eettisten sääntöjen rikkomisesta.


oikeudenkäynnin 4. päivä pistettä, KooKoo piti selvä!” tamperelaista

Hot topics