Hittisarjan tähti hoikistui – mainostaa nyt laihdutusvalmisteita

stara 22:00 06.12

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 06.12

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden


Huomasitko? Päätoimittaja Maria Petterssonilta pysäyttävä kannanotto - edustaa kaulassaan hirttoköysi

iltalehti 21:19 06.12

Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson saapui Linnan juhliin harvinaisessa korussa. Maria Petterssonin koruna Linnan juhlissa nähtiin hirttosolmu. Pettersson kertoi asiasta Twitterissä. – Teema on luotettava tiedonvälitystä ja kansalaiskeskustelu. Kaulassa hirttoköysi muistuttamassa, miten monessa maassa käy ihmisten, jotka yrittävät käyttää sananvapauttaan - ja miten Suomessakin itsenäisyyden alussa kävi vääränmielisille.


Sunny Car Centerin Markku Ritaluoma hovioikeudelle: Päähuijarina venäläinen oligarkki ja lainanhaku päättyi aseelliseen ryöstöön

yle 08:15 05.12

Autokaupan keskusta suunnitellut yhtiön pääomistaja Markku Ritaluoma sanoo, että rahoitushuijausten takana oli venäläinen, Suomessakin vaikuttava oligarkki.


Vaaditaanko sähköpotkulaudoille pian Suomessakin pakollista liikennevakuutusta? Keväällä selviää, muutetaanko EU-direktiiviä

yle 11:44 04.12

Suomessa on mahdollista päätyä ratkaisuun, jonka jälkeen sähköpotkulautaonnettomuuksien kulut menevät muiden vakuutuksenottajien piikkiin.


Juontajalegenda Jorma Pulkkinen täyttää 80 vuotta – tätä ikimuistoista hetkeä uraltaan hän ei unohda: "Takuulla muistan aina"

mtv 06:01 02.12

Juontajalegenda Jorma Pulkkinen täyttää 80 vuotta ja elää edelleen kiireistä elämää niin Espanjassa kuin Suomessakin.


Vuoden joulu­lahja­valinta jakaa ruotsalaisia – voisiko halpa tyhjä laatikko olla hitti Suomessakin?

iltasanomat 07:26 01.12

Laatikko on kuin parkkipaikka puhelimelle, kännykkälaatikon vuoden joululahjaksi valinnut tutkimusinstituutti kuvaa. Ruutuajan vähentäminen on selkeä sen mukaan selkeä trendi.


Pääkirjoitus: Viimeiset talvisodan veteraanit poistuvat – Vuoden 1939 henkeä tarvittaisiin taas

iltasanomat 21:00 29.11

Talvisodasta selvittiin yhteisymmärryksen avulla, mutta nyt se tuntuu katoavan Suomessakin.


Yle lopettaa kansainvälisesti menestyneen Sorjosen

iltalehti 06:24 29.11

Tänään Yle Areenaan ilmestyvä kolmas kausi jää rikossarjan viimeiseksi. Kansainvälisesti menestynyt ja Suomessakin suurta suosiota nauttiva rikossarja Sorjonen tekee tänään paluun. Se on katkeransuloinen, sillä nämä kymmenen jaksoa jäävät viimeisiksi. Enempää ei tulossa, koska Yle on ilmoittanut, että kolmas tuotantokausi päättää tarinan. Ensin KRP:n huippututkija ilmestyy Ylen netti-tv:seen Areenaan, johon ilmestyvät kerralla kaikki osat. TV1:n puolella rikossaagan joutsenlaulu käynnistyy sunnuntaina yhden jakson viikkotahdilla.


90 Päivää morsiamena: Blake luuli suomalaista Jasminia huijariksi

stara 09:20 28.11

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden


Mitä sekoilua! Doc Martin loppuu, ei lopu, loppuu...

iltalehti 06:16 28.11

Suomessakin suositun brittisarjan jatkoa voi tässä vaiheessa vain arvailla. Sosiaalisesti kömpelölle Martin Ellinghamille joudutaan ehkä heittämään hyvästit – tai sitten ei. Suomessakin ennätettiin jo uutisoida, että verikammoiselle lääkärille jätetään jäähyväiset meillä parhaillaan pyörivän kauden jälkeen. Siitä on jäljellä illan jakso mukaan lukien enää kolme osaa.


Aamulehti: Muistatko vielä vuoden 1989 Miss Suomen? Työskentelee nykyään kansainvälisen sijoitusmaailman huipulla

iltalehti 10:38 26.11

Vuoden 1989 Miss Suomi Åsa Norrie (ent. Lövdahl) asuu nykyään Skotlannissa. Aamulehti kertoo Miss Suomena tutuksi tulleen Åsa Norrien työskentelevän nykyään Aberdeen Standard Investmentsin strategia-allianssien johtajana. Työhön kuuluu paljon matkustamista. – Meillä on 40 toimistoa ja töissä yli 5?000 henkilöä. Sijoituksia on 80 maassa, Suomessakin, Norrie kertoo Aamulehdessä.


Petr B?íza yksi ehdokkaista IIHF:n johtoon - Faselin pitkä kausi tulossa loppuun

jatkoaika.com 15:43 25.11

René Faselin vuonna 1994 alkanut kausi IIHF:n johdossa on loppumassa syksyllä 2020. Seuraajiksi on ilmoittautunut viisi ehdokasta. Heistä viimeisimpänä ehdokkuutensa vahvisti Suomessakin loistanut tšekkiläinen ex-maalivahti Petr B?íza.


"Jumalan käsi" ei jätä Juha Tammista rauhaan – Maradonaan ja Peléen tutustuneen legendaarisen jalkapallokuvaajan uran karvain hetki selvä: "Laskin kameran ja samalla pallo olikin jo maalissa!"

MTV 10:12 19.11

Juha Tamminen on valokuvannut jalkapalloa 70-80-luvun taitteesta alkaen niin Latinalaisessa Amerikassa kuin Suomessakin. Suomen hän ei uskonut selviytyvän EM-kilpailuihin hänen elinaikanaan. MTV Uutisten haastattelussa Tamminen paljastaa, millaisia persoonia jalkapallolegendat Pelé ja Maradona oikein ovat. 


Näitä ohjelmia brittikuninkaalliset katsovat – Arvaatko kuningatar Elisabetin suosikin?

iltalehti 06:45 19.11

Erilaiset kisat ja brittidraama kiinnostavat kuninkaallisia. Vaikka kuninkaallisilla on omat työkiireensä ja velvoitteensa, ehtivät he myös rentoutua television ääressä. Brittihovissa sitä paitsi nautitaan pitkälti ihan samoista ohjelmista kuin mitä koti-Suomessakin katsellaan.


Ariana Grande jo viikkokausia sairaana – lääkärit selvittävät syytä

stara 16:00 18.11

Suomessakin tänä syksynä esiintynyt poptähti Ariana Grande on sairas. Hän


Tässäkö ratkaisu merten jätevuoreen: Valvontaiskuja laivoihin, maksuihin muutoksia – "Suomessakin riittää parannettavaa"

yle 05:58 15.11

Merenkulun lainsäädäntöä ollaan kiristämässä. Ainakin nämä kolme asiaa muuttuvat alusten jätehuollossa.


Rap-artisti T.I. kerskaili lapsensa neitsyydellä - änkesi mukaan jopa gynekologille, tyttäreltä julkinen vastaisku

iltalehti 20:26 12.11

Suomessakin vieraillut rap-artisti T.I. kertoi viikko sitten podcastissa käyvänsä tyttärensä kanssa gynekologilla vuosittain. T.I. menee mukaan tarkistaakseen tytön olevan edelleen neitsyt. Yhdysvaltalainen rap-artisti T.I. raivostutti kuuntelijat Ladies Like Us -podcastissa tyttärestään sanomilla asioilla. Isä esimerkiksi kertoi menevänsä tyttärensä kanssa vuosittain tapaamaan gynekologia ja varmistamaan, että tytär Deyjah Harris, 18, on edelleen neitsyt. Immenkalvon puhkeamattomuutta isä, 39, vahtii myös kieltämällä tyttäreltään pyöräilyn ja ratsastamisen. – Pistän yleensä lapun hänen oveensa syntymäpäivänä, että gynekologi, huomenna, 9.30. Menemme tapaamaan lääkäriä yhdessä, T.I. sanoi podcastissa.


Etelämantereelle, kyydissä 38 Islandin retkestä Koivistosta uusi sarja lähettää Sanna Marinille rojahti Sydneyssä vaaralliselle

Hot topics