Symppiksestä sylkykupiksi – #metoo-pahiksen rooli sai suosikkinäyttelijän miettimään omaa käytöstään miehenä

iltasanomat 15:58 20.01

Aimo Räsänen näyttelee TTT:n pohjoismaisessa kantaesityksessä Harvey Weinsteinin innoittamaa hahmoa. ”Tässäkin ilmiössä tulee ylilyöntejä myös toiseen suuntaan”.


Brittany Murphyn velipuoli uskoo suosikkinäyttelijän joutuneen murhatuksi

stara 14:00 25.12

Näyttelijä Brittany Murphy kuoli traagisesti vuonna 2009. Vaikka yleisesti hyväksytyn


Oscar-palkittu näyttelijä Charlize Theron avautuu hurjasta lapsuudestaan – äiti surmasi isän näyttelijän silmien edessä

iltalehti 11:11 17.12

Charlize Theronin äiti surmasi suosikkinäyttelijän isän, kun tähti oli vasta 15-vuotias. Oscar-palkittu näyttelijä Charlize Theron on avautunut lapsuudenperheensä tragediasta yhdysvaltalaisen NPR-radiokanavan haastattelussa. Asiasta uutisoi muun muassa People-lehti. Eteläafrikkalaissyntyinen Theron oli vasta 15-vuotias, kun hänen Gerda-äitinsä surmasi näyttelijän isän kesäkuussa 1991.


Santeri Kinnunen täyttää 50 vuotta! Suosikkinäyttelijän uran alku oli pienestä kiinni: katso kuvat vuosien varrelta

iltasanomat 07:01 20.08

Näyttelijä Santeri Kinnunen täyttää tänään tiistaina 50 vuotta.


Muistatko Kotikadun Hanneksen? Risto Aution reuma muuttui krooniseksi - paiskii silti töitä kahden bändin solistina: "Kipuja on koko ajan"

iltalehti 06:36 13.08

Risto Autiolla diagnosoitiin kahdeksan vuotta sitten monilihaskipureuma, mutta se ei ole miestä hidastanut. Näyttelijä ja ex-kansanedustaja Risto Autio, 64, muistetaan Kotikadun Hannes Luotolan hahmosta. Hämeenlinnassa eläkepäiviään viettävä Autio on ollut myös yksi hittisarjan käsikirjoittajista. Suosikkinäyttelijän elämä sai karun käänteen, kun kahdeksan vuotta sitten Autio joutui työkyvyttömyyseläkkeelle reuman takia. Hänellä on diagnosoitu monilihaskipureuma.


ilman erätappioita Australian johtivat kohuun kohuvalinnasta tänään liikenneruuhkista ja jonoista löytyy Suomen hiljaisin

Hot topics