America’s Got Talentin kuvauksissa myrskyää - Gabrielle Union sai potkut

iltalehti 00:09 30.11

Näyttelijä Gabrielle Union sai potkut suosikkiohjelman tuomaristosta. Yhdysvaltalaisnäyttelijä, malli Gabrielle Union on saanut potkut America’s Got Talent -sarjan tuomaristosta. Unionin mies Dwyane Wade paljasti irtisanomisen Twitterissä, ihmetellen syytä vaimonsa potkuihin. – Miehet valehtelevat, naiset valehtelevat, numerot eivät. Tämän vuoden aikana monet ovat tulleet kertomaan minulle, että Gabrielle on syy miksi heistä tuli America’s Got Talent -ohjelman katsojia, mies alusti asian Twitterissä.


Kokkisodan Harri Syrjäseltä paljastus tv-kulisseista - osallistui ohjelmassa vilunkipeliin: ”Homma meni munilleen”

iltalehti 09:30 28.11

Harri Syrjäsen sanavalmius ja kokkiosaaminen ovat pitäneet miehen Kokkisodassa alusta alkaen. Hän ja juontaja Sikke Sumari ovat suosikkiohjelman ainoat alkuperäiskasvot. Harri Syrjänen oli hakenut kannuksia ulkomaiden lisäksi helsinkiläisestä huippuravintolasta kun hänet pyydettiin MTV3:n Kokkisodan kokkikaartiin. Brittiläiseen Ready steady cook -formaattiin perustuvaa ohjelmaa esitettiin talvesta 1999 vuoteen 2004. Ajaton ohjelma teki paluun 2017. Syrjänen on ainoa alkuperäisistä kokeista.


Omistaja pausetti koiran suosikkiohjelman – lemmikillä hulvaton reaktio

stara 16:40 19.11

Oman suosikkisarjan katselun keskeytyminen on aina ärsyttävää, johtuipa se sitten


Omaa ohjelmaa haikaileva tohtori Kiminkinen kertoo perheensä lempisarjan: ”Yllätyin siitä, miten hyvä tämä on”

iltasanomat 07:32 16.11

Hyvät katsojat -ohjelmassa vieraileva Tohtori Kiminkinen paljastaa suosikkiohjelmansa.


HS: VilleGallelta yllättävä avautuminen - pitää kahta Vain elämää -biisiään huonona: "Pahinta mitä mä voin telkkarissa tehdä"

iltalehti 17:42 11.11

Rap-artisti VilleGalle kertoo Helsingin Sanomille nykytilanteestaan ja suhteestaan supersuosittuun Vain elämään. JVG:stä tuttu Ville Galle kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa Vain elämää -suosikkiohjelman tekemisestä. Hän kertoo miettineensä, mitä ihmiset ajattelevat ohjelman paluusta tutuilla henkilöillä. Tuotantokausi on nauttinut valtavaa suosiota, vaikka kaikki osallistujat ovat mukana jo toista kertaa. VilleGallelle kokemus ei ole pelkästään positiivinen. Helsingin Sanomissa hän kertoo olleensa kuvausten aikaan ”aivan paskana”.


Näyttelijä Heikki Ranta heittäytyy Putoukseen pää edellä: "Se on ainoa oikea tapa tehdä tätä"

mtv 14:04 10.11

Ensi keväänä nähdään televisiossa jälleen Putous! Yksi suosikkiohjelman uusista tähdistä on näyttelijä Heikki Ranta. 


Netflix julkaisi ensimmäistä kertaa suosituimmat sarjansa ja elokuvansa – Stranger Things ehdoton ykkönen

iltasanomat 18:30 03.11

Suoratoistopalvelu on tätä ennen pitänyt suosikkiohjelmansa visusti salassa.


Michaela Söderholm julkaisi vihdoin yhteiskuvan Sami Kurosen kanssa suosikkiohjelman kulisseista: ”Katsottaisko vähän videoita?”

iltasanomat 22:07 09.10

Pariskunta vahvisti elokuussa seurustelevansa.


Katsojat hylkäsivät Haluatko miljonääriksi? -ohjelman – luvut kaukana ennätysajoista

iltalehti 05:02 04.10

Nelosen suosikkiohjelman uuden tuotantokauden jaksot eivät ole kiinnostaneet katsojia entiseen malliin. Haluatko miljonääriksi? -suosikkisarjan uudet jaksot käynnistyivät Nelosella syyskuun puolivälissä lauantaina-iltana parhaaseen katseluaikaan. Finnpanelin katsojalukujen perusteella ohjelma ei ole toistaiseksi onnistunut vetämään vertoja aiempien kausien yleisömäärille. Viime viikolla Jaajo Linnonmaan juontama ohjelma tavoitti Finnpanelin mukaan 499 000 katsojaa ja sitä seurasi keskimäärin 311 000 suomalaista. Tavoittavuudella tarkoitetaan katsojia, jotka ovat seuranneet ohjelmaa yli kolme minuuttia, keskikatsojamäärään lasketaan koko ohjelman katsojat.


Ensitreffit alttarilla -ohjelman pari löysi heti yhteisen sävelen: "Minun on todella helppoa olla tässä"

mtv 17:04 11.09

AVAn suosikkiohjelman hääpari vaikuttaa olevan todella tyytyväisiä toisiinsa.


Tässä ovat uudet Sohvaperunat! Mukana lisää senioreita - myös vanhat tutut tekevät paluun

iltalehti 11:17 21.08

Sohvaperunoiden kahdeksannelle tuotantokaudelle saadaan uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja. Parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla jo kolme kertaa palkittu Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin perjantaina 6.9. Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Ohjelmassa seurataan ihmisiä kotisohvillaan kommentoimassa kuluneen viikon tv-tarjontaa. Sohvaperunoihin etsittiin alkukesästä 2019 uusia sohviksia ja kansa innostui. Hakemuksia tuli tuhansia. Koekuvausten kautta suosikkiohjelman kahdeksannelle kaudelle löydettiin jälleen uusia perunoita. Tässä he ovat:


Shirly Karvinen lennähti Espanjaan suosikkiohjelman kuvauksiin – karu todellisuus yllätti sunnuntai-iltana: ”Tosi kova koti-ikävä”

iltasanomat 18:36 19.08

Love Island Suomen kuvaukset ovat vasta alkaneet, mutta ohjelmaa juontavalle Shirly Karviselle iski jo koti-ikävä.


Sami Kuronen paljastaa: Temptation Islandin kuumimmat käänteet jaetaan heti työryhmän kesken – ovela kikka mahdollistaa jatkuvan seuraamisen

iltasanomat 09:37 14.08

Suosikkiohjelman tekeminen vaatii juontajalta pitkiä työpäiviä ja täydellistä omistautumista.


Ensitreffit alttarilla jatkuu taas – muistatko näitä pareja? Viime kaudelta vain Vesa ja Sini yhä naimisissa: ”Asutaan eri kaupungeissa”

iltalehti 13:41 09.08

Suosikkiohjelman kuudes tuotantokausi alkaa syksyllä. Tähän mennessä ohjelmassa on avioitunut jo 15 paria. Suosittu Ensitreffit alttarilla -tosi-tv-sarja jatkuu pian uusin jaksoin. Syksyllä alkavalla kuudennella tuotantokaudella kolme toisilleen tuntematonta paria avioituu tv-kameroiden edessä. Avioliittotaipaleella pareja auttavat edellisen kauden tapaan asiantuntijat Elina Tanskanen ja Marianna Stolbow, lisäksi kahdelta ensimmäiseltä kaudelta tuttu Kari Kanala tekee paluun asiantuntijatiimiin. Aiemmin ohjelmassa on mennyt naimisiin yhteensä 15 paria. Heistä suurin osa on sittemmin eronnut. Ensimmäisen kauden pareista ainoastaan Viola ja Esa ovat yhä naimisissa. He saivat toisen lapsensa kesän alussa.


Tässä ovat uudet Big Brother -juontajat! Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen hyppäävät suosikkiohjelman puikkoihin

iltasanomat 11:01 09.07


Hanna Sumari, 61, paljasti roisin rehellisen todellisuuden suosikkiohjelman kuvauksista – ”Se tapahtuu aina jossain tienposkessa”

iltasanomat 21:12 02.07

Hanna Sumari on luotsannut Suomen kaunein koti -ohjelmaa jo usean vuoden ajan. Aina todellisuus ei ole ohjelman kulisseissa sitä mitä luulisi.


Tässä ovat uudet The Voice of Finland -tähtivalmentajat: Juha Tapio ja Sipe Santapukki edesmenneen Olli Lindholmin tilalle

iltalehti 11:41 02.07

Anna Puu, Redrama ja Toni Wirtanen jatkavat Nelosen suosikkiohjelman tähtituomaristossa. Nelosen suositun The Voice of Finland -ohjelman yhdeksäs kausi alkaa tammikuussa. Tähtivalmentajien kokoonpano meni viime tuotantokaudella uusiksi, kun Yö-legenda Olli Lindholm kuoli helmikuussa. Hänen tilallaan ei nähty viime tuotantokauden suorissa lähetyksissä ketään. Nyt alkavalla tuotantokaudella nähdään ensimmäistä kertaa viisi tähtivalmentajaa, kun Lindholmin jättämää paikkaa saapuvat paikkaamaan laulaja Juha Tapio ja rumpali Sipe Santapukki. Tähtivalmentajina jatkavat edelleen Anna Puu, Redrama ja Toni Wirtanen.


SK: Jaajo Linnonmaan palkkapyyntö tyrmistytti – paljastaa nyt ”Prisma-syyn”, jolla perusteli toiveensa

iltasanomat 13:22 20.06

Jaajo Linnonmaa kertoo Suomen Kuvalehdessä esittäneensä kovan palkkatoiveen ennen suostumistaan Haluatko miljonääriksi? -suosikkiohjelman juontajaksi.


Vain elämää -tähdet änkesivät samaan saunaan viimeisen illan kunniaksi - katso kuvat

iltalehti 19:11 12.06

Suosikkiohjelman kuvaukset lähestyvät loppuaan. Viimeiseen kuvauspäivään on kuulunut esimerkiksi saunomista ja yhteistä tekemistä. Vain elämää -ohjelman juhlakauden kuvaukset lähestyvät loppuaan. Kymmenennellä tuotantokaudella Hirvensalmen Satulinnassa seurataan Samu Haberia, VilleGallea, Vesalaa, Eriniä, Lauri Tähkää, Maija Vilkkumaata, Elastista ja Antti Tuiskua. Kaikki kymmenennen tuotantokauden artistit ovat olleet Vain elämää -ohjelmassa aiemminkin mukana. Nyt monet laulajista ovat kertoneet tunnelmiaan viimeisestä kuvauspäivästä Instagramissa. Kaikki artistit ovat ängenneet samaan aikaan saunaan.


Lauri Tähkä julkaisi veikeän uintikuvan Vain elämää -artistien kanssa - ”Täällä kaikki mukavasti”

iltalehti 08:15 08.06

Suosikkiohjelman kymmenennen kauden kuvaukset ovat alkaneet helteisissä tunnelmissa. Nelosen Vain elämää -suosikkiohjelman kymmenennellä tuotantokaudella nähdään juhlavuoden kunniaksi kahdeksan artistia. Mukana ovat Samu Haber, VilleGalle, Vesala, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Antti Tuisku. Ohjelman kuvaukset alkoivat tiistaina. Tulevalla kaudella nähtävä Lauri Tähkä julkaisi Instagram-tilillään hulvattoman kuvan, jossa hän poseeraa järven keskellä yhdessä Antti Tuiskun, VilleGallen ja Elastisen kanssa.


aurinko laski kaikki vuoden juhlat korvamatoja – Näkemys Sotaveteraanien tukeminen opiskelijamielenosoituksissa pidätetyille ehdollista pikkuvauva suunnittelee rajua

Hot topics