Kohun keskiössä rypevä Ellen DeGeneres väläytti mahdollisuutta ohjelmansa lopettamisesta – tuottaja kiistää väitteet

iltalehti 08:03 03.08

Amerikkalaisjuontaja Ellen DeGeneres ja hänen suosittu tv-ohjelmansa Ellen DeGeneres Show ovat olleet kohun keskiössä kiusaamissyytösten vuoksi. Viime aikoina juontaja Ellen DeGeneres ja hänen tähdittämänsä tv-ohjelma Ellen DeGeneres Show ovat olleet ympäri maailmaa otsikoissa siksi, että ohjelman kulisseissa väitetään tapahtuneen vääryyksiä. On saatu viitteitä muun muassa siitä, että tuotannon työntekijät olisivat kokeneet esimerkiksi rasismia ja pelottelua työssään. Daily Mailin mukaan nyt Ellen itse on saanut tarpeekseen ohjelmansa ympärillä vellovista väitteistä. Lehti kertoo, että juontaja on kertonut ohjelman tuottajille olevansa valmis lopettamaan koko ohjelman kohun vuoksi.


Huippusuosittu amerikkalainen tv-persoona kertoo erikoisesta saunarituaalistaan: ajautuu transsinomaiseen tilaan

iltasanomat 12:29 01.08

Pelkokerroin-ohjelman juontajana maailmankuuluksi tullut Joe Rogan vannoo saunomisen ja meditaation nimiin.


Näin hulppeasti Rosanna Kulju juhli 29-vuotissyntymäpäiväänsä – hotelliyö, luksusjahti ja lopuksi Löylyyn

iltalehti 22:16 31.07

Televisiopersoona, yrittäjä ja entinen Miss Helsinki juhlii syntymäpäiväänsä pitkän kaavan mukaan. Rosanna Kulju on nyt 29-vuotias. Kuljun juhlapäivä alkoi hotellista ja jatkui luksusjahdin kyydissä pitkin Helsingin rantaviivaa. Ilta päättyy Löylyyn. Löyly on suosittu saunakompleksi Helsingin Hernesaaressa. Kulju on päivittänyt juhlameininkejään Instagramiin pitkin päivää. Kulju tunnetaan myös GRLGANG -podcastistaan. Torstaina Kulju teki päivityksen viimeisestä illastaan 28-vuotiaana.


Valtavasta puukirkosta tuli niin suosittu, että naapurikirkon pappi menetti koko seurakuntansa – 100 vuotta myöhemmin kirkosta ei ole jäljellä merkkiäkään

yle 19:13 31.07

Lappeenrannassa on sijainnut kaksikin venäläisille sotilaille tarkoitettua puukirkkoa. Toinen niistä oli lajissaan aikansa suurin.


Valtava uudistus Vain elämää -kulisseissa – katso tuoreet kuvat!

iltalehti 14:42 30.07

Vain elämää -ohjelman kulissit saivat uuden ilmeen. Suosittua Vain elämää -ohjelmaa kuvataan parhaillaan Hirvensalmen Satulinnassa.Tulevan kauden visuaalinen ilme muuttuu, sillä kulisseissa on tehty valtava uudistus. Totutusti ohjelman illallisosuudet on kuvattu Satulinnan rantarakennuksessa. Nyt kuvaukset on siirretty kuitenkin Satulinnan navettarakennukseen. Ohjelma saa siis uudenlaisen visuaalisen ilmeen.


Tältä Viiden juttu -sarjassa herkkää teiniä näytellyt Lacey Chabert näyttää nyt – tuoreet kuvat

iltalehti 21:49 29.07

Viiden juttu -sarjassa seurattiin viiden sisaruksen elämää. Viiden juttu oli suosittu draamasarja, jota tehtiin vuodet 1994-2000. Sarjassa seurattiin eri-ikäisten sisarusten elämää vanhempien kuoltua auto-onnettomuudessa. Sarjaa tähdittivät Matthew Fox, Scott Wolf, Neve Campbell, Lacey Chabert, Paula Devicq, Jennifer Love Hewitt, Jeremy London, Scott Grimes, Michael Goorjian ja Jennifer Aspen. Lacey Chabert, 37, näytteli Viiden jutussa herkkää teiniä, Claudia Salingeria. Saadessaan roolin Chabert oli vain 12-vuotias. Aikuistuttuaan Chabert on jatkanut näyttelemistä. Lisäksi hänet tunnetaan ääninäyttelijänä ja laulajana. Monet tunnistavatkin hänet Mean Girls -elokuvan Gretchen Wienersinä.


Tältä Viiden juttu -sarjan herkkää teiniä näytellyt Lacey Chabert näyttää nyt – tuoreet kuvat

iltalehti 21:49 29.07

Viiden juttu -sarjassa seurattiin viiden sisaruksen elämää. Viiden juttu oli suosittu draamasarja, jota tehtiin vuodet 1994-2000. Sarjassa seurattiin eri-ikäisten sisarusten elämää vanhempien kuoltua auto-onnettomuudessa. Sarjaa tähdittivät Matthew Fox, Scott Wolf, Neve Campbell, Lacey Chabert, Paula Devicq, Jennifer Love Hewitt, Jeremy London, Scott Grimes, Michael Goorjian ja Jennifer Aspen. Lacey Chabert, 37, näytteli Viiden jutussa herkkää teiniä, Claudia Salingeria. Saadessaan roolin Chabert oli vain 12-vuotias. Aikuistuttuaan Chabert on jatkanut näyttelemistä. Lisäksi hänet tunnetaan ääninäyttelijänä ja laulajana. Monet tunnistavatkin hänet Mean Girls -elokuvan Gretchen Wienersinä.


Game of Thrones -tähden lapsen nimi paljastui: Fanit huomasivat heti viittauksen supersuosittuun sarjaan

iltalehti 04:12 29.07

Sophie Turnerin lapsen nimi on vuotanut julkisuuteen, kertoo Mirror. Game of Thrones -sarjasta tuttu näyttelijä Sophie Turner, 24, ja hänen aviomiehensä Joe Jonas, 30, ovat tuoreita vanhempia. Nyt myös lapsen nimi on paljastunut. Mirror-lehden mukaan pienokaisen etunimi on Willa. Pariskunnan kerrotaan päätyneen valitsemaan nimen yhdessä.


Aku Hirviniemi osallistui suosittuun kuvahaasteeseen Marja Tyrni -hahmollaan – someraivo repesi: ”Tarkoitus ei ollut loukata ketään”

iltalehti 21:04 28.07

Aku Hirviniemen tuore Instagram-kuva on herättänyt keskustelua maailmalla jylläävästä somehaasteesta. Tällä viikolla Instagram-kuvapalvelussa on kulovalkean tavoin uusi haaste, jonka myötä naiset ympäri maailmaa ovat julkaisseet itsestään mustavalkokuvia. Kuvat on merkitty Challenge accepted -aihetunnisteella (suomeksi haaste hyväksytty). Monet suomalaisten haasteeseen liittyvät julkaisut korostavat, että haasteen tarkoituksena on tukea ja voimaannuttaa naisia ympäri maailman. Tällä ajatuksella myös näyttelijä Aku Hirviniemi otti osaa haasteeseen julkaisemalla Instagramissa kuvan Putouksesta tutusta sketsihahmostaan, Marja Tyrnistä.


Ellen DeGeneresin huippusuosittu keskusteluohjelma joutuu sisäiseen tutkintaan – tuotannon kulisseista kantautunut useita väitteitä henkilökunnan kaltoinkohtelusta

mtv 14:05 28.07

Ellen DeGeneresin ohjelman tuotannon kulisseissa esiintyy nimettömien lähteiden mukaan esimerkiksi rasismia sekä erilaisia väärinkäytöksiä.


Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet! Mukana muun muassa Arja Koriseva, Jannika B, Vesku Jokinen...

iltalehti 10:59 28.07

Vain elämää -ohjelman 11. kauden tähdet julkistettiin tänään tiistaina. Suosittu Vain elämää -ohjelma palaa ruutuun ensi lokakuussa. Hittisarjan 11. kautta tähdittävät tänä vuonna muusikot Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, STIG, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö.


Muistatko Heidi Montagin? Esitteli nyt rintavakonsa lähikuvassa

stara 14:40 25.07

Huippusuosittu The Hills -sarja sai sittemmin myös jatkoa, kun uudistettu


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:40 25.07

Huippusuosittu The Hills -sarja sai sittemmin myös jatkoa, kun uudistettu


Esikoistaan odottava Natalia Salmela ottaa kantaa raskauskliseisiin blogissaan: ”Olen odotellut pelonsekaisin tuntein kumpaakin ilmiötä”

iltalehti 13:53 25.07

Natalia Salmelan esikoinen syntyy pian. Suosittua White Trash Disease -blogia pitävä Natalia Salmela odottaa esikoistaan rauhallisin mielin. Tuoreessa blogitekstissään hän kertoo olevansa jo raskausviikolla 37. Samassa tekstissään hän paljastaa myös saaneensa valtavasti ohjeita tutuiltaan odotukseen liittyen. Blogissaan hän listaakin raskauskliseitä, jotka eivät hänen kohdallaan ole toteutuneet. Tekstissä mainitaan myös raskauskliseitä, jotka ovat pitäneet paikkaansa. Salmelalla oli esimerkiksi alkuraskaudesta rajua aamupahoinvointia sekä odottamattomia mielitekoja.


Tiktok-käyttäjä huomasi oudon yksityiskohdan ensimmäisessä Twilight-elokuvassa – muistatko tätä?

iltalehti 12:06 25.07

Twilight-elokuvasarja perustuu supersuosittuun Stephenie Meyerin kirjasarjaan. Ensimmäinen Twilight -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2008. Elokuvaa tähdittävät Kristen Stewart ja Robert Pattinson. Twilight-elokuvat ovat yhä suosittuja. Kesällä 2020 eräs elokuvasarjan fani kiinnitti huomiota Twilight - Houkutus -elokuvan outoon yksityiskohtaan. Vampyyriperheeseen kuuluva Emmett kantaa ympäriinsä pussillista kananmunia. Vampyyrit eivät syö kananmunia, joten on hyvin erikoista, että Emmett kokee tarpeelliseksi tuoda kananmunapussinsa kouluun. Näet julkaisun halutessasi myös täältä.


Tähtipelaaja kysyi kuvaa Cristiano Ronaldolta – leuka loksahti: ”Hän on kuin nukke, kuin Barbien Ken”

iltalehti 12:01 25.07

Cristiano Ronaldo on aina ollut erittäin tarkka omasta ulkonäöstään. Portugalilainen Cristiano Ronaldo on kiistatta yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista ja erittäin suosittu julkisuuden henkilö. Miestä seuraa jo pelkästään Instagramissa yli 230 miljoonaa ihmistä. Juventusta edustava Cristano Ronaldo saa nyt kuittailua – tai ehkä pikemminkin ihastelua – Serie A:n toisen kärkiseuran Atalantan tähdeltä.


Lynn Ruth Miller, 86, tituleeraa itseään maailman vanhimmaksi koomikoksi – uusi ura starttasi yli 70-vuotiaana

iltalehti 18:17 23.07

Lynn Ruth Miller nauttii esiintymisestä. 86-vuotias Lynn Ruth Miller on suosittu koomikko. Hän aloitti uransa ihmisten naurattajana vasta 70 täytettyään. Silti hänellä on jo tuhansia faneja ja lisää tulee jatkuvasti. Amerikkalainen Miller on uuden uransa myötä päässyt matkustamaan moniin komediatapahtumiin ympäri maailmaa.


Suosittu pizzeria paloi Oulussa – ”Käytännössä ravintolan toiminta keskeytyy pitkäksikin aikaa”

iltasanomat 07:28 23.07

Ravintola vaurioitui merkittävästi palossa.


Ulkona nukkuminen on tämän kesän trendi, mutta ulkona nukuttu yö jää usein lyhyeksi – Syy valvomiseen voi yllättää

yle 12:30 22.07

Tavallisen teltan lisäksi suosittua on yön viettäminen riippumatossa, puuteltassa tai trampoliinilla.


Kimi Räikkönen vinoili F1-asiantuntijalle – "Olen melko varma, että hän on vältellyt minua sen jälkeen"

MTV 06:29 22.07

Kimi Räikkönen vastaili viikonloppuna F1-fanien kysymyksiin Reddit-palvelussa. Suosittu suomalaiskuski ehti toki kommentoimaan vain pientä osaa tiedusteluista. 


Hot topics