Oikaisu liittyen Susanna Indréniin

iltalehti 15:52 17.06

Iltalehden maanantaina julkaisemassa uutisessa oli virhe. Iltalehti uutisoi maanantaina, että näyttelijä Susanna Indréniä epäillään ryöstön yrityksestä. Helsingin käräjäoikeudessa on käsiteltävänä juttukokonaisuus, jossa rikosnimikkeenä on ryöstön yritys. Kyseisessä juttukokonaisuudessa vastaajina on Indrén sekä toinen henkilö. Toisin kuin Iltalehti uutisoi, Indréniä ei epäillä ryöstön yrityksestä vaan samaan juttukokonaisuuteen kuuluvista kahdesta lievästä pahoinpitelystä.


Ex-Salkkarit-tähti mukana isossa rikosvyyhdissä – syytteessä ainakin pahoinpitelystä ja ryöstön yrityksestä: joutuu käräjille lokakuussa

mtv 14:12 17.06

Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén on pöyristynyt, kun häntä syytetään ryöstön yrityksestä.


Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indréniä ja hänen ex-miestään syytetään useista rikoksista – tässä kaikki syytekohdat

iltasanomat 14:08 17.06

Susanna Indréniä syytetään lievistä pahoinpitelyistä.


Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indrén järkyttyi syytteestään: "En ole yrittänyt ryöstää ketään"

mtv 14:49 15.06

Susanna Indrén kuuli tänään ensimmäistä kertaa syytteestään.


Ex-Salkkarit-tähti Susanna Indréniä ja hänen Samuli-miestään vastaan on nostettu syyte – epäillään ryöstön yrityksestä

mtv 12:33 15.06

Asialle ei ole määrätty vielä käsittelypäivää.


Ex-salkkaritähteä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä: ”Ei tulisi mieleenikään ryöstää ketään!”

iltalehti 11:42 15.06

Entistä Salatut elämät -näyttelijä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä. Helsingin käräjäoikeudessa on vireillä tapaus, jossa Salatuista elämistä tuttua näyttelijää Susanna Indréniä 54, ja hänen miesystävänään tunnettua Samulia syytetään ryöstön yrityksestä. Väitetty ryöstön yritys tapahtui lauantaina 18. tammikuuta 2020. Asianomistajana tapauksessa on HOK-Elanto.


Ex-salkkaritähteä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä: ”Ei tulisi mielenkään ryöstää ketään!”

iltalehti 11:42 15.06

Entistä Salatut elämät -näyttelijä Susanna Indréniä syytetään ryöstön yrityksestä. Helsingin käräjäoikeudessa on vireillä tapaus, jossa Salatuista elämistä tuttua näyttelijää Susanna Indréniä 54, ja hänen miesystävänään tunnettua Samulia syytetään ryöstön yrityksestä. Väitetty ryöstön yritys tapahtui lauantaina 18. tammikuuta 2020. Asianomistajana tapauksessa on HOK-Elanto.


“Kuin olisi turvallisen ihmisen sylissä” – Susan Kröger nukkuu neljä kuukautta yksin riippumatossa potkupyöräillessään läpi Italian

yle 09:45 13.06

Retkeilyn suosio jatkaa kasvuaan ja saa uusia muotoja. Enää ei vaelleta kieli vyön alla vaan nautitaan ulkonaolosta.


KK: Susan Ruusunen pääministerin morsiamena saamastaan leimasta – ”Olin henkisesti romuna”

iltalehti 12:09 11.06

Susan Ruusunen, 49, palaa Kodin Kuvalehden haastattelussa 14 vuoden takaisiin aikoihin. Susan Ruusunen jäi kansan mieliin, kun hän seurusteli Matti Vanhasen kanssa neljätoista vuotta sitten. Sen jälkeen ilmestyi vielä kirja Pääministerin morsian, josta Ruusunen kustantajansa kanssa sai sakkoja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.


KK: Susan Ruusunen avoimena vaikeista vuosistaan – lukittautui visusti kotiinsa, kun kohujulkisuus oli viedä mielenterveyden

iltasanomat 09:32 11.06

Susan Ruusunen, 49, kertoo Kodin kuvalehdelle antamassaan haastattelussa, ettei muista paljoakaan 14 vuoden takaisista tapahtumista.


Toimittajalta: Sillit ja makrillit uivat nyt syvissä vesissä – EU:n ja Britannian välisissä kauppaneuvotteluissa tarvitaan poliittinen väliintulo

yle 17:36 06.06

Taloudelliselta merkitykseltään mitätön kalastus nousi jumiutuneissa neuvotteluissa keskeiseksi riidan aiheeksi. Nyt tarvitaan poliittiset päättäjät apuun, kirjoittaa EU-kirjeenvaihtaja Susanna Turunen.


Susanna Laine paljastaa hakeneensa lukion jälkeen laulajaksi Savonlinnan oopperajuhlille: "Minussa on aina ollut sellaista pohjalaista yritteliäisyyttä"

mtv 14:05 31.05

Joonas Nordman show'n viimeisessä jaksossa vieraana nähtiin juontaja ja näyttelijä Susanna Laine. 


Susanna Laine muistelee missiaikojaan - finaalipuhe kymmenille miljoonille aasialaisille televisiokatsojille jäi mieleen: ”Nyt huvittaa, että mitähän olen sanonut”

iltalehti 08:48 21.05

Television suosikkikasvo Susanna Laine eli nuorempana ajanjakson jolloin kaikki pyöri ulkonäön ympärillä. Eikö tämä nainen lainkaan vanhene? Niin taisi moni ajatella, kun Susanna Laine julkaisi somessa vanhan kuvan. Siinä hän säteili Miss International Beauty -kilpailun voittajakolmikossa toisena perintöprinsessana Japanissa vuonna 2005. Kisaan hän pääsi, koska oli Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa. Kuvassa Susannalla on Ylen Puoli seitsemän -ohjelmastakin tuttu hymy. Ja perintöprinsessan kruunun alla tuttu leijonanharja.


Susanna Maaranen vie Kiinaan yli miljoona kiloa “elämän vettä” vuodessa – maailman johtava mahlabisnes oli kaatua pahoinpitelyyn kotona

yle 08:55 17.05

Pohjoinen puhtaus myy, mutta avioerosta oli puhuttava varoen aasialaiselle liikekumppanille.


Minkä lajien MM-mitalisti Susanna Tapani on? Pelaa perjantain 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 15.05

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka voitti Marcus Grönholmin kartanlukijana rallin maailmanmestaruuden 2000 ja 2002? 2) Minkä Valioliigajoukkueen maalitykki Danny Ings on?


Yle: Alexander Stubb jäi kämppiksenä kakkoseksi – ”Nykyään isä styylaa Miss Suomen kanssa”

iltalehti 19:05 14.05

Entinen pääministeri kertoi taannoisista asumiskuvioistaan Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa. Keskiviikkona Mikko Kekäläisen ja Susanna Laineen juontamassa Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraili entinen ministeri, Euroopan investointipankin varapääjohtaja, Alexander Stubb, 52. Kekäläinen kyseli Stubbilta muun muassa taannoisista asumisjärjestelyistä:


Porin superjokeri ei ollut uskoa, että kausi alkaa kesäkuussa: ”Aika epätodellinen olo”

yle 13:41 14.05

Porin Pesäkarhujen Susanna Puisto uskoo, että pelaajat ovat valmiita tulemaan tarvittaessa palkoissa vastaan.


Jälleen uusi Frendit-moka paljastui – mitä tapahtui Ben-vauvan hiuksille?

iltalehti 17:41 10.05

Frendit-suosikkisarjan päättymisestä tuli äskettäin kuluneeksi jo kuusitoista vuotta. Huippusuositun komediasarjan Frendien viimeisestä jaksosta tuli 6. toukokuuta jo kuusitoista vuotta. Tarkkasilmäisimmät fanit löytävät silti edelleen uusia mokia sarjan jaksoista. Daily Mail on uutisoinut jälleen uudesta mokasta, joka on tähän asti jäänyt monilta huomaamatta. Toisen kauden jaksossa The One With The Lesbian Wedding Rossin (David Schwimmer) ex-vaimo Carol kertoo menevänsä naisystävänsä Susanin kanssa naimisiin.


Ylen EU-kirjeenvaihtaja Susanna Turunen on Suomen ensimmäinen Vuoden eurooppalainen

yle 12:00 09.05

Tunnustuksen myöntänyt Eurooppalainen Suomi -yhdistys kiittelee Turusta tinkimättömästä työstä EU-asioiden parissa.


Kirjeenvaihtajien analyysi: Venäjä auttoi kaatamaan fasismin Euroopassa 75 vuotta sitten, mutta EU:n mielestä se ei ole syy luopua pakotteista

yle 06:10 08.05

EU:lla ei ole yhteistä Venäjä-linjaa, mutta pakotteet pysyvät, kirjoittavat Ylen kirjeenvaihtajat Susanna Turunen ja Erkka Mikkonen.


Hot topics