Villit spekulaatiot yltyvät: Oliko Megxitin takana sittenkin herttuatar Meghanin äiti? "Hänet on helppoa aliarvioida"

mtv 15:36 27.01

Daily Mailille puhunut lähde antaa ymmärtää, että Meghanin äiti Doria Ragland olisi vaikuttanut Sussexin herttuaparin kohuttuun päätökseen vetäytyä kuninkaallisen perheen ytimestä.


Kohuväite: Meghanin Doria-äiti vaikutti herttuaparin jättipäätökseen: ”Hänet on helppo aliarvioida”

iltalehti 09:36 27.01

Sussexin herttuapari, Harry, 35, ja Meghan, 38, majailevat parhaillaan kakkoskodissaan Kanadan Vancouverissa. Herttuaparin dramaattinen päätös vetäytyä kuninkaallisen perheen ytimestä on viime viikkoina saanut aikaan valtavan kohun. Nyt epäillään, että kohupäätöksen taustalla on vaikuttanut erityisesti herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland, 63, kertoo Daily Mail. Dorian on kerrottu tulleen hyvin läheiseksi prinssi Harryn kanssa, jonka oma äiti, prinsessa Diana on jo edesmennyt. Tästä syystä uskotaankin, että Dorialla voi olla näppinsä pelissä myös herttuaparin kohupäätöksen taustalla.


Miten Paul Burrell tiesi niin tarkasti? Dianan hovimestari ennusti Harryn ja Meghanin teot jo viime kesänä

iltalehti 08:34 26.01

Paul Burrell arveli herttuaparin nostavan kytkintä, niin kuin on nyt käynytkin. Prinsessa Dianan entisessä hovimestarissa Paul Burrellissa on ennustajan vikaa. Hän antoi viime vuonna yhtenä monista haastattelun William \& Harry: Prinssien välirikko -brittidokumentin tekijöille. Britit näkivät sen elokuun puolivälissä, meillä se esitetään tänään TV5:lla. Dokumentissa vain 18-vuotiaana hovin palveluksessa aloittanut Burrell jakaa näkemyksensä Sussexin herttuaparin mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmista.


Meghan sanoo pelastaneensa Harryn – näki prinssin kärsimyksen ja auttoi tämän ulos hovista

iltalehti 17:13 25.01

Meghan uskoo tehneensä Harrylle palveluksen. Sussexin herttuapari, Harry, 35, ja Meghan, 38, ovat asettuneet kakkoskotiinsa Kanadan Vancouveriin. Pariskunta on vuokrannut Kanadasta kartanon, jossa vietti Archie-poikansa kanssa jo joulun ja uuden vuoden. Meghan kävi vuodenvaihteen yli venyneen loman jälkeen vain kääntymässä Britanniassa kunnes palasi takaisin vaahteranlehtimaahan. Harry sen sijaan jäi vielä setvimään kuninkaallisen perheen kanssa hovista vetäytymiseen liittyviä asioita. Hän lensi Kanadaan maanantai-iltana.


Harry ja Meghan lopettivat Instagramissa kaikkien muiden paitsi yhden sivuston seuraamisen – onko kyseessä kipakka kannanotto?

iltasanomat 16:02 25.01

Sussexin herttuapari haluaa keskittyä jatkossa vain positiiviseen uutisointiin.


Nähdäänkö Harry ja Meghan seuraavaksi Netflixissä? Nyt herttuaparia havittelee jopa suoratoistojätti

iltalehti 08:52 24.01

Suoratoistopalvelu Netflix haaveilee jo yhteistyöstä kuninkaallisista titteleistään luopuvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa. Kuningatar Elisabet kertoi lauantaina, että Sussexin herttuapari menettää kuninkaalliset tittelinsä brittihovista erotessaan. Luopumisen taustalla on parin toive elää vapaammin ja taloudellisesti riippumattomina hovista. Päätös avaa prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden, kuten Netflixin ja Disneyn kanssa työskentelemisen saralla. Brittihovin edustajina vastaavien yhteistöiden tekeminen ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tilanteesta on innostunut nyt myös suoratoistojätti Netflix. Uutismedia News Skyn mukaan Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos on kertonut avoimesti halustaan päästä tekemään yhteistyötä Harryn ja Meghanin kanssa.


Prinssi William ja Harry: Vihdoinkin sopu veljesten välille!

stara 13:20 23.01

Kuningatar Elisabet antoi äskettäin suostumuksensa Sussexin herttuaparille, että he voivat


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 23.01

Kuningatar Elisabet antoi äskettäin suostumuksensa Sussexin herttuaparille, että he voivat


Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


Tyly ennustus: Meghanin ja Harryn ero brittihovista on vasta alkua – monarkioiden tuhoutuminen on jo alkanut

iltalehti 07:01 22.01

Hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan Meghanin ja Harryn ero on vasta alkua tulevalle kehitykselle: jatkossa monarkiat ”lopettavat itse itsensä”. Prinssi Harryn ja ja hänen puolisonsa Meghanin ero brittihovista on saanut ympäri maailmaa pasmat sekaisin. Brittitabloidien lisäksi Sussexin herttuapari ero on edelleen – lähes kaksi viikkoa eroilmoituksen jälkeen – muun muassa brittiläisen yleisradioyhtiö BBC:n etusivun uutisista. Tähän on hyvä valmistautua, sillä vastaavat uutiset eivät varsinaisesti ole katoamassa eurooppalaisista monarkioista. Suomalaisen hoviasiantuntija Kaisa Haatasen mukaan jatkossa hoveista irtautumisuutiset yleistyvät.


Toimittaja kysyi Camillalta Harrysta ja Meghanista – Cornwallin herttuattaren reaktio riemastuttaa

mtv 11:40 21.01

ITV:n toimittaja kysyi maanantaina herttuatar Camillalta, tuleeko hänelle ikävä Sussexin herttuparia. Camillan reaktio on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.


The Crown -tähti voitti arvostetun pystin roolistaan kuninkaallisena – puolusti SAG-gaalassa Sussexin herttuaparia

iltasanomat 22:24 20.01

The Crown -sarjassa näytellyt Helena Bonham Carter puolusti SAG-gaalassa prinssi Harrya ja herttuatar Meghania.


Lyötiinkö Harryn ja Meghanin uudelle elämälle parasta ennen -päivä? Herttuaparilla vuosi peliaikaa ennen kuin Charles sulkee rahahanat

iltasanomat 10:48 20.01

Brittimedian mukaan Sussexin herttuaparin päätöstä ja sen seurauksia olisi tarkoitus arvioida uudestaan keväällä 2021.


Lähtöä hovista kommentoinut Harry innostui kertomaan myös poikansa kuulumisia: Archie näki ensimmäistä kertaa lunta

mtv 10:10 20.01

Sussexin herttua Harry puhui sunnuntai-iltana ensimmäistä kertaa julkisesti sen jälkeen, kun hänen perheensä päätti vetäytyä kuninkaallisen perheen ytimestä.


Harry kommentoi vihdoin Britannian hovista lähtöä: Meillä ei ollut vaihtoehtoja

mtv 05:29 20.01

Britanniassa Sussexin herttua Harry on kommentoinut hänen ja puolisonsa Meghanin päätöstä vetäytyä kuninkaallisen perheen ytimestä, kertoo muun muassa BBC.


Suomalaisilla hoviasiantuntijoilla selkeä näkemys Sussexin herttuaparin kohuerosta – Meghanin ja Harryn päätös kertoo monarkian merkityksen horjumisesta

iltasanomat 21:23 19.01

Suomalaisasiantuntijoiden mielestä monarkian merkitys vähenee, mutta Sussexin herttuapari tuskin saa kaipaamaansa rauhaa.


Harryn ja Meghanin lähtö on täynnä spekulaatioita – suomalainen asiantuntija: "Emme me todellisuudessa tiedä muuta kuin hovin viralliset ulostulot"

mtv 15:21 19.01

Vaikka Sussexin herttupari Harry ja Meghan ei enää vastaisuudessa käytä kuninkaallisia titteleitään, brittimedian kiikarit eivät ole kääntymässä muualle. Mediassa hovin antamia lausuntoja tilanteesta luetaan sanatarkasti ja myös sanojen välistä, uutinen on medioiden verkkosivujen kärkipaikoilla. Toimittajat eri puolilla maailmaa kirjoittavat analyyseja vertaillen tilannetta menneisiin ja spekuloiden tulevilla vaihtoehdoilla.


Kuninkaallisfanit tukevat prinssi Harrya miehen luopuessa vanhasta elämästään: ”Toivottavasti he löytävät onnen”

iltalehti 13:29 19.01

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittavat uuden elämän Kanadassa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät jatkossa työskentele aktiivisesti osana kuninkaallista perhettä, vaikka siihen kuuluvatkin. Pari jakaa jatkossa aikansa Kanadan ja Britannian välillä. Lisäksi Sussexin herttuapari pyrkii rahoittamaan itse oman elämänsä, ilman kuninkaallista tukea. Pari on myös maksanut takaisin kuninkaallisista varoista maksetun kotinsa remontin. Kuninkaallisfanit ovat asettuneet tukemaan prinssi Harrya uuden edessä. Prinssi luopuu elämästään Britanniassa ja tutusta ja turvallisesta seuratessaan perhettään Kanadaan. Sussexin herttuaparin somekanavat ovatkin täyttyneet kuninkaallisfanien kannustavista viesteistä.


Herttuatar Meghanin isältä julkinen lyttäys lapsensa päätökselle: ”Tämä ei ole kasvattamani tyttö”

iltalehti 10:58 19.01

Herttuattaresta etääntynyt isä arvostelee kovin sanoin lapsensa valintoja. Herttuatar Meghan ja prinssi Harry ovat astuneet sivuun kuninkaallisista tehtävistään kuningatar Elisabetin suostumuksella. Sussexin herttuapari aikoo jatkossa maksaa itse omat menonsa ja tienata oman elantonsa. Pari jakaa jatkossa aikansa Kanadan ja Britannian välillä. Nyt herttuatar Meghanin isä on antanut lausuntonsa videon välityksellä tyttärensä päätöksestä. Asiasta uutisoi esimerkiksi Daily Mail.


Meghanin kohuissa ryvettynyt Thomas-isä rikkoi hiljaisuuden skandaalierosta – laukoi suorasanaisen arvion siitä, miksi tytär jätti kuninkaallisen elämän

iltasanomat 10:28 19.01

Meghanin isä Thomas Markle kommentoi Sussexin herttuaparin skandaalieroa ensimmäistä kertaa tuoreessa dokumentissa.


kaipaa parannuksia toimivuuden

Hot topics