Walk of fame avautuu Tampereella: katso suorana, ketkä musiikin suursuosikit pääsevät ikuistetuiksi Tähtikatuun

yle 10:54 04.10

Tähtikatuun ikuistetaan seitsemän musiikin suursuosikin nimet, joiden valintaan yleisö sai vaikuttaa. Osa tähdistä saapuu myös paikalle avajaisiin.


Suomen ensimmäinen Walk of fame avautuu Tampereella: katso suorana, ketkä musiikin suursuosikit pääsevät ikuistetuiksi Tähtikatuun

yle 10:54 04.10

Tähtikatuun ikuistetaan seitsemän musiikin suursuosikin nimet, joiden valintaan yleisö sai vaikuttaa. Osa tähdistä saapuu myös paikalle avajaisiin.


Liiga-kierros: Ässät ja Sport haastavat vieraissa suursuosikit

jatkoaika.com 08:00 03.10

Torstain kierroksella Kärpät saa vastaansa Ässät. Tappara puolestaan pelaa Sportia vastaan.


Vakio: Suursuosikit kelpaavat Englannin ja Ranskan johdolla

iltasanomat 15:36 06.09

Englannin Kakkosliigan Carlisle on lauantain vakiokierroksen rohkea ideavarmahaku.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 14.8.

iltalehti 07:27 14.08

Suursuosikit varmistetaan. Toto64-1: Vermon keskiviikon Toto64-kohteissa on runsaasti varmaehdokkaita, mutta suurimmat suosikit varmistetaan. Avauskohteen selvä suosikki on BWT Burnin Alive. Se juoksi viimeksi keulassa ja avasi 10-kyytiä. Lopussa Gisela Luxi tuli niukasti ohi. Ykköshaastaja on Her Royal Highness, joka viimeksi laukkasi kärkipäästä loppukaarteessa. Toissastartissaan tamma kiirehti päätöskierroksen 12,5-tempossa. Toto64-2: Pankiksi valitaan matalan suomenhevoskohteen Viksu Vilivei. Ruuna on oikein nopea ja pääsee heti takamatkalta hyviin asemiin. Mikkelissä Viksu Vilivei avasi äskettäin avauspuolikkaan 21-kyytiä. Ykköshaastaja on vahva Ukkosen Jumala, mutta sitä epävarmuus haittaa aivan liiaksi.


ja lapset voidaan kolmannes teiden Merestä löydetyt osat orpolapsia Miten Pääministeri Marin pomon jalkojen alta sairaalaan Diakonissa­laitoksen talossa syttyneestä tulipalosta tutkinta­pyynnön al-Hol-asiakirjan vuotamisesta

Hot topics