Wilma Murto kertoo nyt, miten hurja valmentajakaruselli lähti käyntiin: ”Naama alkoi vituttaa"

iltalehti 18:20 06.07

Wilma Murto polkaisi valmentajakarusellin käyntiin syksyllä 2018. Reilun vuoden aikana naisella oli kolme eri valmentajaa. Nyt hän kertoo Iltalehdelle, mikä kierteen laukaisi. – Tasaisuus ja vakaus tekee tosi hyvää urheilijalle, Wilma Murto sanoo. Valitettavasti tasaisuudesta ja vakaudesta ei ole ollut tietoakaan 22-vuotiaan naisen elämässä sen jälkeen, kun Murron ja hänen valmentajansa Jarno Koivusen tiet erkanivat syksyllä 2018.


Li Andersson lyö tiskiin ajatuksensa hallituksen syksyn haasteista ja kommentoi Ohisalon vetoa: Uhkailu ei järkevin tapa pohjustaa budjetti­riihtä

iltasanomat 08:32 06.07

Li Andersson alleviivaa vasemmistoliitolla olevan valmiutta etsiä työpaikkoja työnteon kannustimia parantavista toimista, mutta ei ihmisten vähimmäisturvaa heikentämällä. Koronan mahdollisen toisen aallon vuoksi hallituksen tulisi pitää ovea auki syksyllä viidennelle lisätalousarviolle.


”9-vuotias tyttö lähtee kesälomalla matkalle ja syksyllä istuu pulpetin ääreen silvottuna” – Suomessa on tyttöjä, joita uhkaa sukuelinten silpominen tälläkin hetkellä

iltasanomat 07:00 05.07

Tyttöjen sukuelinten silpominen on hankala puheenaihe, myös suomalaisille viranomaisille, kertoo ihmisoikeusaktivisti ja silpomisen kokenut Ujuni Ahmed.


Christoffer Strandberg on mukana Putouksen Allstars-kaudella: "Pääsen leikkimään legendojen kanssa"

mtv 13:36 03.07

Putouksesta tuttu näyttelijä Christoffer Strandberg tähdittää syksyllä nähtävää Putouksen Allstars-kautta.


Yliopistot puolustautuvat: Toimittu niin oikein kuin mahdollista

iltasanomat 05:00 03.07

Oikeusasiamiehen kansliaan on tullut useita kymmeniä kanteluita opiskelijavalintakriteerien muuttamisesta. Kanteluihin palataan paremmin vasta syksyllä.


Veikkausliigalta uusi aluevaltaus – Suomen huippufutis laajentuu e-urheilun puolelle

MTV 08:49 02.07

Suomen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga ja Telia Esports Series ovat päässeet yhteisymmärrykseen virallisen e-urheilusarjan käynnistämisestä. Uusi eFutisliiga käynnistyy syksyllä 2020.


Poikkeusjärjestelyt jatkuvat todennäköisesti peruskoulujen lähiopetuksessa myös syksyllä – selvitimme, mitä tämä tarkoittaa

yle 17:28 01.07

Opetushallituksen mukaan opetus järjestetään syksyllä pääosin lähiopetuksena, mutta poikkeusjärjestelyin.


Poikkeusjärjestelyt jatkuvat peruskoulujen lähiopetuksessa myös syksyllä – selvitimme, mitä tämä tarkoittaa

yle 17:28 01.07

Opetushallituksen mukaan opetus järjestetään syksyllä pääosin lähiopetuksena, mutta poikkeusjärjestelyin.


Opetushallitus päätti: poikkeusjärjestelyt jatkuvat peruskoulujen lähiopetuksessa myös syksyllä

yle 17:28 01.07

Opetushallituksen mukaan opetus järjestetään syksyllä pääosin lähiopetuksena, mutta poikkeusjärjestelyin.


Kimi Räikkösen pomo kertoo, milloin talli julkistaa ensi kauden kuskit: ”Olemme erilaisessa tilanteessa”

iltalehti 17:54 30.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoo ensi kauden kuskeista vasta syksyllä. Alfa Romeon kuskeina toimivat tällä kaudella Kimi Räikkönen sekä italialainen Antonio Giovinazzi. Kaksikko ajoi Alfa Romeo -tallissa myös viime kaudella. Alfa Romeon tallipäällikkö Frédéric Vasseur kertoi, että ensi kauden kuskit paljastetaan vasta syksyllä.


Rakastetun runoilija Tommy Tabermannin kuolemasta 10 vuotta – kuvat elämän varrelta

iltalehti 11:48 30.06

Tabermann oli tunnettu runoilija, tv-kasvo ja kansanedustaja. Rakastettuna runoilijana ja Uutisvuoto-ohjelman pitkäaikaisena kapteenina tunnettu Tommy Tabermann menehtyi 62 vuoden iässä aivokasvaimeen 1. heinäkuuta 2010. Tabermannilla todettiin aivokasvain syksyllä 2009 ja hän oli sairaslomalla kansanedustajan paikaltaan koko talven.


Prinsessa Ingrid Alexandra, 16, päätti peruskoulun – tältä Norjan tuleva hallitsija näyttää nyt

iltalehti 20:17 29.06

Ingrid Alexandra aloittaa syksyllä lukion. Norjan prinsessa Ingrid Alexandra on jo 16-vuotias. Hän on mitä todennäköisimmin jonain päivänä maan hallitsija, sillä hän on Norjan kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä kruununprinssi Haakonin jälkeen.


Vaasan Sport paransi huomattavasti tulostaan – aloittaa syksyllä osakeannin

yle 18:26 29.06

Sport teki aiemmalla tilikaudella yli 71 000 euroa tappiota.


Korkein oikeus piti ennallaan Ilmavoimien entisen komentajan sakkorangaistuksen Lemmenjoki-jutussa

yle 09:11 29.06

Tapaus liittyy Lemmenjoella syksyllä 2017 järjestetyn vapaaehtoisen harjoituksen tapahtumiin. 


Kansanterveys.fi: Jo kolmekymmentä kiloa hoikentunut Veera Bianca riemuitsee – ”Mihinkään ei satu ja saan kengät jalkaan”

iltalehti 21:08 28.06

Bloggari iloitsee uudesta elämästään kansanterveys.fi-sivuston haastattelussa. Suomalaisbloggaaja Veera Bianca nähtiin syksyllä hyvinvointilääkäri Pippa Laukan emännöimässä Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kolmekymppisen Veeran elämäntavat olivat retuperällä epäterveellisten ruokailutottumusten ja liiallisen alkoholinkäytön vuoksi. Bloggaajan paino oli kivunnut peräti 148 kiloon.


HS: Näyttelijä Irina Björklund, 47, paimentaa nykyisin vuohia Ranskan metsissä – tunnistaisitko tuoreista kuvista?

iltalehti 17:02 27.06

Suomen ykkösrivin näyttelijöihin kuuluvan Björklundin onni ei löytynytkään Hollywoodista. Näyttelijä Irina Björklund, 47, tähdittää syksyllä Ylellä nähtävää Rauhantekijä-sarjaa. Björklund näyttelee kansainvälisten rauhanneuvottelujen maailmaan sijoittuvassa sarjassa suomalaista Ann-Mari Sundellia, jolla on takanaan pitkä ura rauhanneuvottelijana sotaa käyvissä maissa.


Pukki kaalimaan vartijana – Man Unitedin alakerrasta on tällä hetkellä todella vaikea repiä laatupaikkoja

iltalehti 07:23 27.06

Norwichin yllätyssauma on ohut, mutta muistetaan, että jokaiselle tapahtumalle on todennäköisyytensä. Maailman vanhimman jalkapallokilpailun, FA Cupin, puolivälierävaihe lähtee lauantaina liikenteeseen Norwichin isännöidessä Manchester Unitedia. Teemu Pukkia lepuutettiin (tai sitten penkitettiin) keskiviikon sarjakamppailussa, eikä suomalaiskärki pelannut kuin 20 minuuttia, joten huuhkajatähti pääsee peliin tuoreena. Norwichin kohtalo liigan puolella on pudota takaisin Mestaruussarjaan, joten positiivisia väreitä kauteen on saatavilla enää cupin puolelta. Keskiviikkona joukkue taisteli miehekkäästi Evertonin isäntänä, mutta taipui lopulta 0-1-tappioon, vaikka maaliodottamien perusteella pistejakokaan ei olisi ollut suuri vääryys. Vaikka Norwich on ollut sarjassa pelillisestikin heikoimpien joukossa, pystyy Kanarialinnut yksittäisessä ottelussa yllätyksiin. Tästähän saatiin esimerkki, kun Manchester City meni syksyllä nurin. Muutamia poissaoloja isännillä on, kun topparit Grant Hanley sekä Christoph Zimmermann sekä laitapakki Sam Byram jatkavat sivussa. Hyökkääjä Josip Drmic on epävarma tapaus.


Entinen Miss Helsinki Katrie Daler elää unelmaansa: "Olen niin iloinen ja onnellinen tällä hetkellä"

iltalehti 20:12 26.06

Katrie Daler on saanut unelmiensa kesätyöpaikan. Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-ahoon yhdistetty entinen Miss Helsinki Katrie Daler valmistuu syksyllä ensihoitajaksi. Tämä kesä menee oman alan kesätöissä. – Olen tosi innoissani tästä mahdollisuudesta ja tästä kesätyöstä. Työllistyin aikaisemmin kuin olisi pitänyt, olen tosi, tosi onnellinen tällä hetkellä, onnellinen Daler kertoo Iltalehdelle.


Tässä ovat Huuhkajien tulevat pelipäivät Kansojen liigassa

MTV 20:08 26.06

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on vahvistanut aikataulut syksyllä pelattaviin miesten Kansojen liigan eli Nations Leaguen otteluihin, kertoi Palloliitto perjantaina. Suomen otteluohjelmaan tuli pieniä tarkennuksia.


Mullistava sarjauutuus! SM-liiga mukana edelläkävijänä – "minipelejä" kolmella kolmea vastaan

MTV 11:04 26.06

Isoimpien markkina-alueiden SM-liigaseurat seuraavat maailmalla levinnyttä trendiä ja aloittavat syksyllä oman 3 vs3 Super Series -sarjan, jonka ottelut pelataan kolmella kolmea vastaan. Kyse ei ole harjoitusotteluista, vaan itsenäisestä sarjasta. 


Hot topics