Video: Varamiespalvelu Mikko Pukka nautti pelaamisesta paikallisottelussa, vaikka tappio harmittikin

jatkoaika.com 10:42 14.12

Kokenut Mikko Pukka pelasi Tapparan paidassa paikallispelin, mikä sinänsä ei ole mitenkään erikoista yhteistyöjoukkue KOOVEEn pelaajalle. Mutta se, että hän oli jo aikaisemmin syksyllä pelannut myös Ilveksessä, tekee suorituksesta melko erikoisen.


Kiveksensä porannut UFC-ottelija lopetti ottelun todella harvinaisella tavalla – lajin kivuliain liike!

iltalehti 10:45 13.12

Viime vuonna kivuliaasti loukkaantunut Bryce Mitchell jatkoi tappiotonta putkeaan UFC:ssä. Yhdysvaltalainen vapaaottelija Bryce Mitchell muistetaan UFC:n saralta todella kivuliaasta loukkaantumisestaan. Vamma tapahtui syksyllä 2018. Mitchell oli remonttihommissa ja laittoi pahaa-aavistamattomana sähköporan roikkumaan housunkaulukseensa. Sitten poran liipaisin painui pohjaan. Terä upposi Mitchellin housuihin ja repi hänen kivespussinsa kahtia.


Samu Markkula kuntouttaa itsensä pelikuntoon Mestiksessä, pikainen paluu Liigan toiveissa

jatkoaika.com 22:35 12.12

Samu Markkula vakuutti syksyllä Sportin valmennusjohdon ja sai koeajan jälkeen liigasopimuksen. Loukkaantumisesta kuntoutuminen vie kuitenkin aikansa, joten hänet lainattiin Mestiksen Hermekseen kahdeksi kuukaudeksi palauttamaan itsensä jälleen pelikuntoon.


Samu Markkula kuntouttaa itsensä pelikuntoon Mestiksessä, paluu Liigan tapahtumassa ennen vuoden vaihdetta

jatkoaika.com 22:35 12.12

Samu Markkula vakuutti syksyllä Sportin valmennusjohdon ja sai koeajan jälkeen liigasopimuksen. Loukkaantumisesta kuntoutuminen vie kuitenkin aikansa, joten hänet lainattiin Mestiksen Hermekseen kahdeksi kuukaudeksi palauttamaan itsensä jälleen pelikuntoon.


Maailmantähti Andrea Pirlo lomailee Suomen Lapin luksuskohteessa, hämmästelee kylmyyttä – katso kuvat

iltalehti 11:41 12.12

Italian jalkapallolegenda Andrea Pirlo lomailee parhaillaan Suomen Lapissa. Maailmanmestaruuden Italian paidassa vuonna 2006 voittanut entinen keskikenttäpelaaja ja armoitettu pelinrakentaja Andrea Pirlo on saapunut lomailemaan Suomen Lappiin. Urallaan muun muassa Interissä, Juventuksessa, AC Milanissa ja New York Cityssä pelannut Pirlo löi nappulakengät naulaan syksyllä 2017.


Valtion epäonnisen kehitysyhtiön toimitusjohtaja haluaisi jo painaa kaasua – kolme asiaa ratkaisee, mitä Vaken 2,2 miljardille eurolle käy

yle 18:40 11.12

Syksyllä Vakea vaadittiin jo lakkautettavaksi. Nyt sen kohtalo on poliitikkojen käsissä ja selviää lähiviikkoina.


Ilkka Remeksen trillereistä tekeillä pohjoismainen suurtuotanto - 6/12-elokuvan pääosaan tuleva Jasper Pääkkönen: "Remes ei ole enää liian iso valkokankaalle"

yle 14:13 11.12

6/12 on Remes-sarjan ensimmäinen elokuva. Antti J. Jokisen ohjaaman elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa syksyllä 2021.


Jasper Pääkkönen tulee Remes-elokuvien pääosaan – Menestystrilleri 6/12 filmataan ensimmäisenä

yle 14:13 11.12

Ohjaaja Antti J. Jokisen ensimmäinen Remes-elokuva nähdään elokuvateattereissa syksyllä 2021.


Ilkka Remeksen menestyskirjasta 6/12 tehdään kansainvälinen suurtuotanto - Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen: "Unelmaprojekti"

yle 14:13 11.12

Ohjaaja Antti J. Jokisen ensimmäinen Remes-elokuva nähdään elokuvateattereissa syksyllä 2021.


Keihäsmestari Tero Pitkämäestä julkaistaan elämäkerta – "Muut esiintymiset saavat nyt odottaa"

MTV 12:18 11.12

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäestä julkaistaan elämäkertakirja. Teos julkaistaan syksyllä 2020.


Henri Kontinen avaa kautensa kroatialaisen nelinpeliparin kanssa Dohassa tammikuussa

yle 11:41 11.12

Kontinen pelasi viime vuodet australialaisen John Peersin kanssa, mutta kaksikon urat erkanivat syksyllä.


NHL valitsi tähdistöottelun World Cupin sijaan ? "Tavoitteenamme on järjestää World Cup tasaisin väliajoin"

jatkoaika.com 11:20 11.12

Helmikuulle 2021 suunniteltu World Cup -turnaus ei toteudu. NHL-komissaari Gary Bettman kertoi liigan järjestävän tähdistöottelun turnauksen sijaan. Edellinen World Cup -turnaus pelattiin syksyllä 2016.


Maajoukkuehiihtäjä Eveliina Piippo aloittelee biotekniikan opintoja Denverin yliopistossa

iltasanomat 10:36 11.12

Syksyllä sairastellut maajoukkuehiihtäjä haki suksiinsa luistoa Denverin vuoristoleirillä.


Ensimmäinen joulu ilman rakasta isoisää - Reijo Taipaleen lapsenlapsen Senja Myllerin ja Anita-lesken suuri suru

iltalehti 08:14 11.12

Laulajalegenda Reijo Taipaleen tyttärentytär Senja Myller, 18, on totutellut kuluneen vuoden aikana arkeen ilman isoisää. Edelleen pienissä arjen hetkissä suru nousee pintaan ja raskas tunne palaa sydänalaan. Edessä on myös ensimmäinen joulu ilman rakasta läheistä. 26. huhtikuuta tangon suuri ääni vaimeni. Iskelmälaulaja Reijo Taipale jätti maallisen taivalluksensa muistisairauden uuvuttamana. Kun lähdön hetki tuli, perhe oli läsnä. Menetys oli läheisille mittaamaton. Nyt joulukuussa Reijo Taipaleen kuolemasta on jo reippaasti yli puoli vuotta, mutta suru tuntuu edelleen tuoreelta. Abivuottaan lukiossa elävä Senja Myller, 18, sai voimaa syksyllä järjestetyistä muistokonserteista, joissa hän esitti isoisälle rakkaita lauluja.


Raju lehtiväite: Prinssi Andrew pilasi tyttärensä kihlajaiset - kaikki peruttiin

iltalehti 16:32 08.12

Prinsessa Beatricen kihlajaisjuhla on peruttu, jos on uskominen Daily Mail -lehteen. Herttuatar Sarah Fergusonin ja prinssi Andrew’n tytär Beatrice meni syksyllä kihloihin miljonääri Edoardo Mozzin kanssa. Kihlajaisjuhlia oli tarkoitus viettää 18. joulukuuta hienossa Chiltern Firehousessa. Juhlat on nyt peruttu väittää Daily Mail, vaikka kutsut oli ehditty jo lähettää. Lehden tietojen mukaan syynä perumiseen on törkeän käytöksensä johdosta syvissä vesissä uiva Andrew. Beatrice ja muu perhe epäilee paparazzit olisivat Andrew’n johdosta yrittäneet kuvata kihlajaisvieraita ja Andrew’ta itseään.


Palkittu ruutukasvo Katri Makkonen juhli Linnassa puolisonsa Ditte Uljaksen kanssa: ”Ensimmäistä kertaa ehdittiin tanssilattialle”

iltalehti 21:08 07.12

Ylen A-studion juontaja Katri Makkonen saapui Linnan juhliin yhdessä puolisonsa, elokuvaohjaaja Ditte Uljaksen kanssa. Syksyllä journalismin pariin palannut Katri Makkonen toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistön viestintäpäällikkönä elokuusta 2013 elokuuhun 2019 saakka. Linnan juhlissa aiemmin kuudesti ollut Makkonen saapui Linnaan puolisonsa Ditte Uljaksen kanssa.


Alman odotetun levyn piti ilmestyä syksyllä - julkaisu siirrettiin ensi vuoteen

iltalehti 14:53 07.12

Alman debyyttialbumin oli tarkoitus ilmestyä syksyn aikana. Alman ensimmäistä täyspitkää on odotettu pitkään ja hartaasti. Have You Seen Her? - levyn piti alunperin ilmestyä 5. huhtikuuta 2019, mutta levyn julkaisua siirrettiin. Levy-yhtiö Warner kertoi levyn ilmestyvän syksyllä. Ei ilmestynyt vaan levyn julkaisu on nyt siirretty ensi vuoteen.


Edis Tatli valtavan tilipussin vieneestä tilanteesta: "Ottihan se päähän"

MTV 09:03 07.12

Vuosi 2019 on ollut Edis Tatlille ammatillisesti synkkä. Suomalaisnyrkkeilijä koki uransa ensimmäisen tyrmäystappion huhtikuussa ja joutui kieltäytymään huimasta palkkapussista syksyllä.


Koulut esittelevät nyt Youtubessa modernia opetusta, josta nousi syksyllä kohu: "Vanhemmilla on hämmennystä, että mitä siellä tapahtuu"

yle 09:03 04.12

Uusi opetussuunnitelma ja koulutilat ovat herättäneet paljon kysymyksiä vanhemmissa. Nyt koulut vastaavat kysymyksiin esittelemällä tilojaan videoilla.


Missä on helsinkiläinen Saara, 35? Katosi Pohjois-Savossa syksyllä, poliisi pyytää nyt havaintoja

iltasanomat 13:46 03.12

Poliisin mukaan nainen oli ennen katoamistaan aikeissa matkustaa Pohjois-Savosta Helsinkiin.


al-Holin orvoista eikä hetkellä salamyhkäisesti sivuun hiihtolegendan jonka synkkä historia nipun kysymyksiä ? Tulisiko al-Holilta

Hot topics