Robin Salo nostaa joukkuepelin jalustalle tappioputken vaihduttua voitoiksi: "Pitää pysyä yhdessä, se on kaikkein tärkeintä!"

jatkoaika.com 22:57 17.01

Sitkeän SaiPan nappasi arvokkaan 1–2-voiton Pelicansista vieraskentällä. SaiPan puolustuksen johtavaksi pelaajaksi noussut Robin Salo pelasi läpi ottelun vakaasti onnistuen niin puolustuksessa kuin lopulta hyökkäyspäässä iskettyään kolmannessa erässä tärkeän tasoitusmaalin. Salo kiitteli ottelun jälkeen SaiPan joukkuepeliä.


Kultainen Venla -gaalassa palkittiin kotimaisia tv-sarjoja – katso tästä kaikki voittajat!

iltasanomat 22:15 17.01

Tv-alan vuoden tärkein tapahtuma Kultainen Venla kokosi Kansallisoopperan tiloihin huipputekijät näyttelijöistä juontajiin, ohjaajista käsikirjoittajiin, kuvaajista puvustajiin.


Kaurapuuro on superterveellistä – vähentää jopa aivoinfarktin riskiä

stara 18:40 16.01

Aamiaisen on jo kauan kerrottu olevan päivän tärkein ateria. Aamiainen


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 16.01

Aamiaisen on jo kauan kerrottu olevan päivän tärkein ateria. Aamiainen


Elias Kuosmanen jäi Rooman paineissa neljänneksi – turnauksen tärkein voitto toi kuitenkin todennäköisesti olympiakarsintapaikan: "Minulla oli koko ajan tunne, että tämä on hallinnassa"

yle 21:00 15.01

Elias Kuosmanen päihitti Rooman turnauksessa kilpakumppaninsa Arvi Savolaisen puolivälierässä.


Elokuvan Helene Schjerfbeck on vimmainen taiteilija, kipakka tytär ja lojaali ystävä: "Hänelle tärkeintä oli maalaaminen, muu oli turhaa"

yle 17:48 15.01

Ohjaaja Antti J.Jokinen ei tee elokuvia naisista, vaan ihmisistä, joiden tarina kiinnostaa. Helene saa ensi-iltansa perjantaina.


Janis Kalnins on Jokereiden tärkein pelaaja ? "Olen rakastanut jokaista päivää pelatessani täällä"

jatkoaika.com 07:05 13.01

Helsingin Jokerit hankki kaudelle 2018?19 maalivahdin Dinamo Riian riveistä Ryan Zapolskin aisapariksi. Maalivahdin nimi on Janis Kalnins. Viime kaudella Kalnins jakoi pitkälti vastuun Zapolskin kanssa, mutta otti loppukaudesta ykkösmaalivahdin paikan itselleen. Pudotuspeleissä kokemattomuus näkyi, mutta tällä kaudella mies on ollut Jokereiden tärkein pelaaja.


Suora lähetys tiedotustilaisuudesta juuri nyt: Sanna Marin tapasi Viron pääministerin

iltasanomat 15:29 10.01

Asialista oli muhkea, mutta tärkeintä oli pääministerien tutustuminen toisiinsa.


Kiinalaisturistit rakastavat Kemin LumiLinnaa – saapuvat Suomeen juhlimaan uutta vuotta

stara 14:40 10.01

Kiinalainen uusivuosi on kiinalaisten vuoden tärkein juhla, ja sen juhliminen


Sanna Marin tapaa tänään Viron pääministeri Jüri Rataksen – seuraa suorana kello 15.30

iltasanomat 03:15 10.01

Asialista on muhkea, mutta tärkeintä on pääministerien tutustuminen toisiinsa.


Sanna Marin tapaa tänään Viron pääministeri Jüri Rataksen

iltasanomat 03:15 10.01

Asialista on muhkea, mutta tärkeintä on pääministerien tutustuminen toisiinsa.


Bikinimalli Joy Corrigan loksauttaa miesten leuat

stara 09:00 08.01

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu


Kommentti: NHL-kauden pahin floppi voidaan korjata vain kurinpalautuksella – Nashvillella ei ollut muuta mahdollisuutta kuin antaa Laviolettelle potkut

yle 10:02 07.01

Uuden päävalmentajan tärkein tehtävä on palauttaa kuri musiikkikaupunkiin, kirjoittaa Yle Urheilun NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä.


Nuorten Leijonien sankarilta koskettava kiitospuhe: ”Toivon, että äitini voi olla ylpeä minusta”

iltalehti 08:35 07.01

Joonas Oden, 19, oli yksi Nuorten Leijonien suurimmista onnistujista alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Laitahyökkääjä nakutti seitsemään peliin kuusi (3+3) tehopistettä. Tärkein piste oli puolivälieräpelissä Yhdysvaltoja vastaan ammuttu upea 1–0-voittomaali. – Kisat menivät minulta melko hyvin. Sain vähän pisteitäkin. Minulla oli todella hyvät ketjukaverit, jotka auttoivat minua, Oden kiitteli Patrik Puistolaa ja Kristian Tanusta.


Timanttikuva: Maali, joka ratkaisi maailmanmestaruuden

jatkoaika.com 23:25 05.01

Tämän vuoden nuorten maailmanestaruuskilpailussa tehtiin yhteensä 195 maalia, josta viimeinen ei todellakaan ollut vähäisin. Turnauksen tärkein maali syntyi Akil Thomasin lavasta, joka ratkaisi Kanadalle maailmanmestaruuden.


Mikko Leppilampi julkaisi tunteikkaan tekstin: ”Olen sekä kiitollinen että pahoillani”

iltalehti 13:08 04.01

Juontaja Mikko Leppilampi muistelee kulunutta vuosikymmentä sekä hyvällä että pahalla tunteikkaassa tekstissä. Mikko Leppilampi, 41, julkaisi Instagramissa tunteiden täyteisen tekstin ja liudan kuvia, joiden ohessa hän muistelee kulunutta vuosikymmentä. Mies kertoo, että viimeisen kymmenen vuoden aikana hänen elämässään on tapahtunut paljon. – 2010–2019 tapahtui paljon asioita, joista olen sekä kiitollinen että pahoillani. Sitä elämä on. Tärkeintä on oppia kaikesta koetusta ja pyrkiä koko ajan paremmaksi niin työssään, kuin ihmisenä, Leppilampi kirjoittaa.


Yle: Yksinhuoltajaäiti teki kaikkensa, että rahat riittävät – nyt Joonas ampui Suomen välieriin: "Minulle oli yllätys, että jääkiekko on vain rikkaiden laji"

iltalehti 10:14 04.01

Joonas Odenin äiti kertoo Ylen Tuhkimotarinoita-sarjan jaksossa uuvuttavasta taistelusta kiekkoilevien poikiensa harrastuksen rahoittamiseksi. – Velkaa oli kertynyt 10?000 euroa, ja joskus kaapissa ei ollut ruokaa – mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat jatkavat jääkiekon pelaamista. Näin kertoo Minna Hakala-Oden Ylen Tuhkimotarinoita-sarjan jaksossa Lätkä-äidin uuvuttava lupaus.


Energiateollisuus: Sähköntuotannon päästöt laskivat viime vuonna lähes neljänneksen

yle 09:55 03.01

Tärkein syy tähän oli sähkön erillistuotannon väheneminen lähes puoleen edellisen vuoden tasosta.


äityi huimaan vauhtiin Krista Pärmäkoski seitsemäs tapahtui – 60 tarttui asiaan veren kiehumaan

Hot topics