Unelmahäät-morsian ei halua tehdä töitä: "Olen käynyt kokeilemassa työelämää"

iltalehti 06:33 26.01

Susanne Friman, 29, viihtyy parhaiten kotiäitinä. Unelmahäitä vietetään huomenna maanantaina Eurajoella. Maksullisessa Dplay+:ssa esitettävässä uudessa jaksossa toisensa saavat Susanne Friman, 29, ja Toni ”Leevi” Kemppainen, 32. Molemmat ovat häiden aikaan työttöminä, joskin Leevi suunnittelee palaavansa "telinehommien" pariin syksymmällä.


Ilveksen Panu Miehon taklaus SaiPan Veikko Loimarantaan kuumensi tunteita kolmannessa erässä ? "Olin menossa kulmaan taklaamaan, mutta selkä kääntyi yhtäkkiä eteen"

jatkoaika.com 19:08 25.01

Ilveksen Panu Mieho teki jälleen SaiPa-ottelussa nelosketjussa paljon töitä joukkueensa eteen. Kolmannessa erässä sattui tilanne, jossa ei ollut ulosajokaan kaukana.


Ilveksen Panu Miehon taklaus SaiPan Veikko Loimarantaa selkään kuumensi tunteita kolmannessa erässä ? "Olin menossa kulmaan taklaamaan, mutta selkä kääntyi yhtäkkiä eteen"

jatkoaika.com 19:08 25.01

Ilveksen Panu Mieho teki jälleen SaiPa-ottelussa nelosketjussa paljon töitä joukkueensa eteen. Kolmannessa erässä sattui tilanne, jossa ei ollut ulosajokaan kaukana.


Ilveksen Panu Miehon taklaus SaiPa-pelaajan selkään kuumensi tunteita kolmannessa erässä ? "Olin menossa kulmaan taklaamaan, mutta selkä kääntyi yhtäkkiä eteen"

jatkoaika.com 19:08 25.01

Ilveksen Panu Mieho teki jälleen SaiPa-ottelussa nelosketjussa paljon töitä joukkueensa eteen. Kolmannessa erässä sattui tilanne, jossa ei ollut ulosajokaan kaukana.


Maija-Liisa Peuhu, 78, tekee täysillä töitä Salkkareiden Ulla Taalasmaana - aivoinfarktista muistona kävelykeppi: ”Minulle kuuluu ihanaa”

iltalehti 18:46 25.01

Ulla Taalasmaan roolista Salkkareista tutuksi tullut näyttelijä Maija-Liisa Peuhu viihtyy roolissaan. Maija-Liisa Peuhu, 78, on ollut mukana 21 vuotta täyttävässä Salatut elämät -sarjassa sen alkumetreiltä saakka. Eläkkeelle jääminen ei ole vielä Peuhun suunnitelmissa, sillä hän nauttii valtavasti työstään. Salatut elämät -sarjan näyttelijöillä on pitkät kesä- ja talvilomat. Lomien jälkeen Peuhulla on vielä tänäkin päivänä aina sellainen olo, että on mukavaa päästä takaisin sorvin ääreen tutun hahmon pariin.


Näkökulma: Posse osui kultasuoneen! Veronica Verho on juuri sitä, mitä suomalainen viihde kaipaa

iltalehti 13:37 25.01

Veronica Verhon tie tv-tähdeksi on vasta aluillaan, arvioi Iltalehden toimittaja Heli Mettänen. Tubettajana, radiojuontajana ja mediapersoonana nimeä tähän saakka luonut Veronica Verho, 23, teki debyyttinsä televisiojuontajana Possessa viime perjantaina. Jakson katsottuani mielessäni on possemaisen vauhdikkaista käänteistä huolimatta yllättäen vain yksi asia, tai itse asiassa henkilö: Veronica Verho. Siitä huolimatta, että Veronican juontajakollegoina ohjelmassa nähdään lukuisia ohjelmia juontaneita Duudsoneita sekä niin ikään paljon tv-töitä tehnyt Viivi Pumpanen, Veronica loisti televisiossa kuin johtotähti kirkkaanpunaisessa nahka-asussaan. Useamman kauden Possea tähdittänyt Viivi teki lähetyksessä työnsä tasaisen varmasti, mutta jäi täysin Veronican varjoon. Kun Viivi ja Veronica ovat yhdessä lavalla, varasti Veronica karismallaan kaiken huomion.


Kiti Kokkoselta hulvaton päivitys – samaistuttava kuvapari naurattaa: "Kun tekee kolme vuotta liikaa töitä"

mtv 17:02 24.01

Kiti Kokkonen hauskuuttaa seuraajiaan sosiaalisessa mediassa. 


Totuus ysärimainoksen takaa: Tämä kuuma kuva nosti Kate Mossin ja Marky Markin tähdiksi – oikeasti kaksikon välit olivat täysin toisenlaiset

iltalehti 06:31 24.01

Kate Moss ja Marky Mark toimivat yhdessä 1990-luvulla Calvin Kleinin alusvaatemalleina legendaarisissa kuvissa. Kate Moss teki ikimuistoiset mallikuvaukset 17-vuotiaana. Hän tähditti vuonna 1992 Calvin Kleinin alusvaatemainoksia yhdessä tuolloin Marky Mark -nimellä töitä paiskoneen, nykyään näyttelijänä tunnetun Mark Wahlbergin kanssa. On jopa uumoiltu, että tämä kampanja toimi Mossille suurimpana ponnahduslautana huippumallin alalle. Kaksikko poseerasi intiimeissä yhteiskuvissa alusvaatteisillaan.


Kotiyleisön suosikki Barty eteni 16 joukkoon – "Tämän vuoksi harjoittelen ja teen niin kovasti töitä"

yle 06:11 24.01

Kazakstanin Rybakina kaatui reilussa tunnissa.


Kiti Kokkonen julkaisi kuvaparin pilke silmäkulmassa: ”Kun tekee kolme vuotta liikaa töitä...”

iltalehti 16:33 23.01

Näyttelijä Kiti Kokkonen vitsailee tuoreessa Instagram-päivityksessään paiskineensa viime vuosina paljon töitä. Näyttelijä Kiti Kokkonen, 45, julkaisi Instagramissa kuvaparin, jolla hän havainnollistaa paiskineensa viime vuosina kenties jopa liian paljon töitä. Kuvaparin ensimmäisessä kuvassa hän poseeraa aurinkoisena kesäisessä puutarhassa ja toisessa kuvassa syömäpuikot suussa vitsaillen ulkonäölleen. – Kun tekee kolme vuotta liikaa töitä, niin jostain alkaa falskaamaan. Freesi puutarhuri goes Sally Spectra, Kokkonen kirjoittaa tuoreen päivityksensä ohessa.


Närpiössä olisi töitä kymmenille vietnamilaisille, mutta he jumittavat kotimaassaan – Oleskelulupien käsittelyajat kaukana hallituksen tavoitteesta

yle 10:20 22.01

Samaan aikaan, kun hallitus on luvannut nopeuttaa työntekoa varten myönnettävien oleskelulupien käsittelyä, Maahanmuuttovirastosta vähennettiin 50 lupien käsittelijää.


Pamela Anderson, 52, tekee edelleen mallintöitä – tuoreet kuvat saavat nuoremmat kateellisiksi

iltalehti 11:23 20.01

Pamela Anderson jakoi somessa huolensa Australian maastopalojen suhteen mallikuviensa kera. Pamela Anderson, 52, jakoi Instagram-tilillään kuvasarjan mallikuvista, jotka on otettu muutama kuukausi sitten Maxim Australia -lehteen. Australiassa napattujen kuviensa saatetekstinä Anderson jakoi huolensa Australian maastopalojen aikaansaamista tuhoista. Näyttelijänuransa ohella Anderson on tunnettu muun muassa eläintensuojelun hyväksi tekemästään työstä. Kuvatekstissään hän kiittää etenkin Koala crusaders -järjestöä, joka on pelastanut tulen alta koaloja. Hän kiittää myös omia poikiaan, jotka ovat hänen mukaansa antaneet rahallista tukea Wild 2 Free Kangaroo Sanctuary -järjestölle. Järjestö auttaa kenguruita.


Maunulan ongelmatalossa tyrittiin ihan kaikki, eikä kaupunki suostu kertomaan hintaa – Miten yksi ravintola ajoi talon sekaisin?

iltasanomat 12:00 19.01

Ravintoloitsija vuokrasi Maunulassa Tammiontie 1:ssä sijaitsevan liiketilan elokuussa 2018. Kaupungin mukaan ravintolavalmiudella varustetun tilan muutostöitä ravintolaksi ei ole vieläkään saatu valmiiksi. Miten tähän on tultu?


Herttuatar Meghan ja prinssi Harry maksavat kuningattarelle remonttinsa takaisin – paluu Windsoriin epätodennäköistä

iltalehti 08:57 19.01

Sussexin herttuapari haluaa jatkossa tehdä töitä kahdelta mantereelta käsin. Sussexin herttuapari on irtisanonut työntekijänsä Frogmore Cottagesta ja kertonut vähentävänsä tuntuvasti työtehtäviään Britanniassa. Pari pyrkii myös taloudelliseen riippumattomuuteen. Yhtenä merkkinä tästä herttuapari tulee maksamaan itse Frogmore Cottagen remontin. Asiasta kertoo kuningatar Elisabet itse antamassaan lausunnossa. Remontti maksoi kokonaisuudessaan noin 2,7 miljoonaa euroa ja brittilehtien mukaan se maksettiin jo verovaroista. Nyt prinssi ja herttuatar haluavat kuitenkin maksaa sen uudelleen, palauttaen jo maksetut rahat johonkin toiseen tarkoitukseen. Viikonloppuna kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta. Myöskään parin poika Archie ei tule saamaan kuninkaallista arvonimeä saati sitten kuninkaallista puhuttelua.


Kahviloissa tehdään etätöitä jo niin paljon, että osa yrittäjistä kieltää tietokoneet – toiset taas yllyttävät etätyöhön tiloissaan

yle 10:25 17.01

Työolotutkimuksen mukaan kuudesosa palkansaajista tekee töitä julkisissa tiloissa päätyöpaikkansa lisäksi.


Lehtiväite: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan irtisanoivat kaikki kotinsa työntekijät

iltalehti 06:58 17.01

Sussexin herttuaparin uumoillaan jäävän pysyvästi Kanadaan. Sussexin herttuapari kertoi reilu viikko sitten Instagramissa haluavansa vähentää kuninkaallisia työtehtäviään sekä pyrkivänsä taloudelliseen riippumattomuuteen. Samassa ilmoituksessa pari myös kertoi jakavansa jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Daily Mailin mukaan parin Kanadaan muutto saattaa olla aiempaa pysyvämpää, sillä kaikki parin Windsorin kodin työntekijät on irtisanottu. Lähipiirilähde vahvistaa asian Daily Mailille. Ainakin kahdelle vakituiselle työntekijälle on jo onnistuttu löytämään muita töitä kuningattaren taloudesta.


J.R.R. Tolkienin poika kuoli

iltalehti 21:04 16.01

Kirjailija J.R.R. Tolkienin poika Christopher Tolkien on kuollut. J.R.R. Tolkienin nuorin poika Christopher oli keskiajan tutkija ja isänsä tavoin kirjailija. Isänsä kuoleman jälkeen Christopher jatkoi tämän töitä saattamalla teoksia loppuun. Hän muun muassa tulkitsi ja piirsi Keski-Maan karttoja, ja korjasi useita tulkinnanvaraisuuksia. Luentoja hän piti isänsä tavoin Oxfordin New Collegessa.


Burger King tarjosi töitä prinssi Harrylle: ”Kuninkaallinen perheemme”

stara 10:00 16.01

Yksi viime päivien kuumimmista uutisaiheista on ollut prinssi Harryn ja


Maajoukkuehiihtäjä häkeltyi Hiihtoliiton toiminnasta: ”Onhan se ihan hölmöä”

iltalehti 19:40 15.01

Susanna Saapunkia harmittaa, ettei Suomi täytä kaikkia paikkoja maailmancupissa. Maajoukkuehiihtäjä Susanna Saapunkia ottaa päähän Hiihtoliiton politiikka, jossa Suomi ei täytä kaikkia maailmancupin edustuspaikkoja. –?Onhan se ihan hölmöä, kun on paikkoja maailmancupissa, eikä hiihdetä täysillä joukkueilla. Jokainen ymmärtää urheilijan pettymyksen, kun tehdään hulluna töitä, Saapunki sanoo.


Viimeisillään raskaana oleva Jenni Banerjee on upea ilmestys: "Teen edelleen tallitöitä päivittäin"

mtv 08:32 15.01

Uutuussarjaa tähdittävä näyttelijä Jenni Banerjee odottaa esikoistaan.


oli yhtä sotaa päätyi julkisuuteen – pelmahti nyt pisteet ”Tasaista

Hot topics