Epäonninen Mannerheim-elokuva oli Markus Selinille henkilökohtainen tragedia – menetti rahat, terveyden ja parhaan ystävänsä: ”Ei kehdannut jättää kesken”

iltalehti 06:09 26.09

Elokuvatuottaja Markus Selin on menettänyt kaikki rahansa kolmesti elämänsä aikana. Epäonninen Mannerheim-hanke päätti pitkän ystävyyden Renny Harlinin kanssa, mutta nyt välit ovat paremmat kuin koskaan. Elokuvatuottaja Markus Selin, 59, on tehnyt elokuvia yli 30 vuotta, mutta liikuttuu yhä heittäytyessään katsojan rooliin. Hän tunnustaa itkevänsä aina katsoessaan esimerkiksi romanttisia komedioita Notting Hill tai Rakkautta vain. – Itken myös tv-ohjelmissa, joissa tehdään hyvää ihmisille, jos joku voittaa järkyttävän summan rahaa tv-ohjelmassa, kyllä mulle tulee onnenkyyneleet silmiin, tosi liikuttavaa. Onnesta on helpompi itkeä kuin surusta, Selin paljastaa.


Vuoden 2011 Big Brother -asukas Amanda Harkimo oudossa tilanteessa - ei pyydetä enää tosi-tv:seen: ”Ihan sydämeen sattuu”

iltalehti 18:42 21.09

Ahkerasti keikkaileva Amanda Harkimo kertoo olevansa sinkku. Dj Amanda Harkimo, 29, osallistui vuonna 2011 Big Brotheriin. Siitä lähtien Amanda on ollut julkisuudessa ja hänet on nähty useissa tosi-tv-ohjelmissa. –En ajatellut Big Brotheriin mennessäni julkisuutta, vaan menin kokemuksen vuoksi. Enhän mä edes kertonut sukunimeäni, vaan pystyin ihan tuntemattomana olemaan siellä jonkin aikaa. En kunnolla muista tapahtumia, mutta muistan kun poistuin sieltä ja sen, miten julkisuus silloin yllätti. Nyt nautin julkisuudesta, varjopuolista huolimatta, Amanda Harkimo kertoo Iltalehdelle.


Mikä tv-syksy! Katso tästä 60 sarjan jättilista

iltalehti 08:06 19.08

Tulevat kuukaudet ovat yhtä kotimaisen tv-ohjelman voittokulkua. Aina määrä ja laatu eivät kulje käsi kädessä, mutta tänä syksynä niin käy. Kotimaisissa tv-ohjelmissa riittää valinnanvaraa loppuvuoden jokaiselle kuukaudelle ainakin näiden 60 sarjan verran. ELOKUU


Kuva: Menikö pilailu liian pitkälle? Koomikon pelleily urheilutähden kustannuksella herättää raivoa - ei kadu mitään

iltalehti 23:17 13.08

Perun oikeusasiamies hakee koomikko Jorge Benavidesin esittämää, muun muassa blackface-maskeeraustyylillä luotua, jalkapalloilija Jefferson Farfanin parodia-hahmoa syyttäjän tutkittavaksi. Benavides on Perussa erittäin suosittu koomikko. 52-vuotias televisioesiintyjä on tunnettu perulaisten ja kansainvälisten julkisuuden hahmojen imitoimisesta, mitä hän on tehnyt eri TV-ohjelmissa jo 1980-luvulta lähtien. Yksi Benavidesin hahmoparodioista on juuri jalkapalloilija Farfan, jota hän on parodioinut ”Farquita Foquita” -nimisellä hahmollaan läpi 2010-luvun. Hahmon nimi on johdettu Farfanin lempinimestä ”La Foquita”. 34-vuotias jalkapalloilija on yksi Perun maajoukkueen kantavista voimista ja pelannut urallaan Euroopassa PSV:ssä, Schalke 04:ssä ja nykyisin Moskovan Lokomotivissa.


Ex-salkkaritähti Susanna Indrén, 53, käräjille velkariidasta – Susanna kiistää osuutensa: ”Rikosilmoitus on tehty”

iltalehti 18:38 01.08

Susanna Indrén on haastettu käräjille maksamattoman lainan vuoksi. Suuri yleisön muistaa Susanna Indrénin Salatut elämät -sarjasta, jossa hän esiintyi vuosina 2001 - 2004 Jaana Niemisenä. Viime vuosina Susanna on esiintynyt satunnaisesti erilaisissa tosi-tv-ohjelmissa. Vuonna 2013 hän oli mukana Viidakon tähtöset -sarjassa ja Splash-uimahyppyohjelmassa.


Muistatko vielä lapsimissi Honey Boo Boon? Yritti puuttua perheensä kanssa äitinsä huumeidenkäyttöön – äiti pidätettiin vain kaksi päivää väliintulon jälkeen

iltalehti 20:57 01.06

Perheen elämää on seurattu useissa eri tv-ohjelmissa. Vuonna 2012 julkisuuteen pompahtanut lapsimissi Honey Boo Boo Thompson yritti muun perheen kanssa puuttua äitinsä Mama June Shannonin huumeidenkäyttöön. Väliintulo nähtiin viime perjantaina ilmestyneessä Mama June: From Not to Hot -sarjan finaalijaksossa. Alun perin Honey Boo Boolla oli oma sarja Täältä tulee Honey Boo Boo, jota esitettiin myös Suomessa. Uudemmassa From Not to Hot -sarjassa keskitytään enemmän Mama Junen näyttävään painonpudotukseen.


Henkilöstön horjunut pahasti Paitsiossa Pelaajien vaarana vesipula Kasvavat

Hot topics